8. juni 2005

Svenske forhold i Danmark – påsat brand i integrationsministerens privatbolig

Fra DR Online her til morgen, historien om en påsat brand hos integrationsminister Rikke Hvilshøj i nat.

“Vicekriminalinspektør Carsten Krogh i Roskilde Politi siger, at alarmen om brand hos ministeren på Svanemosen indløb klokken tre. Der var brand i ministerens bil og i carporten. Ilden bredte sig og fik fat i noget af huset.

Opdate: En venstreorienteret gruppering med (det meget sigende navn) Aktionsgruppen Grænseløse Beate har påtaget sig ansvaret. [Berlingske Tidende]

Oploadet Kl. 08:05 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

27 Comments »

 1. Det lyder som en modkraft’s-agtig ‘en-til-situationen-opstået’ aktionsgruppe. Ligesom i Sverige – er disse venstre-orienterede aktionsgrupper – meget ekstreme.

  Kommentar by Thomas — 8. juni 2005 @ 09:27

 2. Det var da en besynderlig timing. Sverigedemokraterne var også bare
  for et par dage siden udsat for et attentat.

  Måske er de venstre-orienterede aktionsgrupper begyndt at samarbejde
  på tværs af sundet.

  http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=570

  Kommentar by Thomas — 8. juni 2005 @ 09:32

 3. Ingen tvivl om at at man på modkraft “fordømmer” handlingen, men at man “på den anden side godt forstår baggrunden for den …”

  Ligesom WTC. Ligesom ethvert terrorangreb på Israel. Ligesom de Cambodianske dødsmarker. Ligesom Gulag. Ligesom Nord-Koreas diktatur. Ligesom Irans middelalderstat. Ligesom Hitz-ut-Tahrir. Ligesom … Ligesom … Ligesom …

  Jo. Man “forstår” meget sålænge der er det korrekte politiske fortegn ;-)

  Kommentar by DaLi — 8. juni 2005 @ 09:35

 4. Nu er det ikke kun dumheden der er grænseløs på venstrefløjen – det er Beate også.

  Tabere.

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 8. juni 2005 @ 11:37

 5. Det er en viss forskjell på hvordan nordmenn og svensker markerer sin nasjonaldag:

  http://fjordman.blogspot.com/2005/06/tale-of-two-nations.html

  A Tale of Two Nations

  Kommentar by Fjordman — 8. juni 2005 @ 12:02

 6. Norge og Island vil nok blive de længst overlevende nordiske lande. Sverige ligger på dødslejet, Danmark har høj feber.

  Kommentar by Crass Børsting — 8. juni 2005 @ 14:33

 7. Det kan så passende blive Jelveds sejrstale ved folketingsvalget i 2012, hvor hun opnår 55 % af stemmerne til det radigale venstre primært fra invandrere og politisk ensrettede produkter fra det Danske skolesystem ;

  SELVOM PATIENTEN DØDE, SÅ LYKKEDES OPERATIONEN JO !

  Kommentar by DaLi — 8. juni 2005 @ 15:14

 8. Jeg tror ikke Nordmændene har færre problemer end os, jeg tror heller ikke vi får problemer med at overleve, heller ikke om 100 år, lukker vi måske over 40000 nye borgere ind hvert år som i Sverige ? Vi får lidt ghettoer, lidt dangerzones, en del mere vold og voldtægt, måskegadeuroligheder i stor stil, men vi går ikke ned med flaget. Forresten var det påskestrejkerne 1986 hvor militæret var ved at blive sat ind ? tro ikke der bliver set passivt til alt i det her land eller muslimer nogensinde kommer i nærheden af at få magten, aldrig nogensinde vil det ske. Næppe i noget land, men demografisk og givet det faktum at de fleste i længden slet ikke er eller vil forblive muslimer, kommer det nu heller aldrig i nærheden af at ske forudsat vi bevarer en striks indvandrer politik.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 8. juni 2005 @ 15:21

 9. “Grænsepsykotiske Beate” er jo bare et forsøg på at lyde som en “organisation”, hvor der bare er tale om et par forstyrrede tumper fra et betændt miljø, der er blevet hjernevasket af diverse gammel-stalinister. Nogen gange hopper medierne (velvilligt?) på den – men i dette tilfælde har de fleste da sat dem i citationstegn eller betegnet dem som “nogen, der kalder sig” eller lign. Det lyder jo også af mere, hvis man kalder noget for et “massemøde”, selv om det foregår i en telefonboks…

  I øvrigt har de såkaldte palæstinensere jo også benyttet denne form for spin i mange og f.eks. betegnet deres racistiske morderbander som “Generalkommandoen” og “Folkefronten” og andre flot og millitærisk klingende betegnelser.

  Jeg er relativt sikker på, at det er venstrefløjsfascister der (endnu engang) har brugt vold mod demokratiet. Således hverken islamofascister eller almindeligt indvandrer-afskum (selv om man ikke skal undervurdere disse to sidstenævnte elementer hvad destruktivitet angår).

  Har I i øvrigt bemærket div. lister i medierne, der opremser “politisk vold i Danmark”? 99% og de grovere tilfælde er begået af venstrefløjsekstremister mod politikere fra S og mod højre. Tendensen er bøjet i pap og skåret ud i neon [selv om de kvikke læsere af Uriasposten jo godt var klare over dette faktum allerede – men mon ikke der er andre, der vil få en tiltrængt Aha!-oplevelse]. Visse medier forsøger at forplumre det nævnte faktum ved at inddrage hhv. Nasser Khader (der jo selv har berettet om mordtrusler fra – ekstreme islamister) og SF’eren Kamel Garage (der jo er kendt for at sende pulver-breve til sig selv – for at tilfredsstille [midlertidigt] sin egen medieliderlighed.

  Kommentar by milgrom — 8. juni 2005 @ 17:37

 10. NB! Ikke at jeg er fra skattevæsnet; men jeg så lige et sted, at Matt Drudge angiveligt tjener 825.000 USD om året på reklamer på sin blog…

  Kommentar by milgrom — 8. juni 2005 @ 17:42

 11. Al Ritzau “… Blandt folketingspolitikere, der har været udsat for chikane og trusler, kan nævnes de to indvandrerpolitikere Naser Khader (R) og Kamal Qureshi (SF).

  /ritzau/ …..
  http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=586572

  Udover bagepulveret, mener jeg han forud for valgt i 2001 påstod at være slået ned med en mobiltelefon mens han hængte valgplakater op. Er der nogen der kan huske det ?

  Kommentar by Christian — 8. juni 2005 @ 17:46

 12. Jeg tror ikke på Drudges statistik:

  3,447,013,625 IN PAST YEAR

  Kommentar by Christian — 8. juni 2005 @ 17:49

 13. Egentlig mærkeligt at det ‘går ud over’ Hvilshøj – Hun er om nogen eftergiven overfor islamisterne – alene hendes opfordring til at typer som Labanen skulle være forbilleder for uddannelsen af hans primitive følgesvende.

  Kommentar by Christian — 8. juni 2005 @ 17:52

 14. Christian –> Men derfor kan han vel godt have scoret kassen på reklamer og merchandise osv…

  Kommentar by milgrom — 8. juni 2005 @ 18:00

 15. “Al Ritzau “… Blandt folketingspolitikere, der har været udsat for chikane og trusler, kan nævnes de to indvandrerpolitikere Naser Khader ® og Kamal Qureshi (SF).”

  Haha de presser citronen. Idag havde P1 Morgen Pia K og den nuttede tudetøs fra Socialdemokraterne i studiet for debat om politik og køn. Snakken kom ind på hetz og chikane… Tudetøsen fortalte at medierne havde insinueret en masse pga. af en valgreklame hun lavede for nogle år siden med en badebold… Yderligere kommentarer overflødigt.

  Kommentar by Kim Møller — 8. juni 2005 @ 18:00

 16. Badebold?

  Lad høre, lad høre :-)

  Henrik

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 8. juni 2005 @ 18:35

 17. Handler om at hun var nøgen bag en stor badebold i en DSU-reklame.

  Mette Frederiksen er hende der mente USA og Iran var sammenlignelige mht. kvindesynet. Undertegnede er ham der mener hun skulle stå bag disken i Matas. Det vil tage noget tid, men efter et par år skulle hun nok kunne lære at bruge kasseapparatet.

  Kommentar by Kim Møller — 8. juni 2005 @ 18:54

 18. Det forudsætter, at man kan lægge to og to sammen, så jeg tvivler.

  Det var ovenikøbet Dansk Metal, der jagtede billedet med badebolden for at udstille Mette Frederiksen som en hykler. Det er da også lige, hvad hun er. Hun var på det tidspunkt ligestillingsordfører og tordnede mod “pornoficeringen” af det offentlige rum. Og hvad er der i øvrigt i vejen med at gå efter bolden…?

  Kommentar by G. Christiansen — 8. juni 2005 @ 21:00

 19. Uhm…man skulle være badebold…*suk*

  Nå, hvor kom jeg fra? Nå-jo: Hvad er det med at Kamal Qureshi skulle ha’ sendt pulverbreve til sig selv? Links, anyone?

  Kommentar by Hr. Hansen — 8. juni 2005 @ 21:39

 20. Til mine danske venner her: Jeg planlegger å skrive en post på engelsk om blodpenger i islam og den danske debatten. Jeg hørte at 200.000 danske kroner skulle tilsvare hundre kameler, noe jeg også finner belegg for i hadith. Men kan noen gi meg en dansk link hvor det faktisk står at Abu Laban hadde regnet slik?

  Kommentar by Fjordman — 8. juni 2005 @ 22:04

 21. Til Fjordman

  Abu Laban har måske nok sagt det med et glimt i øjet, men som jeg hørte ham i radioen påstod han på ingen måde at de 200.000 kroner skulle være omregnet efter prisen for 200 kameler. Det var dog den gængse tolkning – selv i pc-organet Politiken: http://politiken.dk/VisArtikel.sasp?PageID=381745

  Kommentar by Kim Møller — 8. juni 2005 @ 22:32

 22. http://www.quraan.com/index.aspx?tabindex=9&tabid=24&bid=3&cid=42

  Book 43, Number 43.1.1:

  Yahya related to me from Malik from Abdullah ibn Abi Bakr ibn Muhammad ibn Amr ibn Hazm from his father that in a letter which the Messenger of Allah, may Allah bless him and grant him peace, sent to Amr ibn Hazm about blood-money he wrote that it was one hundred camels for a life, one hundred camels for a nose if completely removed, a third of the blood-money for a wound in the brain, the same as that for a belly wound, fifty for an eye, fifty for a hand, fifty for a foot, ten camels for each finger, and five for teeth, and five for a head wound which laid bare the bone.

  http://www.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/hadithsunnah/bukhari/083.sbt.html#009.083.036

  Volume 9, Book 83, Number 36:

  Narrated Sahl bin Abi Hathma:

  (a man from the Ansar) that a number of people from his tribe went to Khaibar and dispersed, and then they found one of them murdered. They said to the people with whom the corpse had been found, “You have killed our companion!” Those people said, “Neither have we killed him, nor do we know his killer.” The bereaved group went to the Prophet and said, “O Allah’s Apostle! We went to Khaibar and found one of us murdered.” The Prophet said, “Let the older among you come forward and speak.” Then the Prophet said, to them, “Bring your proof against the killer.” They said “We have no proof.” The Prophet said, “Then they (the defendants) will take an oath.” They said, “We do not accept the oaths of the Jews.” Allah’s Apostle did not like that the Blood-money of the killed one be lost without compensation, so he paid one-hundred camels out of the camels of Zakat (to the relatives of the deceased) as Diya (Blood-money).

  http://www.jihadwatch.org/archives/005810.php

  Sina: Is Political Islam Fascism?

  In the April 9, 2002 issue, The Wall Street Journal published the concept of blood money in Saudi Arabia. If a person has been killed or caused to die by another, the latter has to pay blood money or compensation, as follow.

  100,000 riyals if the victim is a Muslim man
  50,000 riyals if a Muslim woman
  50,000 riyals if a Christian man
  25,000 riyals if a Christian woman
  6,666 riyals if a Hindu man
  3,333 riyals if a Hindu woman

  According to this hierarchy, a Muslim man’s life is worth 33 times that of a Hindu woman. This hierarchy is based on the Islamic definition of human rights and is rooted in the Quran and Sharia (Islamic law). How can we talk of democracy when the concept of equality in Islam is inexistent?

  Kommentar by Fjordman — 9. juni 2005 @ 00:05

 23. @ #19: “Nå, hvor kom jeg fra? Nå-jo: Hvad er det med at Kamal Qureshi skulle ha’ sendt pulverbreve til sig selv? Links, anyone?”

  Don’t count on it. Det var vist bare en bemærkning i stil med “hele historien om jøder og koncentrationslejre er et jødisk konspirationsstunt”. Forvent ikke alverden af de fleste kommentar-brødre på denne blog.

  Kommentar by IzNoGood — 9. juni 2005 @ 01:28

 24. —> 23: Vedr. anvendelse af citationstegn (“”)så anvendes de enten vis man siger noget som man ikke mener eller i spøg – eller hvis man vil gengive noget ordret, og som man så kan henvise til. Du kan tydeligvis ikke henvise til et sted på Uriasposten, hvor udtalelsen forekommer, så den er altså irrelevant, en dårlig spøg og altså en nullitet.

  [Men vi kan vel også gå ud fra, at dine rablerier skyldes indsnifning af benzin, der hidrører fra forleden, hvor du var med dine venstrefløjsfascistiske venner nede og aflevere et “debat-indlæg” ved Rikke Hvilshøjs privatbolig?]

  Kommentar by milgrom — 9. juni 2005 @ 08:56

 25. Majet dajlig og majet spæn-den-de gennemgang af citationstegnets anvendelsesmuligheder *hestehost*

  Men bortset fra deeet, milgrom, havde du så et link — eller stuff — til Qureshi’s påståede flirt med (P)ost Danmark, flormelis og konvolutter?

  Kommentar by Hr. Hansen — 9. juni 2005 @ 13:21

 26. @ milgrom:

  Du må sørme meget undskylde min brug af citationstegn. Men slap bare af, du. Du var vel klar over, hvad jeg ønskede at illustrere.
  Du skriver: “SF’eren Kamel Garage (der jo er kendt for at sende pulver-breve til sig selv – for at tilfredsstille [midlertidigt] sin egen medieliderlighed“. Kan du ikke lige komme med noget dokumentation, eller skal vi bare slutte her og konstatere, at det var en svinsk kommentar?

  Mht. din kommentar om, at jeg skulle bifalde angrebet mod Rikke Hvilshøj: Jeg synes, det var noget svineri, og det er så helt banalt åbenlyst, at enhver demokrat må tage den dybeste afstand fra det.

  Kommentar by IzNoGood — 9. juni 2005 @ 17:00

 27. @IzNoGood: Udsagn behøver ikke være usande fordi de ikke dokumenteres, men du har jo lov at mene at den nærliggende antagelse ikke er morsom. Selv finder jeg milgroms bemærkning meget betegnende for kamelens evige selviscenesættelse.

  Kommentar by IL KIMPO — 10. juni 2005 @ 10:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper