23. februar 2011

Gadaffis menneskerettighedspris er gået til trofaste venner: Castro, Ortega, Chavez, Morales

Når islamiske lande pludselig bliver forhadte diktaturer, så må diktatorerne alt andet lige have et nært forhold til Berlusconi. Fra seneste Berlusconi-diktatur-association, set på DR Online (via Reuters/Ritzau) – Berlusconi kritiserer nu også Libyen.

“… Libyens brutale fremfærd over for demonstranterne har stillet Berlusconi i en pinlig situation, hvor han har skullet vælge mellem at angribe sin olieproducerende allierede eller forholde sig tavs og give kritikere mulighed for at kritisere ham for at vende det blinde øje til volden i Libyen… Berlusconis regering har aktivt dyrket Gaddafi og hans oliedollar og rullet den røde løber ud for Gaddafi under hans besøg i Italien.”

Hvor vestlige ledere kritiseres, for at udtrykke sig tvetydigt, så er der anderledes kød på denne historie fra Foxnews – Nicaragua’s Daniel Ortega and Cuba’s Fidel Castro Stand-By Qaddafi.

“Despite almost global condemnation of the violence against demonstrators in Libya, some prominent Latin Americans are standing-by Libya’s Muammar al-Qaddafi, even as he declares that he’ll keep fighting and will die as a ‘martyr.’

Nicaragua’s leftist President Daniel Ortega says he has telephoned Libyan leader Moammar Qaddafi on Monday to express his solidarity. Cuba’s former leader Fidel Castro also weighed in on developments in the middle eastern nation on Tuesday. Castro said that unrest in Libya may be a pretext for a NATO invasion.

Ortega said he had kept in communication with Qaddafi and expressed solidarity due to the “moments of tension” Libya is experiencing…

Leftist leaders in the Americas have long embraced Qaddafi and he has responded over the years by awarding the Muammar Qaddafi International Human Rights Prize to Castro and Ortega, as well as to Presidents Hugo Chávez of Venezuela and Evo Morales of Bolivia.

Morales also has said nothing. Fidel Castro, in the meantime, has tried to shift attention to the United States.”

(Morales & Gaddafi, 2008: “Morales praised Gaddafi’s philosophy of Islamic socialism…”)

Oploadet Kl. 14:24 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23297/trackback

14 Comments »

 1. Sagen er vel den at Mubarak, Gaddafi, Ben Ali og givetvis også snart Jordans kongehus, afløses af islamiske regimer med enorm folkelig opbakning.

  Disse regimer vil selvfølgelig forfølge jihad i alle former!

  Israel vil blive angrebet og Ægyptens koptiske mindretal slagtet.

  Mellemøstens muslimer er jo ikke anderledes end dem der bor i Europa, så vi kan næsten være sikre på udfaldet af den nuværende tumult.

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 23. februar 2011 @ 15:40

 2. Det er kvalmende at høre de røde landsforrædere her i Mohammedanmark tude over at dronningen/staten har bombarderet tosser og diktatorer med medaljer, når man tænker på de rødes forherligelse af verdens største massemordere og diktatorer, og hvem ved, det var måske de røde selv da de var ved magten at deres diktator venner fik kastet medaljerne i nakken.

  Kommentar by Fritz — 23. februar 2011 @ 15:45

 3. Socialdemokraterne har ikke talt højt om, at man samarbejdede med både Mubarak og Ben Ali i Socialistisk Internationale, men i stedet haft travlt med at kritisere regeringen. Føj!

  Kommentar by Absalon — 23. februar 2011 @ 15:48

 4. Jeg er ved at kaste op over DR og TV2s måde at tviste det hele på og friholde socialisterne. De fortæller ikke, at Ben Ali og Hosni Mubarak var ledere af socialistiske enhedspartier, der var medlem af Socialist International, hvor Poul Nyrup Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt er vicepræsidenter! Alis og Mubaraks socialistiske partier blev smidt ud af Socialist International for blot 3 uger siden, da alle kunne se at oprøret ville sejre!Det er da et erklæret og registreret ideologisk fællesskab mellem Ali, Mubarak Poul Nyrup Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt. Det kan ses af enhver på Socialist Internationals hjemmeside. Men det kan DR og TV2 ikke lige finde ud af – de har travlt med spekulative koblinger mellem de styrtede diktatorer og deres faste hadeobjekter: Bush, Berlusconi, DF osv.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. februar 2011 @ 15:55

 5. Hørte idag kl P1 Debat med Lars Hedegaard og Michael Irving Jensen med Søren Karlsen som ordstyrer (reelt konstant angriber af Hedegaard). Michael Irving Jensen var totalt manisk og anklagede sammen med Søren Karlsen Lars Hedegaard og øvrige islamkritikere for at være medskyldige i diktaturerne ved at have taget helt fejl af islams magt og dermed på mystisk vis have fastholdt muslimerne i undertrykkende diktaturer. Hedegaard holdt hovedet koldt og tog ret morsomt til genmæle. Men hvad er logikken i at anklage danske islamkritikere for at støtte diktaturer i mellemøsten? Det må se underligt ud inde i hovederne på Michael Irving Jensen og Søren Karlsen? Det må være en helt ny og hidtil uopdaget paranoid sindslidelse :)
  http://www.dr.dk/drnetradio/index.dr?evt=p&k=P1&prog=p1_debat&clip=_nyeste_

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. februar 2011 @ 16:17

 6. a-mad,

  Socialisme er skam en slags paranoidpsykose, hvilket bl.a. viser sig derved, at der i de ramte findes ideer om udryddelse af “forkerte” racer, klasser, hudfarver, etc etc, som løsning alskens selvopfundne “problemer”.

  Kommentar by Hans Und — 23. februar 2011 @ 16:43

 7. Hans Und, d har ret. Det er en kronisk og uhelbredelig sindslidelse.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. februar 2011 @ 16:58

 8. > 5, 6, 7: Ja, det er vanvid, i de citerede tilfælde understøttet af akademiske positioner. Almindelige danske skatteydere betaler disse mennesker for det destruktive vanvid, de har i sinde.

  Jamen, det kan da ikke være rigtigt?

  Kommentar by Crass Børsting — 23. februar 2011 @ 18:25

 9. Ja der er MANGE politikere og lande der har solgt deres sjæl til Petrodollars. Sådan set også Danmark, og specielt AP Møller Mærsk.
  Længere er den egentligt ikke. Politik er helvedes dobbeltmoralsk når man plejer egne interesser, uden at skele til menneskerettigheder eller diktatorer rundt om i verden.
  Det er langt fra et socialistisk fænomen at støtte diktatorer. Det dobbeltmoralske er når de prøver på at skjule det, og medierne med vilje undgår dette følsomme emne. Men støtten i sig selv er der intet at hænge dem op på. Det er et realpolitisk standpunkt man SKAL tage i en kompliceret verden, hvor olie og penge styrer alt.

  Magt og penge og våben er hvad der styrer verden PT. Demokrati tja det er hvad man tager det for. Jeg tror ikke at der findes et land der reelt har folkestyre. Det er der for mange interesser, og for mange hensyn der skal tages til at man kan tale om reelt folkestyre til folket. Danmarks demokrati fungerer jo også kun på papiret. Vi ved godt hvor mange betændte og ulækre ting der foregår på facaden, i de interne grupper, blandt venner og bekendte. Jeg giver ikke en fløjtende fis for begrebet “demokrati”. Det er en sovepude for folket.

  Kommentar by Endnu en vantro — 23. februar 2011 @ 18:45

 10. Enig. Socialisme er den værste psykose der findes.

  Kommentar by Tolder — 23. februar 2011 @ 20:16

 11. Selv om vejen endnu er lang, vil det blive ekstra bittert for de røde at indrømme, at George W Bush viste vejen til demokratisering i Mellemøsten. Maaske en dag at skulle sige: Bush havde ret.

  Painful as it may be to admit, it was the despised former US President George W. Bush who believed in the democratization of the Muslim world and incurred the scorn and mockery of the Left for his conviction

  http://www.spiegel.de/international/world/0,1518,743994,00.html

  Kommentar by marius — 23. februar 2011 @ 20:43

 12. Enig, naiviteten er bundløs, kun overgået af hykleriet.
  Nu organiserer Moslem Brotherhood sig som politisk parti i Ægypten. Der bliver så valg på et tidspunkt, og de vinder massivt, for der er ingen samlet opposition. Derefter indfører de en islamisk republik, og så er drømmen om demokrati væk. Man skal så huske på, at et islamisk styre kalder sig for et demokrati, men med love givet af en guddom, og det er livsfarligt. Man også skal huske på, at når de taler om menneskerettigheder, er det nogle andre, end dem vi taler om.

  Kommentar by Georg Hansen — 23. februar 2011 @ 21:25

 13. Enig med Georg Hansen. Det er sikkert det, der sker. Jeg husker Sven Burmester, der har boet og arbejdet for verdensbanken i en årrække i Egypten. Han gav i sin tid denne definition af Egyptisk demokrati:
  “Én mand, én stemme, én gang” Lad os se om han ikke får ret? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 24. februar 2011 @ 07:57

 14. Gadaffi er skam kommet i “fint” selskab.
  Nobelfredsprisvinderen Menachem Begin premiminister i Israle var også gammel terrorist, han planlagde og beordrede bombningen at King Davids Hotel i 1946, hovedkvarter for det Britiske mandatstyre,91 blev dræbt.
  En anden nobelfredsprismodtager Arafat var med i planlægningen at masakren mod israelske sportsfolk i München i 1972.
  Mogens Lykketoft modtog Arafat i København, shame on You Mogens!

  Kommentar by Andreas — 24. februar 2011 @ 14:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper