26. juni 2005

Geoffrey Cain om Per Pallesens personlige mod…

Fra seneste udgave af Weekendavisen, en kommentar af Geoffrey Cain om Venstrefløjens voldsmonopol. Her et par afsnit om Per Pallesens store personlige mod:

I et helsides avisinterview meddelte Per Pallesen for nylig stolt, at han nu vil sætte en anti-George Bush musical op på Nørrebros Teater.

»Det lyder modigt,« siger intervieweren, og det må den gæve Pallesen give ham ret i. Ja. »Det kan godt være, at det er livsfarligt at sætte det op,« siger teaterridderen, men hvilke pinsler ville man ikke udsætte sig for, når samvittigheden viser vej?

Så lad dem bare komme an, disse pro-amerikanske voldsmænd, der nok ikke vil tøve med at igangsætte en belejring af Nørrebroteatret i stil med den i Hugos Klokkeren fra Notre Dame, (hvor Quasimodo til sidst bliver nødt til at hælde kogende bly ned på pøbelens formørkede hoveder).

Men er der virkelig grobund for Per Pallesens opfattelse, eller skyldes den blot det faktum, at han og resten af kultureliten bor i en glasklokke?

Måske aner de ikke, at vold i Danmark er et venstrefløjsmonopol…

Oploadet Kl. 22:33 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer
Arkiveret under:

2 Comments »

 1. Denne Per Pallesen…………..
  Stort set hele den samlede stand af kunstnere her hjemme lider at et kollektivt hukommelsestab i relation til Venstrefløjens historie. Båden hvad angår den herhjemme – og den i udlandet.

  Glasklokken som boform er en farlig een!
  Spørg blot halahippien Claus Bondam fra Det RAdikale Venstre.

  Kommentar by vivi andersen — 27. juni 2005 @ 05:25

 2. Det er så lidt sjovt at tænke på den gang da enhedslisten skulle i folketinget,stort set samtlige “kulturpersonligheder”optrådte i støtte annoncer i dagspressen,og ville vel gøre det den dag i dag.Per Pallesen kan sove roligt,han har hele den muslimske bevæbning,plus div.danske 5′ kolonne folk til at “beskytte”nørrebroteater

  Kommentar by Peter B. — 27. juni 2005 @ 14:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper