21. januar 2011

Samer Zaazou, succeshistorien fra Helsingør – nogle år senere…

Jeg har tidligere skrevet om Ammar Doosh, integrationskonsulenten fra Århus, der ikke gik ind for integration eller demokrati, men til gengæld var vild med Hizb ut-Tahrir og khalifatet. Doosh er aktiv på Facebook, hvor han blandt andet er administrator for gruppen ‘Only Allah 2 fear..!’. Hodjanerne har set nærmere på en anden af gruppens administratorer, en Samer Zaazou fra Helsingør.

Politiken præsenterede ham som en succeshistorie, den 17. oktober 2002 – Kriminelle nydanskere får job i Helsingør

“Samer Zaazou er palæstinenser. Han er 22 år, og han har flere gange været på kant med den danske lov og også befundet sig på den forkerte side af tremmer. Indtil for knap to år siden. Da vendte han nemlig ryggen til et liv på kontanthjælp… I dag er han procesoperatør på den lokale virksomhed Shamban A/S, der fremstiller tætningssystemer.

Samer Zaazou er en af succeshistorierne i Projekt Etnisk Indslusning – et samarbejde mellem bl.a. Helsingør Turist og Erhvervsforening, Kriminalforsorgen, nærpolitiet, det lokale erhvervsliv, LO og Helsingør Kommune.”

Integration koster, og Projekt Etnisk Indslusning er støttet af ‘det kommunale koordinationsudvalg for arbejdsmarkedsindsats’ og EU’s Socialfond med 200.000 og 500.000 kroner. Herunder ses Samer i en tysksproget udgivelse om integration.

(Succeshistorien Samer Zaazou; Kennzeichen DK, Nr. 65, November 2003, s. 12)

Det gik så godt med Samer Zaazou, at han var en ni rollemodeller, der blev interviewet af Per Straarup Søndergaard til bogen Viljen & Vejen – Integration på det danske arbejdsmarked (2003). Han var en skidt fyr, men nu havde han fået arbejde, og alt gik bedre. Her lidt fra bogens forord.

“Der er mange årsager til, at arbejde er vigtigt for integrationen… Sidst – men ikke mindst – så mødes man med andre mennesker på arbejdspladsen. Kanterne bliver slebet af de firkantede holdninger, og fordomme bliver afkræftet. Det er ikke længere bare etniske mindretal på den ene side og danskere på den anden.

På Samer Zaazous Facebook-profil, og de mange Islam-grupper han er aktiv i, fremgår det klart, at han er tilhænger af Hizb ut-Tahrir. Det handler således stadig om dem og os. Det muslimske herrefolk, og de uværdige vantro.

(Samer Zaazou, The islamic ruling on salaam to a non muslim; Facebook)

(Samer Zaazoum, Facebook)

Oploadet Kl. 06:43 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22377/trackback

18 Comments »

 1. Nu må man se hvor længe der går inden der går sudden jihad i manden, som det skete for den fynske rollemodel. Jeg tror alt den bæren på, og udstilling er for traumatisk for mennesker af anden etnisk herkomst, så det er kun et spørgsmål om tid.

  Og mon ikke det arbejde som han har fået foræret bliver for meget for ham, og han inden længe bliver ramt af en eller anden esotisk rygskade som er pensions beretiget.

  Vi skal glæde over mennesker som Samer beriger vores land.

  Kommentar by Hans L — 21. januar 2011 @ 07:57

 2. En dejlig dreng…

  Jeg kan dog godt tilslutte mig hans betragtning om demokrati som flertalsdiktatur. Det kunne imidlertid være interessant at få uddybet, om han ser sig selv og sine trosfæller som fåret eller ulvene?

  Per Straarup Søndergaard og lign. er ihvertfald fårede.

  Og som én af de vantro, føler jeg mig mildt sagt ulden ved det hele
  ;-)

  Kommentar by Signe — 21. januar 2011 @ 09:42

 3. Et svin der skulle sparkes ud af Danmark ASAP.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 21. januar 2011 @ 10:22

 4. Det længste facebook-indlæg er et copy-paste herfra – ser det ud til:

  http://www.missionislam.com/knowledge/salaam.htm

  Jihadier og kalifat-tilhængere er dejlige mennesker. På et tidspunkt fulgte jeg en diskussion om, hvad der skulle ske når – ikke hvis – Israel ikke længere eksisterede.
  Det spørgsmål, som i ganske særlig grad optog debattørerne, var om det ifølge islam ville være tilladt at indfange de israelske jødiske kvinder og piger – og bruge dem som sex-slaver.

  Der var bred enighed om, at det var helt i orden.

  Kommentar by BE — 21. januar 2011 @ 11:02

 5. “Os og dem” ideologien i en ny udformning. Vi slog den i Tyskland i 1945. Det her bliver mere kompliceret.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 21. januar 2011 @ 12:11

 6. […] This post was mentioned on Twitter by Pelle Puha, Kim Møller . Kim Møller said: Samer Zaazou, succeshistorien fra Helsingør – nogle år senere…: Jeg har tidligere skrevet om Ammar Doosh, integr… http://bit.ly/hNl4Hk […]

  Pingback by Tweets that mention Uriasposten » Blog Archive » Samer Zaazou, succeshistorien fra Helsingør – nogle år senere… -- Topsy.com — 21. januar 2011 @ 13:01

 7. Det är tamejfan ohyggligt att sådana stolpskott går fria i Norden.

  Kommentar by Peer Pedersen — 21. januar 2011 @ 13:28

 8. ->5

  Meget mere kompliceret, men samme historie.
  Nazityskland var et produkt af Weimarrepublikkens (forløberen for FN) undertrykkelse af tyskerne. Nedkæmpelsen af nazisterne var derfor egentlig bare en oprydning efter verdenssamfundets fejltagelser. I nationalstaternes tid var fjenderne koncentreret i et geografisk afgrænset område, hvilket gjorde det relativt nemt at identificere fjenden og indlede nedkæmpelsen af ham.
  Lighederne i forhold til i dag er såldes. Weimarrepublikkens arvtager hedder FN, men samme skadelige virksomhed. De totalitære fjender hedder forstat kommunister og som ny spiller på banen islamister. Forskellen er imidlertid de totalitære fjender i dag ikke så nemt kan inddæmmes geografisk og samtidig har allieret sig med socialister og liberale i en uskøn forsamling. Ergo skal man ikke være gneralstabsuddannet for at kunne se det uhyggelige perspektiv udi bekæmpelsen af denne fjende, endnu en oprydning efter verdenssamfundets og de store alliancers fejltagelser.
  En af metoderne til at inddæmme fjenden er imidlertid af ramme ham på forsyningsvejene. Det vil for danske forhold betyder at afskaffe de velfærdsydelser der holder fjenden geografisk bundet i landet, samt at fjerne de bistandsydelser der muliggør produktionen af fjender i dennes oprindelsesområder. Løsninger som naturligvis ikke er acceptable for den gennemsnitlige vesterlandske borger (endnu?). Så måske er løsningen ikke kompliceret, men i virkeligheden umulig.

  Kommentar by Boo — 21. januar 2011 @ 14:00

 9. Hehe, endnu en rollemodel … og så kan jeg alligevel erklære mig enig i et par af hans udsagn; det med ulvene har jeg selv skrevet herinde på et tidpunkt, og det er lige præcis hvad demokrati er, når mere end halvdelen mener at de har ret til, at blive forsørget af mindre en halvdelen. Sådan ser virkeligheden ud i Danmark 2011. Den offentlige sektor, målt i antal fuldtidsbeskæftigede, blev i 2010 for først gang nogensinde, større end den private sektor. Læg så dertil den næsten uendelige mængde af førtidspensionister, efterlønnere, kontanthjælpsmodtagere, osv.

  Og mht. Dan Turell-citatet; sådan har jeg det også.

  Men skal vi have demokratiet på fode igen, så kan vi jo starte med at smide dem ud, der der er udlændinge og modstandere på samme tid. Det vil i sig selv frigive mange resourcer. Og så er der “bare” opgøret med socialismen tilbage, før Danmark bliver et rigtig godt sted at leve.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. januar 2011 @ 15:08

 10. Måske er det på grund af velintegrede typer som ham at Bent Melchior er i Ekstra Bladet;

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1491834.ece

  Næppe en historie der får stor opmærksomhed, men det bliver den jo ikke mindre interessant af.

  Kommentar by Superman — 21. januar 2011 @ 16:46

 11. Ja Superman, og med denne dom afsagt i Belgien, kan vi forvente meget mere af samme terror-skuffe.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1491846.ece

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. januar 2011 @ 16:58

 12. Dobbeltdørerne står åbnet på fuld gab for alverdens fattigdoms og psuedo-flygtninge, alt betalt af hårdt skattebelagte Danskere og EU borgere.
  Danmark som land og selvstændig nation er på vej ret i graven, med både hænder og fødder bundet stramt på ryggen og bagved står EU-bureaukrater og islam ideologer hånd i hånd og skubber på.

  Kæmp for alt, hvad du har kært;
  dø, om så det gælder,
  da er livet ej så svært,
  døden ikke heller.

  Kommentar by Neuhammer — 21. januar 2011 @ 17:20

 13. “Som samfund bliver vi nu tvunget til at forholde os aktivt til en ultrakonservativ, frihedsfornægtende og fanatisk bevægelse, der udfordrer vores moderne værdier.”
  Lars Trier Mogensen, redaktør af lederkollegiet på Politiken.

  Kommentar by Niels P. — 21. januar 2011 @ 17:26

 14. At være rollemodel er direkte nævnt i loven som en af de ting der gør, at man får de magiske sidste 15 point for at være særligt integreret, når man søger om permanent opholdstilladelse.

  De gode græder, og de onde ler. Som Hausgaard sang, “Hvo’dan er vi kommen så tovlig a’sted.”

  Kommentar by John Hansen — 21. januar 2011 @ 22:14

 15. Myndighederne i Danmark har desværre “glemt” at repatriere borgerkrigs”flygtningene”(og deres familiemedlemmer) fra libanon, somalia, kosovo og bosnien. I ingen af disse lande er der borgerkrig. Derudover viser det sig, at mange af “flygtningene” fra de nævnte lande ofte rejser på lange besøg i det land, de er flygtet fra.

  Kommentar by Jørgen — 22. januar 2011 @ 19:51

 16. Sikke en succes.

  Kommentar by kong nytår — 22. januar 2011 @ 21:45

 17. Er forholdene i de såkaldte flygtninges hjemland blevet forbedret, bør de i reglen repatrieres sammen med deres eventuelle pårørende. De repatrierede “flygtninge” kan være med til at opbygge deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 23. januar 2011 @ 20:22

 18. Andre europæiske lande har for flere år siden hjemsendt borgerkrigs”flygtninge” fra bl.a. libanon, somalia, kosovo og bosnien. Danmark bør af økonomiske og sociale grunde gøre det samme.

  Kommentar by Jørgen — 26. januar 2011 @ 19:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper