27. juni 2005

Repræsentant for dansk landbrug og kultur fik kniven (eller var det den indre svinehund)

Fra Århus Onsdag, en lille artikel om dyremishandling i Brabrand. Et citat fra Mishandling af sjælden racegris:

“Grisen er af den ædle race, sortbrogede landracegris, der kendetegner dansk landbrug og kultur gennem det seneste århundrede, og der er kun 38 aktive søer af slagsen i Danmark.”

Oploadet Kl. 19:49 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

 1. INDRE SVINEHUND???

  Det er vel udtryk for ægte bekymring – se mere på http://www.gamle-husdyrracer.dk

  Kommentar by René Lehmann — 28. juni 2005 @ 22:58

 2. Som almindeligt lavmålt bonderøv har jeg en kommentar til det her. I de forgangne uger er vi i DR og TV2 blevet underholdt om et lastvognslæs (ca 50) grise, der omkom under transport. Det er kritisabelt, men der sker fejl, hvor mennesker er involveret.

  Det specielle er, at sagen fik langt større opmærksomhed, end dengang knap så mange kinesere kvaltes under en menneskesmugling til England. Specielt perverst er det, at DR og TV2 aldrig omtaler de massive transporter af levende dyr til islamiske lande. Til alle andre steder transporterer man kun levende dyr, når intet andet er muligt. Til avl, ved overbelastning osv.. Men ikke til de islamiske lande. Hertil transporteres dyrene levende, for at de rettroende kan hygge sig med at slå dem ihjel med deres barbariske metoder.

  Jeg brækker mig.

  Børge.

  Kommentar by Børge — 29. juni 2005 @ 15:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper