25. februar 2011

Afghanistan-veteraner hyldet

750 hjemvendte Afghanistan-veteraner blev fredag hyldet ved en større manifestation i København. Ekstra Bladet fortæller, at “nogle få autonome måtte fjernes med magt”, og det siger meget om dansk mentalitet, at en lille gruppe sidstedages-pacifister fra det socialistiske overdrev, ikke blev mødt med andet end foragt.

(flere billeder på Snaphanen: ISAF 10 hjemme fra Helmand)

Oploadet Kl. 23:01 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23362/trackback

35 Comments »

 1. Hvad protesterer de egentligt over? Jeg kan forestille mig at det har noget at gøre med at de kæmper Usa´s “imperialistiske” kamp. Hvilket jo er helt korrekt. Men går da ikke ud fra at de som sådan er imod dræbte Talebansoldater. Jeg håber da at de danske soldater er klare over at de er en brik i et kynisk spil, fyldt med løgne og manipulation og “falske” idealer. Jeg kunne personligt ikke være mere ligeglad med Afghanistan. Og om deres gigantiske problemer med alverdens ting og sager, og et samfund der er dybt tilbagestående.

  Jeg mener ALDRIG at Danmark skulle have ofret ressourcer på landet. Et land der, og det vidste alle godt på forhånd, før eller siden ville vise store mishagsytringer overfor koalitionsstyrkerne. Og en kamp der heller ikke kan vindes, med mindre man etnisk udrenser Taleban og alle stammerne der sympatiserer med dem.
  Man kan godt være imod krigen, blot ud fra et Dansk synspunkt. Det synes jeg meget ofte drukner i debatten.
  Der er 2 sider i Danmark. Enten er man for “demokrati” og Usa´s interesser dernede, eller også er man imod den “imperialistiske” krig og imod den “ulovlige” krig. Uden åbenbart at sympatisere med Talebanstammernes krigere.
  Og så er der det sidste mindretal af rabiate islamister i Danmark der direkte støtter og sympatiserer med Taleban.

  Men det korte af det lange er at soldaterne i og for sig gør en god indsats, men en meningsløs indsats uanset hvordan man kigger på det. Store dele af Afghanistan vil alligevel kollapse når de har trukket sig ud. Og så har jeg så uendeligt svært ved at acceptere at Danmark bruger ressourcer på et muslimsk land, og en krig i et muslimsk land. Det handler om den usandsynlig utaknemlige holdning de har, og den store antipati de nærer uanset hvor meget man gør for dem. Vi har sådan set intet at gøre dernede. Og nej det er ikke set ud fra et afghansk perspektiv.

  Guderne må vide hvor meget dette lille land og dets nabo Pakistan har kostet vesten i krige, og flygtninge og terroreksport/bekæmpelse/præventive foranstaltninger. Det må være mange tusinde milliarder $.

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. februar 2011 @ 00:48

 2. http://www.modkraft.dk/nyheder/article/protest-mod-soldater-march

  Billeder: http://www.modkraft.dk/foto/article/jubel-og-protester-ved

  Kommentar by BE — 26. februar 2011 @ 01:16

 3. Må jeg have lov til at udtrykke min politiske ukorrekte krænkende §266b hyldelst til de brave MANDFOLK der bekæmper mandslinge underkastelses kvindeundertrykker ideologien islam, og bare ikke vender kinden, øjet og alle andre sanser væk fra modbydelighederne som opfostres af kvindehader ideologien iSLAM.
  Det kan så godt være at AFArterne(og de gamledagse autonome fossil forkæmpere for voldelig socialisme DDR kommunist gennemførsel, der ikke fattede murstenene fald i 1989) ikke forstår de ikke er trend sættere mere, men er egoistiske naive kvindeundertrykkere og demokrati fjendske imam-lignende misfostre som slet-slet ingen folkelig opbagning har mere, disse mandslinge AFArter der støtter taliban-kvindeundertrykkelse ideologien iSLAM og kujonagtigt ikke kæmper imod med helbredet som indsats, iklæder helhjertet gerne den affaldssække undertrykkende koran uniform, for at fremme islamisk underkastelse, og giver allah fanden i helvede støtte til at smide kvinder i affaldssække, fordi de tror deres “frihedskæmpende” muhammedaner har samme socialistiske opfattelse som dem. Men det har muhammedanerne ikke, fordi de vil klynge de AFArte voldspsykopater op i lygtepæle, det har de gjort før. men det fatter de “stuerene” AFArter ikke.
  Så lad dem dingle og “køre” futtog med politi strips på hænderne, ingen normale Danskere syntes at have sympati med deres vrangforestillinger.
  Tænk af de voldelige AFArter ikke kunne skabe mere opmærksomhed, de fatter ikke at de ikke har mere sympati end hvad EinHEILSlisten har af minimal folketings spærregrænse tilslutning, stakkels, stakkels mikroskop tilhænger AFArt tilslutning.
  Mandslingene i AFArt afdelingen har kun frank ålen som tilhænger, vi andre ryster på hoved af dem.
  Vi ønsker modige soldater og foragter AFArte mandslinge der kun tør! kæmpe imod menige betjente.
  Hvor må AFArterne have ondt i halsen idag, med de store muhammed kameler de har måtte sluge i manglende opbagning blandt befolkningen for deres sølle angreb på rigtige mandfolke soldater, der ikke bare vender kinden til taliban Pædofetens muhammeds mærkelige krigsførelse og kvinde undertrykkelse.
  Sæt endelig AFArterne i “futtog” med kurs imod mellemøsten, så kan de kæmpe deres “modige” kamp sammen med deres muhammed krybelinge venner, der ynder at kaste med sten også mod kvinder der ikke adlyder mandslinge ideologien iSLAM-BANG-SLAM-BANG volds idiotien.
  Må AFArterne lide samme skæbne som nedgravede utro steningsdømte kvinder!!!!!

  Kommentar by li — 26. februar 2011 @ 03:36

 4. “Velfærd ikke våben”

  Ynkeligt !

  Kommentar by Aglet Xander — 26. februar 2011 @ 05:27

 5. “War is hell – slavery is worse” WC.
  Tak til hold 10 og også til tidligere og kommende udsendte hold. I gør et fantastisk stykke arbejde, som i værste fald kan koste det dyrebareste I ejer – livet.
  Om det er prisen verd? Desværre har vi i DK/EU jo politikere der allerede har solgt kampen på hjemmebanen og så må man jo tage den på udebanen i stedet.

  Kommentar by Neuhammer — 26. februar 2011 @ 10:04

 6. Talsmanden for de militante palæstinenserne, libaneseren (!) Fahti el-Abed, er kendt for sin sympati for Hamas og Hisbollah. Og for at kalde israelske toldere scumbags. Han er nu også formand for en ny forening, der vil lægge sag an mod staten på de statsløse palæstinenseres vegne. Jeg er ike i tvivl om, at Rønn Hornbech bliver draget til ansvar snart, men det er da en morsomhed, at et sagsanlæg skal komme fra ham

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/02/26/084358.htm

  Kommentar by detective — 26. februar 2011 @ 10:21

 7. Set fra et nationalt synspunkt har USA/Israels førte krige i Irak og Afghanistan, ikke gavnet Danmark den mindste smule. Det har tværtimod skabt endnu flere muslimske flygtninge til Europa, ligesom Israels fordrivelse af palæstinenserne skaber flygtningestrømme til Danmark og EU. Bilderbergeren Anders Fogh Rasmussen fik en toppost i nato, det er alt Danmark har fået ud af de krige.

  Kommentar by Morten O — 26. februar 2011 @ 10:55

 8. @Detective, nu gælder de jo om at give vores gæster de allerbedste betingelser i deres nye land, og som alle ved så hjælper det alle med en lile ekstra sum penge fra skatteborgerene. Og lur mig om de ikke får medhold i million erstatninger som naturligvis ikke påvirker deres pensions udbetalinger. Og mon ikke også disse penge frit kan udføres af DK, ja staten udbetaler vel ligefrem pengene på udenlandske konti.

  Kommentar by Hans L — 26. februar 2011 @ 10:59

 9. @Morten O, det vil jeg ikke give dig 100% ret i. vores soldater kommer retur med en meget vigtig erfaring i urban warfare, en erfaring som bliver meget relevant de næste år i DK.

  Kommentar by Hans L — 26. februar 2011 @ 11:01

 10. Hurra. Endelig en anerkendelse af vores soldaters indsats! Lad det blive stolt dansk tradition.
  Mon ikke vi så med tiden vil se samme tilstande som i England, hvor rabiate hulemennesker råbte skældsord mod hjemvendte soldater? Så lad os tage sammenstødet med de stenalderterrorister!

  Kommentar by Carsten Larsen — 26. februar 2011 @ 12:40

 11. Enig med Hans L.

  Desuden er det vigtigt at signalere til terroristerne i for eksempel Afghanistan, at de får smæk med den store kølle, hvis de forsøger på noget.

  Kommentar by kong nytår — 26. februar 2011 @ 14:16

 12. OT.

  Måske en historie der var værd at tage op?

  En satirisk tegning af Wilders fjernet fra hjemmeside efter trusler mod ansatte.

  http://www.rnw.nl/africa/bulletin/anti-wilders-nazi-cartoon-removed

  Kommentar by Abdullah Muhammad — 26. februar 2011 @ 14:16

 13. Navnet Abdullah Muhammad minder mig om et sjovt kuriosum. Vidste i godt at det er forbudt at lade sit barn døbe Jesus i Danmark? Samtidig med at Muhammed er tilladt og samtidigt verdens mest brugt navn. Er det ikke en sjov finurlig lille sag? Jeg kan ikke lade være med at tænke over kontrasten i at verdens mest populære drengenavn er Muhammed, samtidigt med at vi i Danmark ikke må lade vores børn døbe Jesus. Nuvel Jesus er stadigvæk tilladt hvis du er døbt i udlandet, men giver det ikke lidt stof til eftertanke?

  Kommentar by Endnu en vantro — 26. februar 2011 @ 16:02

 14. Træk dem hjem og sæt dem til og beskytte borgerne herhjemme i Danmark.
  Her har politiet jo givet op.
  Falck/brand/ambulance og andre grupper af kommunale ansatte samt civil befolkning kan jo ikke færdes i visse områder herhjemme.
  Sæt militæret ind med en hus til hus kontrol efter eftersøgte og indvandrer uden opholds tilladelse. Og lad dem ekskortere dem ud af landet!
  Angående demonstration. Det jeg så, var der da lidt fyrværkeri i baggrunden. Det er så med hvem, der har affyre dette.

  Kommentar by Peter — 26. februar 2011 @ 17:21

 15. Vi få sandelig brug for vores tapre jenser, når vi en skønne dag starter hjemsendelserne.

  Kommentar by Lars H — 26. februar 2011 @ 19:31

 16. Jeg kommer til at tænke på “hvis i ikke står bag vores tropper, så er i velkommen til at stå foran dem”.
  Sjovt at alle disse “peace” folk aldrig har tralvt med at komme ud og skabe fred i verden, kun hjemme hos dem selv hvor ting som personlig sikkerhed og deres 3 måltider om dagen aldrig kommer i fare.

  Tak for alt svende, i gør jeres job, som vi beder jer om, uden at tænke på politik, konspirations teorier eller religion.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 26. februar 2011 @ 19:34

 17. @ Abdullah Muhammad

  Hvor vover du at sammenligne en selvbestaltet og falsk profet med en seriøs politiker som Geert Wilders?

  Kommentar by kong nytår — 26. februar 2011 @ 20:55

 18. Øhm… Nu kæmper soldaterne jo ikke mod islam, sådan som flere desværre har misforstået det. Vi kæmper for at udbrede et politisk system, demokratiet, som vi opfatter som værende alle andre politiske systemer overlegne uden smålig hensyntagen til, hvad de lokale folkeslag måtte mene derom. Giver det nogen mening at rejse tusindvis af kilometer bort for at slås mod en fjende, som vi samtidig tillader at gå frit rundt iblandt os herhjemme – ja som vi ligefrem importerer?

  Jeg er ked af at sige det, men det er ikke en fædrelandskrig, vi udkæmper i Afghanistan. Det er staten og statens interesser, vi kæmper for, og der er pokker til forskel på stat og fædreland. Vi vil altid være loyale overfor fædrelandet, men ikke nødvendigvis – og kun sjældent – overfor staten.

  Kommentar by Morten — 26. februar 2011 @ 21:29

 19. “statens interesser” ? Vi er i Afghanistan, fordi alle var enige om at det var et rigtigt svar på 9/11.

  Da vi så var landet og talebanerne var flygtet op i bjergene, fandt man ud af, at nu vi var der, kunne vi lige så godt prøve at forbedre lidt på landet – demokrati og ligestilling og den slags. Meget høfligt, men som man kunne forudse allereda da, en håbløst optimistisk opgave. Vi er der kort sagt, fordi vi ikke huritgt kom ud, efter at have banket de talebaner, der var indefor rækkevidde. Vi skulle have været ude et halvt år efter. Desværre.

  Kommentar by wied — 27. februar 2011 @ 00:28

 20. Overskriften var iøvrigtat demonstrationen “FORPURREDE” optoget.. liegså løgnagtigt som mediemisfosteret DR

  Kommentar by PerH — 27. februar 2011 @ 11:31

 21. Ja for det eneste sande medie er selvfølgelig Uriasposten.

  Hvor er det godt at soldaterne er kommet hjem, nu håber jeg ikke at for mange af dem har ar på krop og sjæl. Soldaterne har gjort et stykke arbejde for den danske stat, længere er den ikke. Det er politikernes skyld, klag til dem.

  Jeg ved ikke hvor I herinde får jeres krystalkugler fra, men mit gæt er på bunden af en grøn flaske.

  15.Vi få sandelig brug for vores tapre jenser, når vi en skønne dag starter hjemsendelserne.

  Kommentar by Lars H — 26. februar 2011 @ 19:31

  Direkte tåbelig kommentar, skal vi så også sætte militæret ind over for direktøren der snyder med sin firmabil eller rockerne, come on.

  Kommentar by Michael Larsen — 27. februar 2011 @ 12:34

 22. Bag hver pacifist står en soldat klar til at forsvare pacifistens ret til at være pacifist. For uden denne soldat ville pacifisten ikke overleve

  Kommentar by Nosferatu — 27. februar 2011 @ 13:37

 23. “Jeg ved ikke hvor I herinde får jeres krystalkugler fra, men mit gæt er på bunden af en grøn flaske. ”

  Idiot.

  Kommentar by Tolder — 27. februar 2011 @ 13:50

 24. Ja idioter er der unægteligt en del af. Vi så det under den kolde krig med nyttige idioter som Dragsdal mfl. Vi ser det idag med “journalister” der er i ekstase over de “demokratiske” opstande i sandland. Det er typisk folk der har forlæst sig på Marx og Engels. De skulde hellere læse lidt Clausewit. Det kunde måske tænde et par synapser (hvis ikke de er gået til grunde)!!!!

  Kommentar by karl3447 — 27. februar 2011 @ 14:34

 25. – Michael Larsen, din kommentar til Lars H’s kommentar er da selv en tåbelig kommentar. Almindelig kriminalitet er en opgave som politiet fint kan løse, hvis de ellers får redskaberne til det.

  Repatriering af måske op mod 200,000 uønskede er derimod en opgave, som politiet vist ikke er gearet til. I hvert fald ikke uden hjælp fra militæret til eksempelvis bevogtningsopgaver.

  Ellers har jeg det som så mange andre. Jeg er stolt over vore drenge, men føler, de bliver narret til at slås i en unødvendig og umoralsk krig for magthavernes ønske om Gleichschaltung af kloden. The New World Orden, som George H. Bush proklamerede efter murens fald.

  En national hær har til opgave at beskytte fædrelandet mod indre og ydre fjender. Ikke at være stormtropper for en ideologi, der sætter menneskets lyst og nydelse som det højeste mål i tilværelsen.

  Kommentar by Dog of God — 27. februar 2011 @ 15:25

 26. Dog of God
  Så tvangshjemsendelse af fremmede er ikke en ideologi?

  Kommentar by Michael Larsen — 27. februar 2011 @ 20:01

 27. Dog of god, intet mindre end 200.000 der skal sendes hjem med tvang og så med militærets hjælp. Politiet løser jo den opgave i dag. Hvorfor ikke bare i nogle lejre?
  Det er da godt I ikke har magt som I har agt.

  Kommentar by Michael Larsen — 27. februar 2011 @ 20:02

 28. @Dog of God
  Hvem er det, der skal “repatrieres”, og hvem bestemmer hvem der skal det?

  Kommentar by Polyb — 27. februar 2011 @ 20:45

 29. Godt de er hjemme! Skal vi bare have resten hjem. Det er en rotterede og lorte sandkasse uden lige. Det eneste vi får ud af det er en masse erfaring i krig og en masse krigere og veteraner som har erfaring! Det er skam også vigtigt! Men i de 7 – 8 år er man ikke kommet et skridt fremad! Mange af de dødede og sårede vi har fået skete i kampen om den grønne zone nord for Gereshk, det har vi så valgt at forlade, for at “skabe sikkerhed i Gereshk”. Taleban og de lokaler stammer er ligesom zombier.

  Kommentar by Lavard — 28. februar 2011 @ 00:19

 30. #17 — Geert Wilders er en seriøs politiker på samme plan som Dr. Pepper er en doktor.

  Kommentar by Nemesis6 — 28. februar 2011 @ 03:38

 31. Så Ross Kemp i går på DDR. Talibanerne skyder gerne mod NATO fra moskerne, men de åhh-så-gode vestlige soldater må ikke skyde igen/bombe moskerne. Få nu de soldater hjem og lad hulefolket passe dem selv og lad os bruge pengene på os selv og vore EGEN befolkning. Vi har vist betalt rigeligt for Anders’ toppost.

  Kommentar by Boo — 28. februar 2011 @ 11:55

 32. Brænd deres valmue marker af, så deres skide opium ikke kommer herop.

  Kommentar by Peter — 28. februar 2011 @ 17:22

 33. Michael Larsen, det drejer sig vel om at finde en varig løsning på Danmarks fremmedproblem og i den forbindelse ikke på forhånd at udelukke hvad vi har ved hånden af redskaber.

  Polyb, hvem synes du?

  Kommentar by Dog of God — 1. marts 2011 @ 01:45

 34. Hvorfor må man skyde en muslim i Afghanistan, men ikke i Danmark?
  Er det stedet det kommer an på?
  Skifter du holdning, fordi du skifter land?

  Moskeerne er jihadisternes trojanske heste.
  Erdogan, har en gang for nogle år siden sagt, “moskeerne er vore kaserner, kuplerne vore hjelme, minareterne vore spyd, koranen vores grundlov og de troende vore soldater.

  Med muslimernes egne ord er de alle soldater, man kan altså ikke skyde en civil muslim, de findes ikke. Koranen deler da også verden op i to dele: Den fredlige del hvor Islam bestemmer og den del som er krigszone fordi Islam endnu ikke bestemmer.

  Kommentar by Per Jørgensen — 1. marts 2011 @ 08:48

 35. hvad er værst at voldtage børn eller at dræbe (børn inkl) i en søgen efter spænding og anderkendelse.
  fremtiden vil huske soldaterne som vi husker nazisterne. en flok dumme svin

  Kommentar by bjørn — 22. oktober 2012 @ 13:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper