12. januar 2011

Medierne portrætterer hardcore-kommunister som ‘modstandsfolk’ og fagforeningsaktivister

Mandag valgte Justitsministeren at rejse tiltale mod Horserød-Stutthof Foreningen og talsmanden for ‘Den Faglige Klub’, da de har støttet de marxistiske terrororganisationer PFLP og FARC økonomisk. Det er ikke første gang, og som sidst, slår medierne den kritiske sans fra. Ritzaus Bureau lægger niveauet, og den er ikke til at skelne fra (kommunistiske) Dagbladet Arbejderen.

(Berlingske Tidende, Arbejderen og Jyllandsposten; 11. januar 2011)

Det er rigtigt, at Horserød-Stutthof Foreningen er grundlagt for at hylde (kommunistiske) modstandsfolk, men det er 65 år siden krigen sluttede, og det giver i dag ingen mening at betragte sidstedages-kommunister som frihedssøgende modstandsfolk. Formand Anton Nielsen er 71 år, blev tidligt kommunist, og var med til at danne Kommunistisk Parti i Danmark (KPiD), da Danmarks Kommunistiske Parti (DKP) blev realpolitisk med dannelsen af Enhedslisten efter Murens Fald. Bodil Enoch fra foreningens bestyrelse, er tidligere kandidat for samme parti, og helt op i toppen er der tråde til DKP og Arbejderpartiet Kommunisterne (APK).

TV2 News antydede i mandag aften, at foreningen var kommunistisk, men ellers har de etablerede medier helt ignoreret det forhold. De tiltalte beskrives som ‘modstandsfolk’, frihedssøgende idealister, så at sige. Det er de ikke, og det har de aldrig været. Det pudsige ved det hele er næsten, at de tiltalte slet ikke forsøger at skjule deres revolutionære udgangspunkt. Herunder ses Anton Nielsen eksempelvis med en rød t-shirt reklamerende for det sydafrikanske, såkaldte Anti-Privatisationforum (APF).

(Lokalavisen, 12. januar 2011: 71-årig risikerer fængsel for at støtte terrororganisation)

Helt på samme måde omtaler medierne ukritisk ‘Den Faglige Klub’, uden at relatere den til Bygge-, Jord-, og Miljøarbejdernes Fagforening (BJMF), og hermed 3F og LO. Talsmand Viggo Toften-Jørgensen, står ikke alene, og ‘Den Faglige Klub’ var tidligere, da den i 2007 hørte under Forbundet Træ-Industri-Byg (afd. 9, København), en del af sagen mod Fighers+Lovers. Lokalformanden var her identisk med Anders Olesen, der forrige år, ifølge Dagbladet Information, fejrede 50-året for Fidel Castros kommunistiske diktatur med “en muntert forelsket tale om Cuba”. Formanden for BJMP, Henrik Lippert, der har en lang forhistorie i venstreradikale fagforeninger, har ifølge Junikredsen også været bestyrelsesmedlem i Dansk-Cubansk Forening. Næstformand i Den Faglige Klub under Lipperts formandskab var DKP’eren Jens Borking, der i dag forsøger at afskaffe det parlamentariske demokrati gennem Enhedslisten.

At der går en lige linie mellem organiserede kommunister og LO’s røde overdrev fremgår indirekte af nytårshilsnerne i Månedsbladet Kommunist, der udgives af KPiD. Her er kammeratlige hilsener fra flere fagforeninger, herunder foruden BJMF, også Sømændenes Forbund og Malernes Forbund (begge organiseret i 3F), samt Metal Hovedstaden (Dansk Metal). Der er selvfølgelig også hilsener fra Dansk-Cubansk Forening, Venskabsforeningen Damark-DDF Korea og de let-reformerede kampfæller i DKP.

(Månedsbladet Kommunist, 2011/1, s. 8-9)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22106/trackback

40 Comments »

 1. Tak til Uriasposten for endnu engang at bringe tingene i sammenhæng og fortælle noget af forhistorien.

  Disse foreninger af “modstandsfolk” er kommunistiske organisationer, naturligvis på støtten fra det offentlige, og en del af pengene ryger altså videre til ligesindede i den 3. verden.

  Kommentar by Crass Børsting — 12. januar 2011 @ 19:45

 2. Flot arbejde. Endnu en gang viser bloggen sit værd som et korrektiv til MSM.

  Kommentar by ThomasL — 12. januar 2011 @ 19:48

 3. Kommunister er hjernedøde.De kommer aldrig videre.

  Kommentar by Spinner — 12. januar 2011 @ 20:08

 4. De kommunistiske modstandsfolk under besættelsen skjulte deres landsforræderiske hensigter ved at gemme sig bag navne som “Frit Danmark” og “Borgerlige Partisaner”. Men vi husker alt for godt Axel Larsens “Leve Sovjetrepublikken Danmark”!

  Kommentar by Tim Pallis — 12. januar 2011 @ 21:11

 5. Som Joachim Jacobsen bemærkede i Weekendavisen, så var han ligeglad med om Farc var terrorister eller ej. Men hvad kalder man mennesker, der støtter mordere narkohandlere og
  kidnappere ?

  Kommentar by NielsC — 12. januar 2011 @ 21:50

 6. 2 kommentarer :

  Man kan ikke vaske sig ren i andres skidt…
  Ville denne Lars H min i medierne blive omtalt som “modstandsmand” eller “ekstremist” ?

  Kommentar by Martin T — 12. januar 2011 @ 22:35

 7. Inde på Vederfølners hjemmeside, har en “Lars H” ønsket foreningen godt nytår og opfordret til at fortsætte arbejdet og aldrig give op. Det virker ret “kammeratligt” :
  http://modstand.nu/artikler/2010-12-24/gl%C3%A6delig-jul#comments

  Samme “Lars H” ønsker også kammeratlig godt nytår til en masse højreekstremister inde på Danmarks Nationale Fronts forum, hvor vi vil finde mange med holdninger der er mere end forbudte for børn :
  http://forum.danmarksnationalefront.dk/topic/godt-nytar

  “Lars H” er højst sandsynligt Lars Hartvig, der ifølge Redox blandt andet har deltaget i Salem-marchen i Sverige, ligesom han har været leder for Dansk Front i København og er aktiv i Danmarks Nationale Front.

  At der går en lige linje mellem Vederfølner og……..

  Kommentar by Polyb — 12. januar 2011 @ 22:57

 8. På Facebook har Lars Hartvig en sjov blanding venner fra både Vederfølner/White Pride og andre hyggelige grupperinger :

  [Jeg har slettet liste over Facebook-venner, Kim]

  Kommentar by Polyb — 12. januar 2011 @ 22:57

 9. På en måde er det vel lidt morsomt at PET er så forhippet på at få balance i tingene at man straks efter dette går ud og finder en eller anden højreekstremist at arrestere.
  Og Ekstrabladet har allerede sat historien stort op med navn og billede af den formodede anholdte, så det bliver da vist interessant om historien har noget på sig.
  Ellers kunne det godt efterlade det indtryk at PET-chefen er en lille bange mand med en formodning om at hvis oppositionen kommer til magten så er det vigtigt at han har sørget for at jagte mindst lige så mange højreekstremister som venstreekstremister?

  Kommentar by Jens Hansen — 12. januar 2011 @ 23:05

 10. Umiddelbart forstår jeg ikke kommentarerne vedrørende lars H – synes ikke han virker relevant ift indlæget???? Men nu når vi åbenbart lader os dirrigere væk fra emnet – skal det da lige råbes højt! “Name dropping” er for svage studerende formentligt tilknyttet KUA, RUC eller de nedagte chaospiloter.

  Kommentar by Mikael Bork — 13. januar 2011 @ 00:05

 11. Polyb
  Hvis Jeg skulle gætte efternavn på en lars ? kunne jeg skam også skrive mine teorier og gætterier ud. Hvis jeg fik adgang til dine facebook venner ville jeg garenterer at der ville dukke en masse suspekte personer op eller ????
  Mit navn er skrevet med prikker gæt hvem ….. …….. ………

  Kommentar by ..... s — 13. januar 2011 @ 00:11

 12. Polyb

  “Lars H er højst sandsynligt Lars Hartvig”

  Kan du dokumentere dette?

  Du er efterhånden blevet ret glad for brugen af indicier.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 13. januar 2011 @ 00:27

 13. 13 Polyb

  “Hold nu op – sikke en bortforklaring. En debattør ved navn “Lars H” skriver på Danmarks National Fronts forum. Ifølge Redox er en “Lars Hartvig” medlem af Danmarks Nationale Front. Do the math”

  – Udokumenteret påstand. Det kunne også være en Lars Henningsen. Det kunne også være en fake profil, altså en person der har oprettet en profil i andet navn.

  – Redox som troværdig kilde?

  “Nej der ville ikke, jeg har ingen venner på hverken den ekstreme venstre- eller højrefløj. Og skulle der være en enkelt jeg ikke selv har kendskab til skulle have sådanne tendenser, så er det intet sammenlignet med dette eksempel. Manden har 45 venner på Facebook. Af disse er alene de 10 jeg umiddelbart genkendte og nævnte her, medlemmer af Vederfølner/White Pride eller andre højreekstremistiske grupperinger. Jeg vil vædde med, at hvis jeg begyndte at google nogle af de andre 35, så ville vi komme endnu højere op.”

  – Det kunne jo være fake profiler. Der er masser af fake profiler på facebook.

  “Bortforklaringerne omkring Vederfølner er simpelthen for slappe. Man skal være blind eller ignorant for ikke at se sammenhængen. Vederfølner og White Pride er nærmest en og samme gruppering, der derudover har masser af forbindelser til andre mere end bare kontroversielle grupperinger.”

  – Kan du dokumentere dette?

  Kommentar by naturret (islamofob) — 13. januar 2011 @ 00:57

 14. @…..
  Hvis Jeg skulle gætte efternavn på en lars ? kunne jeg skam også skrive mine teorier og gætterier ud.

  Hold nu op – sikke en bortforklaring. En debattør ved navn “Lars H” skriver på Danmarks National Fronts forum. Ifølge Redox er en “Lars Hartvig” medlem af Danmarks Nationale Front. Do the math!

  Hvis jeg fik adgang til dine facebook venner ville jeg garenterer at der ville dukke en masse suspekte personer op eller ????

  Nej der ville ikke, jeg har ingen venner på hverken den ekstreme venstre- eller højrefløj. Og skulle der være en enkelt jeg ikke selv har kendskab til skulle have sådanne tendenser, så er det intet sammenlignet med dette eksempel. Manden har 45 venner på Facebook. Af disse er alene de 10 jeg umiddelbart genkendte og nævnte her, medlemmer af Vederfølner/White Pride eller andre højreekstremistiske grupperinger. Jeg vil vædde med, at hvis jeg begyndte at google nogle af de andre 35, så ville vi komme endnu højere op.

  Bortforklaringerne omkring Vederfølner er simpelthen for slappe. Man skal være blind eller ignorant for ikke at se sammenhængen. Vederfølner og White Pride er nærmest en og samme gruppering, der derudover har masser af forbindelser til andre mere end bare kontroversielle grupperinger. De gængse argumenter der her inde benyttes til at kæde forskellige mennesker og grupper på venstrefløjen sammen, gælder alle i endnu højere grad i dette tilfælde.

  Kommentar by Polyb — 13. januar 2011 @ 01:40

 15. -> Polyb

  Jeg betragter dine to første kommentarer som spam. Du ved udmærket at Facebook-venskaber er noget nær det svageste indicie der findes, og ingen har jo benægtet at Vederfølner har medlemmer der tidligere var medlem af Dansk Front. Hvorfor skulle de ikke være venner på Facebook?

  Derfor! Hvis du vil blotlægge andre folks Facebook-profiler, så må du bruge din egen blog. For et par dage siden opdagede jeg, at jeg var Facebook-ven med en af P77’s gæsteskribenter. Hvad siger det om mit politiske sindelag? Nada.

  Kommentar by Kim Møller — 13. januar 2011 @ 02:27

 16. @Alle
  …og så har Lars H i øvrigt på selve denne blog, i forbindelse med at hans computer skulle være blevet hacket af venstrefløjen, udtalt at han støtter både Vederfølner og DNF. “Jamen det kunne jo være en fake profil. “Det kunne jo være et andet efternavn med H.” “Alt hvad Redox skriver er forkert, men JuniKredsen er enormt troværdig.” Come on mand – hvorfor slår man hjernen fra så snart egen fløj bliver kritiseret?

  Talsmanden for DNF er, i øvrigt, lige blevet anholdt af politiet i forbindelse med en vårbenransagning. Sikke en hyggelig forening af fredelige “patrioter”. Gad vide hvad de mener om Jøderne? Lars H har i hvert fald nogle ret idiotiske idéer i den retning.

  Kommentar by Polyb — 13. januar 2011 @ 13:00

 17. @Kim Møller
  Jeg betragter dine to første kommentarer som spam.

  Selvfølgelig gør du det – du gør i det hele taget alt for at miskrediterer mig fremfor at forholde dig til noget.

  Du ved udmærket at Facebook-venskaber er noget nær det svageste indicie der findes…

  Ikke når vi taler om langt over 25% af en “vennekreds” – og så har jeg som sagt ikke engang tjekket alle navnene.

  Som sagt, bortforklaringerne omkring Vederfølner er simpelthen for slappe. Hvis du var blot lidt ærlig i denne forbindelse, så ville du også indrømme, at du ville finde alle sammenhænge problematiske, hvis det var en venstrefløjsgruppe. Du har simpelthen andre standarder, alt efter hvilken politisk fløj vi taler om.

  Kommentar by Polyb — 13. januar 2011 @ 13:00

 18. […] også Medierne portrætterer hardcore-kommunister som ‘modstandsfolk’ og fagforeningsaktivister, Uriasposten Flere terrorsigtelser mod yderfløj, […]

  Pingback by Terrortiltale mod venstreorienterede « Junikredsen — 13. januar 2011 @ 13:01

 19. Se danske kommunister og verdenskommunismen har et forklaringsproblem fra 23.8.1939 til 22.6.1941. Hvornår får vi forklaringen?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 13. januar 2011 @ 14:50

 20. @naturret
  Jeg elsker simpelthen din “argumentation”.

  Der er rent faktisk tale om en fake profil. Det er Shansen som vil hænge Vederfølner ud. Derfor har Shansen oprettet en fake profil til dette formål. Det er ikke første gang Shansen opretter fake profiler.

  Jeg har det fra pålidelige kilder.

  Du kan så passende for mere af din egen “argumentation” smidt tilbage i hovedet :

  Udokumenteret påstand.

  Kan du dokumentere dette?

  …og mon ikke vi kan anklage din pålidelige kilde, hvis du da har en sådan, for utroværdighed her lidt senere ;-)

  Lad os da endelig høre om din pålidelige kilde og dine beviser.

  Kommentar by Polyb — 13. januar 2011 @ 15:16

 21. Det er trættende med al det paranoide ævl, der kommer fra Polyb. Hvorfor tager han ikke bare sin medicin?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 13. januar 2011 @ 15:44

 22. 17

  Polyb.
  Der er rent faktisk tale om en fake profil. Det er Shansen som vil hænge Vederfølner ud. Derfor har Shansen oprettet en fake profil til dette formål. Det er ikke første gang Shansen opretter fake profiler.

  Jeg har det fra pålidelige kilder.

  Syntes du egentlig dette er ok?

  Kommentar by naturret (islamofob) — 13. januar 2011 @ 15:53

 23. Polyb.

  Kim Møller støtter WP?
  Dette baserede du på et link uploadet af Kim Møller. Vi taler et link.
  Polyb, du har dømt en person på indicier.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 13. januar 2011 @ 16:27

 24. 4.NielsC

  Meget enkelt : hensigten helliger midlet.

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. januar 2011 @ 18:41

 25. Øh… det var naturligvis nr. 5 og NielsC jeg skrev til.

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. januar 2011 @ 18:42

 26. Polyb…. er det ikke sådan en dims man får skåret af ?

  Sidder dimsen i anus skal den væk før dem giver helt ulidelige smerter.

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. januar 2011 @ 18:47

 27. @Kim Møller: Sætningen “DKP’eren Jens Borking, der i dag forsøger at afskaffe det parlamentariske demokrati gennem Enhedslisten” er jo injurier, og det ved du godt. Enhedslisten forsvarer menneskerettighederne og vil udvide demokratiet ud over kapitalismens grænser. Det kan du være uenig i, men det, du skriver, er faktuelt løgn. Der er intet suspekt ved, at størstedelen af de antinazistiske modstandsgrupper var kommunister. De arbejdede udmærket sammen med nationalkonservative, og det ved du også godt. Men din blog er tydeligvis en løgnespreder, der skal fodre folks fordomme. Og med hvilket formål? Venter du på dagen, hvor de røde skal klynges op? Det er vel derfor, du har så mange nazister og nazi-sympatisører som venner, Kim Møller. Velbekomme!

  Kommentar by Ingemann — 14. januar 2011 @ 13:07

 28. -> Ingemann

  “Sætningen “DKP’eren Jens Borking, der i dag forsøger at afskaffe det parlamentariske demokrati gennem Enhedslisten” er jo injurier, og det ved du godt. Enhedslisten forsvarer menneskerettighederne og vil udvide demokratiet ud over kapitalismens grænser. Det kan du være uenig i, men det, du skriver, er faktuelt løgn.”

  Jeg tvivler på nogen dansk retsinstans vil betragte det som injurier, når jeg skriver at diktaturtilhængere vil afskaffe det parlamentariske demokrati. DKP’s politiske mål giver lidt sig selv, men jeg citerer da gerne Enhedslistens partiprogram anno 2000. http://www.enhedslisten.dk/enhedslistens-principprogram Herunder afsnittet om ‘Revolutionens nødvendighed’.

  “Enhedslisten har ikke illusioner om, at socialismen bliver virkeliggjort som summen af et antal reformer, gennemført over en længere årrække.

  Centrale reformkrav, som f.eks. en definitiv afskaffelse af arbejdsløsheden, kan netop kun gennemføres ved at bryde med det kapitalistiske systems rammer. Og det er en dyrekøbt historisk erfaring, at den samfundsklasse, der sidder på kapitalmagten, ikke godvilligt tillader sådanne brud. Heller ikke selv om et befolkningsflertal står bag ønsket om en samfundsforandring. Den herskende klasse vil bruge alle midler, fra økonomisk sabotage til voldelig undertrykkelse, for at forhindre en sådan udvikling.

  Derfor er det nødvendigt at gennemføre en revolution – i betydningen et gennemgribende systemskifte, hvor en mobiliseret og velorganiseret arbejderklasse og dens allierede fratager den herskende klasse de enorme magtmidler, den reelt bestyrer i dag.

  Konkret drejer det sig selvfølgelig om overtagelse af de økonomiske nervecentre (arbejderovertagelse af de større virksomheder, demokratisk kontrolleret samfundseje af bank- og kreditvæsen), men også om at erstatte centrale dele af statsapparatet med nye folkemagtsorganer. Frem for alt opløsning af politiet og militæret, der gang på gang har vist sig som kapitalmagtens sidste, alt for effektive, allierede. Et socialistisk samfund kan ikke bare »overtage« den nuværende stat, som fundamentalt set er indrettet til at organisere og forsvare netop et kapitalistisk samfund. Det gælder den danske stat, og endnu mere altomfattende den EU- stat, der er under opbygning.

  Det er nødvendigt at forberede en sådan revolution. I takt med at der vindes folkelig opbakning til revolutionære brud med kapitalismen, må der opbygges demokratiske folkemagtsorganer, som har den organiserede styrke til at vinde den konfrontation med kapitalmagten, som på et eller andet tidspunkt vil bryde ud. Lige så stærkt som Enhedslisten afviser terrorisme og elitære kup, lige så stærkt afviser vi at bøje nakken og vende den anden kind til i en situation, hvor borgerskabet griber til udemokratisk magtanvendelse.”

  Med mine ord. Den kommunistiske revolution skal erstatte demokratiet, det er ikke noget der nås via flertalsafgørelse, men med alle midler. Parti-kontrollerede ‘folkemagtsorganer’ erstatter det parlamentariske demokrati.

  “Der er intet suspekt ved, at størstedelen af de antinazistiske modstandsgrupper var kommunister. De arbejdede udmærket sammen med nationalkonservative, og det ved du også godt.”

  Man kan og bør problematisere kommunistiske modstandsfolks motiv. Havde den nationale socialisme i Tyskland ikke angrebet den internationale socialisme i øst, så ville kommunisterne have brugt sin energi på at smadre den demokratiske nationalstat. Der er ikke desto mindre stor forskel på at være kommunist under krigen, og kommunist i dag, og derfor er det heller ikke mit fikspunkt.

  “Men din blog er tydeligvis en løgnespreder, der skal fodre folks fordomme. Og med hvilket formål? Venter du på dagen, hvor de røde skal klynges op? Det er vel derfor, du har så mange nazister og nazi-sympatisører som venner, Kim Møller. Velbekomme!”

  Jeg ved hvordan du definerer demokrati, såhh…

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2011 @ 13:34

 29. @ Kim Møller: Der står jo netop intet sted i Enhedslistens program, som du citerer, at demokratiet skal afskaffes, men at der skal vindes folkelig opbakning til bruddet med kapitalismen og opbygges nye (forstået som videregående) demokratiske organer. Du forveksler kapitalisme og demokrati, og det er din fejl. Kapitalismen kan være et diktatur (fascisme),og den kan være mere eller mindre demokratisk. Men den er altid et delvis diktatur, når der ikke er demokratisk kontrol med de afgørende dele af samfundsøkomien. A.P.Møller har mere magt end du og jeg, ergo kan vi ikke tale om én mand, én stemme.

  Kommentar by Ingemann — 14. januar 2011 @ 13:52

 30. Persongalleriet i Enhedslisten, og de aktiviteter og foreninger disse i tidens løb har associeret sig selv med, er alt man behøver at sætte sig ind i for at anbringe dem på den rette hylde.

  At en eller anden overvintret stakkel i det Herrens år 2011 forsøger sig med gamle travere om “udvidet demokrati”, og klynker over at nogen drager konklusioner over dokumenterbare forhold – hvorefter han kaster om sig med det sædvanlige snavs fra den kant, uden dokumentation – viser bare at alt er ved det gamle.

  Det eneste man behøver at forholde sig til konkret er de evt. voldelige trusler der udgår fra personer med tilknytning til partier på det venstreekstreme overdrev.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. januar 2011 @ 14:12

 31. -> Ingemann

  Det har ikke meget med demokrati eller menneskerettigheder at gøre, at stjæle (nationalisere) noget folk selv har skabt.

  Tror du selv Enhedslistens partiprogram, med de formuleringer og den hensigt – med de historiske erfaringer det forrige århundrede gav, på nogen kan realiseres uden at gøre vold mod demokrati og menneskerettigheder.

  Lad mig konkretisere lidt. Lad os sige, at et flertal af ‘folket’ overtager militæret, statsapparatet og laver et ‘folkemagtsorgan’ der erstatter Folketinget. Hvad skal der ske med folk som modsætter sig de nye ‘folkeherskere’??? Skal jeg have lov til at udstille systemets bagsider på en blog alle kan læse? Hvad nu hvis et højtråbende mindretal begynder at udgøre en ideologisk trussel for partistaten…

  Når man ikke kan fravælge en ideologi, så må ideologien nødvendigvis undertrykke kritikere. I Cuba ender de i lejre, i Nordkorea forsvinder de bare…

  Kommentar by Kim Møller — 14. januar 2011 @ 14:13

 32. @Lars Findsen
  Persongalleriet i Enhedslisten, og de aktiviteter og foreninger disse i tidens løb har associeret sig selv med, er alt man behøver at sætte sig ind i for at anbringe dem på den rette hylde.

  At en eller anden overvintret stakkel i det Herrens år 2011 forsøger sig med gamle travere om “udvidet demokrati”, og klynker over at nogen drager konklusioner over dokumenterbare forhold – hvorefter han kaster om sig med det sædvanlige snavs fra den kant, uden dokumentation – viser bare at alt er ved det gamle.

  Det eneste man behøver at forholde sig til konkret er de evt. voldelige trusler der udgår fra personer med tilknytning til partier på det venstreekstreme overdrev.

  Ligesom med Vederfølner, ikke sandt Lars?

  Kommentar by Polyb — 14. januar 2011 @ 14:24

 33. ->32 Polyp

  Endnu et bevis på at du troller og fisker.

  Jeg har slet ikke deltaget i debatten om Vederfølner og Dansk Front. Du gør dig nogle antagelser om hvad jeg nok mener, og prøver at skabe mere rav i gaden for at obstruere Uriasposten generelt.

  Nice try.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 14. januar 2011 @ 15:02

 34. @ Kim Møller: Det har ikke meget med demokrati eller menneskerettigheder at gøre, at stjæle noget folk selv har skabt, skriver du. Det har du egentlig helt ret i. Det er derfor socialismen opstod. Arbejderne skabte værdierne og måtte se på, at det overskud, de skabte, forsvandt ned i private lommer alene i kraft af den private ejendomsret til produktionsmidlerne. Kapitalister har sådan set ikke skabt noget. De har investeret og sat i gang og fået andre til at skabe noget. Men det bliver vi jo aldrig enige om, og fred være med det. Men min moral som socialist adskiller sig ikke fra den, du udtrykker: jeg er også imod tyveri og undertrykkelse.
  Efter min mening skal man naturligvis kunne udtrykke sig frit om alle systemets bagsider, også i et socalistisk samfund, ellers udvikler det sig jo ikke. Jeg advokerer ikke for østdiktaturernes genoprettelse – og det gør Enhedslisten heller ikke.

  Kommentar by Ingemann — 14. januar 2011 @ 15:49

 35. @Lars Findsen
  Jeg har slet ikke deltaget i debatten om Vederfølner og Dansk Front.

  Derfor kan jeg vel godt spørge ind, når nu du selv leverer argumenterne. Der er ikke et eneste af de argumenter du leverer, der ikke rammer Vederfølner 10-foldigt lige i rø…

  Det ville da udelukkende glæde mig, om der rent faktisk var nogle af de faste debattører herinde der kunne se kritisk på egen fløj.

  Du gør dig nogle antagelser om hvad jeg nok mener, og prøver at skabe mere rav i gaden for at obstruere Uriasposten generelt.

  Du gør dig nogle antagelser om mine hensigter ;-)

  Kommentar by Polyb — 14. januar 2011 @ 16:34

 36. Jeg ville ønske at Polybs indlæg blev fjernet, fordi det rager ikke uvedkommende hvem jeg tilfældigvis har som facebookvenner.

  Kommentar by Lars Hartvig — 21. februar 2011 @ 13:48

 37. -> Lars Hartvig (og Polyb)

  Rimelig indvending. Oplevede selv Polyb i fuld flor for et par måneder siden: ‘Kim Møller støtter White Pride’.

  Kommentar by Kim Møller — 21. februar 2011 @ 14:26

 38. …og så havde jeg jo ret.

  Naturret påstår at Lars H er en fake profil, men Lars Hartvig afkræfter tydeligvis dette.

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 16:05

 39. @Kim Møller
  Jeg har ikke gjort andet end du selv konstant gør, så spar mig for dit personangreb.

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 16:09

 40. […] debats hukommelse og samvittighed. Denne gimmick har ført til mange fremragende indlæg (1, 2, 3 eksempler fra indeværende […]

  Pingback by Kim Møllers baggrund: I mine ungdomsår var jeg rød, hvad kulminerede med et medlemskab af De Grønne i slut-80′erne « Bohemian Rhapsody — 9. maj 2011 @ 18:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper