28. december 2010

Gellerup Kirke og Århus Kommune betaler årligt 200.000 kroner til palæstinensiske vagter

Fra Sort Sonofon – Gellerup Kirkes vagter koster kirke og kommune 200.000 kroner om året.

“Det seneste tiår har Gellerup Kirke i Brabrand haft lokale vagter med palæstinensisk baggrund ansat under forskellige ordninger. Vagter, der skal dæmme op for chikane af kirkegængere og personale og forhindre indbrud i kirkegængernes biler under gudstjenesterne.

Ordningen med lokale vagter har ifølge kirkens udmeldinger været en succes, selvom Gellerup Kirke udenfor kirkens åbningstid stadig er plaget af indbrud. I julen 2008 blev der ydermere sat ild på kirken i forbindelse med et mislykket indbrud. De seneste måneder har der angiveligt været ro omkring Gellerup Kirke bortset fra, at en hærværksmand har udstyret kirkens fritstående klokketårn med en graffiti med ordlyden ”Fuck kirken”.

Nærværende blog har søgt aktindsigt i, hvor mange penge, der anvendes på at have vagter tilknyttet Gellerup Kirke. Af oplysningerne fremgår det, at det samlede beløb nærmer sig 200.000 kroner årligt. Et beløb, der afholdes næsten ligeligt af Gellerup Kirke og Århus Kommune.

Ifølge Erik Vigsø, der er kordegn ved Gellerup Kirke, udgjorde Gellerup Kirkes samlede udgifter til vagter 94.888 kroner i både 2009 og 2010, mens Århus Kommune supplerede med 98.504 kroner i 2009 og et tilsvarende beløb i 2010.

(Gellerup Kirke, november 2010)

Oploadet Kl. 13:54 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21546/trackback

16 Comments »

 1. Hvad mener Kjeld Holm om denne sag?
  Ser han mon nogen fremtid i dette her?

  Kommentar by Pk — 28. december 2010 @ 15:04

 2. Den mafiøse terrororganisation Islam skaber problemet og tager mod beskyttelsespenge (jizya) for at afhjælpe samme. Helt i overensstemmelse med de shariabaserede midlertidige våbenstilstande overfor dhimmier. I Iraq hyrer de assyriske kristne mussulmænner til at “beskytte” sig mod de mere reformerte mussulmænner af primo-capo-bin-Laden typen. At kristne skulle bevæbne sig for selvbeskyttelse ville påkalde endnu flere mussulmænners “legitime” vrede.

  Den eneste løsning på denne tilstand er at sætte det danske hjemmeværn ind. Dette vil formentlig betyde, at terrororganistionen vil optrappe volden.

  Kommentar by Limewoody — 28. december 2010 @ 15:57

 3. I et interview med de muslimske vagtmænd forklarede de, at de som regel søgte at holde politiet udenfor, når der var hærværk mv. Så de modtager penge for at holde lovovertrædelser hemmelige for den legale ordensmagt. (Desværre ikke længere på Internet.)

  Kommentar by elefanten — 28. december 2010 @ 16:00

 4. 3.elefanten.

  Hvad kan politiet gøre ?

  De må jo ikke være kontante overfor dette islams bundskrab – selvom det er det ene af de 2 ting de frygter :

  1. et lag tæsk

  2. udvisning af Danmark.

  Det sidste frygter de faktisk temmelig meget.

  Men det håndtag må der ikke drejes på.

  Og det første er forbudt.

  Ordensmagten skal derimod udvise empati og føre samtaler med disse ka´rle !

  Vores politifolk fortjener støtte fra os, befolkningen, for det må være nedbrydende for politiets folk at skulle finde sig i den adfærd, som disse ubehøvlede og modbydelige muslimske snothvalpe udviser !

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. december 2010 @ 17:24

 5. PS

  Det er faktisk genialt dette der med at hyre muslimer til at passe på kirken, kirkegængerne og deres biler .

  Det geniale ligger hos disse muslimske vagter, idet de med statsgaranti ikke er uskyldige i forhold til det de muslimske drenge og unge foretager sig.

  Først så sørger man for at der er ballade og at angreb bliver udført, man forhindrer det i hvert fald ikke !

  Dernæst tilbyder man sin hjælp til at forhindre overgrebene – mod at blive betalt, forståes.

  Det er måske ikke genialt, men så ganske kreativt !

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. december 2010 @ 17:31

 6. Hvem sagde mafia og beskyttelsespenge. Kan folkekirken virkelig synke så dybt.

  Kommentar by Andreas — 28. december 2010 @ 18:29

 7. Borgerkrigene i bl.a. libanon, kosovo og somalia er ophørt for flere år siden. Den danske stat bør derfor, så hurtigt det er muligt, sørge for at repatriere borgerkrigs”flygtninge”(inklusive deres familiemedlemmer) fra de tre ovennævnte lande.

  Kommentar by Jørgen — 28. december 2010 @ 19:55

 8. #4. Jeg ved da godt, at ghettoen er noget af en udfordring for politiet.
  Men derfor behøver man ikke at aflønne nogen for at holde forbrydelser hemmelige for ordensmagten.

  Kommentar by elefanten — 28. december 2010 @ 19:58

 9. “Ikke-muslimer kan vælge at bo i en islamisk stat, hvis de betaler ‘Jiziyaa’ (skat). Når de gør det, er de kendt som dhimmi, og deres liv og ære vil være beskyttet af staten.”

  Kommentar by JensH — 28. december 2010 @ 20:12

 10. Det er forbudt at diskriminere på grund af køn, alder, etnisk oprindelse og religon ved ansættelser. Er disse regler overholdt?

  P.S. Hvordan med ansættelse af folk på slagterier? Her bruger man under slagtningen muslimer til i et væk at rable Allahs navn og størrelse op.
  Foreligger der i lovgivningen regler om dispensation til magi?

  Kommentar by Niels P. — 28. december 2010 @ 21:33

 11. LOKALE TILTAG!

  Når vi nu diskutere hvem der har hvilken indflydelse på lokal miljøet, så tjek lige NørrebroNordvest – bladet s.3
  http://www.e-pages.dk/bgmonline_nv/190/

  Her viser de lokale hash handlere og generelle kultruberigere muskler over for multikulti/øko – flokken. Når nu Københavns røde rådhus så brændende ønsker, at stoppe og begrænse privatbilismen, hvad gør man så når nu de lokale magthavere (dvs. magten på gaden) mener noget andet?
  De ”Unge” kan jo nærmest ikke blive mere grædrodsagtigt og lokale!!!
  Jeg har engang på TV set en debat, om den generelle udvikling øresundsregionen, blive totalt afsporet af SF´ernen Jesper Langebæk, der himmelen op om vigtigheden af en bussluse i Stengade. Ligeledes har Ritt været indover, denne dødssejler. Nu giver man op fordi en større magt har sat sig igennem.
  For dem der orker det er der yderligere artikler om multikulturen på s. 2. Her beskrives noget om ungdomsklubber til 21 -22 årige (“De permanente unge”)
  Diskussion af forskellen på integration/inklusion forsættes på side 9 – 10(17)Flosklerne står nærmest i kø.
  Noget som jeg har bemærket er, at man i år har opgivet, at have et juletræ på Nørrebros rundel og man opgav juleudsmykning på Nørrebrogade for år tilbage. Langsomt, men sikkert, sælger man ud af alle idealer oppe på Københavns rådhus. Nu gælder det bare om, at holde facaden til der kan komme en socialdemokratisk regering til magten (gud forbyde det!). For byrødderne(venstrefløjen) håber på, at man der igenmen kan få specielle statslige blogtilskud, eller en trafik ring rundt om København, som permanent kan forsyne Københavns kommune med flere fast indtægt, der ikke er afhængig af det lokale skattegrundlag, som socialdemokraterne og SF ved vil erodere med tiden.

  Godt Nyt År til a

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 29. december 2010 @ 01:12

 12. Mafiametoder…

  Kommentar by Jern Henrik — 29. december 2010 @ 10:37

 13. Det lyder ligesom det der skete på den berygtede Altamont festival en gang tilbage i halvfjerdserne. Rolling Stones havde hyret Hells Angels til at stå for sikkerheden; vel også fordi de mente at man på denne måde var sikret mod ballade netop fra Hells Angels.

  Det endte med at et Hells Angels medlem stak en uskyldig tilskuer ihjel, mens Mick Jagger gav nummeret ‘Sympathy for the Devil’.

  Og Sympathy for the Devil, er netop det som praktiseres af disse forræderiske kommuner og virksomheder der ansætter fremmede muhammedanere som vagter og politibetjente.

  Jeg er bange for at der ikke vil ske nogen væsentlige ændringer før folk begynder at gøre fysisk modstand.

  Kommentar by Balder — 29. december 2010 @ 12:54

 14. I Afghanistan har briterne hyret et lokalt vagtværn til at passe på omkring Camp Price. Da de opsagde den meget dyre aftale for nogle år siden, begyndte der sjovt nok at være angreb på lejren – og da de indgik aftalen, ophørte angrebene igen (der var dog raketangreb i februar 2009). http://sondagsavisen.dk/303/01032294/

  Historien fra Gellerup minder lidt om …

  Kommentar by DKS — 29. december 2010 @ 15:54

 15. Danmark er ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra f.eks middelalderøsten, afrika og asien. Staten bør derfor sørge for at transportere “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde. I nærområdet kan man iøvrigt hjælpe langt flere “flygtninge” for de samme penge.

  Kommentar by Jørgen — 29. december 2010 @ 16:35

 16. De mange ikke-selvforsørgende udlændinge(størstedelen af dem er fra islamiske lande i middelalderøsten, afrika og asien) må af staten motiveres til at rejse ud af Danmark. Det vil på længere sigt være til stor gavn for de danske skattebetalere. “Flygtninge”(inklusive deres pårørende) repatrieres, når forholdene i hjemlandet er blevet forbedret.

  Kommentar by Jørgen — 29. december 2010 @ 20:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper