13. februar 2011

Fredrik Reinfeldts søn overfaldet af indvandrere – ikke et ord i de svenske medier

De svenske medier ignorerer historien, men Politisk Inkorrekt har fuld dækning med domsudskrifter (14 s., pdf), og det er artige sager. Forrige mandag vidnede statsminister Fredrik Reinfeldts 15-årige søn i retten, efter han den 20. oktober sidste år blev overfaldet af to jævnaldrende indvandrere. Han blev slået adskillige gange, og truet på livet, blandt andet med henvisning til indvandrerbanden Black Cobra.

(Erik Reinfeldt, yderst til højre; 2007)

De to gerningsmænd (begge med svenskklingende navne) fik dom for følgende.

(Dennis Tadeusz Imeholm)

(Kevin Joni Imeholm)

Der er flere detaljer i vidneerklæringerne herunder, herunder den kuriositet, at Erik Reinfeldt ifølge de to dømte, skulle have kaldt dem for ‘blatte’ (svensk for ‘perker’). Det afvises dog af forurettede og vennen Jonathan Karlsson. Erik Reinfeldts anden ven erklærede mere forbeholden, at han ikke tror “detta uttryck användes”.

(Erik Reinfeldts forklaring, som dommerne valgte at tage til troende)

(Dennis Tadeusz Imeholm: han kaldte mig ‘blatte’)

(Kevin Joni Imeholm bekræfter)

Opdate 15/2-11. Det kan meget vel være, at Erik Reinfeldt ikke blev overfaldet af indvandrere, men kaldte gerningsmændene ‘blatte’, fordi de tilhørte en indvandrerklike. Se evt. kommentar #23 herunder.

Oploadet Kl. 16:40 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/22992/trackback

24 Comments »

 1. Historien (inkl. at det er Reinfeldterne som det er gået ud over og fortielsen i pressen) viser fuldt ud at den Svenske samfundsmodel er gået moralsk konkurs. Men jeg kunne ligeså godt have skrevet den Europæiske model for det er galt i hele Europa.

  Undertrykkelse, vold, kriminalitet, asylfup, velfærdsfup, svindel og vi må ikke tale om noget af det. Alt ties ihjel.

  Det totalitære demokrati (J.L. Talmon) for fuld udblæsning.

  Kommentar by Sigwar — 13. februar 2011 @ 17:38

 2. Knægten må jo tydeligvis være dårligt opdraget, siden de to ellers fredelige personer blev så provokerede, at de var tvunget til at slå ham. Samme dårlige opdragelse har vi jo også været vidner til herhjemme.

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 13. februar 2011 @ 18:37

 3. Besynderligt at selv ikke engang den svenske tabloidpresse tager historien op!

  Kommentar by Happi-Nappy — 13. februar 2011 @ 19:08

 4. “han kaldte mig ‘blatte’ – det virker ret usandsynligt at Reinfeldt junior ikke skulle være så skolet hjemmefra, at han ikke ville drømme om at sige “forbandede perker”. Det havde eller været ganske saftigt.

  Jeg har søgt samtlige svenske medier efter historien, og den er der ganske rigtigt ikke. Man forestiller sig det var Jimmie Åkessons søn, som nogen påstod havde råbt “jävla blatte”. Det havde været på forsiden af Expressen.

  Hver dag har sin lille ati-SD historie. Forleden blev det blæst stort op, at et ungt Riksdagsmedlem, Petzäll, havde drukket sig hønefuld, var væltet ind i et TV apparat og havde sovet brandert ud i detentionen. Intet er for småt når det gælder SD, men Reinfeldt og co. – ikke et ord, det kunne jo også miskreditere de “blatter” med det besynderlige efternavn, der har overfaldet ham.

  Kommentar by Snaphanen — 13. februar 2011 @ 20:01

 5. “Fredrik Reinfeldts søn overfaldet af indvandrere”
  Hahahahaha…hold da kæft hvor er det genialt, (meget)mere af det.

  Kommentar by Fritz — 13. februar 2011 @ 20:06

 6. Her er vores kære naboland jo på linie med sine arabiske venner: det er ikke gået op for nogen af dem, at vi lever i en globaliseret tidsalder, hvor information kommer ud til trods for, at den hjemlige presse forsøger at tie den ihjel. For Sveriges vedkommende er det den gode tone, der dikterer, at sådanne nyheder ikke er “relevante” eller sunde for samfundet.
  Det minder mig sjovt nok om Kina, hvor medierne ikke rigtig har beskæftiget sig med demonstrationerne i Egypten. I de kinesiske medier er demonstranterne i Egypten alene blevet omtalt som uromagere. Ikke noget med at perspektivere historien lidt til en kamp om demokrati, næh her hylder man Jack Nicholsons replik fra filmen “Et spørgsmål om ære”: “THE TRUTH?! YOU CAN’T HANDLE THE TRUTH!”.

  Se det er tale, der falder i god, svensk jord!

  Kommentar by Daniel — 13. februar 2011 @ 21:06

 7. Det er kun naturligt, at også den svenske Statsministerens børn kan mærke fordelene ved multikultur. For samfundets højtuddannede er den slags kulturberigelse kun enkeltstående tilfælde, man i de kredse ikke formøbler sin tid med at konversere om.

  Kommentar by Menig 442 — 13. februar 2011 @ 21:29

 8. […] This post was mentioned on Twitter by Pelle Puha, Kim Møller . Kim Møller said: Fredrik Reinfeldts søn overfaldet af indvandrere – ikke et ord i de svenske medier: De svenske medier ignorerer … http://bit.ly/igcrDj […]

  Pingback by Tweets that mention Uriasposten » Blog Archive » Fredrik Reinfeldts søn overfaldet af indvandrere – ikke et ord i de svenske medier -- Topsy.com — 13. februar 2011 @ 22:01

 9. Man kunne håbe på at nogle af Danmarks nonemklatur blev udsat for en ordentlig gang kulturberigelse, så de kunne solidarisere sig med de dele af befolkningen bærer byrden af deres marxistiske eksperiment.

  Kommentar by Hans L — 14. februar 2011 @ 07:26

 10. @9 Hans L
  Jeg ved ikke helt rigtigt om jeg er enig med dig.
  Fordi jeg ser oppe i mit hoved, at vi så kommer til at lide endnu mere med de naive, virkelighedsfjerne Gutmenchen, dhimmie frivillige også pådrager sig Mygingsyndromet!!!
  Jeg syntes de er forfærdelige nok i forvejen.
  De vil ikke fatte noget som helst, om så sharialoven indføres og hovederne ruller, så har de vel også forståelse for det, og vi andre der finder dette system afskyeligt, vil de bare fængsle for overtrædelse af §266b hvis vil altså siger noget negativt om det, for så det nemlig vores skyld hovederne ruller og ikke de unævnelige let krænkeliges skyld, sådan vil tingene blive vendt på hoved, for ellers passer virkeligheden ikke med de indbildte naive underkastelsessyge Gutmenchens vrangforestillinger.
  Det er lige før jeg tror de naive dhimmie frivillige underkastelsessyge ville grave sig ned fordi de ikke kan krybe længere ned og vil have forståelse for at bliver stenet, fordi de ville betragte et overfald fra de rene, som et provokeret berettiget enkeltstående tilfælde.
  Herefter pådrager de sig sikkert Stockholmsyndromet og deres uendelige kryben kan så ikke underkaste sig mere og de kommer ind i tvangstanke religionens faste ritual rammer med faste krav og ingen selvstændig tankegang, da alt her i livet er fastlagt og det er forbudt at modsige islams krav.
  Jeg tror ligefrem de ville føle sig godt tilpas i dette uselvstændige helvede, hvor alle bliver lige dumme og fattige taber, som også er socialismens mål, en skod tilværelse som er solidarisk med de øvrige skod muhammedaner-lande.

  Nej, et gok i deres tomme nødde skald, hjælper os nok ikke.

  Kommentar by li — 14. februar 2011 @ 08:18

 11. Lærerig historie om svensk politisk korrekthed? Der står såvidt jeg kan se i artiklen “De två gärningsmännen, bröder och uppenbarligen av utländsk härkomst” Men hvordan kan en ‘blatte’indvandrer i Sverige hedde ‘Dennis Ingholm’? Det ville vel normalt betyde at mindst hans far var svensk? Er der nogen, der kan forklare det?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 14. februar 2011 @ 09:20

 12. Lærerig historie fra Suediarabien. Statsministerens søn har lige fået nogen på hovedet, og hvad gør han så? Han trykker såmænd overfaldsmanden i hånden og siger undskyld.

  Det var vist også nogenlunde “andemeningen” af det, faren sagde til selvmordsbomberen med for tidlig udløsning for nogle uger siden.

  Alt håb er ude for det land.

  Kommentar by Nils — 14. februar 2011 @ 09:50

 13. @Li, jeg er nok for optimistisk, og Mygindsymdromet er fremherskende i de kredse. Men der er nu en grund til at “eliten” lever i lukkede enklaver, og deres børn går i “hvide” skoler.

  Mon ikke de i deres naivitet, er begyndt at lugte lunten?

  Kommentar by Hans L — 14. februar 2011 @ 11:52

 14. Moralen er ganske simpel – Ligegyldig hvor højt på strå du (tror du) er, så skal multikulturens klamme arme nok få fat på dig i sidste ende.

  Kommentar by Frederik — 14. februar 2011 @ 13:46

 15. Please fortæl mig ikke at Sverige er blevet et medie-mæssigt diktatur. Hvordan fanden i helvede kan det være at ingen af de store medier på nettet eller TV har bragt fokus på denne historie.
  Det er jo vanvid af dimensioner. Jeg er faktisk en anelse målløs, hvis det er korrekt at de med vilje for at være PK har fortiet denne historie.
  Jeg bliver så arrig at tænke på det. Men vi har jo også DR herhjemme, så det kender vi jo en del til hehe. Det er SÅ tragikomisk, så absurd som noget kan være. Kejserens nye klæder omskrevet til Sveriges mediebillede.
  VANVITTIGT :).

  Kommentar by Endnu en vantro — 14. februar 2011 @ 17:05

 16. Jeg forstår ikke, hvordan to fyre med “svenskklingende navne” bliver til indvandrere?

  Kommentar by x — 14. februar 2011 @ 19:17

 17. Det undrer jeg mig også lidt over. Muligvis dhimmie-stik-i-rend-drenge for de magtfulde Black Cobra perkere, men ellers lidt svært at se koblingen …

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. februar 2011 @ 20:50

 18. -> X

  Fra svensk Wiki.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Blatte

  “Blatte är en, ofta nedsättande, benämning på en individ med en viss etnisk bakgrund som uppfattas som icke-västeuropeisk eller icke-europeisk, exempelvis en person med sydeuropeiskt, afrikanskt eller arabiskt ursprung. Termen används huvudsakligen som slanguttryck. Ordet blatte definieras i SAOL som “mörkhyad (utländsk) person”.”

  Kommentar by Kim Møller — 14. februar 2011 @ 22:13

 19. “Man kunne håbe på at nogle af Danmarks nonemklatur blev udsat for en ordentlig gang kulturberigelse, så de kunne solidarisere sig med de dele af befolkningen bærer byrden af deres marxistiske eksperiment.”

  Det gjorde både Helle Thornings’ datter såvel som Mette Frederiksens, da.

  Løsningen var overklasseskoler med lukket optag (i hvert fald for førstnævnte, men i begge tilfælde den borgerligt fremelskede privatskole).

  Der er så dejligt homogent.

  Og nej, det var ikke sarkastisk. Jeg er stor fan af homogenitet og af privatskoler, bare ikke for hykleriske skrigeskinker, der vil tvinge mine børn ind som kanonføde i multietniske eksperimenter til laveste fællesnævner.

  Kommentar by kbh — 15. februar 2011 @ 09:25

 20. Kulturradikale har det oftest med at ofrer alt inklusiv deres egne.
  De har altid haft en historie af rå afstumpethed når det kom til at nå målet.
  Hvis Dronning Magrethe (Vestager) ku’ få moralske stjerner på skuldrene så havde hun såmænd også ofret sine børn på den politiske magts bål.
  Den dag kommer.

  Kommentar by Frank Hagmann — 15. februar 2011 @ 13:16

 21. Kim Møller, man behøver ikke være perker for at blive kaldt perker. Jeg har da brugt det om danskere med en særlig opførsel …
  I dette tilfælde lyder navnene ikke specielt … hmm … etniske.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. februar 2011 @ 14:42

 22. Hr. Snusk

  Den ene af de dømte truede med Black Cobra, og det virker ærligt talt ikke særligt sandsynligt, at overklasse-Erik skulle kalde andre svenskere ‘blatte’. Personligt ville jeg ikke føle mig særligt truffet, hvis anden bleghvid dansker kaldte mig ‘neger’.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2011 @ 15:06

 23. -> Hr. Snusk

  På Flashback diskuteres det flittigt. Flere påstår at kende ham, og to af de mere troværdige kommentarer understøtter faktisk din udlægning. At gerningsmændene er svenskere der hænger ud med indvandrere, og derfor hånes som ‘blatte’ af Erik Reinfeldt.

  “grejen är att ingen av er har ju nån jävla aning vad ni snackar om!!jag är en av eriks bästa polare och hänger med honom nästan varje helg. dessutom går jag i samma klass som killen erik bråkade med. och jag är helt säker på att han och hans brorsa hittar på att erik sagt jävla blatte. de ville slå honom för att de anser att han e en rasist, vilket han inte ens är. Och att erik står och dricker en 4% smirnoff ice på sin profilbild, VEM FAN BRYR SIG?! gör vilken ungdom som helst. 99% av er som påstår saker om erik är är ju retards som inte har nån aning om hur det egentligen står till “

  “Jag kan bara svara för mig själv, men jag känner Erik hyfsat bra då jag var hans fotbollstränare i 1.5års tid… Denna “Dennis Imeholm” är en riktig sopa, som hänger i Mörby Centrum på helgerna med en fot upp mot väggen. Står och röker och hänger med blattesnubbar, dom tror dom äger hela Centrumet. Har stött på han där på sena kvällar efter krogen och då står han där trots att klockan är Halv fyra och röker med sina polare.”

  ‘En riktig sopa’. Sopa betyder skrald – oplagt at tænke på ‘white thrash’. Mellemnavnet på den ene gerningsmand peger mod Polen. Imeholm lyder svensk, men er ikke et typisk svensk navn.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2011 @ 15:35

 24. Takker for info. Jeg havde ikke selv gjort mig den ulejlighed at søge.
  Vi kender også den slags ’sopa’ herhjemmefra, så det undrer mig ikke.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. februar 2011 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper