28. januar 2011

Ole Sohn og boligskatten…

Som formand for Danmarks Kommunistiske Parti pointerede Ole Sohn i Land & Folk (8/9-1990), at forskellen mellem SF og DKP kun var ‘gradsforskelle’. Det forklarer en hel del. DR ignorerer historien om Sohns vægelsind i Berlingske Tidende – Kim Fournais’ referat.

“Den meget aggressive tone i debatten begyndte, da Claus Hjort gentagende gange forsøgte at få svar på, hvor rød blok ville finde penge til at dække underskuddet på statsfinanserne. Til sidst gættede Claus Hjort på, at Ole Sohn og hans parlamentariske grundlag nok ville hæve ejendomsskatterne for at dække Danmarks store underskud, hvilket fik Ole Sohn til at blive, hvad jeg vil kalde, meget ophidset.

Ole Sohn anklagede Claus Hjort for at opfinde løgne ved at antyde, at en eventuel kommende regering bestående af S og SF ville lægge ekstra skatter på boligejerne.

Ole Sohn sagde: Vis mig hvor du har set det på skrift.

Det er meget muligt, det ikke står på skrift, men jeg har sammen med ca. 150 andre bankdirektører på sidste års direktørkonference arrangeret af Finansrådet på Munkebjerg Hotel ved Vejle i september 2010 hørt Ole Sohn sige, at han mente, der skulle lægges skat på boliger.

[…]

Ole Sohn skulede herefter rundt i salen, og spurgte: “Er der journalister til stede i dag?”, hvorefter mødelederen svarede nej.

Ole Sohn fortalte herefter, at han var helt enig i, at personskatterne var for høje – men som han sagde: ”Det vinder man jo ikke valg på at sige”.

Herefter fortalte han, at man burde sænke personskatterne, og så i stedet beskatte fast ejendom og andre værdier, der var svære at flytte til udlandet.

Med andre ord foreslog han det, som Claus Hjort Frederiksen gættede på var S og SFs politik, men som Ole Sohn altså højlydt benægtede var sandt i debatten på TV2 News.”

Apropos.

 • 27/1-11 DR Online – Jens Rohde: Boligskatten skal op.
 • Oploadet Kl. 04:21 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22503/trackback

  18 Comments »

  1. Jo da, bare overfald boligejere med flere skatter. Socialisterne kender rutinen.

   Lejere betaler kun gennem huslejerne. Men socialpolitikerne beretter jo ikke om den slags. De er jo kun populister.

   Velbekomme.

   Kommentar by Janette Lund — 28. januar 2011 @ 06:09

  2. Manden er psykopatisk løgner.

   Kommentar by Hans-Christian — 28. januar 2011 @ 08:12

  3. På det område er politikere smarte nok, uanset politisk observans. De tager pengene der hvor de er. Hos: Boligejerne, bilejerne og folk med arbejde. Før var det kapitalen der udnyttede arbejderen. I dag er det den socialistiske “vi deler alle ligeligt” og “de bredeste skuldre må bære mest” holdning i samfundet der udbytter arbejderen så uproduktive nasserøve kan side på deres flade r.. og se på deres fladskærms-tv og tage på skatteyder betalt ferier for at mødes med familien sydpå.
   Danmark er på vej ret i graven, med både hænder og fødder bundet på ryggen.

   Kommentar by Neuhammer — 28. januar 2011 @ 08:31

  4. DR har den på nu, inklusive hans ophidsede løgnerbeskyldning mod Hjort.

   http://www.dr.dk/NETTV/Update/Forside.htm?video=%7B3b43b8e7-94fd-4882-85f0-425d663bbcdf%7D

   Kommentar by jonas — 28. januar 2011 @ 09:30

  5. Det kan jo godt være, at Ole Sohn synes, at man BURDE hæve boligbeskatningen, men at han fravælger denne mulighed. Det gør han for at blive valgt, og genvalgt.

   Så er det jo ikke løgn, at han gerne ville, men ikke vil. (Hæve boligskatterne).

   Kommentar by Ole — 28. januar 2011 @ 09:38

  6. Hør og se, hvordan DR forsøger at mistænkeliggøre Kim Fournair, det er godt nok langt ude

   http://www.dr.dk/NETTV/Update/Forside.htm?video=%7B3b43b8e7-94fd-4882-85f0-425d663bbcdf%7D

   Kommentar by jonas — 28. januar 2011 @ 09:40

  7. Ole Sohn er et politisk problem for den samlede venstrefløj + de radikale. Jeg kan ikke få ind ind i mit hoved hvordan en forhenværende DKP-FORMAND kan blive så stueren, at han bliver omtalt som kandidat til en ministerpost i en evt. kommede rød regering. Havde manden været forhenværende lille bitte NationalSocialist ville ingen, absolut ingen i de magtbærende politiske partier villet røre ham med en ildtang. Og pressen ville køre en uset folkedomstolslignende inkvisition mod ham.

   Hvordan kan det være, at venstrefløjen i sådanne sager synes belagt med teflon?

   Kan det eventuelt være fordi journalisters generelle synspunkter ligger tæt på Ole Sohns, og at man derfor freder og beskytter ham mod ubehagelige spørgsmål?

   Kommentar by Limewoody — 28. januar 2011 @ 09:50

  8. Hvad fanden sker der i dette lorteland!! det er helt i orden at man har stået og snavet med de værete røde folkemordere som Ole Syg(n) og sikkert flere andre danske landsforrædere har. Men hvis man vil have styr på den islamiske og røde sindssyge i sit eget land, så er man if. de danske medier og socialisterne racist, syg samt nazist og sikkert også miljøsvin.
   DF 90 mandater eller undergang.

   Kommentar by Fritz — 28. januar 2011 @ 12:11

  9. Enig med 2.Hans-Christian.->5.Ole. Man mærker Ole Sohn har lært demagogi på partiskolen i Moskva. Han bruger samme kneb som i sin tid Erhardt Jacobsen: “Det jeg lige har sagt – det har jeg aldrig sagt!” :)

   Kommentar by Anonym — 28. januar 2011 @ 13:22

  10. Kommunismen døde ikke med den kolde krig, tværtimod så mistede vi fokus og gjorde det muligt for dette syge projekt at vokse sig stærk og finde nye venner i islam. De nyttige idioter er det velkendte regimente.

   Kommentar by Tolder — 28. januar 2011 @ 14:37

  11. Erhardt var heldigvis glødende antikommunist, lige som alle (og heldigvis mange) anstændige socialdemokrater.

   Kommentar by Ole — 28. januar 2011 @ 16:10

  12. Det er sjovt, at hele dagen har historien om saxo banks direktør og Ole´s udtalelser om efter været hovedhistorien, og ALLE eksperter har sagt “saxo bank er jo bag LA og Regeringen” underforstået de er ikke troværdige…… Men hvis Redox eller Wikileaks kommer med nyheder, så er det den evige sandhed……

   Kommentar by broholm (ordblind) — 28. januar 2011 @ 17:40

  13. You think you are so clever and classless and free –
   but you are still fucking peasants as far as I can see.

   Kommentar by Petersen — 28. januar 2011 @ 18:06

  14. @13 Hvad er der nu galt i at bolle med bønder? :D

   Kommentar by Zonka — 28. januar 2011 @ 18:36

  15. bønder er da lækre, de køre Mercedes ligesom bankdirektøren…

   qui bono

   Kommentar by Petersen — 28. januar 2011 @ 18:45

  16. Jeg undre mig over at denne nyhed først kommer frem nu, den har været at læse på 180grader i flere dage.
   I 2008 skev en fremtrædende SFer ( jeg kan desværre ikke huske hvem) at nu har socialdemokratiet endelig besindet sig og gå ind for forøgede boligskatter.
   Hvis boligen skal beskattes mere, og det skal den jo nok, må det blive i form af at rentefradraget fjernes. På den måde kan ældre blive i deres formodentlig for lang tid siden betalte bolig, uden en langsom samfundsovertagelse af det hus som er både købt og betalt.
   Derimod er det utrolig vanskeligt at accepterer at folk uden gæld eller næsten uden gæld skal betale mere i skat, fordi andre har belånt huset. Det er en slags beskatning at fornuftig adfærd!
   Egentligt er det kun vanetænkning der kan begrúnde fradrag i skatten for renteudgifter. Der er ingen fornuft i at hvis du optager lån i dit hus fordi du gerne vi rejse jorden rundt, eller købe en motorcykel,så skal jeg som bare ønsker at blive gældfri betale mere i skat.
   På samme måde har jeg det meget svært med at betale for at andre raske mennesker skal på efterløn, hvis de vil tideligt på pension må de virkeligt selv betale! Det er en elmindelig misforståelse at folk selv har betalt for deres efterløn, de har typisk selv betalt ca. 250.000 men får typisk ca. 750.000 retsen skal andre mennesker betale.
   Så væk med efterlønnen og væk med rentefradraget!
   I Øvrigt er efterløn ikke beregnet til nedslidte, du skal være tilrådighed for arbejdsmarkedet for at få efterløn. Det med nedslidning er noget nogen har fundet på retrospektivt.
   Hvorfor har danmark, i forhold til indbyggertal, dobbelt så mange førtidspensionister som Islan (Før krisen)

   Kommentar by Andreas — 28. januar 2011 @ 22:51

  17. http://www.180grader.dk/Politik/henrik-qvortrups-helt-enoejede-forsvar-af-ole-sohn-er-misbrug-af-public-service-kanal-i-kampen-for-roed-regering?utm_source=toplist

   Kommentar by jonas — 29. januar 2011 @ 00:59

  18. Andreas skrev: “Jeg undre mig over at denne nyhed først kommer frem nu, den har været at læse på 180grader i flere dage.”

   Det passer ikke, for den kom først på 180grader i går: “Sandheden om løgnen. Udgivet for 1 dag, 1 time og 57 minutter siden i Politik. Tilføjet 27/01 23:02 til Boblere af Kim Fournais.
   http://www.180grader.dk/Politik/sandheden-om-loegnen

   Derimod er det ti dage siden, den kom frem på jarlcordua.dk:
   http://jarlcordua.dk/2011/01/18/sohn-gar-kun-ind-for-boligskatter-nar-at-journalisterne-ikke-er-tilstede/

   Hold dig til sandheden og læs her
   http://jarlcordua.dk/2011/01/28/christiansborg-mesteren-i-udenomssnak/

   Kommentar by jonas — 29. januar 2011 @ 01:04

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper