3. marts 2011

Rikke Hvilshøj politianmeldt af anstændig borgerrettighedsforkæmper… igen

Alt imens oppositionen uretmæssigt kritiserer den nuværende integrationsminister for at have forsinket islamiseringen, så er tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj netop blevet politianmeldt af en Torben Wilken og hans menneskerettighedsorgan ‘Dansk-Nordisk Modstandsbevægelse’. Sidst Hvilshøj blev anmeldt var det også en yderst ‘anstændig borgerrettighedsforkæmper’.

Fra BT, 7. november 1997 – Dømt i massage-sag stiller op for de Anstændige (ikke online).

“For ti år siden blev Torben Wilken kendt af B.T.s læsere som »sex-massør «, der lokkede penge fra sine elever. I dag har samme Torben Wilken stiftet Liste N, »Anstændige borgere i Gentofte«, og vil vælges til byrådet i protest mod det konservative styre…

I sagen om »sex -massøren « fik Torben Wilken i 1987 dom for, at hans såkaldte massageskole på Frederiksberg ikke levede op til forventningerne, og ved retten på Frederiksberg og i Københavns byret blev han dømt til at betale penge tilbage til flere af sine tidligere elever.

Torben Wilken vil i dag ikke erkende, at han fik den dom…

»Jeg blev ikke dømt. Jeg blev erklæret konkurs, men jeg var ikke ansvarlig for skolen, jeg var ansat som underviser,« siger han. Sagen gik i korte træk ud på, at Torben Wilken som leder af Den danske Massageskole indkasserede tusindvis af kroner i kursusafgifter, som eleverne aldrig fik kvalificeret undervisning for. Og han blev beskyldt for at gramse på de kvindelige elever. Dette tilbageviser Torben Wilken. »Tiden har vist, at den påstand var usand. Det var en aktion arrangeret af eleverne og to lærere, der selv havde forgrebet sig på pigerne. Jeg har aldrig forgrebet mig på nogen,« siger Torben Wilken.”

(Se evt. DR Update, 13. oktober 2007: Rikke Hvilshøj politianmeldt; Urius Oregon)

Oploadet Kl. 11:20 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23509/trackback

13 Comments »

 1. Hmm – det med en dom i en massage-sag anede jeg ikke, men du er bagud Kim Møller – i al ubeskedenhed http://vidadk.blogspot.com/2011/03/roenn-sagens-ekstremistiske-medloebere.html hvis det er tilladt at linke skamløst herfra. Jeg udvider min tekst til et link hertil, hvor denne nye – men ikke specielt overraskende – dimension kommer med.

  mvh
  dadk

  Kommentar by dadk — 3. marts 2011 @ 11:31

 2. Underligt, at de overfede!! grise lignende fruetrimmer og hysteriske TUDgrimme Zinke lignende kosmiske kvindeundertrykker taler FOR ideologien islam og skingre bjarnumse rispisker muhammed underlagte kvinde råber op om kvinderettigheder, MENS de kryber for kvindeundertrykker ideologienislam???
  Deres “frihedskamp” omfatter kun tolerancen for implementeringen af sharia-stenings kvindeundertrykker ideologien islam, de fatter ikke den grumme totalitære kvindeundertrykker islam, fordi de er overfladiske naive kvinder, der kun falder for “mandslinge” der forførisk taler til DEM om at de SKAL tildække sig, for deres egen skyld ellers……….så kommer de sædvanlige muhammed trusler….
  Betænksomme mandslinge ik’…….
  Som kvinde kan jeg kun hade kvindeundertrykker ideologien islam.

  Kommentar by li — 3. marts 2011 @ 12:09

 3. -> dadk

  Jeg har forlængst opgivet at være først med noget som helst, men fint med fokus på Torben Wilken, der har været i medierne adskillige gange, men vist blev landskendt i forbindelse med parabolsagen. Han ville ikke betale licens, da han ikke kunne se DR2, og det ikke var lovligt at opsætte parabol i hans lejlighed. Sagsøgte hvis de fleste i Gentofte Kommune.

  Hans had til integrationsmyndighederne stammer vist fra nogle problemer med at få ophold/pas til polsk ægtefælle.

  Kommentar by Kim Møller — 3. marts 2011 @ 12:35

 4. Kim Møller : Du klarer det nu ret godt som om du siger du har opgivet, imho.

  Kommentar by dadk — 3. marts 2011 @ 12:38

 5. Sry – selvom om du har..Ja, det er det der gør din blog og fine research god. Du trækker sporene tilbage, sætter ting i en sammenhæng. Det er det gode ved uriasposten, folk kan ikke gemme sig i tiden. Der er ingen forældelsesfrist. Særligt din dokumentation af klare personsammenfald mellem den alleryderste ekstreme venstrefløj, personer blandt etablerede partier og ikke mindst hvem der sidder i vore stats og licensbetalte medier er fremragende journalistik. At ingen medier tager handsken op – lad os da få en DR2 dokumentar, en temalørdag – beviser hvor betændt det i grunden er.

  Man vil hellere gå berusede ud af biografen efter yet another Guldbrandsen-manipulationsnummer.

  Kommentar by dadk — 3. marts 2011 @ 12:47

 6. Torben Wilken har måske fanget noget i tiden?
  Ulrik Høy havde forleden en bemærkning i Weekendavisen om ‘muslim elskende feminister’ eller noget i den stil og det fik en feministisk topleder i blækhuset. Men er der noget om, at feministerne mangler sex og får den hos macho-muslimer? :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 3. marts 2011 @ 15:08

 7. Det er som med alt andet. Dem der højtråbende påberåber sig en bestemt egenskab, mangler selvsamme. De asociale sociale, de uanstændige anstændige, de hadske antihadere, de talentløse talenter, de miljøbevidste miljøsvin, de racistiske antiracister, de umoralske moralister og ikke mindst de intolerante tolerante. Man lærer gennem livet hurtigt at spotte og identificere den slags mennesker, men irritationen bliver ikke mindre med alderen.

  Kommentar by Boo — 3. marts 2011 @ 15:33

 8. Hmm. Nu varer det vist ikke længe før ordet “anstændig” enten skifter mening eller bliver ubrugeligt.

  Kommentar by Georg Hansen — 3. marts 2011 @ 16:10

 9. “… og hans menneskerettighedsorgan ‘Dansk-Nordisk Modstandsbevægelse’.”

  Modstand mod hvad?
  Det Dansk-Nordiske?

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. marts 2011 @ 17:44

 10. Ja det er comme il faut i dag at kæmpe mod egne landsmænd. Jeg kan kun trøste mig med, sidste gsng vandt vi! Ja undskyld mit fransk, jeg mener godt nok var det ikke alle banditterne, der blev retsforfulgt. Men dog nogle, jeg tror da også der er nogle der sover dårligt. Jeg kan da godt komme i tanker om medlemmer af folketinget der havde fortjent strikken!

  Kommentar by karl3447 — 3. marts 2011 @ 20:22

 11. Hvordan går det i øvrigt med opklaringen af brandattentatet mod Rikke Hvilshøj og hendes familie?

  Sjovt nok er der ingen journalister der “kritisk” undersøger dette eller andre, der taler om dette attentat. Hvorfor mon?

  Kommentar by Limewoody — 3. marts 2011 @ 20:56

 12. Nu var det jo en borgerlig “politiker” det gik ud over. Så syntes DDR, TV2 og Poletikken jo ikke det har nogen interesse!!

  Kommentar by karl3447 — 3. marts 2011 @ 21:40

 13. Næ nej, det er jo hendes egen skyld – hun er jo borgerlig……..

  Kommentar by Cicero — 4. marts 2011 @ 10:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper