3. januar 2011

Dobbelt så mange udlændinge til Danmark som under Nyrup, men humanisterne kræver flere

Efter De Radikale i et årti har omtalt Danmark som et uanstændigt lukket land, angriber de nu VK-O med modsatrettet argument: ‘Danmark har ikke en stram udlændingepolitik’. Det har de desværre ret i, men det springende punkt er selvfølgelig ikke antallet af polske gæstearbejdere eller kinesiske studerende, men tilførslen af svært integrerbare muslimer uanset nationalitet.

Dansk Folkepartis væsentligste opgave de kommende år, bliver at blotlægge eventuelle statistiske krumspring, så vælgerne i det mindste kan stemme på det bedst tænkelige grundlag. Fra Politiken – Indvandringen er fordoblet under V og K.

“Billedet af Danmark som et land med lukkede grænser stemmer dårligt overens med udviklingen i antallet af herboende udlændinge.

Siden regeringsskiftet i 2001 er der næsten sket en fordobling i antallet af opholdstilladelser til mennesker fra andre lande. Men mens flygtninge og familiesammenførte under Nyrupregeringen udgjorde de store grupper, er studerende og arbejdskraft fra bl.a. Polen, Kina og Tyskland nu i klart overtal.

Ifølge generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm kommer tallene utvivlsomt bag på mange danskere, der har et skævt billede af virkeligheden:

»Folk ville aldrig gætte på, at der i dag kommer dobbelt så mange udlændinge til Danmark som under Nyrup… Men jeg er ked af, at der argumenteres så negativt over for et stadig mindre antal flygtninge. Der er et asylhysteri, for vi giver væsentlig mindre beskyttelse til flygtninge med under 2.000 opholdstilladelser om året«, siger Andreas Kamm…

De radikales udlændingeordfører, Morten Østergaard, synes, det har »komikkens skær«, når regeringen giver indtryk af at føre en meget stram udlændingepolitik:

»Hvis regeringens ønske var, at der skulle komme færre udlændinge til Danmark, må man sige, at missionen er mislykkedes… Pointsystemet er blot det seneste eksempel på, hvordan regeringen forsøger at genere familier, og problemet vil vokse, fordi flere og flere får en udenlandsk ægtefælle som en del af globaliseringen«, siger Morten Østergaard.

I 2008 nåede antallet af udlændinge, der fik opholdstilladelse i Danmark, op på næsten 70.000 mennesker. Langt de fleste kom hertil gennem forskellige studie- og erhvervsordninger, eller fordi de er borgere i et EU-land. Kun ca. 6.000 fik asyl eller familiesammenføring.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21754/trackback

17 Comments »

 1. Der er kun ét at gøre: Melde Danmark ud af EU, lukke for alle økonomiske tilførsler til parasitterne og spare pengene til at betale efterløn med.
  Der er nok at tage af, parasitterne koster danskerne mellem 300 og 400 mia årligt, efterlønnen kun 16 mia årligt.
  Synes du, vore politikere er kloge?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 3. januar 2011 @ 16:26

 2. Jeg er også humanist, og jeg kræver da ikke flere. Jeg kræver færre. Især færre muslimer.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. januar 2011 @ 16:30

 3. Så må man huske, at det fra nu af har “komikkens skær” over sig, når M. Østergaard kritiserer regeringen for at føre en meget stram udlændingepolitik.

  Kommentar by holger — 3. januar 2011 @ 16:37

 4. Har du link til det med de 3-400 mia, Falkeøje?

  Kommentar by holger — 3. januar 2011 @ 16:39

 5. Ja – hovedproblemet er den muslimske indvandring og den kunne vi godt have undværet. Problemet er ikke de mange ikke-muslimske indvandrere som faktisk yder et positivt bidrag til Danmark. Desuden rejser de fleste udenlandske studerende iøvrigt hjem igen efter endt uddannelse i Danmark.

  Perspektivet på globaliseringen hos Østergaard og mange andre er imidlertid forkert. Globalisering er ikke et nyt fænomen. Det har sådan set altid eksisteret, idet der har været handel mellem folkeslagene langt tilbage i historien. Det nye er at større menneskemasser har mulighed for at flytte sig hurtigt rundt.

  Ejheller blander folk sig meget som Østergaard forudsætter. Det billede mange har i den Vestlige verden af at folk blander sig globalt i stort omfang sker faktisk ikke. Billedet er forkert, idet indvandringen PRIMÆRT er et LOKALT fænomen (OG PROBLEM) i den Vestlige verden. Den Vestlige verden OVERRENDES af personer fra Afrika og Mellemøsten. Fjerner man denne VESTOVERRENDING fra totalbilledet ser det meget anderledes ud. Kina og Japan og Indien er ikke i fare for at deres kultur og statssystemer trues af indvandring. Afrika er ikke ved at at blive vestliggjort. Mellemøsten er ikke ved at blive ændret gennemgribende af modernitet (Dubai og lignende er måske (kun måske) en undtagelse (og hvornår Dubai gældsboblen brister vil jeg ikke gætte på her og nu)).

  Selv hvis vi betragter den Vestlige verden sker der ingen større etnisk/religiøs/kulturel blanding for immigranterne fra Afrika og Mellemøsten tænker etnisk. Tyrkerne i Europa betragter sig som Tyrkere. Araberne betragter sig som Arabere. Pakistanerne som Pakistanere, Somalierne som Somaliere etc.

  Multikulturen forbliver multikultur (= nul smeltedigel) og problemfyldt (p.g.a negativ indvandring).

  Kommentar by Sigwar — 3. januar 2011 @ 16:40

 6. Flot sprogbrug, “Falkeøje”, du lyder slet ikke som en psykopat når du kalder (indrømmet ofte trælse) mennesker for parasitter.

  Det kræver ikke megen tankegang at tænke hvad man plejer at gøre ved parasitter, for at synes at det er aldeles væmmeligt at udtale sig som du gør. (For de tungnemme: Man sender ikke parasitter ud af landet, man udrydder dem)

  Synes du skulle overveje en mere sober sprogbrug.

  Kommentar by Anonymous — 3. januar 2011 @ 17:16

 7. #4. holger
  Tallene har jeg fra Bloggen Danmark.
  De er mere pålidelige, og absolut kvalificerede, helt på linie med Danmarks Statistik, der lægger røgslør overalt, hvor de kan.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 3. januar 2011 @ 17:23

 8. […] Politiken-artikel, som jeg egentlig ville have blogget før, men nu har den så ramt Uriasposten. […]

  Pingback by 37 grader » De vælter ind over grænserne — 3. januar 2011 @ 18:33

 9. Falkeøje har ret

  Utilpassede, kriminelle, ikke-selvforsørgende muslimer ER parasitter på Danmark

  Kommentar by Nosferatu — 3. januar 2011 @ 18:52

 10. “Flygtninge”(og deres familiemedlemmer) bør repatrieres, når forholdene i hjemlandet er blevet forbedret. Det vil gavne de danske skattebetalere særdeles meget. De hjemsendte “flygtninge” hjælper til med at opbygge deres hjemland. De mange ikke-selvforsørgende gæste”arbejdere”(de er især fra tyrkiet og pakistan) bør af økonomiske grunde motiveres til at rejse hjem.

  Kommentar by Jørgen — 3. januar 2011 @ 19:13

 11. 6.Anonymous

  Ærlig talt, så er betegnelsen parasitter om de Rettroende i vestlige lande ikke en Falkeøje-opfindelse, men en betegnelse der florerer på mange udenlandske blogs.

  Islam betegnes ofte som en parasitær ideologi – en snylter der slår sig på sunde organismer og som gradvist destruerer værtsorganismen.

  Hvis du tager et vue over historien om islams udbredelse med start ud fra Arabien for ca. 1400 år siden vil du kunne se hvordan parasitten opererer i praksis.

  Alle de lande og områder araberne invaderede blev islamiserede.

  De dette gik ud over var også dem der kom til at betale omkostningerne, både de menneskelige som de økomiske.

  Islam anekterede ikke alene lande og områder, men de stjal også de præstationer indenfor kunst, videnskab m.m. og gjorde disse til deres, arabernes egne selvstændige præstationer .

  Bedst belyst ved det, der hændte Assyrerne !

  En sammenligning med nutiden viser der ikke er sket nogen ændring i den islamiske opfattelse af hvad man som Rettroende kan tillade sig, har ret til at foretage sig, overfor ikke-muslimer.

  Kommentar by Vivi Andersen — 4. januar 2011 @ 07:37

 12. Enig med 5. Sigwar. Globaliseringen er OK og en naturlig udvikling af af den internationale markedsøkonomi. 2½ mia indere og kinesere får nu mulighed for stigende velstand. Der kommer også udlændinge for at arbejde her. Det er helt normalt i EU’s indre marked og f.eks i multinationale firmaer. De rejser hjem igen og belaster ikke de offentlige kasser negativt. Det gør de fleste muslimske indvandrere, som kan være familiesammenførte eller fup-flygtninge. Fup-flygtninge fordi man ikke kan flygte til Danmark uden at være asylberettiget i et andet land inden man når frem til DK. Asylindustrien/Dansk Flygtningehjælp/Andreas Kamm/De Radikale/Morten Østergaard lever af, at de ikke sendes tilbage.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 4. januar 2011 @ 09:37

 13. “Flygtninge” fra bl.a. middelalderøsten, afrika og asien har passeret mange sikre lande inden de ankom til Danmark. Den danske stat bør derfor, så vidt det er muligt, sørge for at sende “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde. I nærområdet kan man iøvrigt hjælpe langt flere “flygtninge” for de samme penge.

  Kommentar by Jørgen — 4. januar 2011 @ 20:30

 14. Enig og vi kan sende dem tilbage til det første land, de kom til, da de forlod deres hjemland og bede dem søge asyl dér. Vi kan på den måde overholde FN-konventionerne, som alle lande er forpligtet af.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 5. januar 2011 @ 11:42

 15. Når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre, bør den danske stat sørge for at repatriere “flygtningene”(inklusive deres familiemedlemmer). De hjemsendte “flygtninge” kan være med til at opbygge deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 5. januar 2011 @ 20:23

 16. Jeg er enig med Jørgen.
  De skal hjem. Spørgsmålet er så hvordan?

  Kommentar by odins bror — 6. januar 2011 @ 02:59

 17. De er ikke flygtninge længere, når de kommer til Danmark, fordi de ikke kommer direkte, men kunne have søgt asyl i det første land de kom til. Det havde de ret til ifølge FN-konventionen. De har ikke ret til at tage til Europa og “asyl-shoppe”.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 6. januar 2011 @ 13:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper