4. februar 2011

Johannes Andersen, eks-kommunistisk valgforsker: “Dansk Folkeparti er et ekstremt parti”

Det kan godt være være valgforsker Johannes Andersen mener DF er et ekstremt parti, men personligt mener jeg det er mere ekstremt, at have en fortid i FS, Forbundet Socialisterne. Et revolutionært kommunistisk parti, der på 30 års dagen for Israels oprettelse demonstrerede foran et jødisk plejehjem med paroler såsom “Støt det palæstinensiske folks væbnede kamp”. Flere i partiet havde kontakt til PFLP, der et par år senere bombede en synagoge i Paris. Fire døde.

Fra torsdagens Urban – DF på nummerpladen (E-page, s. 4).

“Fremover vil 40.000 danske bilister mere eller mindre frivilligt køre rundt og reklamere for Dansk Folkeparti. I disse måneder får alle nye danske EU-nummerplader nemlig bogstavkombinationen DF. Dansk Folkeparti har dog intet med bogstavvalget at gøre – det er bare de bogstaver, man er nået til i rækken…

Hvorfor folk reagerer så negativt på de to små bogstaver, har valgforsker Johannes Andersen fra Aalborg Universitet et bud på.

Dansk Folkeparti er et ekstremt parti, som er mere markant end de andre. Det er blandt andet derfor, at folk har et forhold til bogstaverne DF,« siger Johannes Andersen til Urban…

På motorkontoret, som udsteder nummerpladerne, har de dog endnu ikke modtaget nogen henvendelser fra borgere, der ser et problem i at have ‘DF’ stående på nummerpladen. Selv har de ikke overvejet, hvilke paralleller der kunne drages til bogstavkombinationen.

– Det har vi ikke haft i vores tanker. Der er visse bogstavkombinationer, som for eksempel ‘SS’, som man af etiske grunde ikke ser på nummerplader. Men…”

(Rue Copernic-synagogen i Paris, 3. oktober 1980)

“Lucien Finel, then the 50-year-old president of the synagogue, had been a member of the French resistance against the Nazis when he was 16… Finel flashed back to the day he saw his father dragged from his home by French police and, along with other members of his family and the Paris Jewish community, transported to Auschwitz concentration camp where they perished. As he recovered from the initial shock, Finel’s first thought was that neo-Nazis were attacking the synagogue.” (Vancouver Sun, 6. november 2010: Paris synagogue bombing shattered lives)

Mere.

“Jeg skal ikke ud og have en, hvor der står ‘Fars Dyt’ eller et eller andet åndssvagt for 8000 kroner. Jeg skal bare have en, hvor der ikke står DF.” (TV2-vært Anders Breinholt i Politiken, 3. februar 2011: 40.000 får ufrivilligt DF på nummerpladen)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22727/trackback

17 Comments »

 1. Jeg har allerede set den første bil, hvor der stod DF på nummerpladen. Det sjove var, at det var en ældre indvandrer i en gammel Toyota Carina der kørte rundt med dem. Funny

  Kommentar by Kenny Starfighter — 4. februar 2011 @ 08:14

 2. Islamister, zionister og kommunister er lige ekstreme, de bidrager ikke med noget godt nogen af dem. DF er et lille spejderparti i forhold til de ovennævnte, ufatteligt de ses som en ekstrem trussel mod noget som helst. Iøvrigt undergraver EU og FN alle former for nationalt selvforsvar og selvbestemmelse, så det bliver ikke anderledes før vi gør op med EU og FN.

  Kommentar by Morten o — 4. februar 2011 @ 08:24

 3. Anders Breinholt er også en elendig studievært. Dum at høre på.

  – Men han er en fed person med nogle fede meninger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2011 @ 09:25

 4. Mon ikke Anders Breinholts egen udtalelse er denne her:

  “Problemet ved hans nuværende nummerplade er det paradoksale i at have bogstaverne EU og DF stående ved siden af hinanden, synes han.

  Paradokset består i, at Dansk Folkeparti, der er EU-modstander, også var modstander af at indføre EU-nummerpladen.”

  Det er jo bare en gang snak. Mon ikke så “journalisten” har “strammet teksten op”, så der kom en slags historie ud af det?

  Iøvrigt, som andre er inde på:
  DF kaldes af modstandere et kolonihave- og stokroseparti, fordi vi vil bevare Danmark som vi kender det, så vidt det er ønskeligt og muligt. Derimod vil de radikale delvis skifte befolkningen ud og rive grænserne ned, og SF vil det samme og desuden afskaffe vores nuværende økonomiske system og erstatte det med et fantasifoster, vende op og ned på hele det økonomiske liv. – Hvem er det så, der er ekstremistisk?

  Kommentar by Gunnar Biering — 4. februar 2011 @ 10:20

 5. Det varer jo nok nogle år, før vi kommer til SF

  Kommentar by Karen W. — 4. februar 2011 @ 11:40

 6. Seriøst!?

  Det må da være et tegn på at enden er nær, at der kan gøres en debat ud af sådan noget. Eller også er det bare et tegn på at tosserne dukker frem engang imellem.

  At man overhovedet kan skænke sådan noget en tanke, burde være bevis nok for at man skal søge hjælp.

  “Dansk Folkeparti har dog intet med bogstavvalget at gøre – det er bare de bogstaver, man er nået til i rækken…”

  Åh. Det var godt Urban kunne slå det fast. For det var jo nærliggende at tænke, at det var noget Dansk Folkeparti havde fået indført. De er jo så ekstremistiske.

  Gudfader bevares!

  Kommentar by Michael Jensen — 4. februar 2011 @ 13:16

 7. Noget af det værste ved dette her, er at Johannes Andersen, der frejdigt indoktrinerer sine elever, er OFFENTLIGT ANSAT og lønnes derfor også af denne blog’s læsere.
  Uni i Aalborg er ligeså RØDT, som RUC.
  Venstrefløjen har infiltreret hele undervisningen i Danmark.
  SF foreslår derfor, at valgretsalderen skal sættes ned til 16 år !!!!!!
  SYGT

  Kommentar by Ramses-2 — 4. februar 2011 @ 14:26

 8. -> Ramses-2

  Fra et nyligt udgivet festskrift.

  “I de første år jeg var på AUC var miljøet omkring samfundsfag meget politiseret. Mange af de studerende på samfundsfag tilhørte den yderste venstrefløj. Det vil på det tidspunkt sige tilhørte VS eller KF (Kommunsitisk Forbund). Kun en enkelt var erklæret kommunist (Per Lunde). Det gjaldt også mange lærere, Birte Siim og Feiwel Kupferberg var KF’ere, Palle Rasmussen og Lars Torpe var VS’ere, mens Johannes Andersen havde haft et tilhørsforhold til Forbundet Socialisterne. Jeg blev nogle gange set på med en vis skepsis, fordi jeg skilte mig ud ved på det tidspunkt ikke at være partiorganiseret. Men jeg havde nogle gange stor fornøjelse af at have studerende der beskæftigede sig med Lenin. Dem tvang jeg rigtig til at lære tekstanalyse og læse originaltekster i stedet for at komme med politiske paroler.”

  Kommunistisk Forbund eksisterer ikke mere, men Birte Siim er stadig integrationsforsker.

  http://www.uriasposten.net/archives/5875 Professor Birte Siim om det smukke frigørende tørklæde

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2011 @ 18:04

 9. Hvorfor han han noget imod DF?
  http://www.frisormester.dk/content/dk/df

  Kommentar by ejegod — 4. februar 2011 @ 18:21

 10. OT

  Har lyttet til P1 orientering hvor emnet var BNP og EDL .

  “Anstændigheden” der over har givet offentlige myndigheder lov til at fyre folk der medlemmer af BNP og det ses åbenbart overhovedet ikke som et problem “da nationalistiske organisationer i dag er den største fare imod samfundsordenen” som en rød analytiker udtrykte det.

  P1 fik selvfølgelig også EDL til at være et yderliggående højre ekstremistisk sammenrend af det værste lort samfundet kunne byde på som konsekvent var skyld i ballade hvor end de kom frem . . .

  Det går GRUELIGT galt der over meget snart , den åbenlyse racistiske stigmatisering af indfødte og den helt horrible årsags konklution tikker og beder da om vold og konflikt med de forræderiske politiker der så åbenlyst voldtager deres eget folk .

  Kommentar by Kristian L (islamofob) — 4. februar 2011 @ 18:55

 11. Smid lige et link… så kigger jeg på det, hvis jeg får tid.

  Kommentar by Kim Møller — 4. februar 2011 @ 19:08

 12. Her :

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2011/02/04/161854_1_2.htm

  Kommentar by Kristian L (islamofob) — 4. februar 2011 @ 20:56

 13. Johannes Andersen er ham geniet, som sagde, at DFer har gamle biler
  stående i deres haver.
  Monty Python goes university…..
  Åh ja, de savner Gulag.
  I ved, den gang verden gav mening.

  Kommentar by Pk — 5. februar 2011 @ 09:10

 14. Jeg er sikker på at pamper-Frank vil sætte alle resourcer ind på at jagte de højreekstremistiske DF’ere som sætter gader og institutioner i brand i København og omegn.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 5. februar 2011 @ 12:58

 15. – Kristian L, jeg håber virkelig, at “nationalistisk organisationer” ikke blot truer, men også omvælter det syge system, vi i dag lever under. Jeg vil hverken globaliseres eller islamiseres, men leve i fred og frihed i mit gamle fædreland.

  Kommentar by Dog of God — 5. februar 2011 @ 13:43

 16. Det DF kunne lige så godt stå for Danske Folkedansere som tidligere havde hjemmesiden http://www.df.dk Det har de for så vidt stadig, men siden har nu kun et link til en anden side.

  Ovenfor nævnes gratisavisen Urban som ganske rigtig skriver på side 4 i Tordagsudgaven om valgforsker Johannes Andersen som bla. beskriver Dansk Folkeparti som et ekstremt parti.

  Og så er det interessant lige at få at med at på samme side i samme udgave af Urban er en “tilfældig” person blevet interviewet og denne er ret så indigneret over bogstaverne DF på nummerpladen. Det drejer sig om den 38årige regionschef Julie Galland som havde forsøgt at få sin chef overbevist om at nummerpladen skulle skiftes på “sin” nye BMV, men har tilsyneladende givet op.

  Hvad i alverden vedkommer Julie Galland’s holdninger læserne af Urban? Men nok så interessant, ville Urban også have fundet frem til indignerede bilejere, hvis det var tvunget med bogstavkombinationerne RV? eller SF?

  Det kan findes online på:

  http://www.e-pages.dk/urban/889/4

  Kommentar by T. H. — 5. februar 2011 @ 21:32

 17. Forsker og min bare
  !
  Hans meninger er totalt uinteressante,han er rød så det basker.
  bernadotte//blogspot//mewning.com
  6.2 2011

  Kommentar by erik pedersen — 6. februar 2011 @ 14:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper