16. februar 2011

Enigt By- og kulturudvalg: Gratis cykler til indvandrere er vigtigere end kommunal tandpleje

Forslaget om ‘Cykler til socialt svagtstillede’ omtalt på her på siden i lørdags, blev i går vedtaget af budgetforligspartierne (SF/S/V/K). Fra dagens BT – Vil købe cykler til cykeltyve.

“Det kan i nogle tilfælde ligefrem betale sig at være cykeltyv. I al fald hvis man tilhører en bestemt gruppe socialt svagt stillede unge i Odense. Et enigt by-og kulturudvalg gav tirsdag på et udvalgsmøde tommel op til et social-og integrationsprojekt, som blandt andet har til formål at afholde unge 14-20 årige fra Skt. Klemensparken i Odense fra at stjæle andres to-hjulede…

Udover »Projekt A til B«, som er navnet på delprojektet som henvender sig til bl. a. cykeltyve i Skt. Klemensparken, består det samlede initiativ af delprojekterne »Cyklende piger«, som henvender sig til piger i Vollsmose, »Team Odense Integration – next level«, som er en udbygning af et allerede eksisterende projekt samt »Cykelkursus for nydanskere«.

Folketingsmedlem og byrådspolitiker Lars Christian Lilleholt ( V) er medlem af by-og kulturudvalget og går som de øvrige medlemmer ind for forslaget. Han siger…

»Man kan jo altid diskutere, hvordan man skal bruge de kommunale midler.

Men når jeg siger ja til det her, så er det fordi, Odense er Danmarks førende cykelby, og det skal vi fortsat være… Der er mange kulturer, hvor cyklen slet ikke indgår, og det vil vi gerne hjælpe til med, at den kommer til. En by skal også udvikle sig…« siger han.

Dansk Folkepartis byrådsmedlem Alex Ahrentsen er til gengæld rasende over, at Odenses skatteborgere skal punge ud: »Det er jo helt ude i hampen – det skriger simpelthen til himlen. Vi sidder lige nu med eksempelvis besparelser på ældre-og handicapområdet på 190 millioner kroner over de kommende år, og der skal her og nu spares en million på den kommunale tandpleje.

Oploadet Kl. 11:58 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23075/trackback

36 Comments »

 1. Hvordan kan de “borgerlige” gå med til sådan noget venstreorienteret pis? De eneste, der går imod er DF, og de er jo “ekstremister”, så sund fornuft er blevet lig med ekstremisme (?)
  Igen positiv særbehandling af dysfunktionelle muslimer, på bekostning af alle andre. Føj!

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. februar 2011 @ 12:24

 2. OT. P1: Fifler med forbeholdet – med Morten Messerschmidt

  http://www.dr.dk/P1/P1Formiddag/Udsendelser/2011/02/15102128.htm

  Fifler med forbeholdet
  P1 Formiddag 16. februar 2011 kl. 09:09 på P1

  *
  Hør udsendelsen (50:49)

  En fælles valuta forudsætter en fælles økonomisk politik. Den logik er ved at gå op for eurolandene. Det handler om euroens overlevelse, og så er det slut med selv at bestemme pensionsalder, beskatning og lønudvikling. Det kan også komme til at gælde lande, der står udenfor euroen som for eksempel Danmark.

  En af kritikerne er EU-parlamentarikeren Morten Messerschmidt fra Dansk Folkeparti.

  – I dag har vi en dansk regering, som fører en økonomisk politik, som vi er med i euroen, og det er at fifle med forbeholdet. Enten accepterer man, at danskerne har sagt nej til euroen eller så spørger man danskerne igen, siger Morten Messerschmidt.

  —————————————————————————————————————–

  Der har også lige været en ophedet debat på P1 mellem Karen Jespersen og Sherrin Khankan om, hvordan koranen skal fortolkes ;-)

  Desværre kan jeg ikke lige finde noget link til den.

  Kommentar by Bjovulf — 16. februar 2011 @ 12:57

 3. http://www.dr.dk/drnetradio/index.dr?evt=p&k=P1&prog=p1_debat&clip=_nyeste_

  Kommentar by Bjovulf — 16. februar 2011 @ 13:04

 4. Det er mig en gåde at forstå hvordan folk kan stemme på politikere som pisser deres egne landsmænd lige i hovedet, jeg fatter det simpelthen ikke.

  Kommentar by Fritz — 16. februar 2011 @ 13:23

 5. Lad bare de danske unges tænder rådne, bare der er råd til gratis racercykler til det muslimske herrefolk.
  Trist men forventelig socialistisk tankegang og logik.

  Kommentar by J B — 16. februar 2011 @ 14:02

 6. “Vanviddet kender ingen grænser”

  – Alex Ahrendtsen, så længe det kun er Dansk Folkeparti der får raserianfald, hvad andre også har gjort i årevis, bl. andet her på Kim Møllers Uriaspost, men har de tusindvis af beviser der gennem tiden er dynget op fået nogen, bare een eller to af de DANSKE nyttige idioter, medløberne, til at ændre holdninger?? – nu fjernes pludselig kors-symbolet fra kirkekapellerne, Hutlihut holder et decideret SS-møde i det Kongelige Biblioteks lokale med opfordring til at melde sig under den Muhamedanske SS-Standart, og deltage i krigen mod de Danske tropper i Afghanistan.

  – med hensyn til gratis cykler (en bagatel i det store kommunale Odensepengekasse) vil der helt sikkert skulle produceres en speciel “Volds-Mose” Burkha-model med indbygget Mødomsbeskytter.

  Protest mod hutlihut samlede ikke engang 1000 deltagere mens 30 – 40.000 Dannebrogsfarvede, hjernetomme sportsnarkomaner råbte og skreg som sindsyge i Parken, eller et andet sted hvor en i forhold til den virkelige Verden ligegyldig sportsbegivenhed finder sted, gad vide om der virkelig skal en terrorbombesprængning af dimesioner til, inden Danskerne vågner op.
  I Tyskland er man begyndt at få øjnene op for Muhamedaniseringens mammutproblemer.
  Have a nice day!!

  Kommentar by Cantor — 16. februar 2011 @ 14:10

 7. Stemmekvæget skal jo fodres.

  Når så de har lav nok skattepligtig indkomst (starthjælp, kontanthjælp, førtidspensioner en másse) også, så dækker kommunen alligel deres tandpleje i det private.

  Skatteborgerne betaler dobbelt, nej treddobelt – først for deres cykler, dernæst for deres tandpleje og dernæst for at egne børns tænder kan fikses privat.

  Kommentar by kbh — 16. februar 2011 @ 14:23

 8. Jeg kunne sgu da også godt bruge en ny cykel.
  Måske man skulle konverterer…. Hmm, no way.

  @Cantor
  “gad vide om der virkelig skal en terrorbombesprængning af dimesioner til, inden Danskerne vågner op.”

  Tror desværre ikke at det hjælper. Flere vil bare få dårlig samvittighed, mene det er vores egen skyld, falde på knæ og stikke røven endnu højere op.

  Kommentar by Middle--Earth — 16. februar 2011 @ 14:36

 9. Hvis man erstatter ’svagt stillede’ med ’svagt kørende’, vil det jo give den dobbeltbundede mening.

  Blot er det ikke mit indtryk, at muslimske drenge og unge ønsker cykler. Næ, knallerter/scootere, der kan køre 90 km/t og hvor der sidder 3 af kulturberigerne, er vist mere deres stil.

  For ikke at tale om Audi, BMW osv., hvilket åbenbart er, hvad de unge vil have.

  Cykler, gå hjem. Om et år vil vi erfare, at projektet – naturligvis – er blevet en fiasko.

  Men så vil der være x antal integrationsmedarbejdere i Odense, som finder ud af, at når ‘de unge’ stjæler biler, må man da hellere købe dem nogle Audi og BMW med tonede ruder og pimpet op, samt et kæmpemæssigt højttaleranlæg, så den arabiske tæppebankerpolka kan drøne ud af de nedrullede ruder.

  Så kan Odense vel altid bortspare hjemmehjælp, skolegang osv.

  Alt for herrefolket.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. februar 2011 @ 14:45

 10. “Der er mange kulturer, hvor cyklen slet ikke indgår, og det vil vi gerne hjælpe til med.”

  Hvis Lilleholt havde rejst lidt, ville han vide at cyklen er lavstatus i mange lande, ikke mindst i Mellemøsten. Derfor når der stjæles cykler af disse kulturer, skal man ikke nødvendigvis regne med, at det er fodi de mangler noget at køre på.

  Kommentar by wied — 16. februar 2011 @ 14:55

 11. @ Mener du en sofacykel? :D

  “– med hensyn til gratis cykler (en bagatel i det store kommunale Odensepengekasse) vil der helt sikkert skulle produceres en speciel “Volds-Mose” Burkha-model med indbygget Mødomsbeskytter.”

  Kommentar by Bjovulf — 16. februar 2011 @ 15:00

 12. Emnet her er aldeles ot, sorry, Uriasposten. Det er egentlig også for tragisk, idet den overfaldne – hvis han overhovedet overlever – vil være svært handicappet (læs hjerneskadet) ifølge lægerne.
  http://www.spiegel.de/panorama/justiz/0,1518,745938,00.html

  Han blev overfaldet og sparket voldsomt ned på en undergrundsstation i Berlin. Af fire unge, heraf den yngste 14 år, de tre andre 17 år. De har baggrund i henholdsvis Albanien, Irak, Kosovo og Kenya.

  Og hvad fik de fire så ud af overfaldet: Tja, en mand (30 år), som i bedste fald dør, i værste fald er ekstremt handicappet resten af livet. Nå ja, og en mobiltelefon.

  Hermed et makabert forslag til Odense kommune: I må hellere sådan rent profylaktisk forære de unge kulturberigere en mobiltelefon ud over cyklen og BMWen.

  Beklager min kynisme, jeg er ved at kaste op.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. februar 2011 @ 15:29

 13. Er det overhovedet lovligt ?

  Altså kan et byråd godt beslutte at bruge skatteydernes penge på i den grad at forfordele bestemte etniske grupper ?
  Monstro ikke der er mange der føler sig diskriminerede.
  Og er det lovligt at generalisere og hævde at bestemte kulturer er så primitive at de ikke har kendskab til et århundrede gammelt transportmiddel ?

  Kommentar by Superman — 16. februar 2011 @ 15:53

 14. -> #6 Cantor

  “gad vide om der virkelig skal en terrorbombesprængning af dimesioner til, inden Danskerne vågner op.”

  Selv en ikke en islmaisk terror-bombe på Nørrport station, som dræber hundrevis af uskyldige vil få Danskerne til at vågne op. Det vil måske give et par små ’skuvlp’ i de efterfølgende dage, hvor medierne dog sandsynlighvis vil koncertrere mere sig om ‘frygten for et hvidt backlash’, end de vil interessere sig for alle ofrene og deres efterladte.

  Når hverken begivenheder som f.eks. Muhammed-‘krisen’ eller vinterferie-intifadaen i 2008 kan få Danskerne til at vågne, så er der intet der kan.

  Kommentar by JensH — 16. februar 2011 @ 16:04

 15. OT og så alligevel måske ikke. Er der nogen der kender den “etniske ” sammensætning på stedet…. jeg gætter.

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/02/16/110001.htm

  Kommentar by Per — 16. februar 2011 @ 16:07

 16. Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtig langt omkring.
  Så kan hjemmeplejen ovetage de cykler, der er tilbage og kan køre om et år. Imens sparer kommunen bilerne væk til når de skal rundt til klienterne.

  Kommentar by Peter — 16. februar 2011 @ 16:21

 17. Mere om kors i kapellerne:

  TV SYD – Kristent symbol på vej ud

  Af · Jan Svanevik

  Det traditionelle kristne kors er på vej ud af offentlige kapeller for at undgå at støde mennesker, som ikke er medlemmer af folkekirken.

  http://www.tvsyd.dk/artikel/81485:Kristent-symbol-paa-vej-ud

  Kommentar by Bjovulf — 16. februar 2011 @ 17:07

 18. Jeg vil gå så langt, at kalde det tyveri af borgernes penge, lige så snart en primitiv forlanger noget, eller truer med hærværk, ja så punger staten ud, stod det til mig, så sparkede jeg dem hele vejen til grænsen, hvor de selvfølgelig skulle fratages alt hvad de havde raget til sig, lige som man gjorde ved tyskerne efter krigen.
  I stedet for cykler, skulle man oprette nogle æselstalde hvor de primitive kunne leje et æsel, enten til transport af deres hunner eller det de rager til sig.

  Kommentar by Ingolf Rasmussen — 16. februar 2011 @ 17:43

 19. FORÆRER CYKLER TIL BALLADEMAGERE (kl. 12:08)
  Odense Kommune stiller cykler til rådighed for utilpassede unge. Helt ude i hampen, mener Dansk Folkeparti
  http://www.danskekommuner.dk/Nyhedsarkiv/2011/februar/16/Gratis-cykler-til-unge-ballademagere/

  Så er der ny forsyning til fætterens cykelhandel :-D :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 16. februar 2011 @ 18:09

 20. Dette dumme folk og dumme land fortjener ikke at overleve.

  Kommentar by Tolder — 16. februar 2011 @ 19:05

 21. Og Odense borgmester bryster sig af at ældre borgere i Odense Kommune nu får robot velfærd i stedet for menneske velfærd i ældreplejen. Og fynsk tv journalist kalder ældre for “ældrebyrden”.

  Kommentar by Liva — 16. februar 2011 @ 19:46

 22. Jeg har ALDRIG forstået begrebet “for at undgå at støde”. Selve sætningens betydning forstår jeg sådan set udemærket. Men logikken bag, og konsekvenserne bag forstår jeg ikke.
  Hvorfor er der grupper der skal tages særligt hensyn til? Hvorfor er der ingen der spørger mig om hvad jeg bliver stødt af? Det korte af det lange er at det selvfølgelig er en lang omgang tudekor og pladder, når nogle skal tages særligt hensyn til hvad angår religion.

  Og det mest absurde er at Islam er religionen der uden sidestykke kun tages hensyn til i Danmark. Det er knæfald der vil noget.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2011 @ 19:48

 23. Gad vide hvor mange dage der går, før samtlige cykler er “forsvundet”.

  Kommentar by Frederik — 16. februar 2011 @ 20:07

 24. Det bedste og billigste for de danske skattebetalere vil være at motivere(f.eks. økonomisk) de mange økonomiske bekvemmelighedsflygtninge(fra bl.a. libanon, somalia, afghanistan, tyrkiet, iran og irak) til at rejse hjem. Der er ganske mange “flygtninge”, der ofte rejser på lange besøg i det land, som “flygtningene” hævder, de er forfulgt i.

  Kommentar by Jørgen — 16. februar 2011 @ 20:19

 25. 21.Endnu en vantro.

  Næe, islam er ikke kun en religion. Den er en ideologi, hvor det religiøse er den mindste del af ideologien.

  Men denne anvendes ganske smart til at, om jeg så må sige, pakke det væsentligste i islam ind med, så ideologien lettere glider ned hos de vestlige landes ledere og befolkninger.

  Islam består af :

  1. et juridisk – politisk system

  2. et socialt – økonomisk system

  3. og en religiøs del, som er langt den mindst betydende del af Islam.

  Men som sagt er det ganske kvikt udført så islam, overalt i Vesten, fremtræder hos de vantro som en religion hvilket den altså ikke er.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. februar 2011 @ 20:23

 26. Jeg er i vildrede, jeg har årskort til Zoo i København, jeg ved ikke om jeg skal forny det, eller om jeg skal købe et klippekort så jeg kan køre til Nørrebro ??.
  Den eneste forskel er, at jeg i Zoo ikke er i grotten.

  Kommentar by Ingolf Rasmussen — 16. februar 2011 @ 20:37

 27. @Vivi. Jeg taler om Danmark. Der har de endnu ikke implementeret Sharia. Men hvordan man i sin vildeste fantasi har kommet frem til at de skal have Sharia i dele af England, det skræmmer mig. Det er mareridtet virkeliggjort. Og endnu et skridt imod en eller anden form for etnisk kamp/krig.

  Kommentar by Endnu en vantro — 16. februar 2011 @ 22:29

 28. Vi har masser af sharia i Danmark. Hvor mange muslimer anmelder overgreb begået af andre muslimer til politiet? Den slags afgøres hjemme i dagligstuen af den lokale imam.

  Problemet løses henne i stemmebioksen. Stem personligt på nogle andre politikere, end dem der har vedtaget det her (og meget andet af slagsen). Man må IKKE stemme på partier, man skal stemme på kandidater.

  Kommentar by Georg Hansen — 16. februar 2011 @ 22:38

 29. “Man kan jo altid diskutere, hvordan man skal bruge de kommunale midler.”

  Løgnhals af en politiker. Hvis dette idioti virkeligt blev diskuteret og stillet for vælgerne (kommunens midler} ville det blive forkastet i stor stil.

  Kommentar by marius — 16. februar 2011 @ 22:54

 30. OT. og så ikke helt:

  http://www.youtube.com/watch?v=JWw1LOhRa5g&feature=related

  “Descendants of the courageous vikings, who carried the torch of civilization”

  “contributed much to the stability and progress of the white race..”

  Ak ja det var den gang……….

  Kommentar by M75 — 17. februar 2011 @ 09:47

 31. http://lokalavisen.dk/unge-generede-brandfolk-og-stjal-fra-brandbilerne-/20110217/artikler/110219390/1009

  Åh, disse “unge” igen.

  Kommentar by Fish out of Water — 17. februar 2011 @ 12:50

 32. Et bredt flertal i kommunalbestyrelsen – minus Dansk Folkeparti – står bag beslutningen om at købe cykler. Vi få, der læser denne blog og/eller støtter Dansk Folkeparti, er bestyrtede, men resten af Dhimmiemarks befolkning er ligeglade. Det er ikke kun fordi medierne nedtoner sådanne beslutninger, at befolkningen ikke reagerer. 85% af Dhimmiemarks befolkning er mere optaget af den sne der faldt i går og hvem der bliver stemt ud/ind i X-factor på fredag.

  Det forhold at venstremanden Lars Christian Lilleholt også sidder i folketinget viser kun venstres totale fravær i værdikampen. Anders Fogh førte personligt værdikamp i starten af sin statsministertid, men
  hvor mange andre venstrefolk eller for den sags skyld konservative har nogen sinde ført værdikamp? Måske Bertel Hårder og Brian Mikkelsen for 8-10 år siden, men hvem ellers?

  Har Lars Løkke nogensinde ført værdikamp? Har Bendt Bendtsen nogensinde deltaget i en værdikamp, med mindre den foregik med et jagtgevær i hånden eller på en golfbane?

  Kampen mod islam er tabt, der er simpelthen for få, der ønsker at stå imod.

  Kommentar by Binee — 17. februar 2011 @ 13:26

 33. -> Binee

  Jeg mener at have hørt, at Venstre og Konservative har trukket sin støtte til projektet tilbage…

  Kommentar by Kim Møller — 17. februar 2011 @ 13:41

 34. Jeg læste det, men jeg troede det simpelthen ikke, jeg læste det igen, jeg tror det stadig ikke.
  Men hvis det er sandt åbner det interessante perspektiver.
  Jeg vil f.eks gerne have en Ferrari eller en Aston Martin, jeg skal altså bare stjæle en eller måske en af hver ,og vupti så får jeg sådan et par. Eller jeg vil gerne være millionær, så stjæler jeg da bare en og vupti så får jeg en million, men hvorfor nøjes med en million?
  Men inden vi går helt op i limningen, så skal vi lige tænke os om. De politikere der foreslår noget sådant, har vi selv valgt! Ikke personligt, men et flertal af os. Det giver da et eller andet og tænke på til valget! Måske en IQ test inden man blev opstillingsberettiget.

  Kommentar by Andreas — 17. februar 2011 @ 16:46

 35. I øvrigt vil jeg til at holde op med at betale skat!

  Kommentar by Andreas — 17. februar 2011 @ 16:48

 36. Eller en IQ-test for at få stemmeret.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. februar 2011 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper