26. juni 2005

Initiativ Fred og Frihed i Jyllandsposten, MetroXpress, Ekstra Bladet, BT og Politiken

Et lille læserbrev af undertegnede i fredagens Jyllandsposten.

Vær glad for ytringsfriheden

6/7 gæster George W. Bush København, og jeg vil på vegne af Initiativ for Fred og Frihed (www.fredogfrihed.org) opfordre alle interesserede til at møde op og vise Bush, USA og resten af verden, at Danmark ikke er en forstad til Paris. Når den yderste venstrefløj samme dag demonstrerer mod Bush og USA, ignorerer den, at uden statsmænd som Bush var offentlige ytringer mod magthaverne slet ikke en valgmulighed.

Jeg har ikke fået det tjekket, men det forlyder at MetroXpress har optaget samme læserbrev inkl. den afsluttende punchline: “Den 28. april 1940 skrev dagbladet Politiken i en ledende artikel at ‘Churchill er en farlig mand.’ Det var han også og gudskelov for det.”. [Opdate: George W. Bush er en statsmand; også i Politiken, BT og Ekstra Bladet]

Oploadet Kl. 18:38 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer
Arkiveret under:

3 Comments »

 1. Stod også i Politikken, der er sikkert nogle der har fået morgenkaffen galt i halsen:)

  Kommentar by Jacob — 26. juni 2005 @ 22:22

 2. “… der er sikkert nogle der har fået morgenkaffen galt i halsen.”

  Godt!

  Kommentar by Kim Møller — 26. juni 2005 @ 22:38

 3. Efter 9. april kunne man jo ikke rigtig regne med, hvad der stod i de danske aviser på grund af censuren. Det ville være mere spændende, hvad der stod om Churchill INDEN 9. april 1940. Men klart nok: han var en kontroversiel person i hele sit liv. Også i Danmark.

  Kommentar by David — 3. juli 2005 @ 22:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper