24. februar 2011

Demokrati – Pøbelvælde: “… her attackers were screaming, “Jew! Jew!” during the assault”

Lars Hedegaard og Michael Irving Jensen debatterede i gårsdagens udgave af P1 Debat, de senere ugers udvikling i flere islamiske lande. Irving Jensen, hvis had til Israel gør ham sympatisk indstillet overfor Hamas, var selvfølgelig begejstret. Snaphanen kalder ham ‘hallelujademokrat’, men det er nok lidt for venligt. Han er ikke naiv venstreorienteret, men kynisk venstreradikal.

“Vi ser jo altså nogle unge, som kæmper for nogle af de de samme idealer som vi står for.” (Michael Irving Jensen)

(Michael Irving Jensen, P1 Debat, 23. februar 2011)

Da Hedegaard endelig fik ordet henviste han til CBS-reporteren Lora Logan, der midt på Tahrir-pladsen i Cairo blev udsat for nogle af ‘de samme idealer som vi står for’, men tydeligvis ikke dem alle. Man kan ikke erstatte hundrede års almen dannelse og demokratisk udvikling, med plus-ord og socialkonstruktivistiske floskler. Hvis der kommer noget der ligner demokrati i betydningen folkets vilje, så vil det i flere lande formentligt ende med det vi normalt kalder pøbelvælde.

Fra New York Post – Lara Logan set upon by mob in brutal sex attack.

“”60 Minutes” correspondent Lara Logan was repeatedly sexually assaulted by thugs yelling, “Jew! Jew!” as she covered the chaotic fall of Egyptian President Hosni Mubarak in Cairo’s main square Friday, CBS and sources said yesterday.

The TV crew with Logan, who is also the network’s chief foreign correspondent, had its cameras rolling moments before she was dragged off — and caught her on tape looking tense and trying to head away from a crowd of men behind her in Tahrir Square.

“Logan was covering the jubilation . . . when she and her team and their security were surrounded by a dangerous element amidst the celebration,” CBS said in a statement. “It was a mob of more than 200 people whipped into a frenzy.

“In the crush of the mob, [Logan] was separated from her crew. She was surrounded and suffered a brutal and sustained sexual assault and beating before being saved by a group of women and an estimated 20 Egyptian soldiers…

A network source told The Post that her attackers were screaming, “Jew! Jew!” during the assault. And the day before, Logan had told Esquire.com that Egyptian soldiers hassling her and her crew had accused them of “being Israeli spies.” Logan is not Jewish.”

(Lora Logan blandt ‘demokrater’ på Frihedspladsen i Cairo, 11. februar 2011)

Flere detaljer i en opfølgning.

“… she was stripped, repeatedly punched and slapped and pinched so hard that sensitive parts of her body were covered in red marks, according to a new report. Wounds on her body were consistent with being hit by the poles that demonstrators were using to fly flags, London’s Sunday Times reported.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23325/trackback

14 Comments »

 1. Jeg hørte på Fox News, at dagen før måtte de skride fra “Frihedspladsen” fordi disse muslimske mørkemænd ville bedække en lyshåret kvinde som var med reporter holdet.

  Kommentar by Fritz — 24. februar 2011 @ 17:37

 2. Michael Irving Jensen har gang på gang taget terrorgruppers standpunkt og gjort det til sit eget. Han lyver og manipulerer sandheden. Han er i det hele taget en propagandist i “forskerklæder”, der ikke skyr nogen midler til at fremme sine fascistoide fællers sag. Han er mest at sammenligne med Dragsdahl – en propagandist og en mand med en “sag” og en nyttig idiot.

  Kommentar by Limewoody — 24. februar 2011 @ 17:47

 3. Muhammedanerne tilhører en tilbagestående kultur…

  Kommentar by Jern Henrik — 24. februar 2011 @ 18:27

 4. Seksuel chikane og det, der er værre, er dagligdag for de egyptiske kvinder. Og selvfølgelig blev Lara Logan kaldt jøde, for det er jo det værste man kan være i muslimske mørkemænds forskruede univers:

  http://frontpagemag.com/2011/02/18/islams-uncovered-meat-excuse-for-sexual-assault/

  Kommentar by Johansen — 24. februar 2011 @ 20:54

 5. ..og alle hans populistiske marxist-akademiske buzzwords galore var ved at give mig kvalme; møgbilligt og endeløst trivielt..

  Kommentar by Mads — 24. februar 2011 @ 22:27

 6. god kommentar i linket:

  FLTom

  02/21/2011 8:04 PM

  Culture shock for Ms Logan. She should now use her platform as a journalist to clue in squishy western liberalism to the true nature of the brutal physical repression women suffer in Islamic countries. This is not a culture we want to emulate or integrate into our own. Nor do we want to play footsie with Shariah Law. Islamic culture desperately requires a strong dose of radical reform, and nothing less. In its present state, it’s simply a strong force for evil and violence in the world.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 24. februar 2011 @ 22:45

 7. Det er vigtigt i vores kultur i vesten at huske på ikke at forledes til at tro, at mennesker, der er opvokset i undertrykkende og fattige forhold, overhovedet tænker på vores måde.
  Dette er ikke sagt for at nedgøre andre kulturer.
  Det er naivt at slå mennesker over en kam. Det har Irving-Jensen ikke fattet. Han har ingen anelse om det. Antropologer ville kunne fortælle ham det.

  Kommentar by boppo — 25. februar 2011 @ 02:04

 8. Kommentar til (Lora Logan blandt ‘demokrater’ på Frihedspladsen i Cairo, 11. februar 2011)

  http://www.youtube.com/watch?v=B2SGamUeMec

  http://www.youtube.com/watch?v=DH7nQW1mP90

  Det er så deres “egne” det går ud over her? Der er mængder af klip på youtube omkring kvinders syge forhold i de lande og muslimers syge forhold til kvinder, kristne, jøder osv osv.

  Kommentar by PBr — 25. februar 2011 @ 09:16

 9. Nu skal “vi” socialdemokrater ikke §266b krænke den primitive muhammedaners kultur, ved at fordømme de helt “rene” uskyldigheder mandslinge, der berigede! den blonde naive kvinde lidt.
  Hun VAR selv uden om det, ja hun VAR, fordi hun ikke havde tildækket sit syndige blonde hår pragt, selv på vores Danske hospitaler forstår vi at de “rene” muhammedaner ikke må fremvise hoved hår pragten, fordi så opildner vi børnevoldtægts forbryderen rollemodellen Pædofeten muhammeds tilhængerne til at belære! de syndige andenrangs kvinder i rettidig omhus omgang med Pædofet hjernevasker lærdommen! om at kvinde hovedhår er farligt for kvinderne selv! vi må jo ikke krænke den muhammedanske belæring, vel………
  På med affaldssækken, ellers …………….

  Kommentar by li — 25. februar 2011 @ 10:13

 10. Til min overraskelse, DR2 stiller kritiske spørgsmål til kunsten.
  http://www.dr.dk/DR2/K/Kulturkoebing/kulturkoebing.htm

  Kommentar by Menig 442 — 25. februar 2011 @ 12:34

 11. Paul Bermans bog The Flight of the Intellectuals vakte lidt opsigt sidste år, da Frederik Stjernfelt anmeldte den og i samme anledning omtalte Susanne Brøgger og Klavs Rifbjerg.
  Brøgger kvitterede med et angreb baseret på en negativ anmeldelse i et amerikansk tidsskrift. Anmeldelsen var skrevet af Malise Ruthven, der her omtales i et uddrag fra Wikipedia:
  “He has taught Islamic Studies and Comparative Religion at the University of Aberdeen, the University of California, San Diego, and Dartmouth College.[2] He used the term “Islamofascism” as early as 8 September 1990 in The Independent.”

  På den baggrund kunne det være interessant at læse hans anmeldelse, men det havde været bedre, hvis den indbildte jazzsangerinde havde læst Bermans bog. Det har jeg, og jeg kan kun anbefale, at man læser den fra ende til anden. Det samme gælder Fourest: Brother Tariq, for når man har læst den og tjekket nogle citater og kilder, er man klar over, at han ikke alene er i ledtog med, men også henviser til al-Qaradawi, som man kan møde her:
  http://www.youtube.com/watch?v=HStliOnVl6Q

  Kommentar by detective — 26. februar 2011 @ 09:01

 12. “Når Brøgger foretrækker et personangreb i stedet for at diskutere de påstande, bogen lægger frem, illustrerer hun ironisk nok netop det Berman kalder de intellektuelles flugt: de skyder på budbringeren i stedet for at diskutere det, der siges. Ligesom man i sin tid skød på Koestler i stedet for at diskutere hans vidnesbyrd om Sovjet.

  Således går Brøgger helt uden om det vigtigste emne i Bermans bog: nazistiske og antisemitiske ideers videreliv i dele af den arabiske verden, især i islamistiske kredse. Jeg kan ikke her resumere bogens omfattende diskussion af dette emne, men et aktuelt citat fra den indflydelsesrige Yussuf al-Qaradawi, Det Muslimske Broderskabs åndelige leder og den kårne helt for Tariq Ramadan og dele af den europæiske venstrefløj, kan måske anskueliggøre denne oversete forbindelse mellem nazisme og islamisme.”
  (Frederik Stjernfelt her:
  http://www.information.dk/243521

  Kommentar by detective — 26. februar 2011 @ 09:04

 13. Al-Qaradawi’s udtalelse på dansk: Allah har gennem historien udsendt folk for at straffe jøderne for deres fordærv. Senest blev straffen udført af Hitler. I kraft af alle de ting, han gjorde imod dem – selv om de overdriver det – sørgede han for at sætte dem på plads.
  Qaradawi håbede, at jødernes næste guddommelige straf vil blive udført af muslimer. En af de mest kendte og af Tariq Ramadan beundrede islamister ønsker med andre ord en genoptagelse af holocaust.

  Bermans anliggende er: at mange vestlige intellektuelle simpelt hen nægter at vide disse ting. Ligesom man i sin tid ikke ville vide, der var noget, der hed Gulag. (Stjernfelt).

  Kommentar by detective — 26. februar 2011 @ 09:27

 14. Jeg hørte programmet og husker mest af alt de afbrydelser der kom Irving jensen til gode igen og igen.
  P1 er og bliver et facistoidt forum for alle venstreradikale.
  Det bliver benyttet udelukkende med det formål for øje at nedgøre folk med andre meninger.
  Det er som resten af Danmarks radio en betonkommunistisk klods om benet på fornuft, logik og realisme.
  Jeg husker et andet program fra p3, Mads og monopolet, i øvrigt et meget populært program, hvor Pernille Rosenkrantz-T(heil) udtalte, med en harme som flød igennem højtalerne, at hvis en gammel dame kom ind i en butik og bestilte en bakke “negerboller” så ville hun sgu spytte vedkommende i ansigtet. Ikke et pip i pressen.
  Danmarks radio har udspillet sin rolle i det moderne samfund hvor vi ikke kan rende rundt i islandske trøjer og være berøringsangste, bedrevidende hippier med hang til urtete og hash.
  Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner og det koster!
  I de her to tilfælde, en udstilling af Lars Hedegaard som utroværdig og ældre Danskere som racister man skal spytte på.

  Kommentar by Frank Hagmann — 27. februar 2011 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper