6. januar 2011

Pens. kontrollør: “… cirka 90 procent af de, der kørte uden billet, havde indvandrerbaggrund”

Klumme af Karen Jespersen i Ekstra Bladet – Til grin for vores egne penge.

“For et par dage siden blev jeg kontaktet af en nu pensioneret kontrollør fra den kollektive trafik. Han fortalte, at der foregik ret omfattende snyd med stort og småt.

Sammen med en kollega havde han over 14 dage lavet en lille undersøgelse, der viste, at cirka 90 procent af de, der kørte uden billet, havde indvandrerbaggrund. En undersøgelse fra DSB (’Du skal ikke spille op dit fede svin!’) viser samme tendens.

Indimellem oplevede han falske papirer hos dem, der skulle legitimere sig. Han huskede en mand, der viste sig at have flere forskellige navne på forskellige former for legitimation. Politiet mente, at han hævede kontanthjælp i forskellige kommuner samtidig.

Lignende oplevelser har jeg fået beskrevet af andre offentligt ansatte, der synes, der bliver gjort for lidt for at komme snyd og kriminalitet til livs.”

Oploadet Kl. 18:17 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21920/trackback

16 Comments »

 1. Tys-tys.
  IKKE sige det højt.
  Så er du racist.
  Nej, istedet skal danskerne lade sig snyde og bedrage.

  Kommentar by Anonym — 6. januar 2011 @ 18:30

 2. Så prøver jeg igen at tage emnet op: Betaler indvandrere tv-licens?
  Kan man sige hvor stor procentdelen er i f.eks. Mjølnerparken, Vollsmose og Gellerupparken? Jeg har på fornemmelsen at det er et meget lavt tal. Og har de andre hverken tv eller pc?
  Det er jo kun en fornemmelse, men det ville være godt at få det opklaret!
  Og hvis de ikke betaler, hvorfor ringer man så ikke på de steder?! Det sidste er måske et dumt spørgsmål!

  Kommentar by Frode Fredegod — 6. januar 2011 @ 18:41

 3. Man har lavet beregninger over hvor meget skattevæsenet taber på sort arbejde. Men beregninger over hvor meget billetprisen for den kollektive trafik kunne nedsættes, hvis alle betalte, er ikke interessant.
  I øvrigt er det ikke noget nyt. Allerede for ca. 10 år fik jeg kendskab til en kontrollant, der sagde sit arbejde op, fordi ledelsen ikke bakkede op, men accepterede at man pr. intuition veg uden om kontrol af, ja hvem.

  Kommentar by Menig 442 — 6. januar 2011 @ 19:15

 4. Frode Fredegod — Betaler indvandrere tv-licens?

  Lidt irelevant spørgsmål, da enhver anstændig borgerlig ikke burde betale tvangsskatten til den socialistiske støjsender DR.

  Jeg , for mit vedkommende betaler ikke licens, da det ville svare til et abonnement på Information eller Politiken.

  Kommentar by PBr — 6. januar 2011 @ 20:30

 5. Jeg kender én, der har en tankstation.
  Her er billedet med at køre fra benzinregningen noget der ligner ovenstående snyd med billetter. Attituden er også herrefolksagtig, når de pågældende bliver bedt om at slukke cigaretterne. De bliver smidt demonstrativt, så hun kan samle dem op.
  Hun bliver på ugentligt basis kaldt luder, og får udsagnet “jeg kommer efter dig” med på vejen.

  Kommentar by Johansen — 6. januar 2011 @ 21:33

 6. Løsningsforslag udbedes.

  Kommentar by WilliamJansen — 6. januar 2011 @ 23:00

 7. Kunne være sjovt hvis han var: Penis. kontrollør :). Ville have været en lidt anden form for kontrol han så skulle foretage sig.

  Men jeg fik endnu engang bekræftet mine fordomme(læs konkrete historier i virkeligheden) imod primært mellemøstlige muslimer, af den “dårlige” slags. At de ikke er fem potter pis værd, når det kommer til respekt for det Danske samfund. Hvor mange historier kan folk mon ikke fortælle hvad angår det lille problem? Guderne må vide hvor mange.

  Kommentar by Kevin L — 6. januar 2011 @ 23:01

 8. Muhamedanere har en højt udviklet sans for HUMOR,
  ta’ ikke fejl af det….;-))
  – de griner hele vejen hen til banken med deres sorte penge, skriver EkstraBladet, de griner også mens de vinker til flyene der letter med deres pengekurerer, og de griner og vinker til dem der har fulgt dem til deres flyafgang til hjemlandets 3 – 4 måneders ferie.

  – latteren vil næsten ingen ende tage når de læsser det indsmuglede moms og afgiftsfrie slik og cola ind i kioskerne, og selv om natten kan man høre latter når den nye fidus: “ompakning af ældgammelt fordærvet kød” der i årevis har cirklet rundt i cateringbranchen i EU-lande , og ikke mindst høres latter i alle storbyernns smudsige gyder i de forlængst nedrivningsmodne lukkede slagter eller bager butikker hvor Pizzabageren så får et tilbud på “Fin Kød, vi er venner” et tilbud han ikke kan afslå, og pizzabageren der er en fin og stor mand, som selvfølgelig først åbner kl. 16.00 – 21.00.
  Så møder hele den grinende familie op og starter produktionen, og “drengene” kører rundt på knallert eller i bil og leverer tre Pizzaer for 150 kr. over hele byen, mens de griner og synger: Får vi mon sorte penge hos Ismail; JA det ka’ I tro at vi får.
  Men den helt eventyrligt store Latter, så det næsten er så taget løfter sig, er dog i de kæmpestore Bazarer/Grøntmarkeder i Odense og Aarhus,
  hvor den “flinke” grønthandler lige må gå ud bagved og holde sig på maven af grin, mens han samtidig benytter lejligheden til lige at ta’ en tur på bedetæppet for at takke Allah og hans kære profet for at have ledet ham til et sådant Paradis på jord.
  Godt nytår!!! ;-)

  Kommentar by Cantor — 6. januar 2011 @ 23:54

 9. Mens vi er ved herrefolkets sæder og skikke.

  Jeg har arbejdet sammen med escortpiger.

  80 – 90 % af besøgene hos medlemmer af herrefolket udspiller sig således:

  Pigerne får smidt en eller anden ydmygelse i hovedet, herefter vil han på i en fart og gør sig færdig i en fart, hvorefter medlemmet af herrefolket forventer sweet talk, der bekræfter herrefolke statusen.

  En stor del af pigerne, særligt etnisk danske, besøger slet ikke den type eller gør det kun med en stribe forbehold.

  Typen findes naturligvis også blandt andre, der ikke er medlem af herrefolket. Men i langt mindre grad, gætter på mindre end 5%.

  Kommentar by Anonym — 7. januar 2011 @ 03:26

 10. Millionsvindel mod HT med falske klippekort – København
  28. feb 2002 – Bedrageriafdelingen har i et par måneder efterforsket misbrug af totalforfalskede blå og gule klippekort og har fundet mere end 8.000 falske kort hos en…
  —–
  Falske klippekort sælges fortsat – dr.dk/Regioner/København …
  5. dec 2005 – Falske klippekort til bus og tog i hovedstadsområdet sælges fortsat fra visse af HUR’s officielle salgssteder for eksempel kiosker, men en ny folder,…
  ——
  http://www.dr.dk/Regioner/Nord/Nyheder/Nordjylland/2010/01/13/071105.htm
  Nye klippekort skal stoppe snyd 13. jan. 2010
  Fra på søndag forsynes klippekort fra Nordjyllands Trafikselskab med et sølvfarvet hologram, som gør, at kortet ikke kan kopieres.

  Gennem flere år har NT haft problemer med personer, som kører med bussen på et falsk klippekort….
  ——–

  http://ekstrabladet.dk/112/article1444031.ece 3 nov 2010
  En pakke fra Tyrkiet, der blev opsnappet i den danske told i september, indeholdt 9600 falske to-zoners klippekort til en værdi af 1,3 millioner kr.

  I dybeste hemmelighed blev modtageren af pakken, en 46-årig tyrk, varetægtsfængslet ved retten i Hillerød den 17. september, og siden har politiet efterforsket bedragerisagen.

  I går ransagede politiet 10-12 kiosker i København og fandt 300 falske klippekort. En 27-årig blev fængslet i Hillerød i går, og i dag blev en 29-årig tyrk fængslet i Københavns dommervagt……

  Kommentar by tavsen — 7. januar 2011 @ 07:28

 11. Det er helt normalt at se berigere stå i dørene i S-togene og kikke efter kontrollører

  Kommentar by Martin — 7. januar 2011 @ 07:59

 12. @ 6. Cantor
  Er det Hc Andersen? Jeg får tårer i øjnene over din smukke novelle :).
  Den er tragikomisk og absurd samtidig.
  Lidt overdrevet, men ja der er mange der griner i dagens Danmark, griner af danskerne. De “etniske” danskere som det så fint hedder.

  Det allerværste eksempel jeg kan komme i tanke om, var i.f.m. en udsendelse om sigøjnere i Rumænien på DR1. En journalist var taget ned til en lille by kun beboede af sigøjnere. Der var mange fine huse, virkelig fin standard omend byen virkede som en død lille landsby, og så var der også gigantiske villaer grænsende til paladser.
  Og så kom forklaringen fra en sigøjner der boede i byen: Husene var tjent hjem 99,99% igennem kriminalitet og tiggeri i europæiske storbyer. Han havde selv været med til det, men var nu med til at belyse præcis hvor pengene var kommet fra. Det kunne i den grad betale sig at begå kriminalitet som sigøjner i Europa og igennem 90´erne.

  Og så er der også landsbyer i Pakistan hvor samme fænomen findes. Byer hvor der er millionvillaer i fattige byområder bygget op af penge fra alverdens kiosk og taxakørsel i DK.
  Hvor de har sendt penge tilbage til hjemlandet. Jeg vil tro at 50-75% af de penge kommer fra ulovlig indkomst såsom sort omsætning, sort arbejde og manglende betaling af moms. Det var i den grad gængs praksis i alle pakistanske butikker i 80 og 90´erne og er det desværre også STOR grad i butikker ejet og drevet af pakistanere og andre fra den 3. Verden og mellemøsten.

  Det er faktisk et arabisk/islamisk fænomen specifikt. Nemlig at det tillades at snyde værtslandet, hvis det går ud over de vantro. Jeg kan ikke huske det helt præcist, men jeg har fået det fortalt af nogle stykker på nettet, at det er specielt arabisk kultur og IKKE forbudt ifølge Islam at praktisere den form for handel. Det er ikke kriminelt at omgå forskellige afgifter. Almindelig tyveri, røveri, overfald osv er til gengæld forbudt ifølge Islam. Men kamphandlinger, erobring, snyd etc er rent faktisk tilladt(igen det kommer så an på hvor langt og hvor meget man efterlever Koranen) så længe det går ud over vantro ikke-muslimer. Det er ikke en joke på nogen måde. Det er virkeligt tilladt.

  Kommentar by Kevin L — 7. januar 2011 @ 08:23

 13. # 12 Kevin,
  – tak for din kommentar,
  og ja, jeg så også den udsendelse for år tilbage som du omtaler og kan bekræfte at det eneste murstenshus i dette Rumænske slumkvarter tilhørte organisatoren af busrejserne til Eurpæiske stobyers luxus forretningskvarterer, for det var sandelig rigtigt organiserede
  “Charterrejser”.

  – bl. a. blev der bragt billeder af handicappede børnetiggere sidde i
  “Alster-passagen”, en af de dyreste handelsgader i Hamburg.
  Journalisten fandt endda børnenes hjem og talte med en af børnenes forældre der helt bevidst havde påført dem invaliditeten med fuldt overlæg, det gir’ mere i bøtten, for selv en tysker bryder sig ikke om at se et barn der ikke kan gå.
  – mon denne udsendelse stadig er i et arkiv et sted. eller det er sikkert en af dem der er arkiveret lodret, mens alt øvrigt fordummende l… genudsendes og genudsendes………..

  – nej, der er overhovedet ingen grænser for den danske naivitet så din skildring af den omfattende moms-, afgifts- og skattesvindel i de nævnte Muhamedanske monopolbrancher er nærmest gjort “legale”.
  – i Norge dykkede for nogle få år siden en avis ned i “Oslos Pakistanske Taxa-mafia”, og reporteren viste billeder af flere kæmpe luxusvillaer der var bygget eller igangsatte af Norske taxachauffører.
  – hu hej hvor det går……….;-))

  Kommentar by Cantor — 7. januar 2011 @ 09:13

 14. William efterspørger løsningsforslag:

  Der er kun en løsníng der virker og det er repatriering af alle kriminelle samt ikke-selvforsørgende muslimer

  Kommentar by Nosferatu — 7. januar 2011 @ 13:29

 15. WJ

  “Løsningsforslag udbedes”

  Har du selv nogle løsningsforslag?

  Kommentar by naturret (islamofob) — 7. januar 2011 @ 23:58

 16. ”Togpersonale og unge i slagsmål i tog mellem Roskilde og København.

  (…)

  En gruppe unge stod i mellemgangen og fyldte godt op, så ingen andre kunne komme forbi, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

  En 38-årig mand fra Roskilde gjorde de unge opmærksomme på, at de skulle lade nogle ældre passagerer komme forbi. Det førte ifølge politiet til slagsmålet.

  Gruppen af unge forsøgte at slå og sparke på den 38-årige, der fik hjælp af togpersonalet.” (Mellem Roskilde og København 2010)

  H t t p://lokalavisen.dk/kaempeslagsmaal-i-nattog-/20101022/artikler/101029778/1779

  ”En gruppe mindreårige drenge gjorde livet surt for borgere og forbipasserende, da de hærgede Køge by torsdag aften. Derfor måtte politipatruljer flere gange rykke ud for at få unge mennesker til at stoppe med bål og bølleopførsel.

  Klokken 18.04 kørte politiet til Køge Station, hvor en gruppe unge generede deres omgivelser ved at spytte på ruder og kaste med ting og sager. De unge var væk, da politiet kom frem til stedet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.” (Køge 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/boerneboeller-haergede-bymidte-/20101022/artikler/101029750/1779

  Asylansøger spytter togfører i ansigtet.

  ”En 42-årig mandlig togfører blev søndag aften spyttet i hovedet, da han nægtede tre mænd adgang til et tog på Hvalsø Station.

  De tre mænd var forinden blevet smidt af et andet tog, og da den 42-årige togfører nægtede dem adgang til sit tog, blev den ene af mændene så vred, at han kvitterede med at sende en spytklat i hovedet på ham.” (Hvalsø Station 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/vred-passager-spyttede-togfoerer-i-hovedet-/20101108/artikler/101109377/1009

  Kommentar by Liva — 8. januar 2011 @ 09:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper