30. juni 2005

Adskillige revolutionære kommunister bag Stop Bush-kampagnen – mediernes rolle…

Mr Andersson har kigget lidt nærmere på de 34 organisationer bag Stop Bush-kampagnen, og fortæller blandt andet:

“Ikke alene tropper det stalinistiske KPiD, der hylder såvel Lukasjenkos nystalinistiske politistat Hviderusland og fansene af mareridtsregimet i Pyongyan fra “Venskabskomiteen DK-Nordkorea” op, men så sandelig om ikke også “Komiteen for et Frit Irak”, kendt for sin kompromisløse opbakning til såvel Saddam, resterne af hans Baath-parti og dets allierede, de islamofascistiske massemordere, stolt er opført som værende blandt demonstrationens støtter…”

Mikkel glemte faktisk APK (Arbejderpartiet Kommunisterne) anført af nedenviste som i Irak-krigens begyndelse havde held til at blive portrætteret i medierne som ‘fredsaktivist’. Derudover omfatter gruppen af anbefalere – anakronismer såsom DKP (Danmarks Kommunistiske Parti), DKU (Danmarks Kommunistiske Ungdom), DKP/ML (Danmarks Kommunistiske Parti/Marxister-Leninister) samt WCPI (Worker-Communist Party of Iran).

Modstandere af det repræsentative demokrati og fortalere for diverse totalitære styreformer – er tydeligvis en integreret del af Stop Bush-kampagnen. Hvorfor forholder medierne sig ikke kritisk til disse organisationers reelle dagsorden…

3 Comments »

  1. Ja hvornår har medierne sidst kritisk gennemgået de obskure organisationer som både Enhedslisten og SF ofte demonstrerer sammen med? Jeg kan ikke huske det.

    Kommentar by Frank Nielsen — 30. juni 2005 @ 12:54

  2. “fredsaktivist” Dorthe Grenå er for øvrigt mor til en anden kommunist – Nemlig Lars Grenå, der smed maling i hovedet på Fogh. Lars Grenå stillede sjovt nok op til Borgerrepræsentationen i København for Arbejderpartiet Kommunisterne i 2001.

    Kommentar by Tyr — 30. juni 2005 @ 13:06

  3. “Fredsaktivist” – Ja – det kalder hun sig selv –>> Journalisterne viser igen hvem de holder med.

    Kommentar by Christian — 30. juni 2005 @ 21:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper