12. juni 2005

Birthe Byrian om blodpenge: Det vil “kunne hjælpe de mennesker som skal have hjælp”

TV-Avisen fulgte idag op på Vagn Greves (og Anette Storgaards) anbefaling af islamiske retsnormer på dansk grund, som jeg omtalte i postering igår – og det var ikke meget der blev tilføjet. I 18.30-nyhederne her til aften var det dog underholdende at se hvorledes to tilfældige på gaden i den politiske korrektheds navn gik i tanketom halal. De var begge helt vilde med ideen – bid mærke i Birthe Byrians argumentation:

Erik Olsen: “Altså umiddelbart synes jeg det er fint nok, hvis det kan løse det – på deres måde.”

Birthe Byrian: “Det synes jeg er en god ide. Det vil være med til at åbne vores øjne for mange ting, som kunne hjælpe de mennesker som skal have hjælp.”

Oploadet Kl. 19:07 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. Gad vide hvad Erik og Birthe ville synes om at skulle “forhandle” om kompensation og straf med eventuelt de Hells Angels rockere som lige har gennembanket deres søn eller hvordan de synes at russiske Mikaela skal “forhandle” med de ruffere der har importeret hende som sexslave ?

    Kommentar by DaLi — 12. juni 2005 @ 20:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper