4. februar 2011

De er skøre, de muhammedanere…

De er skøre, de muhammedanere. Dem alle sammen, hver og én. Fra Jyllandsposten – Dansker i Kairo: Byen er som en tikkende bombe.

“Det skulle have været fire ugers afslappende ferie i det land, som 24-årige Michael Malmberg allerede har besøgt to gange før. Men efter tre uger tog ferien en voldsom drejning for Michael Malmberg, som studerer arabisk på Københavns Universitet… fra sin balkon på sjette sal så han folk, der blev skudt af politiet.

“De så dræbte ud og blev slæbt væk af deres venner,” siger han og tilføjer, at når det var tid til bøn, blev kampene mellem demonstranter og politi afbrudt.

“Det virkede paradoksalt. Politiet respekterede, at de skulle bede. De klappede af politiet, når bønnen var færdig, og så fortsatte de.”

Oploadet Kl. 06:29 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22736/trackback

30 Comments »

 1. Tja, det er jo ikke uden grund at de kaldes for røvløftere ;-)

  Kommentar by Jesper Ørsted — 4. februar 2011 @ 08:46

 2. “Asterix og briterne” :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. februar 2011 @ 08:52

 3. Man må antage, at i det omfang at vestlige journalister bliver overfaldet i Egypten i disse dage, lure de antivestlige (læs. islamistiske)hodninger lige under overfladen…

  Kommentar by Jacob Andersen — 4. februar 2011 @ 09:18

 4. Ja selvfølgelig. Det muslimske Broderskab skal nok forstå t røre på sig.

  Kommentar by Machiavelli — 4. februar 2011 @ 10:10

 5. BOO,,,,nej et Danmark uden islam.

  Kommentar by Pk — 4. februar 2011 @ 12:10

 6. Islamisk bøn og kamphandlinger – to sider af samme sag. Det forklarer den, for os, så besynderlige adfærd.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. februar 2011 @ 12:41

 7. Man bemærker det sædvanlige regimente af tossenaive på venstrefløjen hylde ‘demokratibevælgensen’ men glemmer at det er islamisterne der venter i kulissen. Kunne vi måske dele Danmark op efter sudansk eksempel i et borgerlig vestdanmark og et socialistisk/islamisk østdanmark ?

  Kommentar by Boo — 4. februar 2011 @ 13:02

 8. Hvad det egyptiske folk finder på i sidste ende er deres valg. Hvis de vil have sharia, så lad dem få sharia. Lad hele mellemøsten brænde op. Vi skal ikke blande os i hvad de render rundt og laver og de skal ikke blande sig i hvad vi render rundt og laver i Europa. Det er Israels valg at være omringet af hjernedøde arabere, persere og tyrkere. Så de ligger som de selv har redt. Man skal ikke rende rundt og tro at man kan bombe og dræbe til højre og venstre uden at det får konsekvenser og det gælder begge sider af konflikten.

  Men det må jo være godt for alle jer demokratiforkæmpere aka neo konservative at Egypten og resten af mellemøsten får demokrati? Eller er det kun godt at de får demokrati hvis det er de “rigtige” som får magten? Selvom folket vil have sharia?

  Kommentar by Lavard — 4. februar 2011 @ 13:20

 9. Når der står at de er en stor folkemængde i Cairo, så er det efter billederne at dømme 99 pct. mænd.

  Er det ikke dårlig journalistik at skrive stor folkemængde?

  Kommentar by Ole — 4. februar 2011 @ 13:38

 10. #1 Jesper

  Ja – men sådan en som Osama bin Laden er ydermere helt sikkert “røvfødt”!:-)

  Kommentar by Sigwar — 4. februar 2011 @ 13:39

 11. Lavard, hvis sharia-tilhængerne vinder et demokratisk valg, bliver det det sidste demokratiske valg. Hvorfor skulle en demokratitilhænger bifalde det?

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. februar 2011 @ 14:15

 12. Big surprise! Velkommmen til virkeligheden Hr. Malmberg. Fatter stadigvæk ikke hvorfor folk dog tager til Mumieland….tsk…..tsk

  Kommentar by mea culpa — 4. februar 2011 @ 14:17

 13. #8 Lavard

  De må jo selv afgøre, om de vil have “sharia”, mener du. Det er ikke vores sag.
  Men hvis/når Mellemøsten bliver islamistisk, så kan jeg forsikre dig om, at det bliver vores sag!

  Kommentar by Boel Tammes — 4. februar 2011 @ 14:40

 14. #11. Fordi flertallet har bestemt? der er flertals bølleri, det er akkurat det samme som vi har i danmark. Rule by majority. Hvis vi går til valg imorgen i danmark om at afskaffe demokratiet i danmark og indsætte et teknokrati og flertallet så stemmer for teknokrati, er det så ikke en demokratisk proces? Jeg som etnisk germansk dansker har ingen ret til at bestemme og nedgøre den måde de gerne vil have deres samfund på i mellemøsten. De skal bare ikke forsøge at lave Europa og danmark om til mellemøsten. Udover det kan det heller ikke gå hurtigt nok om at få sendt dem alle sammen tilbage til deres elskede mellemøsten.

  Kommentar by Lavard — 4. februar 2011 @ 14:42

 15. OT.. og så ikke helt..

  Hospital i Danmark lader nu tørklæde(islam) komme før dansk patient.

  “Slagelse: Den tidligere byrådspolitiker og stifter af Dansk Folkepartis lokalafdeling i Korsør, Fritz Neumann, nægtede i mandags at lade en tørklæde-bærende laborant tage en blodprøve på Slagelse Sygehus.

  – Jeg bad hende gå ud i garderoben og lægge tørklædet og så komme tilbage og fortsætte arbejdet. Dette nægtede hun pure, og en overordnet blev tilkaldt. Hun meddelte mig i en ret barsk tone, at enten skulle jeg betjenes af den tørklæde-indpakkede medarbejder – eller også måtte jeg gå, siger Fritz Neumann til Sjællandske.” (Slagelse 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Nej-til-toerklaeder-paa-hospitalet/Slagelse/artikel/110751

  Kommentar by Liva — 4. februar 2011 @ 15:06

 16. Fredens Religion synes at motivere til .. ufred :(

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 4. februar 2011 @ 15:06

 17. Lavard: “… og flertallet så stemmer for teknokrati, er det så ikke en demokratisk proces?”

  Jo, det er en demokratisk proces. Og det er afslutningen på demokrati. Ikke noget en demokratitilhænger kan være glad for.

  Iøvrigt er jeg enig med dig i flg.: “De skal bare ikke forsøge at lave Europa og danmark om til mellemøsten. Udover det kan det heller ikke gå hurtigt nok om at få sendt dem alle sammen tilbage til deres elskede mellemøsten. ”

  Men det her er 50% ævl: “Jeg som etnisk germansk dansker har ingen ret til at bestemme og nedgøre den måde de gerne vil have deres samfund på…”

  Du har da fuld ret til at nedgøre primitive sandaber, hvis det er det du har lyst til. Her gælder dansk lov, ikke sharia.

  Kommentar by Hr. Snusk — 4. februar 2011 @ 15:52

 18. 13.Boel Tammes

  JA- det er nemlig lige hvad det bliver, EUs/vores sag !

  Og årsagen er, at Egypten er et af PARTNERLANDENE til EU.

  Dette betyder de har adgang til EU-landende via EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler, Søjle nr. 4.

  Disse fik også egypterne adgang til da de blev Partnerland i 1.januar 2010 .

  Så vi kan godt regne med det ikke er helt ligegyldigt for OS hvad der foregår i de arabisk-islamiske Middelhavslande, PARTNERLANDENE til EU!

  Kommentar by Vivi Andersen — 4. februar 2011 @ 21:01

 19. Mubarak flygter snart til udlandet.
  De socialistiske, såkaldte moderate, danner en overgangsregering med deltagelse af det muslimske broderskab. De vestlige medier jubler, her iblandt DR og TV2.
  Medieopmærksomheden daler. Magtapparatet og kommunikationen til politi og militæret kommer på plads. Der oprettes en særlig “loyal” afdeling “Folkets beskyttere” under ledelse af justitsministeren, der er en “dialogsøgende” repræsentant fra det muslimske broderskab.
  Situationen bliver værre. Store dele af befolkningen sulter. Der udbryder uroligheder. Det bliver meget blodigt. Ingen udenlandske magter tør involvere sig. Suez-kanalen blokkeres. Det hele ligner mere og mere en “Somalisk” udgave i maxi størrelse.
  I løbet af kort tid bliver den økonomiske situation dramatisk værre, landet har jo ikke olieindtægter som f.eks. Iran.
  Magthavernes overvejer om en krig mod Israel, ville kunne “samle” hadet i den retning. Hizbolla i Libanon vejrer morgenluft og iværksætter et missilangreb på Israel. Israel svarer igen, og de nye ægyptiske magthavere føler ingen loyalitet overfor Sadats fred med Israel….
  Puha her vågnede jeg heldigvis fra mit mareridt !!!

  Kommentar by SUS — 4. februar 2011 @ 21:13

 20. Mareridtet kan nemt blive realitet. Mubarak flygter, efter at blive stukket i ryggen af Obama og heksen Hillary og forraadt af vesten og dets propagandiserende medier. En moderat stemme i mellemøsten vil snart blive overtaget af skrigende fanatikere.

  Kommentar by marius — 4. februar 2011 @ 21:30

 21. “Det er Israels valg at være omringet af hjernedøde arabere, persere og tyrkere. Så de ligger som de selv har redt.”

  Så vi lå som vi havde redt under krigen fordi det var vores eget valg at være omringet af hjernedøde nazister?

  Kommentar by Michael Jensen — 5. februar 2011 @ 01:15

 22. Vi kunne eksportere en masse grisehaler til at proppe op i røven på dem!

  Kommentar by Ragnar — 5. februar 2011 @ 03:16

 23. #21. Vores situation er fuldstænding anderledes end Israels. Vi er ikke omringet af fjendtlige befolkninger og muslimer er vi? Så lad være med at drage en latterlig sammenligning. Vi havde et valg om at slås eller samarbejde da Tyskland kørte over grænsen og landsforræderne valgte at samarbejde. Desuden er WW2 afsluttet for lang tid siden. Israels situation er her og nu. De sidste 60 år har ikke gjort tingene bedre for Israel. Det sidste der skal ske er at de vil prøve at drage Europa ind i deres lort og dermed sørge for at millioner af millioner af europæere må lade livet, så en masse hjernedøde ultra zionistiske ortodokse jøder kan leve i deres hellige land.

  Du skal ikke komme og sige at man som jøde ikke har valg om at man vil bo i Israel eller ej? Hvis de virkelig gerne vil have fred og ro, så kan de jo sagtens flytte til “the jewish autonomous oblast” i det østlige siberien.

  Kommentar by Lavard — 5. februar 2011 @ 04:12

 24. #23. Lavard har tilsyneladende meget mod den jødiske stat – og måske mod jøder i almindelighed? Så må det da glæde ham, at jøderne med Israel har fået indrettet så velfungerende et samfund, at jøder fra hele verden er rejst DERTIL. Kunne man forestille sig øvrige mellemøstlige samfund, som folk ikke rejste/flygtede FRA, men TIL? Det ville jo løse en del problemer.
  PS Mon du ikke mener “teokrati”, når du skriver om “teknokrati” (# 14)? Der er faktisk en stor forskel.

  Kommentar by Boel Tammes — 5. februar 2011 @ 11:32

 25. Fantastisk, de har jo en herlig borgerkrigskultur.

  “Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker.”
  Mona Sahlin i en tale til Euroturk, marts 2002.

  Kommentar by FriKapitalist — 5. februar 2011 @ 12:54

 26. @24
  Det var lige præcis den reaktion jeg prøvede at få ud af ham. Det var jo meget tydeligt at han er den type. Nogle mennesker er jo bare gennemskuelige.

  “Du skal ikke komme og sige at man som jøde ikke har valg om at man vil bo i Israel eller ej?”

  Man har altid et valg. Så det har jeg overhovedet ikke antydet. De har præcis samme valg som alle andre. Inkl. os. Bliv hvor du hører til og kæmp for din kultur og historie. Eller giv op. Du nævner selv hvad danskere gjorde da vi havde en fjende ved vores hoveddør. Jeg kan ikke se forskellen.

  Kommentar by Michael Jensen — 5. februar 2011 @ 13:05

 27. Det næste bliver at jeg vil gasse alle jøder og udrydde dem og at jeg er nazist?. Godwins lov! Jeg er ligeglad med jøder og muslimer. De kan brænde op i helvede. De skal bare holde sig langt væk Europa og Danmark. Jeg er bekymret for at zionister i europa vil sørge for at europæiske unge mænd og kvinder skal lade livet for at jøderne kan bo i deres hellige land i en kamp mod muslimerne.

  Jeg er ligeglad om jøderne har et velfungerende samfund. Det eneste jeg er koncentrerer mig om er Europa og Danmark specifikt.

  Og nej jeg mente ikke teokrati i mit spørgsmål tidligere og jeg ved godt at der er forskel på et teokrati og et teknokrati. Men hvad har det med sagen at gøre?

  Her lad mig rette dig, “Bliv hvor du er og kæmp for dit folk, kultur og historie”. Hvorfor skriver du ikke folk? Michael Jensen? eller er du også en af dem som ikke mener der findes et etnisk dansk folk af germansk afstamning?

  Kommentar by Lavard — 5. februar 2011 @ 18:41

 28. Nej, en del af det danske folk har germansk afstamning. Men det betyder ikke, at hele det danske folk deler samme etnicitet. Skal et folk da gøre det?

  Folket er kulturen og historien. Folket har skabt kulturen og historien. Der ville ikke være noget folk uden kulturen og historien og der ville ikke være nogen kultur eller historie uden folket.

  Jeg er bedøvende ligeglad med om en dansker har germansk afstaming eller jødisk sefardisk afstamning. Begge kan teoretisk set følge deres families historie i Danmark lige så langt tilbage i tiden.

  Er en dansker af germansk afstamning hvis familie kom fra Leipzig til Danmark i 1702, mere dansk end en dansker med jødisk ashkenazisk afstamning hvis familie kom til Danmark fra Leipzig i 1703?

  Kommentar by Michael Jensen — 5. februar 2011 @ 19:21

 29. 22

  Ja, haha… hvem skulle ha’ troet at grisehaler kunne få sådan en betydning og magt. ;)

  Kommentar by Liva — 6. februar 2011 @ 09:21

 30. Du har ikke en chance Lavard, med eller uden DNF.

  De pæne nationalkonservastive vil snakke muslimerne ud af Danmark og de tror selv på at de kan vække befolkningen med snak. Nationalsocialdemokraten Pia Kærsgård snakker ganske vist, alt imens muslimerne vælter ind over grænserne, sætter vort land i brand og systemet indfører slet skjult apartheid (til muslimernes fordel, naturligvis). Strategien er dømt til at fejle.

  De nationale aktivisters tætte forbindelser til det nationalsocialistiske miljø gør ikke sagen nemmere eller bedre.Nationalsocialisternes infantile jødehad, samt deres historiske beundring af islam sætter dem i en alvorlig loyalitetskonflikt. Alliancen er dømt til at fejle.

  Et flertal af lemminger ønsker islam. Et flertal af lemminger ønsker at Danmark skal blive en socialistisk DDR sattelitstat i det store Eujetunion. Endnu engang må Darwins lære stå sin prøve. Lemminger mod kommunistiske kommisærer og deres dresserede sjakaler. Hvem tror du selv vinder ?

  Og nej, jeg ser desværre ingen umiddelbare løsninger selv. Levedygtige løsninger kræver en kritisk masse i befolkningen. En faktor der ikke er eksisterende og som næppe opstår i den nærmeste fremtid. Vi kæmper mod godhedens falske profeter der manipulerer og misbruger menneskets let påvirkelige følelser til at indføre ondskab.

  Løb lemminger, løb !

  Kommentar by Tolder — 6. februar 2011 @ 14:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper