14. juli 2005

Bente-Ingrid Bruun aflirer Lancet-tal og Øberg-fantasier…

Fra mandagens MetroXpress – en Bente-Ingrid Bruun aflirer Øberg’ske tosserier, supplerer med Lancet-tallene og håber ellers det bedste.

Jan Øberg og The Transnational Foundation for Peace and Future Research er vel noget nær de ringeste sandhedsvidner til Irak-krigen overhovedet. De var imod FN-sanktionerne da “sanktioner er masseødelæggende våben”, hvad de anslog til at have kostet “mindst 500.000 og måske over 1 million” civile irakere livet. Krigen var de også imod – blandt andet på grund af frygten for at Hussein-regimet ville anvende masseødelæggelsesvåben. Krigen blev påbegyndt, Bagdad faldt – og minsanten om ikke TNF i deres nyhedsbrev så proklamerede at “… säkerhetsrådet aldrig kommer att häva sanktionerna mot Irak”. Godt to måneder efter – maj 2003 ophævede FN så de forkætrede sanktioner – som en direkte følge af Irak-krigen. Hvem har behov for selvransagelse…

Selv hvis man godtog Lancets tal (hvad der sådan set ikke er nogen grund til), så står det klart at den mest humanitære løsning på det irakiske problem var Irak-krigen. TFF er et sammenrend af kyniske ideologer som dyrker en gold pacifisme, der ikke engang på overfladen holder humanitært. Plusord gør det altså ikke alene.

Oploadet Kl. 19:34 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. MetroXpress er stort set dagligt fyldt med diverse udgydelser fra sidstedagskommunister og øvrige venstrefløjsfantaster. De får urimeligt meget spalteplads.
  I disse dage har mange skribenter travlt med at give Irak-interventionen skylden for terrorangrebene i Londan.

  Kommentar by Hicks — 15. juli 2005 @ 10:55

 2. Lad da gå i “private” aviser.

  Langt værre var det, da Reimer Bo forleden på DRs tv-avis interviewede en knaldromanforfatter fra svenskistan om Danmarks udenrigspolitik. Den ikke uventede(bestilte?)konklusion var, at Fogh selv er ude om det.

  Luk DR.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 15. juli 2005 @ 12:11

 3. De hovedansvarlige for terroren i London er de islamiske terrorister og deres muslimske bagmænd.
  De engelske politikere, der har lukket store mængder af økonomiske flygtninge,terrorister og kriminelle udlændinge ind i England har et medansvar for terroren i London. For havde de ikke gjort det, ville terroren sandsynligvis ikke have fundet sted. Og det er specielt socialdemokraterne i England der lukket mange kultur-fremmede ind i landet.

  Kommentar by Lars M — 15. juli 2005 @ 19:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper