2. februar 2011

Nyrup og den danske venstrefløj var allieret med Ben Ali i Tunesien og Mubarak i Egypten

Det er kun få måneder siden Poul Nyrup Rasmussen som formand for den socialistiske gruppe i Europaparlamentet proklamerede at Sverigedemokraterne, Dansk Folkeparti og andre fra det europæiske ‘ekstrem-højre’, skulle isoleres politisk. En besked han gentog på et møde i Socialist International nogle uger senere: “It is time to confront… far right movement”.

Hodjanerne skrev i fredags om hykleren Poul Nyrup Rasmussen

“Poul Nyrup Rasmussen udtaler sig ofte og gerne i medierne om diverse partiers stueurene samarbejdspartnere rundt om i Verden. Så kan det jo undre at medierne – herunder DanMarx Radio – ikke tager fat i Socialakrobaternes samarbejdspartnere.

Specielt i den nuværende situation, hvor ‘befolkningerne’ i de nordafrikanske lande er på gaderne for at styrte de regimer, som DanMarx Radio omtaler som “diktaturer” og “korrupte”.

Det styrtede regime i Tunesien var medlem af socialdemokraternes internationale organisation, Socialist International, men blev smidt ud efterfulgt af masser af dårlige undskyldninger, da det kom frem i udenlandske medier. DDR har ikke berettet om det.

Nu er det også sådan, at Hosni Mubaraks parti, NDP, også er medlem af Socialist International, et faktum DDR ikke nævner, når de for eksempel her til middag beretter om, hvor stort et dilemma, det er for USA, når de støtter NDP – som ifølge DDR står for et gennemkorrumperet og diktatorisk styre.”

(SI decision on RDC of Tunesia, 17/1-11 & NDP of Egypt, 31/1-11)

Mere.

2/2-11 Jarl Cordua – Oliver og Elefantordenen (om hykleren Kamal Qureshi).

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22646/trackback

7 Comments »

 1. Tak for info. Den er tiltrængt, synes jeg. Det er forstemmende, at følge den lallende og hjernedøde begejstring for disse dages ‘revolutioner’ i Tunesien og Egypten, som DR og TV2 kører frem med den. Det er nærmest underforstået, at regimerne er indsat af George W. Bush? Ikke et ord om, at de er resultat af gamle socialistiske revolutioner, der nu ikke længere kan stå på bene og derfor vakler – formentlig kort før de falder, som de fleste af de øvrige socialistiske et-parti stater har gjort det.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 2. februar 2011 @ 15:02

 2. – Og var der nogen der så turistminister Lene Espersens krumspring i TV igår ? Hvor ville de gerne have en krystalkugle at kigge i….

  Kommentar by mb — 2. februar 2011 @ 15:47

 3. Et synspunkt fra Jerry Pournelle:

  http://www.jerrypournelle.com/view/2011/Q1/view660.html#revolution

  Læs desuden lidt videre og se hvad Trump har at sige om OPEC.

  Kommentar by Sigwar — 2. februar 2011 @ 16:21

 4. Kan vi få en kommentar fra Poul Nyrup Rasmussen? :)
  Han har jo så travlt med DF.

  Kommentar by Spinner — 2. februar 2011 @ 17:37

 5. Idioten Nyrup har kun travelt med at se pinden i danskerens øje og overser kæppen i sit eget øre. Men sådan er det med socialister, morale er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt.

  Kommentar by Neuhammer — 2. februar 2011 @ 21:41

 6. Den adskilles urene rene nazi opfostret poul islamiskeNyrups/nytårs narHAT kan ikke tages alvorligt mere, hans skingre DF-fobi angst er han selv skyld i, han kunne bare have taget muhammedaner invasionen alvorlig og sat en stopper for denne og så havde han også sat en stopper for socialdemokratis stemmerflugt.
  Desværre ser det ikke ud til vi slipper for socialdemokratiske idioten, jeg er bange for den botox hjerneudfyldte papegøje helle, har fået udfyldt hele sit kranie med botox for ikke natur instinktivt at komme til at rynke i panden over socialisternes håbløse 12min uansvarlige finans politik.
  Vi skal forhåbentligt ikke udover afgrunden endnu engang med en botox plastik hjerne ved roret, selvom det var BETONsocialist hjerneudfyldte anker jørgensen der sidst foretog finans-kursen udover afgrunden.
  Men, hvorfor ikke gentage turen endnu engang, for prins knud!

  Kommentar by li — 3. februar 2011 @ 03:02

 7. Stueren?
  Var faderen ikke nazist?
  http://www.npi-news.dk/nyrups_far.htm

  Kommentar by Goofy — 3. februar 2011 @ 13:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper