31. december 2010

‘Svenske’ islamister ville myrde JP-ansatte danskere med maskinpistol i Politikens Hus

Det er nemt at forstå, hvorfor PET i disse år rekrutterer arabisk-kyndige. Denne uges terrorsag var ikke den første eller den anden, og en dag skal det nok lykkedes. Kommer det til at ske i Jyllandspostens hovedkvarter i Viby eller Politikens Hus i hovedstaden, så vil det ramme journalister, direkte eller indirekte, hermed også Jyllandspostens Jette Elbæk Maressa der dagen før anholdelserne kritiserede brugen af ‘danskerne’, som begreb. Det ville være bedre at sige ‘borgere’. Danskerne – hvem er det?, lød det i overskriften.

Skal man følge den tankegang, så er danskerne dem, ret så mange ‘borgere’, mener skal slås ihjel. Han var troende og hadefuld, lød det først om ‘borgeren’, der har opholdstilladelse i Danmark, den 26-årige iraker Abdullah Muhammed Salman. Han havde kontakt til de ’svenske borgere’, omend hans rolle på nuværende tidspunkt ikke helt står. Ingen grund til at tro familiens udlægning som gengivet på Ekstra Bladet TV.

(Abdullah Muhammed Salman; EB TV, 31/12-10: Jeg udfordrer PET – jeg er ren)

I forhold til de fire anholdte svenskere, er det værd at bemærke, at Jyllandspostens hovedhistorie, som alle medier refererer i dag, lå på Snaphanen i går eftermiddags. Isoleret set, kan man sige en blogpost ikke gør den store forskel, men det er nu engang svært for aviser, at ignorere oplysninger, hvis de i forvejen findes online. Fra Jyllandsposten – Moderat muslimleder støttede terrormistænkt.

En af de mest fremtrædende repræsentanter for Sveriges moderate muslimer, Helena Benaouda, har fungeret som talsmand for den terrormistænkte svensk-libaneser MA, som er hendes svigersøn…

MA og tre andre mænd blev i går varetægtsfængslet i hhv. Glostrup og Stockholm sigtet for at ville begå terror mod Morgenavisen Jyllands-Posten.

Helena Benaouda har også i to tilfælde lagt pres på de svenske myndigheder, så MA er kommet hjem til Sverige efter at have siddet fængslet som terrormistænkt i Pakistan og Etiopien.”

(SVT2, Debatt, 14. december 2010, 7-8 minutter inde)

‘Ekstremisme antager mange former. Vi har Sverigedemokraterna i Rigsdagen… Jeg har aldrig mødt en fanatiker i Islam.’ (Helena Benaouda)

Det kan godt være Helena Benaouda ikke kender Omar Abdalla Abeoelazm og Mounir Dhahri, men man skulle jo nok tro hun havde mødt svigersønnen Munir Awad, og måske også hans terrorpartner Sahbi Ben Mohamed Zalouti, der begge var i medierne sidste år. Førstnævnte sad pudsigt nok fængslet i Pakistan med Gitmo-’svenskeren’ Mehdi Ghezali. Da Aftonbladet berettede om sidstnævntes hjemsendelse til det land han tydeligvis foragter, lød det klynkende: “Jag sover direkt på betonggolvet.” Et gennem-feminiseret samfund har altid paraderne nede.

Der skal nok komme flere interessante detaljer frem, men før jeg finder tid til en totalpost, så er seneste terrorsag alligevel afløst af en kommende, og hermed uaktuel. Det væsentligste er de lange linier, det at en moderat muslim, i praksis er en ikke-troende muslim. Zubair Butt Husseins regelmæssige monologer om terrorens ikke-islamiske natur, bør kun overbevise folk, der i sin hele livsholdning underbygger terroristernes overordnede dagsorden.

Enestående analyse på TV2 Nyhederne i går (30/12-10, 19.00).

Johannes Langkilde, TV2-vært: Hvad er reaktionen i Sverige på, at de nu to gange inden for få uger er centrum for terrorsager.

Anna Gaarslev, TV2: Jamen, dem der mener at Sverige fører en rigtig indvandrings- og asylpolitik, de er chokerede og forbløffede over, at svenske statsborgere kan finde på, at undergrave det samfund, som de formelt er medlemmer af. Dem der synes at Sverige fører en for slap og lemfældigt flygtningepolitik, ja, de siger, ‘hvad sagde jeg’. Og der er jo ikke nogen tvivl om, at der har været en tendens til her i landet, at man helst ikke har villet diskutere islamistiske ekstremister, simpelthen af frygt for at virke racistisk. Vi kan så konstatere, at det låg er blevet revet meget effektivt og brutalt af på ganske få uger, og der hviler et meget stærkt pres på den svenske efterretningstjeneste, nu både et stærkt folkeligt pres, men også et politisk pres, på så at sige at komme helt frem i skoen, og effektivt kortlægge de strømninger og de mennesker, som jo bor her i Sverige, som altså ikke vil svenskerne det vel.

Politiet fandt (ifølge TV2 Online) ved razzia’en i Herlev, “en maskinpistol med lyddæmper og 72 patroner samt en 9mm pistol med 36 patroner”. Terroristerne hørte næppe Tøger Seidenfadens undskyldninger, men den dag journalister nedskydes med maskinpistoler i Politikens Hus hører han skrigene fra hjørnekontoret.

(satiretegning af Niels Thomsen, Sappho.dk)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21651/trackback

10 Comments »

 1. Hvis disse ‘mennesker’/terrormistænkte bare havde den smule ære i blodet, når de bliver præsenteret med beviser, de ved kan fælde dem, ville de holde op med at lyve så uroværdigt.

  Denne infantile undervurdering af de Vestlige eftterretningsvæsener og deres befolkninger er i sig selv en fornærmelse.

  Spørgsmåler er mere hvornår de Vestlige befolkninger begynder for alvor at forstå truslen fra islam?

  Kommentar by Demokraten — 31. december 2010 @ 22:28

 2. Der findes i virkeligheden ingen moderate muslimer, hverken i Sverige, Danmark eller noget steds…

  Kommentar by Jacob Andersen — 1. januar 2011 @ 00:33

 3. Jette Elbæk Maressaer er dum som en dør, det fandt jeg ud af den første blog hun skrev i Jyllandsposten. Det skrev jeg også og blev selvfølgelig slettet. Nu skriver jeg det igen.

  Det multikulturelle samfund kan ikke fungere. Borgersamfundet er den største illusion siden Romerriget, og problemet er Islam. Denne politiske religion har ikke skyggen af chance for at falde ind i Europas kultur og har absolut heller ingen ønske derom, hvad de i øvrigt heller ikke lægger skjul på.

  Så nu skal jeg komme med en profeti. Det der vil ske er, at kulturberigerne vil stille flere og flere krav. De vil samle sig i ghettoer og tilsidst i byer og fortrænge de oprindelige indfødte danskere her. Ligesom det sker i England og Sverige.

  Når de bliver mange nok, vil de begynde og overfalde og terrorisere danskerne og deres kultur. Og som rosinen i pølseenden, vil det ende med egentlig terror mod kirker, bygninger og mennesker. Resultatet vil blive en borgerkrigslignende tilstand.

  Det er Islams sædvanlige fremgangsmåde, og det der fremmer den udvikling, er de nyttige idioter, der bliver ved med at ævle op om det multikulturelle borgersamfund, hvor borgerne har respekt for hinanden uanset deres kulturelle ståsted. Sagen er bare, at muslimerne føler sig bedre end andre folk og vil kræve respekt – af danskerne.

  Derfor er det åndens fatamorgana at tro på det multikulturelle samfund. Og det viser den utrolige uvidenhed som selv begavede folk kan udstille. Nøgleordet er selvfølgelig fortrængning, dvs. fortrængning af en virkelighed, der ikke passer med ens egen. En helt naturlig praksis i den menneskelige psyke.

  Der er kun en løsning, og det er omgående stop for muslimsk indvandring i Europa. Men det sker ikke før EU er faldet fra hinanden og nye politikere har fortrængt de nuværende. Hvornår det sker, er der ingen der ved.

  Kommentar by machiavelli — 1. januar 2011 @ 01:40

 4. Ad 3: Helt enig, bortset fra dit løsningsforslag. Jeg tror nærmere vi ender i noget a la det serberne havde gang i (som desværre blev stoppet af USA). Det bliver ikke kønt eller sjovt, men hvordan får vi ellers vores land tilbage?

  Kommentar by Bjarne P. — 1. januar 2011 @ 07:04

 5. “Og der er jo ikke nogen tvivl om, at der har været en tendens til her i landet, at man helst ikke har villet diskutere islamistiske ekstremister, simpelthen af frygt for at virke racistisk.”

  En tendens? Det har været meget mere end en tendens. Masser af mennesker tør ikke mere at åbne munden når det handler om islam og islamister. Hvilket bare viser at islam har et kæmpe problem.

  At det er nået dertil at det opfattes som racistisk at kritisere voldelige islamiske terrorister, viser blot at multikultur ideologi ikke duer. Multikultur ideologi skader lokalbefolkninger og urbefolkninger og ditto samfund og kultur. De dæmoniseres, hvis de prøver at forsvare sig selv verbalt, skriftligt, og på demokratisk vis.

  Rigtig godt nytår til Kim og jer andre brave samfundsdebattører.

  Kommentar by Liva — 1. januar 2011 @ 11:37

 6. Jeg græmmes også, stort set dagligt, over Jette Elbæk Maressa

  Er hun mon konvertit eller gift med en araber?

  Kommentar by Nosferatu — 1. januar 2011 @ 12:04

 7. Definition på en”moderat muSLIM”: en mand der er løbet tør for ammunition! Der findes IKKE “moderate muSLIMER”. Det store flertal af muSLIMER jubler højlydt og fester i gaden,både her og i Gaza, når det lykkes at sprænge os vantro i luften!

  Kommentar by karl3447 — 1. januar 2011 @ 17:20

 8. En glimrende postering.

  Især finder jeg denne formulering fantastisk:

  “Terroristerne hørte næppe Tøger Seidenfadens undskyldninger, men den dag journalister nedskydes med maskinpistoler i Politikens Hus hører han skrigene fra hjørnekontoret.”

  Det er i sandhed skæbnens ironi, at Politiken, der nu deler bygning med Jyllands-Posten, risikerer at blive offer for et terrorangreb.

  Kommentar by kong nytår — 1. januar 2011 @ 20:18

 9. @ Nosferatu

  Jeg er ikke helt sikker. Men jeg mener, at hun er gift med en palæstinenser (muslim), så hun er sandsynligvis konvertit.

  Kommentar by kong nytår — 1. januar 2011 @ 20:29

 10. #9 Rent gætteri, Google og du skal finde.
  Hun er Italiensk gift men ikke destomindre ulidelig kulturradikal, som alt for mange på Jyllands Posten.

  Kommentar by PBr — 2. januar 2011 @ 13:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper