18. januar 2011

Overrabiner fik “kastet coladåser efter sig, mens han ventede på et tog på Odense Banegård”

Selvom Ekrem Sahin var født i Danmark, og havde dansk statsborgerskab, så betegner det tyrkiske dagblad Zaman ham uforbeholden som ‘turk’. Nu kan man så læse, at unge palæstinensere, hvoraf de fleste er født i Danmark, chikanerer jøder fordi de er vrede på Danmark og på årsagen til, at de er her”. Jeg deler vreden, særligt den del omhandlende årsagen til, at de er her.

Fra Kristeligt Dagblad – Hadforbrydelser mod danske jøder eskalerer.

“Det Mosaiske Troessamfund får flere og flere henvendelser fra danske jøder, som udsættes for overfald og ydmygelser. En ung jødisk mand bliver omringet af en gruppe fremmede i Fælledparken i København. De spørger ham, om han er jøde, men inden han når at svare, overfalder de ham med spark og slag i hovedet.

Sådan lyder et eksempel på de hadforbrydelser, som jøder i Danmark sidste år var udsat for. Ifølge Det Mosaiske Troessamfund var 2010 det værste år i nyere tid for danske jøder, hvad angår hadforbrydelser. Troessamfundet registrerede mindst 30 tilfælde af vold, trusler og forfølgelser…

“Der er ikke noget nyt i, at jøder overfaldes, men tilfældene er blevet grovere og er vokset i antal. Heldigvis har vi et fremragende samarbejde med politiet, og vi er vant til at tænke os om i forhold til vores sikkerhed,” siger Finn Schwarz, formand i Det Mosaiske Troessamfund.

Overrabbiner Bent Lexner har også bidt mærke i den negative udvikling. Selv har han fået kastet coladåser efter sig, mens han ventede på et tog på Odense Banegård….

“Folk finder det vældig ubehageligt. De er bange, fordi de tidligere har oplevet det og derfor tænker, om det rammer dem igen. Vi må desværre konstatere, at visse grupper i Danmark har lidt svært ved at finde ud af at skelne mellem Israel og jødedom.

Disse grupper kan ifølge Helle Lykke Nielsen, lektor med speciale i Mellemøsten og arabiske indvandrere, meget vel være unge palæstinensere. En marginaliseret gruppe unge, som er vrede på Danmark og på årsagen til, at de er her. Den årsag, mener de, er Israel og dermed jøderne.”

Oploadet Kl. 13:44 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22298/trackback

10 Comments »

 1. I anledning af alt bøvlet med omlægningen af Israels Plads i Kbh. var der også for nylig endnu en gang et forslag (i et læserbrev i Politiken) om at opdele pladsen, så der også kommer en “Palæstinas Plads” – for, som skribenten anførte, måtte de unge palæstinensere i Danmark jo føle sig krænkede af, at der er noget, der hedder noget med Israel.

  A-hva?

  Kommentar by Thomas — 18. januar 2011 @ 14:14

 2. Vold mod jøder????
  Hvad mener Klaus Rothstein mon?
  For han ved bedst.

  Kommentar by Pk — 18. januar 2011 @ 15:26

 3. Støt vores projekt, stop volden. Vi vil gerne oplyse omkring de rigtige hatecrime der sker til hverdag i Danmark. Kim Møller kommer her med et rigtigt godt eksempel på en hverdag som jøderne oplever den i dagens Danmark.

  Kommentar by ..... s — 18. januar 2011 @ 18:37

 4. Danmark er ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra bl.a. middelalderøsten og nordafrika. Den danske stat bør derfor, så vidt det er muligt, transportere “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 18. januar 2011 @ 19:59

 5. Skal du død og pine skrive den samme meddelelse HVER EVIG ENESTE DAG? Det er til at blive vanvittig over. Vi har læst den samme fantastiske meddelelse om hjemsending af flygtninge 1 milliard gange.

  Kommentar by Kevin L — 18. januar 2011 @ 20:51

 6. Ja, Jeg er fanme også VRED på de POLITIKERE, som har holdt os almindelige danskere som gidsler i deres multietniske eksperiment, hvor opløsningen af vores ellers velfungerende og harmoniske samfund langsomt, men sikkert skrider frem.

  Kommentar by Rocco — 18. januar 2011 @ 23:45

 7. Jeg sprugte Hasan CÜCÜK, Zamans korrespondent i København, hvordan de kan kalde en mand, der er født i Danmark og havde dansk stasborgerskab, for “en tyrker”. Zaman godkendte ikke kommentaren, men man kan jo spørge CÜCÜK her:

  http://www.foreignpress.dk/medlemmer.htm

  Kommentar by Wied — 19. januar 2011 @ 00:32

 8. Gad vidst om, hvad er en “almindelig dansker” fr en størrelse?

  Kommentar by Michael Larsen — 19. januar 2011 @ 14:12

 9. Michael Larsen, vi kan jo begynde med udelukkelsesmetoden. Almidelige danskere overfalder ikke andre pga. religion, etnicitet og karrikaturtegninger. Almindelige danskere bakker heller ikke op om den slags.
  Hermed kan vi vist sortere mindst 300.000 herboende muslimer fra, som værende “ikke-danskere”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. januar 2011 @ 16:50

 10. Socialkammeraterne hævdede(da de havde regeringsmagten) at borgerkrigs”flygtninge” fra f.eks bosnien, kosovo og somalia kun skulle være her i landet midlertidigt. Når borgerkrigene ophørte, skulle borgerkrigs”flygtninge” fra de ovennævnte lande sendes hjem. Dette “glemte” socialkammeraterne, desværre. Nu må det vist snart være på tide at få disse “flygtninge”(og “flygtninge” fra líbanon) sendt hjem.

  Kommentar by Jørgen — 20. januar 2011 @ 19:25

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper