11. februar 2011

“Nu må det handle om den enkelte piges rettigheder. De skal veje tungere end familiens ære”

Islam er en syg kultur. Fra torsdagens Århus Stiftstidende – Familier hjælper med voldtægt af tvangsgiftede piger.

“Et stigende antal unge, danske kvinder med mellemøstlig baggrund udsættes for vold og voldtægt i deres tvangsægteskaber. Derfor går den århusianske advokat Simon Eilrich nye veje i et forsøg på at hjælpe kvinderne. Ifølge advokaten sker overgrebene ofte med pigernes familiers viden eller medvirken…

»Jeg er kommet til den konklusion, at vi ikke – i kulturkløftens navn – kan eller skal acceptere voldtægter i juridisk forstand. Man kan ikke camouflere en voldtægt med en familietradition. Nu må det handle om den enkelte piges rettigheder. De skal veje tungere end familiens ære. Loven kan ikke gradbøjes. Hvis man tvinges til sex, er det voldtægt,« siger Simon Eilrich.

Han førte sidste år 12 sager for danske piger med mellemøstlig baggrund. Flere førte til, at fætre eller brødre blev dømt for medvirken til vold og voldtægt…

»Vi har tilfælde, hvor kvindens mødre og fædre holder døren, så manden rent fysisk får »adgang til at sætte sig i respekt,« siger Simon Eilrich til avisen.

»Straffeloven er klar. Den, der hvisker »hvis du er en mand«, holder døren, gemmer kvindens mobiltelefon eller skruer op for tv’et, er medvirkende,« siger Simon Eilrich.”

Oploadet Kl. 04:29 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22943/trackback

22 Comments »

 1. Zenia, kan du så få politianmeldt den advokat!
  Man må også forvente, at Stiften sletter artiklen, da den jo helt åbentlyst er en opfordring til hadforbrydelser.

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 11. februar 2011 @ 07:33

 2. Den advokat formulerer sig ualmindeligt intelligent. Han har jo mere end juridisk sans – han har også en præcis fornemmelse for, hvad det hele drejer sig om, og evner at udtrykke den.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. februar 2011 @ 08:42

 3. Jeg ville sige: Man fornemmer en krystalklar, autentisk humanisme bag ordene, fri for den forfængelige forlorenhed, der kendetegner mange af de selvudnævnte “humanister”, der er ved at slå knude på sig selv af bare iver for at “kvalificere” deres meninger i forhold til de andre fede-mennesker-med-nogle-fede-meningers lille, grimme konsensus.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. februar 2011 @ 08:47

 4. Der er ingen grund til at mistro advokaten, og det giver stof til eftertanke vedrørende dommene over Jesper Langballe og Lars Hedegaard. Problemet er bare, ar retten ikke interesserer sig for, om Langballe og Hedegaards påstande er sande eller usande. Forbrydelsen består i, at de overhovedet udtaler dem.
  Som Pat Condell har sagt om Geert Wilders-sagen: “When the truth is not an argument, the law has no anchor”.

  Man kunne jo foreslå at sagen blev undersøgt. Forekommer der uforholdsmæssig megen vold (herunder voldtægt) i indvandrerfamilier?
  Spørgsmålet er interessant, men vil naturligvis ikke blive undersøgt. Der er nogle ting, vi har truffet principbeslutning om, at vi ikke ønsker at vide.

  Kommentar by Jorgen Duus — 11. februar 2011 @ 10:11

 5. Ja det høre man jo hele tiden…

  Kommentar by Hans Und — 11. februar 2011 @ 10:28

 6. Den artikel, som Kim citerer, nævner ikke islam med et ord. Men er det da ikke-troende eller kristne, artiklen handler om?

  Kommentar by Liva — 11. februar 2011 @ 11:24

 7. Hvor er feministerne? Hvor er Hanne Vibeke Holst? Her er da stof til et TV-drama. Dog næppe med svensk medprocuktion…

  Kommentar by Gunnar Biering — 11. februar 2011 @ 11:30

 8. Endnu et grotesk eksempel på den udbredte laissez-faire, hvorved de danske myndigheder (og venstrefløjen) vender det blinde øje til sygelige kulturelle praksisser.

  Godt at enkelte advokater som Simon Eilrich mander sig op til at bekæmpe uretten (jurister er jo ellers bedst kendt for at have en moral som somaliske pirater).

  Måske skal der pisk og lig på bordet, før myndighederne gider tage affære for alvor, som i sagen med Hena Begum (og millioner af andre): http://www.globalpost.com/dispatch/asia/110202/hena-begum-bangladesh-public-lashings

  Kommentar by Daniel — 11. februar 2011 @ 11:39

 9. Det er jo deres kultur, er det ikke sådan man skal anskue det? for at prygle ungerne skal man jo også se gennem fingrene med hvis man er skolelære, så hvad betyder lidt “æres”voldtægt og drab, det er jo bare deres dejlige berigende kultur……..

  Kommentar by broholm (ordblind) — 11. februar 2011 @ 13:08

 10. Kan de bløde, kan de føde. Det er jo lige før denne sætning får fuld betydning inden for islam. Ved deres første menustration er pigen/kvinden parat til og sætte yngel i verden. Og den skal udnyttes fra første gang. Skide med hvor gammel og moden hun er. Bare masse produktion af børn. Der er penge i lortet.

  Kommentar by sutmin@ — 11. februar 2011 @ 13:43

 11. Igen er den gal med “unge mænd”

  “Dømt for at pine mand efter kysserygter” (med to et halvt års fængsel til gerningsmanden – så kan man roligt regne med, at offeret aldrig bliver det samme menneske igen)

  http://jp.dk/indland/krimi/article2337048.ece

  Kommentar by ThorG — 11. februar 2011 @ 14:02

 12. 14-årig pige pisket ihjel
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1501276.ece 09. feb 2011

  Østjylland Politi efterforsker i alt 13 sager, hvor familier har udøvet trusler og vold mod deres egne døtre.
  http://www.bt.dk/krimi/13-familier-i-oestjylland-jager-deres-doetre 11. februar 2011

  Kommentar by tavsen — 11. februar 2011 @ 14:04

 13. […] Familier hjælper med voldtægt af tvangsgiftede piger […]

  Pingback by 37 grader » Nå ja, Hedegaard får ret igen — 11. februar 2011 @ 14:21

 14. Kan vi ikke bare blive enige om, at det her problem kun forekommer hos et meget lille mikroskopisk mindretal – og så ellers snakke om noget andet?

  Det er jo ubehageligt at tænke på.

  Kommentar by BE — 11. februar 2011 @ 14:38

 15. Som jeg tidligere har nævnt, bør Zenia og andre tåber, samt alle medier tæppebombes med denne artikel. De er alle på facebook, alle har hjemmesider. Den slags skal FREM I LYSET og ikke skjules, fordrejes og forties, som praksis ellers er i dette tidligere så gode lille land.
  Langballe og Hedegaard sagde SANDHEDEN.
  DDR og TV2 har jo denne artikel en OPLAGT MULIGHED for at bringe et interessant indslag om emnet.
  Den “mulighed” er nok ikke et tema for dem, ligeså lidt som VIMEO.COM/18014677.

  Hvor er det SYGT

  Kommentar by Ramses-2 — 11. februar 2011 @ 15:09

 16. Mellemøstligt problemer – de skal løses i mellemøsten…

  Kommentar by Petersen — 11. februar 2011 @ 20:10

 17. Vi har IKKE demokrati her i landet!
  Vi lyver for os selv,

  Flertallet her vil IKKE indvandring
  Flertallet vil IKKE moskeer
  Flertallet vil IKKE mere EU.

  ER det demokrati, at vi så fortsat tvinges til mere AF DET, VI IKKE VIL?

  VI LEVER I ET PSEUDO-DEMOKRATI

  Kommentar by L. johs — 11. februar 2011 @ 22:35

 18. Stop snak:
  Kræv ægte demokrati,
  hvor flertallet bestemmer!

  Kommentar by L. johs — 11. februar 2011 @ 23:48

 19. Udover at få transporteret de kriminelle udlændinge ud af landet, vil det være en god ide at få motiveret de mange ikke-selvforsørgende udlændinge(størstedelen af de omkostningstunge udlændinge er fra islamiske lande i middelalderøsten, nordafrika og asien) til at rejse hjem.

  Kommentar by Jørgen — 12. februar 2011 @ 10:57

 20. […] Translated from Århus Stiftstidende and DR (h/t Uriasposten): […]

  Pingback by Aarhus: Families helping in raping girls | allah.eu — 13. februar 2011 @ 14:19

 21. “Flygtninge”(inklusive deres pårørende) bør i reglen repatrieres, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet forbedret. De hjemsendte “flygtninge” kan deltage i opbygningen af deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 14. februar 2011 @ 19:25

 22. Stakkels Simon Eilrich har højst sandsynligt underskrevet sin egen dødsdom eller som minimum indskrænket sin bevægelsesfrihed i vores gode gamle land voldsomt.
  Der er heldigvis flere og flere som Eilrich der tager bladet fra munden og det er den slags mennesker vi skal støtte og hjælpe når de står alene i kampen.
  Al ære og respekt for hans mod.

  Kommentar by Frank Hagmann — 17. februar 2011 @ 20:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper