9. januar 2011

Al Jazeera om venstreradikal militans: ‘Anarchy in Europa?’

Udsendelsen er interessant nok i sig selv, men det store spørgsmål, er hvorfor en sådan 24 minutter lang tema-udsendelse er at finde på Al Jazeera. Måske en opgave for Horisont på DR1, hvis seneste tre udsendelser har haft overskrifterne Tæppefald for Berlusconi?, Redningsplan for regnskoven og Kineserne kommer.

Oploadet Kl. 14:17 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/21956/trackback

1 kommentar »

  1. Når bortses fra visse kildne islam-relaterede emner, og visse lokalpolitiske emner, så er Al-Jazeera faktisk en ganske udmærket nyhedskilde, der ofte har spændende historier som de vestlige medier fuldstændig glemmer. Og det endda selv om historierne ofte omhandler ting i vesten!

    Kommentar by Anonymous — 9. januar 2011 @ 20:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper