30. januar 2011

Islamisering: “Hvis ikke vi tager hånd om det her, kan vi ende med en ny apartheidtilstand…”

Det er godt emnet bliver beskrevet, men bortforklaringerne gør det altså svært at forholde sig seriøst til det skrevne. Der tales om at minoriteter flytter pga. ‘ikkevestlige indvandrere’, og at hetzen mod ikke-muslimer udspringer af den politiske debat i Danmark. Absurd, al den stund ikke-muslimer har det værst i islamiske lande, hvor Islam slet ikke problematiseres.

Fra Politiken – Kristne og jøder flygter fra danske ghettoer.

“I belastede boligkvarterer landet over gør indvandrere og efterkommere fra ikkevestlige lande livet så surt for deres udenlandske naboer med kristen eller jødisk baggrund, at det får en stribe organisationer og eksperter til at slå alarm. De frygter, at landets ghettoer kan udvikle sig til bastioner, hvor religiøse mindretal ikke længere er velkomne.

»Vi får løbende henvendelser om religiøse hadforbrydelser. Hvis ikke vi tager hånd om det her, kan vi ende med en ny apartheidtilstand, hvor bestemte beboere ikke kan bo i nogle boligområder«, siger leder af Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination, Niels-Erik Hansen…

Lektor i statskundskab på Aarhus Universitet Peter Nannestad har blandt andet forsket i ikkevestlige indvandreres holdning til jøder. Han mener, at islam »spiller en stor rolle« i forhold til den stigende chikane mod øvrige religioner i ghettoerne.

»Den vigtigste forklaringsfaktor er en generel ’os mod dem’-holdning, som eksisterer i nogle muslimske miljøer. Og denne mistillid til andre er selvfølgelig specielt udpræget i boligområder med mange ikkevestlige beboere…«, siger Peter Nannestad og tilføjer, at toneskiftet i den offentlige debat også kan være en del af forklaringen…

For to uger siden valgte 26-årige Yoram at flytte væk fra Vollsmose i Odense, fordi han som jøde flere gange var blevet truet med tæsk.

»Jeg er blevet fortalt, at jeg ikke hører til i Vollsmose, og at det er mit valg, om jeg ville slippe uden skrammer«, siger Yoram
, der ikke ønsker sit efternavn i avisen:

»Langt de fleste muslimer er søde og rare. Men på det seneste er jeg blevet antastet oftere og oftere, og jeg gider ikke skulle være bange hele tiden«…

Mahmoud Daoud, der selv har lavet socialarbejde i Vollsmoseområdet, understreger samtidig, at det er »adfærdsvanskelige og ressourcesvage unge, der står bag og ikke nødvendigvis troende muslimer«…

Hos Tværkulturelt Center, en paraplyorganisation for 160 kristne foreninger og menigheder, kender man godt til chikanen:

»Vi oplever især vanskeligheder med tidligere muslimer, som konverterer til kristendommen. Det er risikabelt. Tolerancen er bare mindre i indvandrertætte områder med mange ressourcesvage mennesker«, siger netværkskoordinator Birthe Munck-Fairwood.”

I et ledsagende interview med konvertit-præsten Massoud Fouroozandeh, fortæller han, at hans børn ikke skulle gå i skole i Vollsmose, fordi det ville gøre det svært at forklare dem, at muslimer er rare mennesker. I rest my case.

“Det dur jo ikke, at de bliver mobbet, fordi de ikke bærer tørklæde. Og jeg vil ikke have, at mine børn skal have et negativt syn på livet og på det samfund, de vokser op i. De skal være positive mennesker, og så skal de lære, at det ikke er alle muslimer, der vil os ondt. Det var en af grundene til, at jeg flyttede.

Mere.

 • 30/1-11 Politiken – Khader: Ghettocikane rammer muslimerne selv (~ ikke-troende muslimer).
 • Oploadet Kl. 15:26 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22553/trackback

  12 Comments »

  1. Danmark ødelægges af personer , som har søgt hjælp( økonomisk)
   i vores land.
   De bliver støttet af Soc,SF og andre partier, som heller ikke kan lide vores land.

   Kommentar by Pk — 30. januar 2011 @ 15:30

  2. “Hvordan er det så gået til, at et af verdens absolut mest velstillede, demokratisk velfungerende og fordelingspolitisk mest lige samfund gang på gang vælger at bringe sig selv i direkte karambolage med både EU og universelle menneskerettigheder for at afværge, hvad der i denne omgang svarer til nogle få hundrede familiesammenføringer om året?”

   Güzel Turan – Jeg vil nødig tale om racisme…

   http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1181054/jeg-vil-noedig-tale-om-racisme/

   Kommentar by BE — 30. januar 2011 @ 15:49

  3. “tager hånd om det her” – vi har ikke bestilt andet, men måske har vi brugt den forkerte hånd ?

   Kommentar by wied — 30. januar 2011 @ 16:01

  4. Nu når vi er ved emnet
   http://www.youtube.com/watch?v=A7ob_xMuPbk
   Jihad bells!

   Kommentar by Mr. Creosote — 30. januar 2011 @ 16:47

  5. Kender det. Det begynder i det små, med chikane i vaskehus og på trappegang. Så tyverier fra kældre og tørrerum. Så små brande i postkasser og avis containere. Så større brande i kældre/rum, opgange, affalds containere og til sidst biler og skure/område. Dernæst overfald og chikane af beboere. Beskyttelses penge opkræves.
   Kendes dette? Måske er der nogen steder lavet om på rækkefølgen.
   I almen bolig områder, er det desværre boligforeningen, der er tvungen til at stille lejligheder til råds. Men i ejerlejligheds områder er det ejeren, der kan bestemme hvem de vil sælge til eller leje ud til. Men gør de det? Bare den bliver solgt!

   Kommentar by Goofy — 30. januar 2011 @ 17:11

  6. Ghetto-chikane rammer muslimerne selv, siger Naser Khader i den Politiken-artikel der linkes til overfor.

   Han er ikke opmærksom på at det er uundgåeligt, eftersom islam er en lovreligion der nødvendigvis ønsker at kontrollere menneskenes adfærd i mindste detalje. Jo mere undertrykkende reglerne i islam er, jo hårdere bliver det nødvendigt at udøve adfærdskontrollen, der i sidste ende fører til sharia’s hårde straffesystem – og afskaffelse af menneskets personlige valg og frihed.

   Det er glædeligt at Lars Aslan Rasmussen, der er socialdemokratisk medlem af Københavns borgerrepræsentation, har en vis forståelse af problemstillingen: »Chikanen er tydeligvis stigende i disse boligkvarterer, men langt den største chikane rammer faktisk de moderate muslimer. Flertallet fra Mellemøsten, der ikke er så religiøse, bliver mobbet«.

   Det er et islam-iboende problem, som vi også må være opmærksomhed på herinde. Lars Aslam Rasmussen ser det og afviser følgelig de radikales idé om at inddrage imamerne i integrationsarbejdet. Overraskende for mig er at han mener at ‘bløde’ tiltag som badeforhæng i idrætshaller og bederum på skoler kun vil øge chikanen overfor moderate muslimer: »Sætter man badeforhæng op og indfører bederum, så udstilles det jo for alvor, hvem der ikke kommer der, og hvem der ikke gør. Det vil stigmatisere de moderate muslimer yderligere«.

   Det er vist et synspunkt der går stik imod alt hvad Københavns Kommune hidtil har præsenteret af integrationspolitik.

   Kommentar by Niels P. — 30. januar 2011 @ 17:24

  7. “I dag er så mange som en tredjedel af Wiens indbyggere af udenlandsk herkomst. Så meget som 50% af skolebørn i Wien har et ikke-tysk sprog som deres modersmål.”….

   “Hvad islams hære ikke kunne klare for adskillige århundreder side, det er lykkedes, ved en eftergivende holdning over islamisk immigration, at indføre på kun få årtier. Wiens Porte er ikke kun blevet brudt igennem, de er blevet besat af fjenden. Mottoet for Wiens Turistbureau, der opfordrer besøgende til at komme er, “Wien: Nu eller aldrig.”….

   “Ligesom bakterier der angriber de allerede syge dele af det politiske legeme, så flytter de ind i områder der allerede lider under af at være i forfald, og søger efter nogle midler til at komme til live igen….”

   “Hele områder af byen bliver til “Ingen Adgang” for ikke muslimer, effektivt isolerer man derved dele af en by og forvandler dem til mini-islamiske stater. …”

   Således skriver Daniel Greenfild http://synopsis-olsen.blogspot.com/2010/09/jihad-ved-immigration.html fra hjemmesiden Sultan Knish sammen med andre stærkt provokerende udsagn, som kan bevises fuldt ud.

   Kommentar by synopsis-olsen — 30. januar 2011 @ 18:22

  8. “I dag er så mange som en tredjedel af Wiens indbyggere af udenlandsk herkomst. Så meget som 50% af skolebørn i Wien har et ikke-tysk sprog som deres modersmål.”

   Det synes jeg lyder yderst tvivlsomt. Hvad er kilden (altså Greenfields)? Spørg altis hvad kilden er og undersøg den.

   Jeg synes islamiseringen af Europa skal bekæmpes, men jeg synes det skal gøres med ægte fakta. Når man spreder usandheder er man med til at gøre hele kampen utroværdig.

   Nå, men det er muligt jeg tager fejl – synes bare det lyder helt hen i vejret.

   Kommentar by Filosoffen — 30. januar 2011 @ 20:08

  9. 8. Du har fuldstændig ret i at man skal tage oplysninger man vil bruge som argumenter, og som ikke lige er klokkeklare, med et vist forbehold.

   Med hensyn til problemet du nævner med at der skulle være 50% af skolebørn i Wien der har et andet sprog end tysk som modersmål har jeg forsøgt at undersøge rigtigheden af det. Det kan være noget vanskeligt.

   Man anslår der lever mellem 5-600000 muslimer i Østrig, og dertil kommer indvandrere fra andre lande.
   Muslimerne svarer til 6% af befolkningen. Dertil kommer så de øvrige indvandrere.
   I Wien bor der ca.1,7 millioner mennesker. I 2001 var 16% af indbyggerne ikke østrigere, heraf 71000 tyrkere. I 2004 var fertilitetsraten for tyrkerne 2,92, fra andre nationaliteter 2,04. og for østrigere 1,29.

   Så gælder det vel bare om at få fat i lommeregneren og se om de 50% er helt ved siden af. Måske overvurderet men ganske tæt på. Det vurderer du selv.
   Dyrk selv denne
   http://www.statistik.at/web_de/statistiken/index.html

   Kommentar by synopsis-olsen — 31. januar 2011 @ 09:20

  10. Det er en røver den at der bor jøder i ghettoer med mange muslimske invandrere af ikke europæisk herkomst. Jeg nægter at tro på at jøder vil bo der. Hvem af egen fri vilje ha lyst til at bo blandt sine fjender? Det er vist på tide at de laver aaliyah ned til deres hellige land. Så kan de jo også tage deres muslimske fjender med, så kan de slå hinanden i hovedet nede i lortehullet kaldet Mellemøsten. Så kan de lade de europæiske folkefærd i fred og så kan de også få fred for os. Det er en win/win situation.

   Kommentar by Lavard — 31. januar 2011 @ 14:06

  11. Det minder om etnicitetsfordelingen af nyfødte på Rigshospitalet – der skulle mere end halvdelen være ikke-danske. Hvis der var en søgefunktion på denne blog, så ville det være muligt at finde den postering, hvor en af kommentatorerne hævder, at have talt med en ansat på Riget om det.

   Kommentar by Hr. Snusk — 31. januar 2011 @ 14:35

  12. I voldsmose, gellerup og i andre stærkt kulturberigede områder bor der mange “flygtninge” fra libanon, irak og somalia. Borgerkrigene i libanon og somalia er ophørt. Sadam-regimet er fjernet fra magten. Det bør betyde repatriering af “flygtninge”(inklusive deres familiemedlemmer) fra de tre førnævnte lande.

   Kommentar by Jørgen — 1. februar 2011 @ 20:16

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper