22. juni 2005

Uriasposten offline i nogle dage

Jeg tager i sommerhus med svigermekanikken, og Uriasposten vil ikke blive opdateret før søndag/mandag. Tiden vil dog blive brugt med læsning af Jørgen Bæk Simonsens doktorafhandling fra 1988 med den attraktive titel: Studies in the genesis and early development of the caliphal taxation system

Tag i mellemtiden et kig på www.fredogfrihed.org.

Oploadet Kl. 08:28 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

7 Comments »

 1. Ha en god ferie!

  Kommentar by sfw — 22. juni 2005 @ 11:04

 2. Jeg synes nok, at 500 kr. for “aktionen” er lidt vel rigeligt. Kunne I ikke få Bush til at sponsere jeres heppekor? Han ser ud til at have godt med penge med alle de milliarder dollars, han har stjålet i Irak. Se http://www.ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=298842

  Mvh.

  Stop Bush!

  Kommentar by Stop Bush! — 22. juni 2005 @ 20:35

 3. Ha ha ha!
  Jaja, Bush er jo ligesom Churchill en fordrukken racist, sååååe….

  Kommentar by niels p — 23. juni 2005 @ 15:55

 4. “Han ser ud til at have godt med penge med alle de milliarder dollars, han har stjålet i Irak”

  Kan du ikke lige dokumentere din påstand – eller er det bare øregas du lukker ud? Jeg kan ikke se noget sted at Bush skulle have stjålet pengene. Men okay, du skal jo sikkert også ind at kæmpe for genindførelsen af den Irakiske velfærdsstat med Saddam ved roret. Eller som Karsten Kofoed siger:

  “»De irakere, der findes i Danmark, er flygtet fra Baath-partiet, ja. Man kan være imod partiet, men hvis du forsimpler beskrivelsen til, at Baath var et diktatur, der ville slå ihjel, er det ikke seriøst. Tænk på at Baath-partiet i 70erne lavede en velfærdsstat, der kan sammenlignes med Danmark,« siger han.”

  ;-)

  Kommentar by Jesper — 23. juni 2005 @ 17:03

 5. Jeg har meget vanskeligt ved at se at udbredelse af frihed og demokrati skulle være en specielt højreorienteret sag. Derfor undrer det mig også meget at venstrefløjen ikke kan lette rumpetten og droppe de pubertære attituder overfor USA.

  Prøv engang at sammenligne med de USA-fjendske nationer. Hvad er det lige de selv præsterer? Jeg er godt klar over at de smerter jer at det er kapitalismens højborg der gør de gode gerninger, men altså, kan vi ikke droppe den gamle ideologiske snak og blot glæde os over demokratiets og frihedens udbredelse?

  For det kan I vel ikke have noget imod?

  Kommentar by Kim Poulsen — 23. juni 2005 @ 17:22

 6. Jeg tror vi hutigt kan blive enig om at venstrefløjen kun kan støtter “onde regimer”, jeg mener: Sovjet – Nord Korea – Kina – Albanien – Rumanien – Zimbabwe – ja selv Nazi-tyskland støttede man indtil Stalin blev taget i røven i 1941, da Adolf rullede over grænsen mod ondskabens hovenkvarter.
  Jeg tror at disse mennesker er vant til at ondt er “godt”, de kan slet ikke fatte at det skal være godt at befolkningen kan tænke og tale selv.
  Derfor går man så naturligvis ind for muslimske diktatur stater som Saddam’s Irak og er modstander af alle lande der lugter af frihed som USA.

  Kommentar by D.B.Cooper — 23. juni 2005 @ 17:34

 7. Venstre fløjen kan bruge ALT bare dette er vendt mod Vesten, mod demokratiet og mod kapitalismen.
  Seneste optræder de som Nyttige Idioter for den Radikale Islam.
  Gad vide, om folkene på Vesntrefløjen overhovedet har sat sig ind i hvad denne form for Islam står for .
  Læs hvad den tidligere ideologiske skaber hos Det Islamiske Broderskab, Sasyyed Qutb, har skrevet.
  Og sæt Jer ind i hvad en charmetrold som Tariq Ramadan REELT står for.
  Venstrefløjen tror åbenbart de er den undtagelse der bekræftiger den Radikale Islams regler for hvordan behandlingen af de vantro, infidele skal foregå.
  Disse Nyttige Idioter har ikke endnu fundet ud af, at de kommer i den samme Sorte Gryde som alle os andre infidele, hvis de RAdikale Muslimer får magt som agt.
  Hvor tåbeligt !

  Kommentar by vivi andersen — 26. juni 2005 @ 00:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper