7. februar 2011

“Når den unge indvandrer bliver overfaldet på gaden, fordi han er araber…”

Institut for Absurd Antropologi har gjort det igen. Fra Kristeligt Dagblad – Politiet ved for lidt om hadforbrydelser.

“Ordensmagten afviser sager om religiøst og racistisk motiverede forbrydelser på grund af tidspres og manglende viden. Derfor bør Rigspolitiet gå i spidsen for en landsdækkende indsats, lyder forslaget i en rapport fra menneske-rettighedsinstitut.

Når den unge indvandrer bliver overfaldet på gaden, fordi han er araber, bliver episoden ikke behandlet som en hadforbrydelse. Både politiet og anklagemyndigheden har nemlig for ringe viden om racistisk eller religiøst motiveret vold, og derfor slipper gerningsmændene med en billigere dom.

Det fremgår af en udredning af hadforbrydelser, som Institut for Menneskerettigheder offentliggør i dag.”

(Videnskab.dk, 7. februar 2011: Danske hate-crimes skjult i mørketal)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22832/trackback

22 Comments »

 1. Ja det er naturligvis politiets skyld at der ikke bliver registreret flere overfald på arabere. Og mon ikke det er fordi statestikken vejer 10:1 på overfald den anden vej.

  Hvad fanden skal vi med IFM, som koster samfundet +100 mill om året og ikke er andet ind Wahid Petersens politiske arm.

  Kommentar by Hans L — 7. februar 2011 @ 05:59

 2. Men lad os da endelig få fokus på hadforbrydelser så muhammedanernes terrorregimente kommer for en dag. Nå nej kærlighedens religion kan jo slet ikke begå den slags forbrydelser.

  Kommentar by Danskeren — 7. februar 2011 @ 06:42

 3. Det er ægte racisme imod hvide mennesker, og så foregår det ovenikøbet i hvide menneskers eget land, find fem fejl.
  Det stille folkedrab og udryddelsen af det hvide menneske er i fuld gang, som beskrevet i Praktischer Idealismus udgivet på Pan Europa Verlag i 1925 af Richard N. Coudenhove Kalergi.

  Kommentar by Morten o — 7. februar 2011 @ 08:24

 4. Det kunne være interessant at få at vide, hvem der har lavet det ‘modelfoto’, der er vist i ‘udredningen’. Hvem er det der står med de flotte, sorte støvler på?, hvem ejer ‘cykelpumpen/totensclägeren, der ligger på jorden? og hvem er ham, der ligger ned og holder sig for øjnene? Hvad følte de da udførte ‘rollerne’? Var det dem selv de fremstillede? Noget de selv havde oplevet? Noget de fantaserede om? V<r det en andens fantasi de viste? I givet fald hvem?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 7. februar 2011 @ 10:13

 5. Sagen på hovedet. Altså dette “institut for urimelige rettigheder”.

  Kommentar by EH — 7. februar 2011 @ 11:55

 6. …videnskab.dk ? Videnskab!?

  Er det ikke noget med, at videnskab.dk er skattefinansieret?

  Kommentar by Frihed — 7. februar 2011 @ 13:48

 7. Iflg. Wikipedia er hate crime:

  “Hate crimes er en ikke-juridisk betegnelse for forbrydelser, hvor motivet hænger sammen med offerets etnicitet, race, hudfarve, religion, seksuelle orientering etc.

  Begrebet er internationalt og adskiller sig fra andre forbrydelser ved at motivet snarere er had mod en gruppe, som offeret tilhører (eller formodes at tilhøre), end forårsaget af personlige bevæggrunde. Offeret er således en repræsentant for noget som gerningsmanden er imod, og forbrydelsen er ikke relateret til de indblandedes personlige forhold. I straffelovens § 81, pkt. 6, er det fastlagt som en skærpende omstændighed, hvis “gerningen har baggrund i andres etniske oprindelse, tro, seksuelle orientering eller lignende”.”

  Der ses ikke at være en betingelse, at offeret tilhører en minoritet. Når Institut for Menneskerettigheder kun interesserer sig for hate crime mod minoriteter, må det betragtes som en tjenesteforsømmelse.

  Indtil DF får 90 mandater, vil der dog ikke blive grebet ind. Det var ellers et oplagt mulighed for en konservativ justitsminister for at profilere partiet, som jeg udbreder mig mere om på min egen blog.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. februar 2011 @ 13:56

 8. “Når den unge indvandrer bliver overfaldet på gaden, fordi han er araber, bliver episoden ikke behandlet som en hadforbrydelse.”

  Præcis denne formulering blev brugt i midnatsradioavisen. Jeg spidsede ører … nej, ikke et ord om alle de overfald, der bliver begået mod danskersvin.
  I middagsradioavisen blev der lagt vægt på hadforbrydelser mod homoseksuelle, men igen ikke et ord om muslimernes rolle.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. februar 2011 @ 13:57

 9. her ser vi det (igen?) det må være en af de hersens forfærdelige “jødebander”, der driver omkring..??
  http://jp.dk/aarhus/krimi/article2331553.ece

  Kommentar by Bo — 7. februar 2011 @ 14:12

 10. Kommentatorerne på den side er 10-fold nærmere sandheden end IMF.
  Man tager sig til hovedet over de mennesker, der (over)befolker dette inferiøre institut.
  Ikke nok med, at landets økonomi er smadret af muslimerne, vi skal tillige betale for et tåbe-institut med sære meninger.
  SYGT

  Kommentar by Ramses-2 — 7. februar 2011 @ 14:14

 11. På korrekt dansk skal det være “hadEforbrydelse”. Men betegelsen er absurd, da der næppe eksisterer “kærlighedsforbrydelser”. I øvrigt burde det være en formildende omstændighed, hvis forbryderen har et ideelt motiv og ikke ønsker at berige sig selv. Er “hademord” værre end rovmord?

  Kommentar by ejegod — 7. februar 2011 @ 14:16

 12. “når den unge indvandrer bliver overfaldet på gaden” = dansker slår igen.

  Kommentar by Dog of God — 7. februar 2011 @ 14:38

 13. Bandekriminalitet i fri udfoldelse,
  så skal vi igen se hvordan en af Danmarks værste bander bryder ind på forbudt område endda slår døren ind hvorfor det selvfølgelig kommer til ildkamp, Nørrebro-Ghettoen der er bevæbnet til tænderne gør selvfølgelig modstand, men Politi-banden får alligevel overtaget, og som hævnakt forlanger de nu at de “unge” mennesker skal tage Elefanthuemaskerne af og fortælle hvem de er, herover bliver de unge mennesker så “krænkede” at Politibanden nødsges til at lade dem gå.
  Også TV2 news afslører en brutalitet uden sidestykke, idet de beskriver en hændelse i nærheden af Gellerup-Ghettoen, hvor Banden med udrykning er på vej til et igangværende indbrudstyveri og påkører en mand der vader ud foran en anden bil der bremser for ikke at påkøre ham, han bliver så ramt af Politibilens sidespejl idet Politibanden selvfølgelig ikke hverken vil, kan eller når at stoppe og vinke ham over.
  Jo, Bandekriminalitet er sandelig kommet for at blive.

  Kommentar by Cantor — 7. februar 2011 @ 15:12

 14. Jeg forstår da godt, at araberne gerne vil have deres, ehm, kontakter med politiet registreret som ‘hate crimes’…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 7. februar 2011 @ 15:39

 15. Men betegelsen er absurd, da der næppe eksisterer “kærlighedsforbrydelser”.

  ?

  Det findes da i den islamiske verden. Straffen er stening…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 7. februar 2011 @ 15:41

 16. Naturligvis sker der hatacrime hvor Danske rokketyper overfalder arabere. Det er racisme og beklageligt!
  Men langt oftere sker det at arabere overfalder etnisk Danskere, ofte piger og ofte med seksuelle motiver, og ofte unge danske mænd der ikke indordner sig, eller endnu oftere i kamp om et kriminelt narkomarked. Det er også racisme, og det er også beklageligt, men det er først og fremmest en hemmelighed! Og noget som det offentlige Danmark ikke ønsker at gøre noget ved. Det er ikke alene beklageligt det er ynkeligt!

  Kommentar by Andreas — 7. februar 2011 @ 22:49

 17. –> 16 Andreas:’Naturligvis sker der hatecrime hvor Danske rockertyper overfalder arabere. Det er racisme og beklageligt!’

  Hvornår skete det? Hvorfor ‘naturligvis’? Jeg har endnu ikke hørt om Rockertyper der overfalder indvandrere kun på grund af deres etnicitet.

  Der er masser af racefremmede i alle de danske rockergrupper som jeg har hørt om.

  Kommentar by Balder — 8. februar 2011 @ 08:25

 18. Sagen er vel at ‘racismekortet’ og ‘nazismekortet’ er stærke kort, der – når de spilles rigtigt – giver medieopmærksomhed og som følge deraf mulighed for mere offentlig støtte?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. februar 2011 @ 11:24

 19. Rockergrupperne er tæt besat med masser af forskellige etniciteter.

  Jeg bor tæt ved en HA borg og ved det. Blandt andet Sandbergs lille private stormtrop omfatter nogle østeuropæere/slavere.

  Kommentar by Kbh — 8. februar 2011 @ 15:16

 20. “Fik bank da han droppede islam”

  http://ekstrabladet.dk/nationen/article1500826.ece

  Institut for Menneskerettigheder ?

  Kommentar by Kristian L (islamofob) — 8. februar 2011 @ 15:44

 21. Hvad med de mange danskere der overfaldes?

  ”En gruppe på cirka 10 drenge af udenlandsk oprindelse begik tirsdag aften røveri mod en 17-årig dreng, oplyser Nordsjællands Politi.

  Røveriet forgik i en bus og gik ud over en 17-årig dreng fra Hørsholm.” (v/ Hørsholm 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/10-indvandrerdrenge-plyndrede-17-aarig-i-bus/20110126/artikler/110129419/1009?ref=eblisterseneste

  ”To mænd pressede 55-årigs bil ind i rabatten, bed ham og slog løs på den uskyldige mand, så han flere gange blev bevidstløs.” (Sæby 2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1494794.ece

  ”En 73-årig mand blev udsat for et røveri lørdag aften lidt før kl. 20.00, oplyser Københavns Vestegns Politi.
  Manden kom gående på Gildbrostien og blev passet op af to røvere. Den ene af de to holdt manden fast, mens den anden tog mandens pung fra hans baglomme.
  De to røvere er af anden etnisk baggrund end dansk.” (Ishøj 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/73-aarig-udsat-for-gaderoeveri-/20110131/artikler/110139856/1009

  ”To ældre kvinder fra Skanderborg har i weekendens løb haft besøg af forskelligt udseende tricktyve, der begge har udgivet sig for at være fra kommunen.
  I første omgang gik det ifølge Sydøstjyllands Politi ud over en 84-årig kvinde i Eskebækparken.

  (…)

  I går benyttede en tricktyv næsten samme fremgangsmetode på Gadebakken i Virring.
  Her bankede en mand omkring kl. 14.20 på en 95-årig kvindes dør og forklarede, at han kom fra kommunen og var blevet tilkaldt af kvindens alarm.” (Skanderborg 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=23335

  ”Offeret for det røveriske overfald er en 46-årig mand, som bor på netop Egersundvej. Manden var lige trådt ind i opgangen til sin lejlighed, da han blev skubbet omkuld af de to røvere, som muligvis har ventet på et offer.

  Herefter truede de ham verbalt til at udlevere sin pung med både penge og papirer – og løb så ud af opgangen og forsvandt i ukendt retning.” (Korsør 2011)

  H t t p://www.sn.dk/To-roevere-skubbede-46-aarig-mand-omkuld/Slagelse/artikel/110927

  ”Manden blev kontaktet af to mænd på Hybenvej. Den ene havde en baseballkølle, som han slog forurettede med.
  Den 25-årige mand siger også, at de to mænd forsøgte at lægge ham i håndjern, siger vicepolitikommissær Finn Kramer fra Sydøstjyllands Politi.

  – Han har fortalt, at de to mænd er af udenlandsk herkomst, siger vicepolitikommissæren.” (Horsens 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=23428

  ”To røvere truede ifølge Københavns Vestegns Politi en 65-årig mand til at udlevere sine penge, da han stod ved et busstoppested på Gildbrovej i Ishøj tirsdag aften kl. 20.21.

  Mændene stak af ad Vildtbanevej mod Ishøj Stationsvej. Mændene er begge af anden etnisk baggrund end dansk, en af dem 180 cm høj, den anden er 175 cm. Kniven, den højeste mand medbragte, er en blå kniv med en blå klinge.” (Ishøj 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/nyt-knivroeveri-i-ishoej-/20110126/artikler/110129466/1265

  ”En 28-årig mand fra Horsens anmeldte i går et overfald, der skulle være begået på diskoteket Den Glade Viking på Torvet søndag morgen.
  Den 28-årige har fortalt, at overfaldet skete i et rygerum på diskoteket hen på morgenen mellem kl. fire og fem. Her blev har banket af en gruppe af seks-syv udlændinge. De var i alderen 18-20 år, lyder hans forklaring til Sydøstjyllands Politi.” (Horsens 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=23129

  ”En 26-årig mand, der gik i Lovparken i Køge, blev udsat for et voldeligt overfald natten til søndag. Manden blev passet op af fire unge lidt over midnat, og de ikke alene truede ham til at udlevere penge og en mobiltelefon. De slog og sparkede også deres offer.” (Køge 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/voldelig-bande-arresteret-/20110207/artikler/110209502/1009

  ”Sagde nej til pirattaxa – og fik tæsk. Ung mand blev slået ned og fik smadret sin mobiletelefon af “taxa-chauffører”
  To mænd på 20 år blev natten til søndag tilbudt et lift hjem af en gruppe mænd med anden etnisk oprindelse end dansk, der kom kørende i to biler.
  Mændene kørte kl. 04.51 op på siden af de to unge på hjørnet af Grønnegade og Nørre Allé i Aarhus og råbte ud af vinduet, om de ville have et lift hjem.” (Aarhus 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/sagde-nej-til-pirattaxa—og-fik-taesk-/20110207/artikler/110209452/1009

  ”Teenager skubbet omkuld. Et andet sted i byen – på Europaplads – blev en 19-årig pige skubbet omkuld og efterfølgende frarøvet sin mobil, sit kørekort, sit dankort samt nogle kontanter.
  Hændelsen fandt sted kl. 02.

  Østjyllands Politi fangede ikke gerningsmanden, men pigen har givet et signalement: Mand, engelsktalende, ca. 23 år, ca. 170 cm høj, brunt strithår.” (Aarhus 2011)

  H t t p://jp.dk/aarhus/krimi/article2330524.ece

  ”En kvinde blev tirsdag formiddag truet med et oversavet jagtgevær, da hun ville gribe ind mod en forbryder.

  (…)

  Politiet vil meget gerne have fat i manden, der kørte i den sølvgrå Toyota med reg.nr.: UR 53970. Han beskrives som en 25-30 årig muskuløs mand på 185-190 cm. Han var mørk i huden og var piercet i øret og i venstre øjenbryn.” (Nørresundby 2011)

  H t t p://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/28/3787502/3/ville%20stoppe%20biltyv%20-%20blev%20truet%20p%E5%20livet

  Kommentar by Liva — 8. februar 2011 @ 20:04

 22. Tak til 20.Liva for registreringen af muslimernes mange “hate crimes”. Gad vidst om Institut for Menneskerettigheder har registreret de samme? Kan man checke det?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. februar 2011 @ 10:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper