6. marts 2011

Diskoteksejer: “Vort personale bliver spyttet på… de kvindelige ansatte bliver kaldt ludere.”

Læserbrev i lørdagens Jyllandsposten – Problemerne begynder i døren.

“Som diskoteksejer har jeg problemet inde på livet hver weekend. Vi ser vore ”danske” venner dukke op på diskoteket en, to, tre stykker ad gangen – af og til flere. De betaler, de går ind, og de finder plads rundt omkring. Hilser, snakker, danser og har det skægt.

Vi ser vore ”fremmede” venner dukke op – altid i grupper af mindst 4, ofte 8-10 stykker. Altid hankøn (naturligvis). De begynder som regel allerede i døren med at udfordre personalet. Entreen er for høj, de vil ikke aflevere jakken osv. Det får dørmanden som regel løst. Derefter går de ind på diskoteket og sætter sig i en klump i et hjørne. De fleste køber absolut intet… De sidder blot og stirrer ondt omkring sig.

Nogle enkelte går så omkring og gør sig til over for pigerne. For det meste med fremskudt bryst og en meget provokerende attitude. Ofte rykker de en tilfældig pige ud på dansegulvet. Hvis hun brokker sig det mindste, og andre protesterer, ryger de 8-10 venner nede i hjørnet op af stolene. Dette, sammen med den helt konsekvente hanebryst-adfærd fører uafladeligt til konfrontationer med andre af diskotekets gæster. Og det ender i ballade.

Og når balladen er en realitet, står vort personale som oftest med to grupper – vore ”danske” venner og vore ”fremmede” venner. Vore ”danske” venner er som oftest irriterede og klager over en konkret adfærd, som har ført til balladen. Vore ”fremmede” venner derimod står som oftest og råber og skriger, slår ud til alle sider og gør tingene værre. De er vildt påståelige og benægter alt, også selv om vi har det på video, ringer efter flere venner, som kan komme og hjælpe dem, og skaber kort og godt en rigtig træls situation. Vort personale bliver spyttet på og kaldt racister, og de kvindelige ansatte bliver kaldt ludere. Når de så er blevet smidt ud, fortsætter balladen udenfor, ofte med de nu ankomne kammerater som deltagere.

Det kan lyde som en banal fordom – men det er realiteterne i min verden.

Som diskoteksejer er fristelsen derfor stor til blot at lave en blank afvisning af de ”fremmede” allerede i døren. Statistisk har vi noget at have det i. … Men hvis jeg beder mit personale om at ”vende de mørke” i døren, bliver jeg kastet for hundene og udstillet som en led racist. Til gengæld må vi gerne afvise f.eks. rockere i døren med henvisning til, at de netop er rockere. Selv om der faktisk er mindre ballade med dem.

Vi har en virkelighed i Danmark, hvor man vil bruge millionbeløb på at jage en minister, hvis der er sat et komma forkert i en sag vedrørende de ”fremmede”. Den samme fløj i folketinget burde prøve at være dørmænd på et diskotek.”

Oploadet Kl. 10:28 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23582/trackback

26 Comments »

 1. Hele venstrefløjen burde i det hele taget have lov til at bo i de “berigede” områder og arbejde i de hverv, hvor de ofte kommer i direkte berøring med “berigerne”. Det bliver dog ikke anderledes så længe 68-attituden hersker i folketinget. For dem betyder nogle syge konventioner påduttet os udefra mere end den menige dansker. Det undrer mig hvorfor så mange af 60’er og 70’er generationen åbenbart hader deres børn så meget, at de ønsker, at de skal udsættes for det her.
  Men diskoteket her er jo blot en lille udgave af virkeligheden. Der sidder “berigerne” i deres enklaver og kommer nogle gange ud for at gøre sig til og hvis der er det mindste, så vælter de ud som en anden horde. Hvilket dejligt tolerant samfund, vi har fået!

  Kommentar by Jacob Pedersen — 6. marts 2011 @ 11:38

 2. Den beskrivelse vil rigtig mange kunne genkende. Godt det kom på skrift. Tak til JP for at optage læserbrevet og til Uriasposten for at viderebringe det.

  Kommentar by Lars H — 6. marts 2011 @ 12:26

 3. Som tidligere dørmand kan jeg kun bekræfte beskrivelsen. Lad os få overvågningfilm lagt på you tube fra indgangen på et normalt diskotek. Men that will be the day!

  Kommentar by hans L — 6. marts 2011 @ 12:59

 4. Endelig én der tør sige sandheden og fortælle om hvad der virkelig foregår, og som vi andre oplever det.
  Det har i mange år været kvalmende at høre på den politiske korrekte presse om hvor synd det var for de hankøns muhammed opdragede, at de ikke blev lukket ind på diskotekerne pga deres “hudfarve” ikke et ord om den ynkelige muhammed-adfærds udfoldelse, så “hud” overfladisk er den politiske korrekte presse, så de konkludere på en mærkelig overfladisk måde, hvorfor det rigtige problem der ikke drejer sig om farven på huden, men den langt dybere inde i hoved muhammedkultur adfærds indoktrinerings problem befinder sig.
  Desværre befinder den politiske korrekte venstrefløj sig stadig på denne overfladiske forståelse af muhammedaner problemet. De tror skodranen og haddit og dat bare er noget pjat! som muhammedanerne ikke tager alvorligt, fordi den eneste forskel på dem og os er “hudfarven” så naive og uvidende er hele den håbløse romantiske religiøse! venstrefløj.
  Ja, selv de gamle rødstrømpe kvinder kæmper nu for muhammedaner mandslingenes ret til at opbevarer kvinder i affaldssække og muhammed besatte enfoldige kvinders ret til at propagandere i offentlige erhverv med deres islamiske-politiske kvindeundertrykkelses uniformer.
  Gid allahfanden havde disse naive uoplyste ubegavede socialister og deres venner “hudfarve” muhammedanerne!! hvorfor vil de absolut have allah i helvedes ideologien islam her op! på jorden…..

  Kommentar by li — 6. marts 2011 @ 13:20

 5. Diskoteksejere burde selvfølgelg selv bestemme, hvem de vil lukke ind. Det er tragisk at danske drenge og piger, når de går i byen skal udsættes for overfald. knivstik og voldtægter af flokke af mulimske islamfascistiske drenge med klanmentalitet. Jeg tror vi er mange forældre, der angste, når vores teenagebørn er i byen, på diskotek eller til fodbold. Som sædvanlig er politikerne kun interesset at beskytte voldsmændenes interesser. Hvor meget skal vi finde os i? Politet kan ikke finde voldsmændene, der iøvrigt sjældent kan straffes. Måske findes der andre metoder?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 6. marts 2011 @ 14:58

 6. Det skulle vel være muligt at organisere diskotekerne som loger, klubber og foreninger er organiseret.
  I den slags organisationer må man søge optagelse, og man kan smides ud.
  Optagelsesproceduren går forud, og ved indgangen viser man gyldigt medlemsbevis.
  Apartheid er blevet nødvendigt efterhånden, kan det effektueres på anden måde?

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 6. marts 2011 @ 16:24

 7. Er helt enig med falkeøje.
  Optagelsesproceduren kunne feks peppes op med, at man skal spise et lækkert stykke bacon….

  Kommentar by bimmer — 6. marts 2011 @ 16:35

 8. falkeøje og anti-marx etc. har 100% ret.

  Diskrimination er en menneskeret (Jvf. Hans Hermann Hoppe). Alle mennesker, virksomheder, organisationer, foreninger og samfund må selv bestemme, hvem de vil omgås eller have som kunder, medlemmer, leverandører, ansatte, borgere etc.

  I USA er dette blevet et issue. Mange restauranter og natklubber har følgende skilt; “We Reserve the Right to Refuse Service to Anyone”.

  Det burde være helt almindeligt også i Danmark.

  Kommentar by Sigwar — 6. marts 2011 @ 16:40

 9. 6,

  Nej, det er måden at organisere det på.

  – Og det er så også hvad der bliver mere og mere almindeligt over hele europa i disse år. Den almindelige beverding med næsten fri adgang for alle er ved at uddø. Takket være folkene i cirkus multikulti.

  Kommentar by Hans Und — 6. marts 2011 @ 16:40

 10. Ja, lad os endelig få optaget optrinene på mobil telefon og lagt ud.
  Jeg ved ikke hvad der er den største grund til jeg ikke går i byen?
  Perkerne eller røgen fra de andres cigaretter!

  Kommentar by Goofy — 6. marts 2011 @ 16:40

 11. http://www.youtube.com/watch?v=0mkBUnJrcf8

  ;)

  Kommentar by Jonny — 6. marts 2011 @ 16:49

 12. Der må være en lov om hvor meget man skal købe for, for og få lov til og sidde og fise varme af på et udskænknings sted.

  Kommentar by Peter — 6. marts 2011 @ 16:59

 13. Server svinekød ved indgangen! :-)

  Kommentar by Kenny Starfighter — 6. marts 2011 @ 17:39

 14. –>Kenny Starfighter.

  Man kunne også betrække inventaret med svinehud:)

  Kommentar by Jacob Pedersen — 6. marts 2011 @ 18:20

 15. Ja, hvad med en diskotekskæde med servering af bacon eller flæskesvær
  inkluderet i billetprisen? ;-)

  Diskotek Hog, Øf eller Oink måske? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2011 @ 18:23

 16. Er det et Danmark vi kan give videre til den næste generation? Føj, hvor jeg har svært ved at udtrykke min afsky overfor de landsforræderiske politikere, som har ladet denne udvikling ske.

  Kommentar by Lars H — 6. marts 2011 @ 18:37

 17. Man kunne da også tænke sig 1/2 flaske champagne eller tilsvarende includeret i entré billetten.
  Så var det slut med at sidde og skumle uden at købe noget, som muslimerne har for vane.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 6. marts 2011 @ 19:29

 18. Nyttigt udstyr i nattelivet på de danske diskoteker ;-)

  http://www.inquisitr.com/wp-content/bacon-scented-spray.jpg
  http://hodja.files.wordpress.com/2010/06/bacon.jpg
  http://offtopic.kimcm.dk/Images/BaconBomb.jpg

  http://www.gegenstimme.net/wp-content/themes/gegenstimme/images/safest_restaurant.jpg :D
  http://politicalhumor.about.com/library/graphics/airplanecockpit.jpg :D

  Kommentar by Bjovulf — 6. marts 2011 @ 20:20

 19. 3. Hans L,

  Jeg har samme erfaring som dig, og jeg tror også at næsten alle andre dørmænd er enige.

  Kommentar by Fritz — 6. marts 2011 @ 20:32

 20. PS.
  Den første sag om drogrape stammer efter hvad jeg kan huske fra et perker diskotek(ejet af udlændinge) som lå lige ved krydset nørrebrogade og jagtvej. Men det er jo bare os som er racister.

  Kommentar by Fritz — 6. marts 2011 @ 20:42

 21. Ja kan kun nikke genkendende til alt det ovennævnte… har 2 piger på 18 og 22 der ofte er blevet chikaneret af diverse “kulturberigere” når de har været i byen.. sørgeligt at det er blevet sådan

  Kommentar by Birte — 7. marts 2011 @ 00:23

 22. > 17. Enig:
  Løsningsforslag: Sæt entreen op med 100 eller 200 kr. og lad de første 2-4 drinks/øl være inkluderet/meget billige. Det vil heller ikke ramme de fornuftige indvandrere, der opfører sig ordentligt. Og det er nemmere end medlemsskab-metoden.

  Kommentar by Gunnar Biering — 7. marts 2011 @ 09:45

 23. Perkerne er notorisk dårlige kunder, som ofte køber een cola til deling (5 om den!). Og så er der den dårlige adfærd som artiklens forfatter nævner. Så muslimer er bare en dårlig forretning for ejeren af diskoteket.
  En måde at undgå dette kunne være at lave en sort liste på internettet over perker-diskoteker, så danskerne kunne undgå dem. Evt. pa fjæsbog eller lignende.

  Kommentar by odins bror — 8. marts 2011 @ 08:06

 24. Da jeg boede i japan var det helt standard at der var drinks inkluderet i entré prisen på alle diskoteker. En fin måde at “tvinge” folk til at købe 1-2 drinks.

  Kommentar by Emil — 8. marts 2011 @ 08:10

 25. Salige Glistrup sagde, at ALLE rigtige etniske Danskere, burde være RACISTER.
  Der er nogle fjolser der siger, hvis vi ikke havde de fremmede, hvem skulle så køre vores offentlige transportmidler, hvor skulle vi få frisk frugt fra osv.
  Til det er der kun at svare, der er masser af danskere der vil have arbejdet, mange af de racefremmede bliver ansat med tilskud.
  Læg i øvrigt, at som lokoførere er der så at sige ingen fremmede ansatte,hvorfor mon ??.
  Næe de racefremmede har kun sans for tuskhandel og svindel, se f.x. den iranfødte Amanda, som uretmæssigt kaldte sig direktør, også hun har svindlet, selv indenfor politiet svindler de racefremmede, hvergang der er blevet én ansat i etaten, bliver det blæst op i pressen, og lidt senere bliver den stort opblæste racefremmede smidt ud for svindel eller tyveri, det er så indavlet i disse personer, se f.x. Milena den såkaldte forsker.
  Er der nogen der er racister, er det disse racefremmede som er påduttet danskerne.
  Se f.x. i busserne, de muslimske “kvinder” sidder yderst på sæderækkerne for at undgå, at en vantro skal sætte sig, (dette har jeg fået bekræftet )de burde være henvist til ståpladser. Jeg beder bevidst en sådan om at rykke sig så jeg kan komme til at sidde, selvom det er mig meget i mod at sidde ved siden af en sådan, men heldigvis i de fleste tilfælde rejser de sig, uden igen at sætte sig.
  Det er sørgeligt at konstatere, at Danmark efterhånden har udviklet sig til verdens skraldespand.

  Kommentar by Koala — 8. marts 2011 @ 18:15

 26. Den officielle fremstilling af sagen er at diskotekerne ulovligt diskriminerer mod “minoriteter”: http://www.b.dk/nationalt/alle-er-klar-over-de-ikke-kommer-ind.

  Så nu vil den radikale borgmester i Københavns kommune, Anna Mee Allerslev, fratage diskoteker alkoholbevillingen, når de “diskriminerer” mod udlændinge.

  Kommentar by Niels P. — 10. marts 2011 @ 00:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper