2. marts 2011

“Det er vores opfattelse, at RAF’s aktioner mod de to militæranlæg var moralsk rigtige.”

I 1976 udgav den marxistisk-dominerede Dansk Studerendes Fællesråd en oversættelse af et par erklæringer fra terrororganisationen Rote Arme Fraktion ledsaget af anklageskrifter og en artikel af Klaus Croissant om nødvendigheden af nye modstandsformer mod den borgerlige fascisme. Croissant blev ved åbningen af Stasi-arkiverne i 1992 outet som ‘Inoffizieller Mitarbeiter’.

Udgivelsen fik titlen Baader-Meinhof-Gruppen – Derfor vold og undertitlen RAF – dokumentation om vold og modvold. Forordet og indledning er skrevet af Jens Bengtsson, Jakob Erle og Hanne Petersen, hvis karrierer på ingen måde blev hæmmet af deres terror-sympatier.

Jakob Martin Erle gik fra hovedbestyrelsen i Venstresocialisterne videre til Socialistisk Folkeparti, og da han efter Murens fald så lyset i EU, blev han føderalist, og endte meget naturligt i Det Radikale Venstre, der havde ham opstillet til Europaparlamentsvalget i 2009. I dag er han direktør for Det Dansk-Egyptiske Dialoginstitut i Cairo. Hanne Petersen er i dag professor ved Center for Retskulturelle Studier på Københavns Universitet, og en af flere jurister, der mener man i multikulturens navn bør lave ‘koblinger’ mellem sharia og dansk lov.

Herunder forordet i fuld længde.

“Det er hensigten med denne pjece at råde bod på den manglende viden om de politiske hensigter med RAF’s aktioner; når man søger at oplyse dette, kan man ikke undgå også at komme ind på årsagerne til den manglende informationer. Det er vores opfattelse, at dette i alt væsentligt skyldes den vesttyske regerings systematiske undertrykkelse og fordrejning af informationerne.

Det er nødvendigt, at man på den danske venstrefløj diskuterer RAF’s politiske vold, dels fordi det ikke er muligt at forstå forholdene i Vesttyskland uden at have et kendskab til RAF, dels fordi konflikterne i Danmark, bl.a. som følge af vores indlemmelse i EF, er ved at blive skærpet væsentligt.

Det er vores opfattelse, at RAF’s aktioner mod de to militæranlæg var moralsk rigtige. Angrebene var rettet mod det imperialistiske USA, der understøttet af bl.a. Vesttyskland begik krigsforbrydelser i stort omfang. Det havde vist sig, at de andre midler, venstrefløjen brugte for at bremse forbrydelserne, var virkningsløse – demonstrationer blev nedkæmpet af politi-styrker, som lededes af personer, der gik ind for og støttede krigsforbrydelserne – var der andre midler tilbage?

Det spørgsmål, der rejser sig, er så, om det var politisk forsvarligt at gennemføre aktionerne. Vi mener ikke, vi er i stand til at besvare dette spørgsmål. Det må besvares af den vesttyske venstrefløj – selvom den har været foruroligende tavs om dette spørgsmål.

Som et p.s. til danske læsere kan det tilføjes, at forholdene i Vesttyskland må bedømmes ud fra den kendsgerning, at dette land er den ledende imperialistiske magt i Europa. Vesttyskland er direkte involveret i andre landes indre anliggender (f.eks. Portugals) – og netop heraf udspringer de vesttyske myndigheders forsøg på at hindre opposition i Vesttyskland mod disse forhold.”

Oploadet Kl. 10:30 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23477/trackback

8 Comments »

 1. De skulle skamme sig – men det gør de jo nok ikke.

  Kommentar by LC — 2. marts 2011 @ 10:45

 2. Godt at se, at ens oplysninger bliver anvendt :-)

  Kommentar by Absalon — 2. marts 2011 @ 11:57

 3. De røde svin var gennemført anti-demokratiske og det er de stadigvæk.

  Underligt er det at de selvsamme forbrydere fra dengang sidder på topposter i dag. Tiden må være til at få fjernet disse terrorstøtter fra offentlige poster.

  Kommentar by Santor — 2. marts 2011 @ 12:11

 4. Rendyrket ondskab. Ikke nogen overraskelse at den gamle venstrefløj er havnet hos de Radikale. Hadet til USA og den vestlige verden (særlig Israel) generelt er den følelse som gennemsyrer alt hos disse galninge.

  Jeg er glad for at jeg har en tro på at alle mennesker en dag vil blive stillet til regnskab for deres liv.

  Kommentar by rightwingextremist — 2. marts 2011 @ 12:12

 5. For den yderste venstrefløj, har det altid været moralsk rigtigt at slå folk ihjel, der var uenige.

  Kommentar by Jacob Andersen — 2. marts 2011 @ 12:13

 6. Vilke tosser de var dengang, det sörgelige er at de stadiväk er lige tossede.

  Kommentar by Peer Pedersen — 2. marts 2011 @ 13:24

 7. Tak for at også dette kommer frem.

  Det er på tide at der, i lighed med nazisterne og disse nyttige idioter (medløbereefter befrielsen, gøres op med disse voldsfikserede
  personager.

  Men nej, politikerne i EU (hele Europs), har ryggrad som en regnorm.

  Kommentar by Ak Ja. — 2. marts 2011 @ 14:39

 8. Hvormange af de dengang marxistisk inficerede lærere og forskere sidder idag med ansvar for undervisning af unge mennesker og udfærdigelse af analyser og teorier om det danske samfunds økonomi og sociologi? 5.000? 10.000? Og hvormange ville have siddet der idag, hvis det var Adolf Hitlers nationalsocialistiske teorier, de havde været inficeret af? Svært at sige men givetvis ikke nær så mange.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 4. marts 2011 @ 16:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper