28. februar 2011

11-årige piger forulempet af 20 unge arabere i Stockholm’sk svømmehal – Intet i medierne

Jeg ville egentligt vente med at blogge til MSM på den ene eller anden måde bekræftede historien, men her mere end en uge efter episoden fandt sted, er det endnu ikke sket, og tilbage er blot at konstatere, at den svenske elite vil gå langt for at multikulturalisere folkhemmet. Fra den nøgterne Political Inkorrekt (via Snaphanen) – Ursprungsposten.

“En pappa anordnade ett kalas för sitt 12-åriga barn på Husbybadet. Med på kalaset fanns bland annat två elvaåriga killar och fyra 11-åriga flickor från samma klass. Barnen hade roligt som sig bör – tills det anlände nya badgäster. Det blev starten på en mardröm för flickorna och de två killarna. Tillsammans med en ledsagare ankom nämligen drygt 20 st ensamkommande s k ”flyktingbarn”, i de övre tonåren och möjligen äldre än så. Etniciten är något oklar men det ska handla om unga män från Mellanöstern…

Enligt den närstående har dennes dotter berättat att hon och de tre tjejkompisarna snabbt blev utsatta för gängets trakasserier och fula kommentarer. Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter. Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel. En av tjejerna lyckades ta sig därifrån och tillkallade genast vakten på badhuset. Denna fick stopp på det som närmast kan kallas för försök barnvåldtäkt och tillkallade omedelbart polisen. Under tiden låstes de 20 ensamkommande in i ett stort omklädesrum tillsammans med sin ledsagare dvs personal från deras asylboende. Polisen var snabbt på plats och förhörde de ensamkommande om det skedda. De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda.”

Oploadet Kl. 06:20 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23395/trackback

25 Comments »

 1. Oh hvor er jeg glad for at se http://politisktinkorrekt.info
  råbe op om problemet. Den stiltiende presse, der implicit samtykker i den etniske krig og etnisk had, ved ikke at publicere og omtale de kriminelle handlinger foretaget af primært arabere og de andre muslimer.

  Gudskelov kan man ikke kvæle ytringsfriheden, ved samstemmende at tie når de ubehagelige sandheder om multikulturen kommer frem til overfladen.
  Det er åbenbart ikke gået op for dem at problemerne ikke forsvinder, blot fordi man gemmer hovedet i en busk.

  Sveriges medier har kapituleret så tørt kan det siges. GUDSKELOV har svensken endnu ikke overgivet landet til Islams borgere.
  Hvor langt tid mon der gør førend den multietniske krudttønde på den anden side af Øresund detonerer med borgerkrigslignende tilstande til følge? Man kan vel håbe at de etniske svenskere er vel forberedt, for det er muslimerne helt sikkert. Våben mangler de ikke, ej heller disponibel mandskab. Det kender vi alt til herhjemme. I løbet af 0,5 kan de moblisere en gruppe på alt fra 5 til et par hundrede blot ved at ringe rundt omkring.
  Det er endnu mere benzin på bålet, hver gang der foregår en muslimsk vs ikke-muslimsk kriminel handling, og endnu mere benzin hver gang de store svenske medier tier og gemmer sig væk i misforstået politisk korrekthed.

  Kommentar by Endnu en vantro — 28. februar 2011 @ 08:15

 2. Ja, den muslimske kultur er primitiv, voldelig og ækel…

  Kommentar by Jern Henrik — 28. februar 2011 @ 11:39

 3. I fredags kunne på politiet kommunikation høre at fire arabere havde moret sig med at skubbe børn OG livredder i vandet i svømmehallen i Hinnerup. Det kan man med garanti heller ikke læse nogen steder….

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. februar 2011 @ 11:48

 4. Ja. pressens stilhed er skræmmende.
  Er ofrene intet værd at skrive om?

  Kommentar by poul sørensen — 28. februar 2011 @ 12:06

 5. Har lige læst i kommentarerne på PI at flere foreslår PI som gratis avis!
  Det var da en glimrende ide.

  Kommentar by poul sørensen — 28. februar 2011 @ 12:09

 6. Der står hverken noget om muslimers eller arabere. Jeg har læst at det var en blandet folk asyl ansøgere fra den tredje verden af ikke europæisk afstamning. Afrikanere er også voldsomt dygtige til at voldtage. Du kan bare se på voldtægts statistikken fra USA. http://www.youtube.com/watch?v=Xy-lXixUiJM det er den eneste youtube video om hule voldtægten i badet.

  Kommentar by Lavard — 28. februar 2011 @ 13:32

 7. Det viser bare, hvad vi er oppe imod. Én enkel syg dansk mand kunne også finde på sådanne ting. Men når en hel gruppe på 20 personer gør sådan noget, så siger det alt om den GENERALLE muslimske mentalitet.

  Disse indavlede muslimske dyr burde aflives for hvad de har gjort, halal vel at mærke.

  Kommentar by Frederik — 28. februar 2011 @ 13:36

 8. Så kom Mona Shahlins inderligste våde drøm, multikulturalismen (læs: Muslimsk monokultur) sørme også til Solna Stad, der nu er kulturberiget med en række alenekommende flygtningebørn.

  Disse flygtningebørn glimrer især ved at have meget dybe stemmer og velvoksne overskæg, og er formentlig langt over 18 år gamle. I øvrigt forbløffende, at en 15-årig dreng på egen hånd, og uden midler, skulle kunne finde fra Afghanistan/Irak/Marokko osv. til Sverige??
  Og sært nok er det kun personer af hankøn, der pludselig dukker op som alenekommende flygtningebørn til Sverige.

  Ikke hvis men når de får asyl, vil der pludselig, og helt som paddehatte op af jorden, vise sig en meget stor klan fra mellemøsten, der så kan få familiesammenføring i Sverige.

  Disse voksne mænd var ellers blevet belært om svenske sæder og skikke, før de gik til svømmehallen….
  Fx at 11-årige piger i bikini ikke er der for at forlyste dyriske mellemøstlige mænd, men blot for at lege. Med hinanden, vel at mærke!

  Well, de svenske socialpædagoger fra asylhemmet kan nok ikke rigtig finde ud af at informere ordentligt.

  På baggrund af historien forstår man jo egentlig godt burkaen/hijabben osv.: Mellemøstlige mænd ejer så åbenlyst ikke den almindelige civilisatoriske opdragelse, at kvinder ikke er kameler eller geder.

  Excuse my french, men jeg bliver squ harm.

  Det blev den ene piges biologiske far vist også, selvom han – ifølge moren – er venstreinficeret, undskyld -orienteret.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. februar 2011 @ 13:40

 9. …og det virkelig mystiske ved disse ‘alenekommende flygningebørn’ fra fx Afghanistan, Irak, Somalia og Marokko, aldrig, gentager aldrig, har personlige dokumenter på sig.

  Så er det jo imponerende, at det er lykkedes dem at tage den lange vej fra den anden side af jordkloden til Sverige.

  Endnu mere forbløffende er det, at de godtroende anstændige fra Folkhemmet tror på dem og tager imod dem, og senere deres ualmindeligt store familie…

  Må man ensrette Øresundsbroen, altså fra vest mod øst? Og sætte afspærringer op den anden vej?

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. februar 2011 @ 13:50

 10. Og som vi jo nok kan gætte, får de nok nu deres eget tidsrum til og kan bade i. Helt uden indblanding fra de lokale beboere.

  Kommentar by Peter — 28. februar 2011 @ 17:17

 11. Jeg havde nok taget den store KOLDE brand/rengørings slange og spulet dem ned i bassinet til de var kølet lidt ned.

  Kommentar by Peter — 28. februar 2011 @ 17:18

 12. Hvad er der værre end akten, er “asylmedarbejderens” rene, faktuelle tilståelse af multikulturens problem:

  “… De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda… ”

  Dvs. hvis det er svensk særlig skik og brug at man IKKE forgriber sig på (unge) kvinder, så er det jo skik og brug i den pågældende gruppe at man GØR det.

  Man må bede til at pigerne ikke er skadede for livet.

  Til gengæld er sådan en sag sikre stemmer til SD, og det er netop det, som tavshedens tyranner vel vil undgå.

  Kommentar by Kbh — 28. februar 2011 @ 17:58

 13. ”En 19 år gammel iraker er tiltalt for å ha startet en brann på asylinstitusjonen Incita på Bøn i Eidsvoll i oktober i år.

  (…)

  19-åringen har i politiavhør erkjent at han tente på asylmottaket sent på kvelden 23. oktober. Dette var den andre brannen på asylmottaket på kort tid.” (Norge 2010)

  h t t p://www.dagbladet.no/2010/12/26/nyheter/brann/2400/asylmottak/innvandring/14849120/

  Asylansøger m.fl. anholdt i Danmark.

  ”PET har i dag anholdt i alt fire personer. En 44-årig tuneser, en 29-årig svensker med rødder i Libanon, en 30-årig svensker med rødder i et ukendt land, samt en 26-årig irakisk asylansøger med bopæl i Danmark.

  I forbindelse med anholdelserne, der foregik i to lejligheder i Herlev og Greve fandt politiet en maskinpistol, plasticstrips, lyddæmper og skarp ammunition.
  De fremstilles i morgen i grundlovsforhør, sigtet efter den strengeste terror-paragraf, der giver op til livstid i fængsel.
  En femte mand er anholdt i Sverige.

  Ifølge PET var mændenes plan at udføre et blodigt terrorangreb mod medarbejderne i JP/Politikens Hus, som huser Jyllands-Postens, Politikens og Ekstra Bladets redaktioner.
  De ville ifølge politiet ‘dræbe så mange som muligt’.” (Danmark 2010)

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1478441.ece

  ”Lokalsamfunnet i Torsken kommune på Senja er hardt rammet av drapet av en kvinne, sier ordføreren.

  (…)

  Det har vært veldig hektisk på morgenen her med mye telefoner fra media, men også befolkningen, sier ordfører Fred Ove Flakstad i Torsken kommune når Dagbladet ringer angående at en kvinne hadde blitt funnet drept i et bagasje rom og at en 33 år gammel somalisk mann nå er siktet for forsettelig drap.

  (…)

  Ifølge Flakstad ble det først kjent ganske nylig at de to hadde fått sine asylsøknader avslått.” (Norge 2010)

  H t t p://www.dagbladet.no/2010/12/31/nyheter/innenriks/drap/14901375/

  ”Den 33 år gamle mannen som nyttårsaften ble siktet for drapet på en kvinne i Gryllefjord på Senja, skal ha erkjent de faktiske forhold i politiavhør.

  – Vi kan bekrefte at han i avhør har tilstått å ha drept sin egen kone, sier lensmann Arnold Nilsen i Lenvik til Aftenposten.no” (Norge 2011)

  H t t p://www.dagbladet.no/2011/01/01/nyheter/innenriks/drap/14906829/

  ”Natten til mandag var der ballade på asylcenteret på Avnstrupvej i Hvalsø ved Lejre. Her var en 26-årig mand ifølge personalet gået amok og blev holdt fast af de ansatte.” (Lejre 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Mand-amok-paa-asylcenter/Lejre/artikel/102512

  ”En 38-årig mand fra Sandholmlejren, havde lidt for lange fingre, da han fredag var til konsultation på Frederikssund sygehus.

  Således stjal han blandt andet tøj og computerudstyr på hospitalet, men blev taget på fersk gerning.” (Frederikssund 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Sandholm-patient-stjal-paa-sygehuset/Frederikssund/artikel/104373

  ”På fredag 7. januar begynder retssagen mod en kosovaalbansk mand, der står tiltalt for knivdrabet mod en 30-årig afghansk asylansøger i Center Sandholm 7. april 2010.

  Ifølge anklageskriftet blev afghaneren dræbt af flere knivstik, hvoraf det ene gik igennem hjertet, skriver Frederiksborg Amts Avis.
  Drabet fandt sted under et større slagsmål, der opstod i lejrens kantine, mellem flere grupperinger af asylansøgere.” (Center Sandholm 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/sandholm-drab-for-retten/20110103/artikler/110109898/1009?ref=eblisterseneste

  ”(VG Nett) 39-åringen hadde flybillett hjem på statens regning da han plutselig skrek at han hadde en bombe.
  Flyturen til Gardermoen og Istanbul onsdag ettermiddag endte i et mareritt for de 60 passasjerene om bord.
  50 minutter før flyet skulle lande, reiste en tyrkisk mann seg og skrek at han hadde en bombe – og at flyet måtte snu og fly tilbake til Norge.” (Norge 2011)

  H t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10037030

  Asylansøger lommetyv.

  ”Den 18-årige fra Birkerød var faldet i søvn, mens han var undervejs i S-toget.

  Det benyttede den 21-årige asylansøger sig af, og listede hen til den 18-årige sovende togpassager, hvor det lykkedes for den 21-årige lommetyv, at fiske den unge mands iPhone 3 op af den 18-åriges lomme.

  Den 18-årige mand opdagede kort før Hillerød Station, at han var blevet frarøvet sin iPhone 3, og vidner gjorde ham opmærksom på, hvem der formentlig havde været nede i hans lommer.

  Pågreb selv den mistænkte

  Derefter greb den 18-årige mand resolut fat i den 21-årige lommetyv.

  (…)

  En patrulje ankom til stationen, og ved den efterfølgende visitation af den formodede lommetyv, fandt betjentene ganske rigtigt den 21-årige asylansøger fra Sandholm-lejren i besiddelse af en iPhone 3, samt et stjålet finsk pas.” (Birkerød 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/18-aarig-tog-passager-fangede-lommetyv/20110108/artikler/110109415/1009?ref=eblisterseneste

  ”En mann er pågrepet og to personer er sendt til Ullevål etter knivstikking på Bjørnebekk Asylmottak i Ås natt til mandag.

  (…)

  Ifølge politiets logg ble det meldt om at to personer var knivstukket i brystet klokken 1.20 natt til mandag. Et kvarter senere fikk bevæpnet politi kontakt med de to skadde som ble fraktet ut og i sikkerhet av politiet og deretter kjørt til Ullevål med ambulanse. Ytterligere et kvarter senere ble den antatte gjerningsmannen lokalisert inne på et rom. Mannen skal ha kommet ut frivillig.” (Norge 2011)

  H t t p://www.dagbladet.no/2011/01/10/nyheter/asylmottak/innenriks/politi/knivstikking/15006399/

  ”15-årig asylansøger anholdt for gadeuorden. Ung asylansøger anholdt efter natlig ballade i Helsingør Midtby.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/15-aarig-asylansoeger-anholdt-for-gadeuorden-/20110115/artikler/110119465/1009

  ”En 16-årig mandlig beboer på asylcentret på Banegårdsvej i Grindsted, gik torsdag eftermiddag et godt stykke over stregen for, hvad man kan tillade sig.
  Han tog nemlig kvælertag på en af de ansatte og begik hærværk på stedet.” (Grindsted 2011)

  h t t p://www.jv.dk/artikel/1042916:Billund–Grindsted–16-aarig-asylansoeger-tog-kvaelertag-paa-ansat

  ”Lørdag kl. 20.10 blev politiet kaldt til Børnecenter Agger på Vesterhavsgården i Tåbel – Thisted Kommunes asylcenter for uledsagede mindreårige.

  Her var to somaliske værelseskammerater på begge 17 år kommet op at slås, og den ene dreng havde slået den anden med en kæp.” (Sydthy 2011)

  h t t p://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/144/3773423/3/sl%E5et%20med%20k%E6p%20p%E5%20asylcenter

  ”Asylansøgere arbejder i stigende omfang, selv om det er ulovligt, viser tal fra Skat.
  De arbejder til en dagløn på helt ned til 100 kroner, og der bliver flere af dem. Flere asylansøgere arbejder ulovligt. Beskæftigelsesminister kalder det groft “socialt bedrageri” og vil til bunds i omfanget.
  Skat er først de sidste par år begyndt at registrere problemets omfang, men tendensen er tydelig: I 2009 anmeldte Skat 29 udlændinge til politiet, fordi de arbejdede illegalt i Danmark. I 2010 var det tal mere end fordoblet til i alt 66.

  Jeg oplever, at når vi kommer på besøg, så møder vi flere og flere asylansøgere. Så vi ser det som et stigende problem, siger Lisbet Hedelund, afdelingsleder i Skat København.” (Danmark 2011)

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36784323:flere-asylansøgere-arbejder-ulovligt.html?forside

  ”En 20-årig kvinde, der søndag morgen var på vej hjem fra en fest i Frederikssund, blev på Ågade ved 03.30-tiden passet op af tre unge asyl-ansøgere, der på et gebrokkent engelsk spurgte, om hun kunne undvære nogle cigaretter, hvilket hun ikke kunne hjælpe dem med.

  Blev frarøvet iPhone 4

  Dette svar var de tre unge asylansøgere tilsyneladende ikke tilfredse med, og den 20-årige kvinde blev derfor tildelt en lussing, hvorefter de tre gerningsmænd frarøvede hende en iPhone 4 mobil-telefon, og stak af fra gerningsstedet.” (Frederikssund 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/tre-asylansoegere-overfaldt-20-aarig-kvinde/20110123/artikler/110129695/1009?ref=eblisterseneste

  ”Ved 03-tiden opstod et slagsmål mellem en pakistansk og en indisk mand i Sandholmlejren.
  En tilstedeværende forsøgte at holde de stridende parter fra hinanden, men sammenstødet endte med at, at den indiske mand blev stukket i maven med en kniv. ” (Sandholm lejren 2007)

  h t t p://jp.dk/indland/krimi/article1399286.ece

  ”Blovstrød: Fire unge personer fra Dansk Røde Kors’ Center Sandholm mistænkes for at stå bag to indbrud og et tredje indbrudsforsøg i løbet af onsdag i Blovstrød.

  Politiet fik onsdag eftermiddag klokken 15.32 en opringning fra en 24-årig mand, der netop havde set fire unge mænd forsøge at bryde ind i hans forældres hus i Blovstrød.

  Tyvene havde smadret en rude, da anmelderen fik skræmt dem væk. De flygtede til fod i retning mod Center Sandholm, oplyser Nordsjællands Politi.” (Blovstrød 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Fire-flygtninge-mistaenkes-for-flere-indbrud/Alleroed/artikel/108954

  ”Allerød: Den 27-årige kosovoalbaner Behar Shala fik torsdag eftermiddag 14 års fængsel for drabet på afghanske Abdullaq Moradi i Sandholmlejren i april sidste år. Straffen for drab er normalt 12 år i Danmark, men Behar Shala fik lagt yderligere år til sin straf, fordi retten samtidig kendte ham skyldig i drabsforsøg mod en anden afghansk mand, som blev stukket i ryggen under det voldsomme slagsmål med op mod 100 deltagere i asylcenteret.

  Samtidig afgjorde nævningeretten, at Behar Shala skal udvises af Danmark og aldrig have lov til at rejse ind i landet igen, når han har udstået sin straf.” (Sandholm lejren 2011)

  h t t p://www.sn.dk/14-aars-faengsel-for-drab-i-Sandholmlejren/Alleroed/artikel/106573

  ”Popsanger to år i fængsel for grov voldtægt
  Soran Safir blev i går idømt to års fængsel ved en domsmandsret i Helsingør.

  (…)

  Han er asylansøger både i Holland og Sverige med to forskellige navne. Han har ingen officiel bopæl i Danmark.” (Danmark 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/popsanger-to-aar-i-faengsel-for-grov-voldtaegt/20110127/artikler/110129295/1051?ref=eblistermest

  ”Skjult for samfundet lever og arbejder 2.000 afviste asylansøgere illegalt i Danmark. Myndighederne tror, de er rejst ud af landet.
  De sidste fem år har de danske myndigheder mistet kontakt til 7.500 asylansøgere. Politiet kalder den gruppe for ”skønnet udrejst”, da de formoder, at de ikke længere er i Danmark.
  Men det er naivt og ude af trit med virkeligheden, lyder kritikken fra eksperter og folk tæt på asylansøgerne.” (Danmark 2011)

  H t t p://avisen.dk/afviste-udlaendinge-bliver-i-danmark_138992.aspx?redir=newsletter&utm_campaign=user_Old&utm_medium=newsletter&utm_source=newsletter_Morning

  ”Asylansøger begik fem tyverier på et døgn. Butikstyv viste sig at være asylansøger med alen-langt synderegister trods kun tre måneder i Danmark” (Frederiksværk 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/asylansoeger-begik-fem-tyverier-paa-et-doegn-/20110130/artikler/110139975/1009

  ”Auderød: Søndag aften måtte politiet to gange rykke ud til, hvad der beskrives som optræk til ballade mellem to grupperinger af henholdsvis iranske og kurdiske asylansøgere.” (Auderød 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Politi-satte-stopper-for-slagsmaal-paa-asylcenter/Halsnaes/artikel/109999

  Røveri mod guldsmed.

  ”De tre truede personalet med en pistol og fik udleveret en del smykker, fortæller pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til SN.dk. De stak af fra stedet i en rød Mazda, som senere blev fundet af politiet.

  I forbindelse med politiets efterforskning af sagen har politiet anholdt en person, som har indrømmet, at han var en af de tre røvere. Tyvekosterne fandt politiet i Auderød-lejren. Her fandt man også pistolen, som viste sig at være en legetøjspistol.” (Frederiksværk 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Politiet-anholder-mand-efter-smykketyveri/Halsnaes/artikel/108984

  ”Godt to tredjedele af de udlændinge, der ikke kan udvises af Danmark og derfor lever på tålt ophold, overholdt sidste år ikke den meldepligt, de er underlagt i Center Sandholm.
  Ved udgangen af 2010 var 27 udlændinge underlagt opholds- og meldepligten, som regeringen og DF for to år siden skærpede for at vide, hvor de opholder sig. Sidste år blev der i alt anmeldt 379 overtrædelser, viser tal fra Rigspolitiet. Sagerne bliver behandlet af Nordsjællands Politi, hvor lederen af udlændingeenheden, vicepolitikommissær Preben Maack Andersen, forklarer, at 19 af de 27 udlændinge havde overtrådt meldepligten.

  »Nogle personer står for rigtig mange af anmeldelserne – fem udlændinge står for næsten halvdelen,« siger han og understreger, at meldepligten indebærer at møde op på politiets kontor i Center Sandholm.” (Center Sandholm 2011)

  h t t p://www.b.dk/nationalt/udlaendinge-paa-taalt-ophold-ignorerer-meldepligt

  ”Asylansøger slog og spyttede på togrevisor. En 25-årig mand fra Libanon gik amok på en togrevisor, spyttede på ham og slog ham på Køge Station fredag aften. Herefter løb den 25-årige fra stedet.” (Køge 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/asylansoeger-slog-og-spyttede-paa-togrevisor-/20110221/artikler/110229892/1009

  Ung norsk kvinde voldtages af 25-årig mand.

  ”25-åringen fra Beirut i Libanon skal etter det VG Nett får opplyst ha tatt kvelertak på kvinnen, og slått løs to fortenner. Først klokken syv om morgenen forlot han leiligheten etter at han skal ha holdt kvinnen fanget i fire timer.

  Utvist fra Norge

  To dager senere ble asylsøkeren pågrepet av politiet, og siktet for voldtekt. I avhør har 25-åringen erkjent at han var i leiligheten, men hevder at det var et frivillig samleie. Den forklaringen mener verken politiet eller Oslo tingrett at er sannsynlig.

  – Fremgangsmåten som siktede har brukt er klassisk. Dette er en stygg overfallsvoldtekt, sier politiadvokat Christian Hatlo til VG Nett.

  Hendelsen fant sted 27. november i fjor, men er ikke omtalt tidligere.

  Den siktede palestineren er domfelt en rekke ganger tidligere, men ikke for voldtekt. I den siste saken fra i fjor ble han dømt for 23 lovovertredelser, blant annet vold, trusler, tyveri og narkotika. Fra tidligere er han domfelt to ganger.” (Norge 2011)

  h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10022026

  Kommentar by Liva — 28. februar 2011 @ 19:17

 14. Herreallah da, det er jo bare et enkeltstående tilfælde!

  Kommentar by Slyrgraff — 28. februar 2011 @ 20:20

 15. En 16-årig pige har anmeldt, at hun blev voldtaget lørdag morgen klokken 05.30 i Kolding.
  Ifølge pigen blev hun passet op af to mænd i Skolegade. Den ene af dem voldtog hende efterfølgende op ad en mur.

  (…)

  Begge talte dansk med accent.” (Kolding 2011)

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36610360:16årig-pige-voldtaget-op-ad-mur.html

  ”To mænd er blevet idømt flere års fængsel og udvisning af Danmark, efter Retten i Glostrup i går fældede dom over dem i en meget brutal sexsag.
  De to mænd, der begge kommer fra Libanon, er henholdsvis 31 og 55 år og var efter en fest fulgt med en 37-årig kvinde hjem til en lejlighed på Spotorno Alle i Høje Taastrup. Her udviklede festen sig dog voldsomt for den 37-årige kvinde, som på et værelse i lejligheden blev voldtaget af de to mænd.

  Her førte de et ukendt redskab ind i hendes underliv – så voldsomt – at det ikke kun medførte rifter og blødninger men efterfølgende krævede, at kvinden måtte opereres.” (Høje Taastrup 2011)

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1491312.ece?ref=lokalavisen

  ”En mand spurgte natten til fredag klokken 00.30 en kvinde om vej ved Prismet på Viborgvej i Aarhus.

  Samtidig med, at han talte til den 22-årige kvinde fra Aarhus, stod han og onanerede.

  (…)

  Han beskrives som:
  Mand 30-35 år
  anden etnisk herkomst end dansk” (Aarhus 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/blotter-onanerede-foran-22-aarig-kvinde-/20110121/artikler/301219995/1009

  ”Den 35-årige popsanger Soran Safir, der har irakisk-kurdisk baggrund, blev i går ved Retten i Helsingør idømt to års fængsel.

  Han blev blandt andet dømt for, vold, trusler på livet og blufærdighedskrænkelse mod sin nu 32-årige tidligere ekskæreste om fredagen den 9. januar 2009 i Helsingør, skriver netavisen Nordkysten.nu.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/popsanger-to-aar-i-faengsel-for-grov-voldtaegt/20110127/artikler/110129295/1051?ref=eblistermest

  16-årig pige forulempet af ung mand.

  ”Hun lagde også mærke til, at en af dem – en dreng på 16-18 år – fulgte efter hende. Hun forsøgte at gå fra ham, men ud for p-pladsen mellem rådhuset og Akacieparken tog manden fat i hende. Han kyssede hende, indtil hun skubbede ham væk og fortsatte i retning mod Akacieparken.

  Da pigen kom til Akacieparken, havde hun fundet sin mobiltelefon frem og ringet 112. I det samme kom manden tilbage og tog fat på hende igen, ligesom han begyndte at rage på hende. Da manden fandt ud af, at pigen havde politiet i røret, valgte han dog at flygte.
  Den 16-18 årige krænker er af anden etnisk oprindelse end dansk.” (Greve 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/mand-slog-til-flere-gange-mod-pige-/20110131/artikler/110139944/1009

  ”En mand af mellemøstligt udseende efterlyses, efter at han har blottet sig ver for en 14-årig pige. Manden sad uden bukser i en bil og onanerede, da han kontaktede pigen og spurgte hende om vej.

  Det er Københavns Vestegns Politi, der efterlyser vidner og søger oplysninger om episoden, som fandt sted torsdag den 20. januar klokken 14.10, hvor den 14-årig pige udsat for blufærdighedskrænkelse i krydset Hermelinvænget/Rylevænget i Bagsværd” (Bagsværd 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/politiet-har-du-set-denne-bukseloese-blotter-/20110126/artikler/110129412/1265

  ”En ung kvinde på 20 år fra Kolding slog i går alarm til politiet efter hun natten til søndag mellem klokken tre og fire var blevet voldtaget i området ved Skolegade og Sct. Nicolai Kirke. Det skriver jv.dk.

  Ifølge den unge kvinde blev hun passet op af tre mænd og mens to af mændene holdt hende fast, begik den tredje af dem fuldbyrdet voldtægt mod hende. Alle tre mænd beskrives som udlændinge,” (Kolding 2011)

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-37174695:tre-mænd-bag-voldtægt-af-20årig.html

  ”En 21-årig kvinde fik pizza med sex-krænkelse, da pizzabuddet leverede kvindens bestilling tirsdag aften på en adresse på Bjarkesvej i Helsingør. Pizzabuddet gav kvinden et kram, holdt hende fast og begyndte at kysse hendes bryst flere gange.

  Den form for pizzalevering brød den 21-årige kvinde sig ikke om, og hun anmeldte episoden til Nordsjællands Politi klokken 18.34 tirsdag.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/pizzabud-holdt-kvinde-fast-og-kyssede-hendes-bryster-/20110209/artikler/110209268/1009

  Kommentar by Liva — 28. februar 2011 @ 20:58

 16. De daglige beretningen om hvordan muslimske mænd teer sig burde efterhånden få politikerne, meningsdannerne og andre til at vågne HELT op!

  For hulen da, dette her kan ganske enkelt ikke fortsætte.

  Så hvad har politikerne tænkt sig der skal gøres – hvis de altså mener der skal gøres noget!

  Hvis de ikke mener det er deres område at påtage sig at få sat et og andet i sving, jamen så må befolkningen her i landet, som i øvrige europæiske lande, selv gå igang.

  Det er ikke til at holde ud at tænke på, at vores egne børn, børnebørn og deres efterkommere skal være jaget vildt i deres eget land fordi VI IKKE foretog os det nødvendige!

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. februar 2011 @ 21:52

 17. Fy for Satan!!!

  Ud med lortet!

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. februar 2011 @ 22:00

 18. Snappen har nogle uddrag af nogle læserbreve øjensynligt skrevet af et par af pigernes mødre.
  Hvad fanden fejler de svenskere. Deres døtre er en hårsbredde fra en gruppevoldtægt foretaget af 20 “flygtningebørn”. De er naturligvis chokerede og vrede, men underspiller alligevel nærmest det skete af frygt for at blive mistænkt for rascisme. Der er ikke mange levende mennesker på den anden side af sundet. Det er zombiland.

  Kommentar by EH — 1. marts 2011 @ 01:43

 19. En film om de 20 araberna som våldtog i Husbybadet. Det finns en länk till en redovisning som mamman gjort. Mamman var inte med vid våltäkten så hon vet bara delar av vad som hänt, flickorna vill inte berätta pga av skamkänslor. Enligt mamman var det värra än bloggarna skivit om, flera andra flickor blev utsatta av arbaberna och mera. http://www.youtube.com/watch?v=Xy-lXixUiJM

  Kommentar by PA — 1. marts 2011 @ 04:41

 20. Tillykke, Sverige. I har en glimrende økonomisk vækst, så det skal nok gå fremad.

  Og med en ekstra indsats skal I nok overhale Sydafrika som verdens førende voldtægtsland. Det kræver blot lidt mere masseindvandring fra arabiske mv. lande. Og I er godt på vej.

  I sin tid hjalp I jøder fra Danmark til det neutrale Sverige.

  Danmark kan sikkert tilbyde at hjælpe jeres udsatte kvinder asyl i Danmark, til der – forhåbentlig – bliver normale tilstande i Sverige.

  Kommentar by Henrik Petersen — 1. marts 2011 @ 22:04

 21. http://cofcc.org/2011/02/police-13-thugs-aged-17-27-gang-raped-11-year-old/

  Kommentar by Lavard — 1. marts 2011 @ 23:16

 22. ”I flere timer har to forskellige unge kvinder fra Sjælland været holdt fanget i en bil, hvis chauffør truede og pressede dem til sex.

  I det ene tilfælde var en 17-årig pige fra Næstved frihedsberøvet fra om morgenen til eftermiddagen, oplyser politiet.

  I den anden sag varede indespærringen i mandens bil i to en halv time. Her var offeret en 20-årig kvinde fra Ringsted-kanten.

  Begge episoder skete 10. februar, men først nu har politiet besluttet at fortælle om sagerne i håbet om at få oplysninger om gerningsmanden.

  (…)

  Nu håber politiet at få tip fra offentligheden om, hvem manden kan være. Han har et arabisk udseende og er mellem 30 og 40 år.” (Næstved 2011)

  H t t p://www.bt.dk/krimi/to-unge-kvinder-holdt-fanget-i-bil-og-sexkraenket

  Kommentar by Liva — 2. marts 2011 @ 11:39

 23. Og nu vise det sig ikke at være sandt. Christ, Uriasposten taler altid sandt

  Kommentar by Michael Larsen — 2. marts 2011 @ 17:58

 24. -> 23 Michael Larsen

  Vil du argumentere for episoden ikke har fundet sted, så hold dig ikke tilbage.

  Kommentar by Kim Møller — 2. marts 2011 @ 18:37

 25. Stakkels piger. De får meget svært ved at komme over det. Og det gælder også de tilstedeværende, magtesløse drenge. Et overgreb begået af 20 voksne mod 11-årige er ikke bare konfrontationen med én galning, der opleves som “udenfor samfundsordenen”, men med et kaos af kollektiv ondskab, som skaber et indtryk af, at verden som sådan er ond – en oplevelse af “civilisationssammenbrud”, som kan forvride deres opfattelse af mænd og af deres egen seksualitet for livet.

  Det er utroligt, at mennesker kan blive så ødelagte som de mænd. At nogen kan synke så dybt. Tænk at nænne at ødelægge små børns liv og angribe dem, mens de holder fødselsdagsfest og leger sammen i ren uskyld. En så stor åndelig urenhed, en sådan sjælelig formørkelse er det svært at fatte.

  Jeg vil gerne sende en tak til alle de dejlige drenge og mænd, jeg er vokset op sammen med, som har delt et liv i tryghed og tillid med mig, hvor jeg som en selvfølgelighed har fået lov at vokse op uden forulempelse. Det kalder jeg et liv i renhed. Hverken jeg eller nogen anden jeg kendte eller hørte om i min barndom og opvækst blev nogensinde udsat for noget så gruopvækkende som en hær af pædofile galninge.

  Internettet er formentlig et af de bedste håb p.t. for en lettelse af det åndelige mørke, der flere steder på kloden skaber lignende personprofiler. De mange ofre for lignende tilstande rundt om verden kan nemlig over nettet læse om barmhjertighed og bedre rettigheder, og empowerment af kvinder og børn og mænd med hjertet på rette sted kan ske. De kan få at se, at ofre andre steder i verden får hjælp, og at der er en vej ud. De kan begynde at finde sammen og hjælpe hinanden.
  Og de forkvaklede børneforulempere kan se sig selv i normale og sunde mænds øjne og væmmes og skamme sig. Og søge hjælp til at blive menneskeliggjort.

  Som Jesus i sin tid sagde om folk, der krænker børn: At være sådan et uhyre må da være værre end at få en møllesten om halsen og blive smidt i havet. Man er allerede i helvede, fordi man er en djævel i levende live. Hvad værdi kan livet overhovedet have tilbage for én, der har krænket et barn? Han har forbrudt sig mod det helligste, der findes.

  Kommentar by M — 5. marts 2011 @ 19:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper