13. juni 2005

Anne Baastrup [SF] om blodpenge – en god måde at løse en evt. “restkonflikt” på

TVavisen fortsatte her til morgen med at spinne videre på halal-juristernes forsøg på at indføre islamisk retspraksis i Danmark. Morgenens debatemne var Kan muslimsk konfliktløsning bruges i Dk?, og gæsten – SF’eren Anne Baastrup mente naturligvis, at det kunne man godt. Hun mente ikke imam Abu Labans forslag om blodpenge behøvede at have noget med trusler at gøre, og mens hun fastholdte at det ikke var at betragte som en ekstra straf – lød det samtidig fra hende at her havde man en måde hvorpå man kunne løse en eventuel “restkonflikt” på.

BT åbner idag en ny front mod Abu Laban, som tilsyneladende forsøger at underminere det danske samfund både foran kameraerne og diskret fra moskeen. Godt Venstre i det her tilfælde melder klart ud.

130605 BT – Imamer gifter børn.
130605 DR Online – Vil isolere imamer i den politiske debat.

For yderligere info om Abu Labans sindelag – se Deadline sep. 2004.

Oploadet Kl. 07:52 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

5 Comments »

 1. For mig har det hele tiden stået helt klart, at Abu Labans indblanden i mordet ved Rust er et forsøg på at placere sig i en magt-position, først og fremmest i indvandrermiljøet.

  Det er næsten ufatteligt at se, at radikale og socialister i appeasement’ens hellige navn, flirter med kollektiv afstrafning og blodpenge udregnet efter Muhammeds valuta, kameler.

  MVH Jakob

  Kommentar by Jakob — 13. juni 2005 @ 10:41

 2. Heeey, DR er med til at hælde vand på din sorte mølle, Kim. Så kom ikke og sig at du ikke får noget for dine licenskroner.

  Kommentar by Michael — 13. juni 2005 @ 11:09

 3. Til Michael

  Når DR i to dage i træk lader Vagn Greve fortælle om Koranens herligheder, lader to tilfældige på gaden bifalde udviklingen, lader Anne Baastrup bygger videre på det juridiske kvantespring…

  – så er det vand på min mølle.

  Gider du forklare. Jeg forstår ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 13. juni 2005 @ 11:28

 4. Vagn Greve løj lodret til DR om gældende ret i den danske strafferetspleje. Faktisk sagde han det præcist modsatte af gældende ret og om hvordan konfliktløsning kan og ikke kan finde anvendelse i strafferetsplejen.

  Jeg har skrevet på til DR nyhederne samt til KU for at påpege det samme, men imens DR (som sædvanligt) ikke har svaret, har KU meddelt mig at de har sent klagen videre til … hold fast … juridisk fakultet, hvor Greve selv er dekan !

  Spændende at se hvilke resultater denne klage får for mine karakterer i dette semester …

  Kommentar by DaLi — 13. juni 2005 @ 11:33

 5. Jørn Vestergaard vs. Vagn Greve

  http://gitter01.metropol.dk/grid/indland/artikel:aid=588518/

  Første gang jeg kan huske jeg har holdt med den højrøde Vestergaard. Men hvad skal man ellers fordrive retspluralistisk ukrudt med ?

  http://gitter01.metropol.dk/grid/indland/artikel:aid=588516/

  Kommentar by Christian — 13. juni 2005 @ 12:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper