24. februar 2011

Endnu en dag i Århus Byret: Klanopgør i Veri Centeret

Tilsendt beretning fra Retten i Århus.

“Sagen drejer sig om en 35 årig tyrkisk kvinde ‘S’, der blev overfaldet ved Veri centeret i Århus af ægteparret Gülay Awji (35) og Tahsin Hussein Awji (47).

Ægteparret forklarede at overfaldet skyldes en fejde de gennem længere tid har haft med ‘S’ og hendes mand.

Konen var den mest rædselsfulde grædekone man kunne forstille sig. I en time forklarede hun med den mest ynkelige klynke-stemme om forløbet. Det meste var meget usammenhængende, men noget af det var som følger:

Hun havde for ca. et år siden af sin sagsbehandler fået lov til at tage 5 dage til Tyrkiet i forbindelse med hendes mors begravelse. Da de kommer hjem tilbyder ‘S”s mand at hente dem ved banegården. De er godt trætte ovenpå rejsen fordi børnene har været på hospitalet i Tyrkiet, så det er de helst fri for. Men det bliver manden fornærmet over. Mandens bil er for lille til 5 personer plus bagage. Dette bliver han fornærmet over at de siger til ham. De kommenterer hans kørsel, da han er ved at ramme en lastbil. Det bliver han fornærmet over. Han påkører en bil der holder for rødt ved et lyskryds, hvor de alle kommer lettere til skade, og han kræver angiveligt i ren fornærmelse, at de skal betale for skaderne.

Han sender ifølge parret 3 trusselsbreve, og der bliver arrangeret noget mægling med en imam. Intet af det hjælper dog, og vi bliver bragt op til den aktuelle episode.

Parrets forklaring om optrinnet var uden hoved og hale, og det var kun de danske vidner der kunne bringe lys over, hvad der var sket. Til at supplere forklaringerne, var der en delvis brugbar videooptagelse fra et overvågningskamera i Veri centeret. Den viste først ‘S’ komme løbende ud fra Kvickly med hendes 3-årige barn i en klapvogn foran sig. Nogle sekunder derefter kom kvinden Gülay løbende med en 30 cm lang kæp i hånden. Hun indhenter ‘S’ og tildeler hende adskillige slag med kæppen i hovedet. Imens ser man manden Tahsin komme løbende bagefter, og da han når op til kvinderne, holder han ifølge vidner fast i ‘S”s hænder, så konen uhindret kan slå hende i ansigtet. Han spytter samtidig på hende og kommer med diverse tyrkiske skældsord.

‘S’ får skader på næsen og blå mærker ved øjnene, ligesom hun bliver oversmurt med blod.

Optrinnet stopper først da en dansk kvinde resolut griber fat i Gülays arme, og dermed forhindrer hende i at slå mere. Parret stikker af, men vender dog tilbage lidt senere, for at få Gülays tørklæde tilbage, idet det blev revet af i kampen.

Da parret ser filmen i retten, og det langsomt går op for dem, at deres forklaring overhovedet ikke passer med noget af det skete, begynder konen at ændre sin forklaring til, at det hele er en fælde, arrangeret af ‘S’.

Parret har to børn på 6 og 9 år, og konen havde for nyligt aborteret i 3. måned. Dette mente hun naturligvis var en følgevirkning af sagen.

De har tidligere været i retten mod den overfaldne ‘S’, hvor det var ‘S’ og hendes mand der var anklaget for overfald. De bliv imidlertidig frifundet for disse anklager, og Gülay og hendes mand mente systemet var imod dem.

Forsvareren ønskede en mentalerklæring for begge to, for at se om de var sindssyge i gerningsøjeblikket. Dette blev imidlertid afvist af dommeren, idet Kriminalforsorgen havde vurderet at begge var egnet til straf, men dog psykisk svage. Hvis et sådan ønske var blevet efterkommet, havde det i øvrigt betydet en udsættelse af sagen på op til 10 måneder og en udgift for samfundet på omkring 100.000 kr. pr person.

Ingen af de implicerede kunne tale dansk, på trods af at de havde været henholdsvis 11 og 12 år landet. Alle forklaringer blev derfor afgivet via en tolk. Kvinden kom fra en landsby i Tyrkiet, hvor hun var blevet hentet til Danmark gennem familiesammenføring. Manden var kurdisk Iraker. Ingen af dem havde nogen uddannelse, og begge havde kun kortvarigt haft arbejde med rengøring, og havde ellers levet af kontanthjælp.

Både manden og kvinden fik nu førtidspension. Kvinden pga. at hun var psykisk ustabil, grådlabil og havde problemer med tarmene. Manden pga. at han havde post traumatisk stress fra da han var med i krigen Iran/Irak.

På grund af deres psykiske tilstand, og det at de havde børn og ikke var tidligere straffede, blev dommen fastlagt til 3 måneders betinget fængsel. Normalt gives der ubetinget i sager om grov vold.”

Oploadet Kl. 13:56 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23322/trackback

34 Comments »

 1. Jeg sidder nu og føler og græder sammen med dem.
  Kan jeg få pension for resten af livet?
  Detter er for mig en stor traume.

  Kommentar by Peter — 24. februar 2011 @ 14:16

 2. Endnu et af mange eksempler på mennesker, som ikke burde være i Danmark, men som belaster Danmarks økonomi, retsvæsen, sundhedssystem osv. osv.

  Ikke nok med det, så får de også børn => forøget belastning af samfundet mange år frem, incl. fremtidig børneproduktion.
  Når de bliver mange nok, så udråber de et nyt Kosovo og får FN til at hjælpe med at holde os danskere nede.

  I mellemtiden går vi på arbejde, betaler skat og opfører os pænt …

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2011 @ 14:55

 3. 11 og 12 år i landet, og de kan ikke sproget. De skulle skamme sig, men det gør de nok ikke.

  Kommentar by Hr. Snusk — 24. februar 2011 @ 14:56

 4. Og domstolen gir` muslimrabat! Og det kalder de lighed for loven!!?

  Kommentar by karl3447 — 24. februar 2011 @ 15:13

 5. efter 5 år i DK, skal man til en stor test hvor der testes følgende
  1. dansk kundskaber, alt under et 8 tal i en mundtlig prøve = -1 point
  2. skriftlig prøve, sammen som ovenstående = -1 point
  3. samfundsfags prøve, under 8 =-1 point
  4. undersøgelse af straffeattest, mere end 3 mdr. på den = -3 point
  5. undersøgelse af økonomi, mere end 10 % af tiden på offentlig forsørgelse = -3 point
  6. mental undersøgelse, alle diagnoser der gør dig uegnet til selvforsøgelse på kortere eller længere sigt = -5 point
  7. længere ophold i “hjemlandet” over 3 ugers sammenhængende længde, eller 10% af den samlede periode = -5 point
  8. bevidst socialt bedrageri = -3 point
  9. manglende opdragelse af børn, børn der udebliver fra skole i længere perioder, eller der optræder i strafferegistret for grovere kriminalitet = -5point.
  10. skattesnyd, ulovligt arbejde, svindel med butikker eller arbejdstilladelser = -3 point
  Al grov kriminalitet, alle æresdrab, tvangægteskaber, genopdragesles rejser og andre “kulturelle” øvelser er automatisk udvisning.
  Når dette så er opgjort, kan man få en tidsbestemt opholdstilladelse på endnu 5 år, hvis man har under 5 point, ellers automatisk udvisning. Dette skal alle der kommer over grænsen og ønsker asyl eller ophold skrive under på, samt aflevere DNA så de ikke kan tage falsk identitet og prøve igen.
  Folk der overtræder reglerne og ikke kan udvises, skal opholde sig på center sandholm, med daglig meldepligt, ingen penge kun madbilleter og cigaretter.

  Se det kunne man lave som point system, selvom FN og EU nok ville skrige til himlen. og opholdet med center sandholm vil nok blive kaldt nazistik KZ lejr romantik af “humanisterne”

  Kommentar by broholm (ordblind) — 24. februar 2011 @ 15:21

 6. Glimrende ideer, Broholm, men hvordan kan sådanne regler etableres.
  Det er jo ikke nok, at vi er mange, der kan se, hvordan det burde være, vi skulle så også være mange nok til at gennemføre disse tiltag i vores land – det kræver mod og handlekraft og måske en folkeafstemning.

  Kommentar by Karen W. — 24. februar 2011 @ 15:39

 7. “..vi har behov for indvandrerne til at lave alt det arbejde danskerne ikke gider….”

  Kommentar by Nosferatu — 24. februar 2011 @ 15:47

 8. Karen W
  Jeg håber jo stadig at det mirakel skulle ske, at et flertal af partierne vil begynde at indse at det ikke er nok at sige “multikulti er slået fejl”, men bliver nød til at handle på det. Men jeg er desværre kendt for at være naiv, og der kommer nok rigtig mange flere sager som denne og stenkast, jødeforfølgelser og æresdrab, før multikultierne i alle partier (minus DF) fatter at det ikke er tonen eller de slemme racister der er skyld i at mellemøstens befolkningsoverskud skaber problemer alle steder de kommer.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 24. februar 2011 @ 15:50

 9. Ja, der er sgu forskel på folk, jeg har aldrig i mit liv været straffet for noget som helst, førend for nogle år siden(10 år) da jeg forsvarede mig selv imod 2 indvandre, der truede mig med knive til at aflevere de penge jeg lige havde hævet i pengeautomaten, sendte dem på sygehuset med henholdsvis et brækket kæbe og kindben, det kostede mig 4 mdr. ubetinget, for hvad dommerne sagde, unødvendig vold og jeg behøver vel ikke at sige at de 2 indvandre gik fri, de sagsøgte mig godt nok, men det blev da heldigvis afvist

  Kommentar by J. Christensen — 24. februar 2011 @ 16:54

 10. @ Broholm, du skriver: Når dette så er opgjort, kan man få en tidsbestemt opholdstilladelse på endnu 5 år, hvis man har under 5 point, ellers automatisk udvisning.

  WJ: Hvordan skal man optjene 5 point, når du kun tildeler minus-point? Ingen kan jo blive i landet med din prøve, og det er da heller ikke meningen.

  Kommentar by WilliamJansen — 24. februar 2011 @ 17:48

 11. undskyld wislam, der skulle selvfølgelig have været skrevet at man max må få minus 5 point. Men folk er velkomende i mit DK, hvis de selv betaler opholdet, selv indordner sig og ellers hurtigst muligt bliver så danske som muligt. Nok en del anderledes end dit og Asmaas DK hvor det at få minus 5 point næsten er en ære, bare se Asmaas egen bror.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 24. februar 2011 @ 17:49

 12. 9.Christensen.

  Det er jeg ked af er overgået dig fordi du forsvarede dig selv !

  Hvordan kan det være unødvendig vold, når man står overfor 2 mænd med knive der vil røve ens egne penge forstår jeg ikke.

  DE skulle have været en tur bag tremmer – måske de senere har lavet noget, der har bragt dem i tugthus, helt umuligt er det nok ikke.

  Dommeren kunne have idømt dig nogle bøder og/eller en betinget dom.

  Trist.

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. februar 2011 @ 17:49

 13. Det er nærmest en åndelig befrielse at læse Broholms pointliste. Guderne må vide at sådan en stram udlændingepolitik ville være en kærkommen gave i Danmark, og resten af Europa for den sags skyld.
  Det bedste ville være hvis visse lande SLET IKKE kunne få så meget som en eneste godkendt asylansøger pr. automatik. Hvorfor skal Danmark tåles deres borgere?
  Jeg bliver træt af at se selv svenskere overrende butikkerne på Amager og i City, den svenske arbejdskraft der oftest ikke taler et kvæk dansk. Nuvel jeg forstår udemærket svensk men det er af nu engang elendig service at tale et fremmed sprog i en dansk butik.

  Men tilbage til sådan en liste. Det ville luge ud i ukrudtet, og for første gang i umindelige tider give os en anstændig asylpolitik. Anstændig for Danmarks befolkning. Man taler stolpe op og stolpe ned om anstændighed overfor flygtningene, nu må det kraftedme være på tide at tale om anstændighed og påpasselighed overfor landet Danmark som en helhed. Vi skal dagligt tækkes med de store konsekvenser som primært muslimske landes emigrerede borgere har påduttet os. Og i mindre grad de andre underudviklede lande.

  Jeg mener slet ikke at flygtninge fra krigshærgede lande skal have noget som helst permanent i Danmark, men en STRAM midlertidig form for opholds og arbejdstilladelse. Danmark skylder INTET til fremmede, det er i den grad omvendt. Hvorfor skal det være moralsk eller etisk forkert at hjemsende krigs og fattigdomsflygtninge hvis forholdene er til det? Man må og SKAL være selektiv ift indvandringen, ellers vil den negative byrde vokse og vokse uden skrue.
  En start kunne være en overordentlig stram og konsekvent, men dyb retfærdig pointliste, der kunne afløse den nuværende(er den vedtaget?)pseudo-pointliste folketinget har vedtaget.

  Danmark er ikke kun Danmark mere, men et værtsland for snyltere, svindlere, kriminelle, voldsmænd, fanatikere, “ofre”, og folk på livsvarig(kunstig) overførselsindkomst. Det er de brodne kar man skal rydde op i, og INGEN sten er for tung eller for hellig til at den ikke kan vendes. Venstrefløjen har ingen hellige køer hvad angår skattebetaling, så lad os en gang for alle få slagtet den hellige ko der hedder med et PK ord af anden etnisk oprindelse. Det dækker sådan set alle der ikke har indvandrer-aner i de første 2-3 led.

  Kommentar by Endnu en vantro — 24. februar 2011 @ 18:49

 14. Det skal lige siges at jeg ikke selv skal spille hellig. Jeg har også haft og har stadig en del problemer med at overholde en sådan pointliste. Sådanne vanskeligheder kan alle have.
  Der foregår snyd og svindel i alle lag i Danmark. Det er omgåelse af loven kombineret med en usandsynlig foragt for alt dansk og Danmark som land der får det til at koge over for mig.
  Også en manglende selv-erkendelse, og en manglende ydmyghed overfor værtslandet der mangler.

  Det er når der går systematik og når det eskalerer på landsplan, at man må sætte hårdt imod hårdt. Der er ALT for mange hellige køer i den danske debat, for meget pseudo-anstændighed der gør at vi ikke kan adressere problemerne korrekt, og kalde ting ved navns nævnelse.
  Man SKAL tage fløjlshandskerne af, hvis man skal kunne tackle dagens Danmark 2011 med alle de problemer der er opstået med indvandringen til Danmark. Længere er den egentligt ikke i min verden.

  Kommentar by Endnu en vantro — 24. februar 2011 @ 18:54

 15. @7 Nosferatu:

  Fantastisk kommentar! TÆNK at der stadig er så håbløst naive mennesker i samfundet, at den simple bemærkning ikke får alle til at le hjerteligt, men at flere faktisk tror på det? Broholms pointsystem burde indføres i morgen, men Gau-leder Løkke skal nok spørge de kloge i sovjethovedstaden Bruxelles.

  Kommentar by Carsten Larsen — 24. februar 2011 @ 19:37

 16. Hvordan mon oprettelsen af en dansk pendant til EDL ville blive modtaget af førerbunkeren i dansk politik (Politiken), og deres sorte kamptropper i AFA?

  Kommentar by Carsten Larsen — 24. februar 2011 @ 19:39

 17. Selve eksemplet er jo slående

  Man kommer til Danmark, fordi man vil (formodentligt) til en bedre verden grundet eks. krig

  Man kan intet bidrage med til egen forsørgelse, for ikke at tale om til samfundet

  Man ønsker ikke at benytte samfundets normer (sprog) eller institutioner (konflikthåndtering)

  Man lyver for samfundets autoriteter

  … og når man så dømmes for alvorlige lovbrud (lad os overse den sindsyge kørsel et øjeblik), så får man FAN’ME rabat på strafudmåling p.g.a. ovenstående.

  Kommentar by kbh — 25. februar 2011 @ 08:50

 18. Samfundet er jo urimeligt lethåndet overfor eks. snyd. Desværre.

  Både for danske statsborgere og andre.

  Der er nok mange der ville ønske at Jønke, Brønderslevforældrene og lignende personer kunne udvises også, men det gør det jo ikke “racistisk” at arbejde for, at vi faktisk udviser de kriminelle og parasitter, som rent faktisk ikke har en ubetinget ret til ophold i landet.

  Broholm: Dit pointsystem er genialt. Satte man grænsen ved 8-point, så havde man stadig fået en meningsfyldt indsat igennem.

  Kommentar by kbh — 25. februar 2011 @ 09:03

 19. Jeg fik PTSD af at læse dette her. Jeg må op til min sagsbehandler i morgen.

  Kommentar by Thomas Rimmer — 25. februar 2011 @ 09:25

 20. Det er skræmmende læsning.

  Jeg spekulerer dog på om disse folk ikke et et produkt af Danmark (S-R) inden 2001. Hvis de samme mennesker var kommet til DK i dag, så havde følgende gjort sig gældende:
  1) De havde sandsynligvis ikke fået ophold, og slet ikke permanent på forsørgelse.
  2) Der havde været stillet langt større krav til deres sprogkundskaber, og det lyder ikke ifølge fremstillingen som om den nogensinde ville kunne klare indfødsprøven.

  Eneste men: Ved ikke om PTSD fritager en fra de normale krav, i så fald havde det nok desværre ikke gjort den store forskel…

  Nu venter vi bare på at EU centraliserer asylsøgningsprocessen, og så kan vi se frem til 5-10.000 nordafrikanere på årsbasis, men fuld ret til de offentlige kasser.

  Kommentar by Jacob — 25. februar 2011 @ 10:55

 21. Supergodt initiativ fra Broholm, og idéen kan sagtens udvikles. Jeg opfordrer DF til at arbejde for et repatrieringspointsystem.

  Kommentar by Sigwar — 25. februar 2011 @ 11:17

 22. Har I for resten bemærket, at der holdes brandudsalg i retterne i øjeblikket. 14 år til rumæneren!. Så har man da fået rabat så det vil noget.
  Og så lidt mere out off topic. ifølge en god ven der har været leder i fægselsvæsnet, koster det hvert år svimlende summer at få ordnet de kriminelles tænder. Det har de krav på, og der bliver ikke sparet på noget, det er dyre implatater, ikke gebisser, som kun en pensionist kan drømme om. Få en helt ny mund for 100.000.. Her går det godt!

  Kommentar by Slyrgraff — 25. februar 2011 @ 12:38

 23. 14. Endnu en vantro.

  Jeg kan rigtig godt lide dit udtryk : pseudo-godhed .

  For der KAN ske det med godhed, udøvet i praksis, at holdes denne ikke i tøjler kan den udarte sig til en form for ondskab.

  Hvilket vi også kan opleve i forbindelse med de forskellige Gode Mennesker i de forskellige organisationer og deres meget store forskelsbehandling af hhv. muslimerne og danskerne, de oprindelige indbyggere.

  Hensynet til muslimerne er blevet til en forkvaklet form for hensyn.

  For det er forkvaklet at politikerne,meningsdannerne, gode mennesker i organisationer som f.eks. skulle tage sig af at Menneskerettighederne bliver overholdt NÆGTER at tage danskernes trængsler alvorligt.

  I stedet kan samme danskere forvente, at der p.t. arbejdes på højtryk for, at Danmark skal tage imod et x-tusinde antal af folk fra ikke alene de arabisk-islamiske lande der er i oprør, men også fra Afrika.

  Altså sorte, muslimske afrikanere.

  Jeg ved ikke hvor meget mere VI som samfund kan holde til.

  Men det der med de sorte, afrikanske muslimer vi skal lukke ind i de europæiske lande er jo forlængst planlagt af EU .

  At vi ikke protestere over dette er sandsynligvis fordi europæerne IKKE er bevidste over denne EUs hensigt.

  Det er frygtelige udsigter vi har for regeringen agter ikke at sig STOP, ikke flere muslimer til dette her land !

  Kommentar by Vivi Andersen — 25. februar 2011 @ 14:57

 24. Hvorfor er det egentligt, at folk flygter fra de nordafrikanske lande. Nu er diktatorerne faldet, så bliver der jo frihed og demokrati. Det siger de selv på DDR.

  Kommentar by Ciska — 25. februar 2011 @ 20:48

 25. Smid dem ud.

  Kommentar by odins bror — 26. februar 2011 @ 05:44

 26. Jeg ser den muslimsk verden er en alvorlig trussel for alle folkeslag
  når folkevalgte politiker i alle eu og skandinaviske lande er fulstæn
  dig uansvarlige overfor deres vælgere der har valgt disse politikere.

  De vil ikke gå under de gældende lov og ret og landsskikke det skal i
  info folkevalgt politikere alle partier de er alle skyldige hvad sker
  i Danmark der bliver overtaget af muslimer der vil tage magten i dk.

  Danmark er for danskere og ikke for de fremmede udenfor skandinaviske
  lande kan i dansker ikke få info folkevalgt politikere alle partier i
  folketing og ude i den offentlig debat i aviser radio tv debatsider.

  I må klare op med jer selv & fortid før nutid det afgør jeres fremtid
  i må klare op med jeres landsmænd/ kvinder de hjælper dem i mod jer i
  landets kommuner amter region de er landsforrædere i mod jer i >dk<.

  Det kan ikke være retfærdigt tusinde af muslimer og andre folkeslag i
  Danmark lever af staten og kommuner der betaler miljarder for alle de
  fremmed der får bedre levevilkår end almindelige danskere i Danmark.

  Kommentar by Hans Birgir Hansen — 26. februar 2011 @ 05:56

 27. Det er jo åbenlyst at de mennesker ikke hører til her.
  Deres adfærd er tydeligvis ikke foreneligt med en tilværelse i Danmark.
  Det er jo mennesker der intet har ydet til det danske samfund, der udelukkende en økonomisk belastning, deres adfærd, deres forhold til sandheden, deres manglende lyst til at lære dansk og tale det sprog som er en forudsætning for at kunne begå sig i danmark og endeligt deres voldlige adfærd gør at jeg ikke har lyst til at betale skat til underhold af dem.
  I øvrigt er det et yderst problematisk signal domstolene sender med en betinget straf. Godt nok er vold slemt, men ikke så slemt at I skal en tur i det sorte hul. Mennesker så primitive, som dem, har kun en oplevelse af en skolelærer der skælder dem lidt ud, og så kan de i øvrigt gå hjem og leve livet som sædvanligt!

  Kommentar by Andreas — 26. februar 2011 @ 10:55

 28. Sadam-regimet er blevet fjernet fra magten for flere år siden. Det bør medføre repatriering af “flygtninge”(inklusive deres familiemedlemmer) fra irak. Og det kan kun gå for langsomt. De hjemsendte irakiske “flygtninge” kan være med til at opbygge deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 26. februar 2011 @ 20:20

 29. “Gellerup lægger for tiden beton til en hadefuld konflikt mellem flere store mellemøstlige familier. To anholdt i dag.
  Det har givet slagsmål og ballade igennem længere tid. Hvis vi ikke vi får lagt låg på, så har det det med at eskalere, fortæller chefpolitiinspektør ved Østjyllands Politi, Bent Preben Nielsen.

  – Jeg er 80 procent sikker på, at de vil forsøge at slå mig ihjel – om det er en bilbombe eller en kniv jeg bliver stukket ned med, det ved jeg ikke, fortæller et medlem af den ene familie til DR.” (Gellerup, Aarhus 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2210173.ece

  “En 56-årig kvinde af mellemøstlig herkomst fik sprøjtet peberspray i ansigtet af tre maskerede mænd, da hun mandag kl. 20 åbnede døren til sin lejlighed i Gellerup i det vestlige Aarhus.
  Mændene overfusede kvinden med skældsord på arabisk og trængte ind i hendes stue, hvor hun blev skubbet ned i en sofa og fik vredet armen rundt på ryggen.

  “Kvinden fik et tæppe hen over sig og havde svært ved at trække vejret. Hun mistede bevidstheden og var blevet bundet med et blåt reb om sine ben, da hun kort tid efter kom til bevidsthed igen,” fortæller politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.” (Gellerup, Aarhus 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/hjemmeroeveri-kvinde-fik-peberspray-og-arabiske-skaeldsord/20110125/artikler/110129520/1877?ref=eblistermest

  “En forlovelsesfest for en afghansk pige i forældrenes hjem i Hedeboparken i Roskilde endte i går i gemen vold. Forklaringen var tilsyneladende jalousi.

  For mens familien fejrede forlovelsen dukkede en af pigens brødre, som tilsyneladende er raget uklar med resten af familien, op til forlovelsesfesten sammen med tre andre mænd. En af disse mænd mente sig forbigået som bejler til pigen og var derfor rasende over forlovelsen.” (Roskilde 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1413817.ece

  “En 20-årig mand med indvandrerbaggrund må overnatte i arresten efter en voldsepisode søndag eftermiddag på parkeringspladsen ved Bazar Vest i Brabrand.
  I forbindelse med et skænderi med en 30-årig mand, ligeledes med indvandrerbaggrund, stak den 20-årige ud efter modparten med en skruetrækker, dog uden at ramme.” (Brabrand 2010)

  H t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2188714.ece

  “Vestegnens politi er tæt på at få fat i den person, der i aftes skød på en 21-årig mand med to skud på Blokhus Alle i Brøndby Strand vest for København.

  – Vi leder efter en ganske bestemt person, og det er formentlig kun et spørgsmål om tid, før vi finder frem til ham, siger politikommissær Brian Larsen, Vestegnens politi til bt.dk.
  Den 21-årige blev ved 21- tiden i aftes ramt i balden og i læggen, da der blev affyret to skud.

  Han blev indlagt på Glostrup Sygehus og er uden for livsfare. Han vil efter alt at dømme blive afhørt i løbet af i dag.
  Der er tale om et opgør mellem indvandrergrupperinger, men hvad opgøret gik nærmere ud på ved politiet endnu ikke.” (Brøndby Strand 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/politiet-jagter-nanvgiven-skudmand

  “Tre på hospitalet og angiveligt skud i luften, da grupper stødte sammen foran en grønthandler på Nørrebro i København i aftes.

  (…)

  Kilder i politiet vurderer, at der blev skudt mindst ét skud direkte i luften, men det kunne i aftes ikke endeligt bekræftes. Den umiddelbare vurdering hos politiet var i aftes, at der var tale om et bandeopgør mellem andengenerationsindvandre, men heller ikke det kunne bekræftes.

  Tre mænd blev sendt på hospitalet, to med skader efter regulær bank og én på grund af knivoverfaldet. De blev i aftes alle meldt uden for livsfare.” (Nørrebro 2008)

  h t t p://avisen.dk/voldsomt-opgoer-noerrebro-220508.aspx?CommentPosted=true#commentmessage

  “En yngre mand blev såret af knivstik i håndleddet og flere blev anholdt, da to grupper af indvandrere tirsdag sloges med jernrør og knive i Humlebæk.

  Det var formentlig længere tids stridigheder mellem lokale indvandrergrupper, der tirsdag eftermiddag kulminerede i en voldsom kamp på Kirkeskov Allé i Humlebæk.
  Slagsbrødrene, der alle er yngre mænd, brugte bl.a. jernrør og knive i opgøret, der kl. 16.15 fik flere til at tilkalde Nordsjællands Politi.” (Humlebæk 2009)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1712052.ece

  “Politiet i Århus frygter en bandekrig mellem kriminelle kurdere og palæstinensere i Gellerupparken, skriver stiften.dk.
  I løbet af tre dage har der været to opgør med knivstik mellem grupperne. Fire mænd med kurdisk baggrund er såret, og den seneste hændelse fandt sted i weekenden.

  Ved en tilfældighed opdagede politiet opgøret natten til lørdag, da en politipatrulje spottede en bil med nogle kurdere på vej til Århus Sygehus. Den ene havde et knivstik i skulderen.” (Gellerup, Aarhus 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1981197.ece

  “En ellers fredelig Kulturnat i Helsingør fredag aften, blev ved 21-tiden midlertidigt skæmmet af et kæmpe-slagsmål på Axeltorv, hvor op imod 100 personer med anden etnisk baggrund, tilhørende forskellige grupperinger, røg i totterne på hinanden.

  Nordsjællands Politi modtog klokken 21.02 en anmeldelse om et igangværende kæmpe-slagsmål, hvor op imod 100 personer skulle være involveret.” (Helsingør 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/kaempeslagsmaal-ved-kulturnat-/20100925/artikler/100929510/1052

  “Politiet brugte peberspray i Århus, hvor op mod 30 tyrkere og somaliere var involveret i et masseslagsmål.
  Politiet brugte peberspray i Århus, hvor op mod 40 tyrkere og somaliere var involveret i et masseslagsmål.

  Ifølge Østjyllands Politis oplysninger var det et skænderi mellem to børn, der udløste et masseslagsmål mellem tyrkere og somaliere i Århus-forstaden Lystrup.
  En pige havde kastet sand i ansigtet på en anden pige, der ringede til sin far, som ifølge politiet ankom til stedet og tildelte det andet barn en lussing.” (Aarhus 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2063310.ece

  “Politiet blev kaldt til Finlandsvej i Vejle klokken 22.30, hvor der var familiefight mellem to familer med udenlandsk baggrund.
  Politiet kunne konstatere, at flere familiemedlemmer både havde slået og bidt hinanden.

  Betjentene fik nogenlunde ro på situationen, og to personer blev sendt på skadestuen. Men hermed var luften ikke gået af ballonen.
  Kort efter ringede personale fra skadestuen og bad politiet om straks at komme, fordi flere familiemedlemmer nu var dukket op på skadestuen og råbte og skreg, fordi de mente, at personalet på skadestuen arbejdede for langsomt med de tilskadekomne.” (Vejle 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/familier-slog-og-bed-hinanden

  “En gammel familiestrid fra Gellerup ved Århus blussede sent i aftes op på ny. De to rivaliserende familier har tidligere været til mægling hos politiet, men klokken 22 i aftes var ordene sluppet op, og 12-15 familiemedlemmer mødtes på Gudrunsvej ved Gellerup for at lade næverne tale.” (Gellerup, Aarhus 2009)

  h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-21348187.html?forside

  “- Så kan du lære det, råbte skytten til sit offer, da en 26-årig mand blev skudt i benet
  23:39, 12. jan 2011 | Jesper Hjorth, Esben Christensen
  En 26-årig mand af anden etnisk herkomst end dansk blev klokken 21.51 onsdag aften skudt i benet på Værebrovej nummer 10 , det fortæller vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, Kim Svenningsen til ekstrabladet.dk.

  Skyderiet skete tæt på en anden skud-episode i Lyngby, men politiet er 99,9 procent sikre på, at der ikke er sammenhæng mellem de to episoder.
  Skytten kendte tilsyneladende sit offer, det forklarer det 50-årige øjenvidne, Jan, til ekstrabladet.dk.
  Onsdag aften så han skyderiet i Værebroparken i Bagsværd nordvest for København.” (Bagsværd 2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1486533.ece

  “Mand er netop blevet kørt på Rigshospitalets Traumecenter. Han er´angiveligt blevet ramt af skud under et opgør foran en butik på Frederiksberg Allé.

  Politiuet har í øjeblikket for travl t til at kommentere ekstrbladet.dks oplysninger, men øjenvidner forklarer til ekstrabladet.dk at en gruppe unge mænd med anden etninsk baggrund var i højlydt skænderi.
  Skæneriet eskalerede til råben og skrigen og derefter blev der løsnet mellem 4-6 skud, forklarer vidnet, der kørte forbi gruppen netop da skuddene faldt.” (København 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1479323.ece

  “Nytårsaften kort efter klokken 20 døde en 28-årig mand på Rigshospitalet. Det skete, efter, at han tidligere på dagen blev skudt ned på gaden ud for frisørsalonen Exsalonce på Frederiksberg Allé i København.
  Den sårede blev straks indlagt på Rigshospitalets traumecenter, hvor han forgæves blev lagt i respirator. Kort efter kunne politiet anholde en mand på 25 år, der mistænkes for at være indblandet i skudepisoden.

  Han blev efter tip fra nogle vidner pågrebet på Vesterbrogade. Ifølge Københavns Politis centrale vagtleder er der tale om en person, som er kendt af politiet.
  Senere på eftermiddagen blev yderligere to personer, en 19-årig og en 16-årig, anholdt i Greve syd for København. Ligesom den dræbte og den tredje anholdte er de af anden etnisk oprindelse end dansk.” (København 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/28-aarig-mand-doed-efter-skud-1

  “Hele fem politibiler blev sendt med udrykning mod Kerteminde ved 15.30-tiden i dag.

  Årsagen var, at en gruppe af unge drenge – med anden etnisk baggrund end den danske – i Odense var på vej til Kerteminde i en rutebil. Angiveligt for at slås med en anden gruppe af unge.

  (…)

  Ifølge Stiftstidendes oplysninger har gruppen i bussen tidligere på eftermiddagen været indblandet i et slagsmål på banegårdscentret i Odense.” (Odense 2008)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1046351:Kerteminde–Optraek-til-stor-slaaskamp-afvaerget-af-massiv-politistyrke

  “Odense Politi jagter en gruppe indvandrere, der har angrebet mand med kniv midt på gaden i Odense. Manden er indlagt med kritiske indre blødninger, men er uden for livsfare.

  Fyns Politi mandag morgen endnu ikke på sporet af de10-15 unge med udenlandsk herkomst, der søndag forsøgte at dræbe en 19-årig mand med flere knivstik i ryggen. Manden er fortsat indlagt på Odense Universitets Hospital. Knivstikkene ramte i nyre og lunge. Manden er nu uden for livsfare.

  (…)

  – Vi ved, at ofret kommer fra Jylland og selv af udenlandske herkomst.” (Odense 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/ung-mand-dolket-i-ryggen-i-odense

  “To familier jagtede fredag aften hinanden rundt i Hirtshals bevæbnet med kødøkser. Ingen blev anholdt, men økse-ejerne sigtes for overtrædelse af våbenloven.” (Hirtshals 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Familier-jagtede-hinanden-med-koedoekser/Danmark/artikel/73701

  “Politiet har anholdt og tilbageholdt tre familiemedlemmer efter et groft knivstikkeri på Amager
  En hel familie bestående af far, mor og deres søn er anholdt under mistanke for at stå bag et livsfarligt knivstikkeri, der kan koste en 21-årig ung mand livet.

  Knivstikkeri fandt sted på en parkeringsplads på Amager søndag, og overfaldet menes at være led i et familieopgør.
  Den 21-årige mand, som blev stukket ned, blev i første omgang kørt til Amager Hospital af en privatperson. Her fik han førstehjælp, men blev siden overført til Traumecentret på Rigshospitalet.” (Amager 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article2103624.ece

  “Nivå: Fire mænd med i indvandrerbaggrund i alderen 15 til 65 var lørdag eftermiddag ved 14-tiden ved Nivå Station indblandet i et meget højrøstet skænderi om ejerskabet en muskelhundehvalp. Opgøret var så voldsomt, at politiet måtte tilkaldes af andre tilstedeværende på stedet.” (Nivå 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Indvandrere-i-slagsmaal-om-kamphund/Fredensborg/artikel/78075

  “En gruppe unge indvandrere overfaldt to unge i en park i København med knojern og en jernstang. Det ene offer måtte syes med 40 sting i hovedet. Et tvillingepar på 16 år blev i dag fængslet for volden.

  – Det er umotiveret rå vold, siger vagtleder Emil Jensen, Station Bellahøj, om overfaldet, som skete søndag aften kl. 22.38 i Fredens Park ved Ryesgade.

  Politiet mener, at der deltog seks-otte, måske 10, unge i overfaldet.

  I dag blev to tvillinger på 16 år fængslet for 20 dage i Københavns dommervagt. De nægter sig skyldige, men skal surrogatfængsles på en sikret ungdomsinstitution.

  De to ofre på 16 og 18 år er også af anden etnisk oprindelse.” (København 2008)

  h t t p://www.bt.dk/article/20081223/krimi/81223047/

  “En 17-årig mand blev tirdag ramt af et enkelt skud i låret i Ishøj Bycenter.
  Derefter forsvandt en større gruppe unge i al hast fra gerningsstedet. Det oplyser Københavns Vestegns Politi.
  Skudepisoden kommer efter flere dages ulmen og urolighed – formentlig som et opgør mellem unge indvandrere. Københavns Vestegns Politi ved endnu ikke, hvad der ligger til grund for opgøret.” (Ishøj 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1967291.ece

  “To grupperinger af unge mænd med anden etnisk baggrund røg fredag aften i totterne på hinanden på Shell´s tankstation på Milnersvej i Hillerød efter et mindre sammenstød mellem to biler.

  Det oplyser Nordsjællands Politi lørdag til lokalavisen.dk

  Mange trak knive

  Nordsjællands Politi blev tilkaldt til det dramatiske kniv-slagsmål klokken 20.38 fredag aften, efter at flere af de implicerede slagsbrødre have trukket knive mod hinanden.” (Hillerød 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/blodigt-kniv-slagsmaal-paa-tankstation/20101211/artikler/101219903/1009?ref=eblisterseneste

  ”Skudopgør mellem udlændinge på åben gade. Klokken 12.52 løb en anmeldelse ind hos Nordjyllands Politi om slagsmål bag spritfabrikkerne på havnen i Aalborg. Umiddelbart efter blev der affyret skud samme sted. Selvom politiet har anholdt otte personer, er de stadig på forholdsvis bar bund.” (Aalborg 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/skudopgoer-mellem-udlaendinge-paa-aaben-gade

  “Strid og slåskamp mellem en somalisk og en arabisk familie på Hasle Bispehavevej endte lørdag sidst på dagen med, at en 39-årig gravid kvinde måtte køres til et tjek på skadestuen.
  Volden havde dog ikke umiddelbart fået alvorlige konsekvenser for det ufødte barn, fortæller vagtchefen hos Østjyllands Politi.
  Hvad uenigheden gik ud på, er indtil videre uklart, men politiet måtte rykke ud til stedet to gang i løbet af lørdagen.” (Hasle 2010)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/kriminalitet/article2195584.ece

  “Kort før klokken 18 i aftes fik Syd- og Sønderjyllands Politi anmeldelse fra en af sine tolke om, at han var blevet truet på livet af en landsmand i Netto i Bramming.” (Bramming 2011)

  h t t p://www.jv.dk/artikel/1043658:Esbjerg–53-aarig-sigtet-for-trusler-mod-tolk

  Kommentar by Liva — 26. februar 2011 @ 20:56

 30. Det er utrolig,
  Danmark ikke har en aktiv udvisningspolitik,
  når vi har en indvandringspolitik.

  Disse mennesker må kunne leve i eget land
  af den pension, de kan få herfra.

  Den asylmuslimske besættelsesmagt er en pestilens !

  Den Røde kollaboratør Byrde i offentlig ansættelse
  tjener sin profit på Indvandrerbyrden, det er tydeligt.
  Den næres af den.

  Det er noget griseri.
  Der burde være et opgør med det alt sammen
  som i 1945 efter besættelsen dengang !

  Kommentar by uafhængigenationalanarkister — 26. februar 2011 @ 22:16

 31. Det Danske Folk snydt!
  Inden et nyvalgt folketing begynder arbejdet, skal de alle højtideligt skrive under på, at de vil overholde grundloven.
  I grundlovens §44 stk. 1 står: »Ingen udlænding kan få indfødsret uden ved lov«.
  Det kan ikke siges mere klart. Alligevel skrev regeringen Anker Jørgensen i 1977 under på FN’s konvention om begrænsning af statsløshed. Dermed lovede man FN at give statsborgerskaber i strid med grundloven.
  En hæderlig og begavet presse ville have krævet en forklaring: »Anker, er du ligeglad med grundloven eller med konventionen, eller er du bare dum?«
  Nu havde vi heller ikke dengang en hæderlig og begavet presse, så spørgsmålet blev aldrig stillet, og vi der husker Anker, er ikke i tvivl om, at han bare er dum.
  Juridisk er der ikke skygge af tvivl om, at grundloven vejer tungere end konventionen, der dermed er ugyldig. Alligevel lyder det fra en samlet presse, at statsløse palæstinensere er blevet snydt for dansk statsborgerskab. Det forholder sig lige omvendt. Det danske folk er blevet snydt for den beskyttelse, grundloven giver mod udhuling af vor nationale arv.

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. februar 2011 @ 23:09

 32. Det ufaglærte “arbejde” som de såkaldte gæstearbejdere(fra bl.a. tyrkiet, pakistan og ex-jugoslavien) udførte er forlængst afsluttet og betalt. Desværre “glemte” socialkammeraterne at hjemsende de arbejdsløse udlændinge(og deres familiemedlemmer). Den danske stat bør derfor snarest muligt, økonomisk motivere de omkomstningstunge udlændinge til at rejse hjem.

  Kommentar by Jørgen — 27. februar 2011 @ 19:44

 33. Det ovenstånede er sendt til Søren Espersen DF og en til folketinget.
  Men de er jo nok altvidende.!!!!!
  Bliver Birthe Røhn afskediget som integrationsminister, vil de ansvarlige komme til at stå til ansvar. F.Eks når balonen går op, Helst inden.
  For Grundlovens §44 og §67 SKAL overholdes.!!!
  Skal grundloven ændres, som følge af EU regler og FN konventioner, skal det til folkeafstemning. Sådan enkelt er det bare.
  Holger Danske er ved at vågne. !!!
  Jeg har skerver det ovenfor stående på en blog i JydePotten. De kan ikke tåle at man siger sandheden, så det er slettet. Wat avis FY.

  Der er intet som maner, som når et flag går til tops.

  Jeg mener hermed at der skal focuseres på dette, alt andet nytter ikke en hudende fis

  Kommentar by Charles Nielsen — 27. februar 2011 @ 21:12

 34. Det er fornuftigt at få sendt de kriminelle udlændinge ud af landet efter straf. Det vil virke afskrækkende på udlændinge, der overvejer at udføre kriminelle handlinger. Og det er det eneste, som de forbryderiske udlændinge frygter.

  Kommentar by Jørgen — 1. marts 2011 @ 19:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper