11. januar 2011

Kristian Madsen om Mandag Morgen (der samarbejder med Berlingske Tidende)

Kristian Madsen på sin Politiken-blog – Mandag Morgens politiske ballonskippere.

“Huset Mandag Morgen er eksperter i at fylde politiske ballonskibe op med varm luft og tidens trends. I 2006 skabte Mandag Morgen Co-existence of Civilizations – et forum for ny dialog i kølvandet på balladen om Muhammedtegningerne, og i 2009’s COP15 eufori lettede Copenhagen Climate Council fra Huset i Valkendorfsgade.

Fælles for disse initiativer er, at offentligheden hørte betydeligt mere om deres lancering end om deres resultater, og at deres afdøde hjemmesider flyder rundt som piftede spærreballoner på internettet.

Nu letter det næste projekt fra Mandag Morgens Erik Rasmussen. Lanceringen af det såkaldte friparti Fremtidens Danmark, der som Rasmussen beskrev i en kronik i Berlingske, skal give Danmark en bedre valgkamp med fokus på de virkelige udfordringer…

Men politik er blot ikke en innovationskonkurrence, hvor det gælder om at finde snedige løsninger på problemerne. Det er også en diskussion om, hvilke problemer der er de væsentligste. Det er, for nu at bruge et aktuelt eksempel, afvejningen af, om pengene skal bruges på lønmodtageres mulighed for efterløn. Om vi skal betale mere eller mindre i skat – og hvem der skal betale. Det bygger i sidste ende på et politisk værdisæt – ikke blot på objektive analyser.”

Mandag Morgen lancerer senere på måneden et nyt samarbejde med Berlingske Tidende, magasinet Politiko. Redaktør bliver Bent Winther, indtil fornyligt, ansvarshavende chefredatør for Dagbladet Information.

Oploadet Kl. 18:25 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22079/trackback

5 Comments »

 1. En anden “sag” der har fået enorm meget opmærksomhed på tv de seneste par dage er “container-mad”.

  Vi smider tilsyneladende alt for meget ud og supermarkederne får selvfølgelig skylden. De samme mennesker ville være de første til at angribe, bogstaveligt talt, “de skyldige” hvis een eneste fik så meget som en smule mavekneb hvis de samme supermarkeder kommer til at sælge en liter mælk der har overskredet sidste salgsdato.

  Det er helt tydeligt at det autonome “miljø” har direkte kontakt til journalisterne på nyheds redaktionerne og kan få en “sag” taget op når de vil !

  Kommentar by Santor — 11. januar 2011 @ 22:49

 2. Mere om Mandag Morgens anti-demokratiske projekt her:

  http://punditokraterne.dk/2011/01/11/bedem%C3%A6ndene-fra-mandag-morgen/

  Kommentar by Signe — 11. januar 2011 @ 23:36

 3. OT

  Er der en funktion her på Uriasposten hvor man kan se seneste indlæg skrevet af debattørene?
  Altså hvis de af Kim møller uploadede emner pludselig forsvinder ned på side 2, og en debattør skriver et indlæg til denne, så er det jo ikke sikkert jeg nogensinde bliver vidende om indlægget, medmindre jeg går alle gamle emner igennem.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 12. januar 2011 @ 00:47

 4. “Det bygger i sidste ende på et politisk værdisæt” Uha da da. Politisk værdisæt. Og når Kristian Madsen og Bent Winther stikker hovederne sammen, så ved vi godt hvilke værdisæt, der bliver luftet.

  Vi kan simpelthen ikke stole på pressen, før de tager indvandringen og dens kulturelle konsekvenser – plus EU – op som nogle afgørende værdisæt.

  “…skal give Danmark en bedre valgkamp med fokus på de virkelige udfordringer”…

  Ja og hvad er så de virkelige udfordringer? De tre største udfordringer for tiden er 1) De offentlige ansatte – som der er for mange af. 2) Efterlønnen 3) Indvandringen. Disse tre områder er af afgørende betydning for velfærdssamfundet.

  Fx fordi de fokuserer på det gamle købmands princip om at sætte tæring efter næring. Eller at indtægterne skal være større end udgifterne. Det lærte jeg dengang, jeg havde en
  købmandsforretning, og man skal køre staten efter samme sunde princip.

  Hvis jeg satte priserne for højt, ville ingen købe varerne. Og hvis staten sætter skatten for høj, er der ingen der gider have forretning eller de flytter til udlandet, hvor udgifterne er lavere. Resultat: Staten må spare, fordi skatteindtægterne bliver mindre, hvilket er logik for burhøns.

  Bortset fra det, skal man være lidt af en akademisk tosse for at stemme på Venstre og Konservativ. Specielt Lars Løkke Rasmussen som mener, at underskrivelsen af Lissabon traktaten uden en folkeafstemning var helt i orden. (“der er ikke noget af komme efter”) sagde fjolset.

  Men selvfølgelig er der masser at kom efter, fordi EU diktaturet spreder sine fangearme ud over de selvstændige stater ligesom det gamle Sovjetunionen. Manden er simpelthen uden statsmands evner. Dum er han vel ikke, men han opfører sig sådan. Og han vælger de forkerte politikere i regeringen.

  Der vil ikke blive taget nogle afgørende beslutninger i de første mange år, fordi politikerne simpelthen er for vattede eller pragmatiske. Hvordan ligger vi nu i meningsmålingerne? Hvordan sikrer jeg mig bedst min egen pension? Ryger jeg ud ved næste Folketingsvalg?

  Desforuden er befolkningen generel set for uoplyste vedrørende indvandringen, fordi både pressen og politikerne svigter.

  “Der er ikke noget at komme efter.” Idiot!

  Jeg stillede selv engang op til Folketinget men fik som nr. 13 på listen kun 8 stemmer. Jeg forstår ikke danskerne.

  Kommentar by Machiavelli — 12. januar 2011 @ 06:12

 5. naturret

  Prøv punktet nede i højre spalte under Meta: Comments RSS 2.0
  http://www.uriasposten.net/comments/feed

  Der er dog et begrænset antal kommentarer eller anslag der vises, hvilket medfører en komplet oversigt over kommentarer ikke er nem at sammensaætte eller få lagt på computeren i kontinuerlig form.
  Skriv eventuelt direkte til hr. Møller, att. teknikken og forhør nærmere.

  Venlig hilsen

  Kommentar by Peter Buch — 12. januar 2011 @ 06:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper