22. februar 2011

Graverende fejl i Jyllandsposten og Urban: “Sandheden er den løgn, vi bliver enige om.”

Jeg har fulgt sagen fra starten, og undrede mig over, medierne fandt det mere interessant at cirka “30 unge” kriminelle/misbrugere bosiddende otte kilometer fra Odense C skulle have en cykel stillet gratis til rådighed i to år, end det at “15-20 piger” og cirka “40 voksne” indvandrere fra Vollsmose bare sådan lige kvit og frit modtog en “racercykel med tilhørende udstyr og tøj”.

Jyllandsposten var et af flere medier, der hævdede at Utilpassede unge får gratis cykler, selvom de 30 unge i lige netop det projekt, rent faktisk var de eneste der skulle betale noget selv.

I mandagens Urban, gentages fejlen i en artikel med overskriften Gratis cykler til utilpassede unge i Odense, og journalisten overgår ligefrem sin kilde, ved at hævde, at cyklerne til de 30 teenagere alene koster Odense Kommune “godt 1,7 mio.”. Det er den samlede pris for fire projekter, herunder to projekter uden egenbetaling.

For nu at skære det ud, så selv journalistuddannede kan forstå det.

– Ingen af de 30 teenagere i Skt. Klemens-projektet får gratis cykler.
– Samtlige 55-60 indvandrere involveret i to af de øvrige Vollsmose-projekter får cykel, tøj og tilbehør uden egenbetaling.

(reklame for Journalisthøjskolen, februar 2011; se evt. Illbunker)

Oploadet Kl. 03:13 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23274/trackback

15 Comments »

 1. Der er som ofte i Uriasposten at sandheden findes.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 22. februar 2011 @ 09:40

 2. De 30 teenagere ra Skt. Klemens er formentligt også blot rendyrket dansk white trash yngel, og dermed ikke berettiget til en cykel, som dem af højerestående race fra Vollsmosen.
  Jeg er selv fra Odense og har en søn der er direkte påvirket af at kommunen mangler penge og derfor lukker skoler, hvorfor det harmer ekstra meget at se at der så riiigeligt er råd til at forære cykler væk til byens indvandrere i et håbløst projekt der er dømt til ikke at føre til noget som helst. Lur mig om ret mange af disse fine nye cykler bliver hos tiltængte ejermand/dame i Vollsmosen bare 14 dage.
  Vi kaster perler for svin, vi forære hele butikken væk, men iiih hvor var vi dog humanistiske og politisk korrekte imens vi gik på røven…

  Kommentar by Jacob Andersen — 22. februar 2011 @ 09:55

 3. Det har længe anet mig, at: sandheden er det løgn, som journalisterne kan blive enige om. Men alligevel er det rart, at få det bekræftet fra hestens egen mund.

  Kommentar by Jens A — 22. februar 2011 @ 10:26

 4. Det var dog uhyggeligt fra Illustreret Bunker!!!

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 22. februar 2011 @ 10:45

 5. Nå, men hvis vi skal se det fra den lyse side, så er det sku da godt at det ikke er biler de har fået for vores skattekroner. Det er jo immervæk sværere at fylde en cykel med sprængstof.

  Kommentar by Fritz — 22. februar 2011 @ 11:44

 6. Tak til Kim Møller!

  Han er den bedste medicin mod det åndelige handicap man har, hvis man kun får sine oplysninger fra de normale medier.

  Så kan man fundere over, om journalisterne fejloplyser med vilje eller
  om journalister gør deres bedste og evnerne bare ikke rækker.

  Tager man en journalistuddannelse fordi man er åndelig tilbagestående?Eller bliver man åndelig tilbagestående af at tage en jorunalistuddannelse og hermed automatisk medlemskab af Journalistisk Venstreparti?

  Kommentar by Binee — 22. februar 2011 @ 12:00

 7. Frits: Hvis man kigger på alle de offentligt forsørgede indvandrere der køre rundt i i (dyre) biler bare i en by som Odense, så kan man vel godt sige at de et eller andet sted køre rundt i skatteborgerbetalte biler.

  Kommentar by Jacob Andersen — 22. februar 2011 @ 12:13

 8. Husk og påføre cyklerne en GPS!

  Kommentar by Peter — 22. februar 2011 @ 12:32

 9. @Jacob,
  Jeg kunne bare ikke få det over mine læber. Eller også prøvede jeg at fornægte det for ikke at bryde grædende sammen.

  Kommentar by Fritz — 22. februar 2011 @ 12:49

 10. Frits: Ja, jeg ved godt at det er vanskeligt på den hårde måde at forholde sig til… ;-)

  Kommentar by Jacob Andersen — 22. februar 2011 @ 13:15

 11. Hvis man spørger kommunen, hvad “integrationsindsatsen” nytter, så har de forhåbentlig bedre styr på det end Københavns Kommune. Læs om Rambølls spændende (rystende) rapport på Ulla Nørtoft Thomsens blog:

  http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2010_03_01_archive.html

  “Evaluering af integrationsindsatsen”
  (Ligger næsten 50% nede på siden under Annie Lennox videoen)

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. februar 2011 @ 14:28

 12. Tak for oplysning. Urias er uundværlig.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. februar 2011 @ 14:32

 13. Jamen, hvad er problemet!
  Ifølge den socialdemokratiske Egon-plan! som bekendt altid mislykkes til sidst og ender i afgrunden..øh,fængslet, så skal den pol-pot Nytårshat rasmussen’s vindblæste enlige mor til to bare cykle 12 min mere derudaf…… på arbejdet.
  Kan “vi” ikke gøre det lidt bedre……….for muhammedanerne, jo, stem socialdemokratisk og de ender med at tage den enlige mors cykel, fordi hun efter højere skat er kommet bagud med rød ,propaganda licensen som hun SKAL betale, ikke fordi hun har råd til en tossekasse, men fordi det ældste barn har fået sin onkels gamle aflagte computer, så eneste værdi den enlige mor havde var den nu af fogeden inddragede cykel, jo, jo socialpamperne ommøblere bare værdierne, tager cyklen fra den enlige mor og giver den til muhammedanerne, det socialismen som den fungere.
  Så kan den enlig mor bare betale til støjsenderen , kan hun jo bare ellers er hun jo selv skyld i det!!!!
  Sæ’fø’li er der andre regler for muhammedanerne, der tør pejlevognen jo ikke komme og hvis, så skal muhammedaner ikke betale licens fordi det er integrations fremmende at kunne se (D)DR og derfor tilbydes muhammedaner licensfri modtagelse, nå, nu er jeg vist 2-3 år ude i fremtids udviklingen!

  Kommentar by li — 22. februar 2011 @ 15:31

 14. Overkriften alene er det – jrg vil forholde mig til.
  “Sandheden er den løgn, vi bliver enige om.”

  Vi bilder os ind, vi lever i et demokrati – FORDI det er, hvad vi er blevet fortalt.

  Er det demokrati, at 70-90% af befolkningen IKKE får muligheden for at bestemme, hvorvidt de finder det ok at aflevere genaerationers “velfærds-opbygning/opsparing” til “naboen”?

  Det DIREKTE spørgsmål kommer aldrig op – pga. vore antidemokratiske politikere/system.

  Direkkte oversat: finder du det ok, at du og dine forældre har sparet op via skat for at sikre jer – eller få, hvad I gerne vil ——for så at se en “nabo” komme ind og tage den “sparegris” DU har lavet, —-fordi magthaverne synes, at “naboen” har mere brug for “den nye cykel”?

  Glem ALT om det, du tror.
  Vi danskere har IKKE demokrati – så længe politikerne bare undlader at tage spørgsmål op til afstemning, som flertallet af os kræver

  Kommentar by L. johs — 22. februar 2011 @ 20:29

 15. Som udgangspunkt bør “flygtninge” ikke integreres. De såkaldte flygtninge er her i landet midlertidigt. Når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet forbedret, må de(og deres familiemedlemmer) i reglen repatrieres. De repatrierede “flygtninge” kan deltage i opbygningen af deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 26. februar 2011 @ 10:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper