7. marts 2011

5-årig araber involveret i gaderøveri – Brabrand, sent søndag aften

Når en 5-årig dreng er på gaden sent søndag aften, er det ikke mangel på opdragelse, men et koncentrat af arabisk-islamisk opdragelse. Pigerne er der 100 procent styr på. Fra JP Århus – Gaderøver var fem år.

Østjyllands Politi efterlyser tre drenge i alderen ca. 5-15 år, der søndag aften omkring klokken 21.45 begik flere ulovlige handlinger ved et busstoppested i Brabrand. To kvinder på henholdsvis 24 og 39 år ventede på bus 18 ved Sigridsvej, da tre drenge kom gående forbi.

Den ene af drengene, der formodes at være omkring 10 år, gik direkte hen til kvinden på 39 og skubbede hende hårdt i ryggen med begge hænder og rev hendes skuldertaske så hårdt fra hende, at stroppen sprang…

Den 24-årige bekendte ønskede dog ikke, at de slap af sted. Hun satte derfor efter den mindste af drengene og fangede ham. Østjyllands Politi oplyser, at hun holdt drengen fast, da den tredje af gerningsmændene på omtrent 15 år kom tilbage og bad hende om at slippe drengen. Da hun nægtede, slog han hende i ansigtet med knyttet næve, og de to drenge flygtede i retning af Emmasvej. …

De tre gerningsmænd beskrives alle tre som arabisk udseende… Den mindste af drengene på fem-seks år er 120-140 cm. høj, spinkel af bygning og har mørkt kort hår... Drengen, der stjal skuldertasken, beskrives som ca. 10 år, lidt højere end den fem-seks-årige og med mørkt hår, der er kort i siderne… Den ca. 15-16-årige, der uddelte et slag, er 175-180 cm. høj, har mørkt kort hår…”

(Sigridsvej, Brabrand; Google Maps)

Oploadet Kl. 14:15 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23604/trackback

23 Comments »

 1. Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os.
  Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3/10 1986

  Og det er ganske vist, at kan vi ikke hamle op med invasionen, er det såmænd nok fordi, vi ikke er bedre værd. Vi burde med entusiasme tage imod tilskudet på et tidspunkt, hvor vi – ærlig talt – ikke har så forfærdelig meget at byde på selv.
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Politiken 24/4 l988)

  Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
  Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

  Jeg vil overhovedet ikke sætte nogen grænse overhovedet (for hvor mange flygtninge og indvandrere, vi kan tage imod, red.)….. “ikke bare integration men samgifteri – blanding af racer – er racens overlevelse….Er der noget smukkere end mulatter? Der kommer fantastisk flotte fyre buldrende fra Tyrkiet og Pakistan og alle mulige andre steder fra, og sikke nogle herlige børn, der kunne komme ud af det…..
  Klaus Rifbjerg, forfatter og forlagsdirektør, Aktuelt 14/12 91)

  Det er simpelthen en krænkelse af menneskerettighederne at forlange, at de (indvandrerne) skal afstå bare en tøddel af deres ideologiske, moralske, familiære og religiøse identitet…Hvad i alverden bilder vi os ind ved at ville diktere dem vores – på talrige måder – kuldsejlede og fallerede samfunds- og samlivsmodel?
  Hanne Smyrner, fhv. fotomodel, spaniensdansker, EkstraBladet 14/1 1992

  Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
  Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.

  Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.
  Journalist Arne Notkin i Weekendavisen 17/11 198

  Hvad er den danske traditionsrige kultur…andet end selvbedrag…selvglad i sin egen usselhed, fedladen…pylret…Indbyd alle og hvemsomhelst…lad os se, hvor langt vor vidunderlige kultur i grunden holder.
  Johannes Sløk, professor, Jyllands-Posten 16/2 1985

  Idiotiske danskere…de helt store, blafrende tåber og idioter..et grænseland, hvortil kloge, dygtige mennesker kom rejsende fra syd for at udvikle og hjælpe de primitive nordboere…selv vort nationalsprog er et mixmask af påvirkning fra plattysk, hollandsk og en masse europæiske sprog. Hvad er en dansker? Og hvad er det dog, vi bilder os ind? – Hva’faen er det for et land, mit skib er fortøjet til?
  Erik Wedersøe, skuespiller og forfatter, fhv. formand for Socialdemokratiets kulturudvalg, Berlingske Tidende 3/3 1985

  Uanset hvor mange stramninger, vi laver for at bremse strømmen, så kan ingen modificere folkevandringens realitet…Jeg tillader mig at sætte spørgsmålstegn ved, om det (Danmark) overhovedet er vores…Man kan ikke eje et land, og slet ikke Danmark..
  Suzanne Brøgger, forfatter, B. T. 21/3 1990

  Om Dannebrog: ” – det danske svastika. Det burde samles ind og afbrændes”.
  Lars von Trier i TV-Zulu 24/3 2001

  Kommentar by Limewoody — 7. marts 2011 @ 16:20

 2. Stakkels unge, at blive tilbage holdt af en vantro kvinde. Hvad tænkte hun dog på. Barnet får jo traumer resten af livet.

  Kommentar by Peter — 7. marts 2011 @ 16:20

 3. Heldigvis er der ved at komme gang i helhedsplanen og med 1 milliard kroner investeret i byfornyelse der vil tiltrække kreative virksomheder og turister, er der sådan set ingen grund til bekymring.

  Det bliver snart meget bedre. Det er jeg næsten sikker på.

  Kommentar by Superman — 7. marts 2011 @ 16:53

 4. Ihh, hvor bliver vi beriget, jeg er snart helt udmattet!

  Kommentar by Slyrgraff — 7. marts 2011 @ 17:19

 5. Der er sgu da et spøgelse på det der billede.. Uhyggeligt!

  Kommentar by Sønderjyden — 7. marts 2011 @ 17:24

 6. Spøgelse? Der er da Sorte Slyngel fra Andeby.

  Hvis man nu havde tid, så kunne det være interessant at se hvad der sker med knægtene. Fjernes de mon fra familien, eller får de en samtale – på arabisk – med en arabisk integrationskonsulent, og hvad mon han siger til dem?

  Kommentar by Georg Hansen — 7. marts 2011 @ 18:57

 7. Smuk citatsamling, Limewoody. Jeg tror det var Jytte Hilden, der engang midt i halvfemserne blev spurgt om, hvad den muslimske indvandring konkret havde bidraget med kulturelt. Hun skulle til at åbne munden, da journalisten præciserede. “Ud over shawarma og mærkelige grøntsager.”

  Et rigtigt trickspørgsmål altså, og den små Hilden måtte da også opgive at svare.

  Kommentar by Erling — 7. marts 2011 @ 19:03

 8. ”Snerydder blev slået og sparket, efter han havde skældt to unge ud for at køre råddent på knallert.

  (…)

  Føreren af knallerten beskrives som 17-20 år, 190 cm høj, spinkel og med en tatovering på venstre side af halsen. Han var af mellemøstligt udseende og talte dårligt dansk.
  Passageren beskrives som en mand på 15-20 år, 170-175 cm høj, tæt bygget og af mellemøstligt udseende.” (Aarhus 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/koerte-raaddent-paa-knallert-og-taeskede-snerydder-/20110218/artikler/702189830/1009

  ”Inden overfaldet gik den 22-årige og pjattede og småskubbede sammen med sin kæreste, da overfaldsmanden pludselig dukkede op og ville vide, hvad de havde gang i.

  Selv om parret afviste ham og sagde, at der ikke var noget galt, så trak han altså en kniv og overfaldt den 22-årige. Et overfald, som vagtchef ved Nordjyllands Politi Peter Redder fortæller, er noteret som “kvalificeret vold”.” (Aars 2011)

  h t t p://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/31/3796779/3/ungt%20par%20overfaldet%20af%20knivmand

  ”En 17-årig dreng blev søndag eftermiddag slået og sparket adskillige gange i ansigtet af en et år yngre dreng.
  Det skete ved et busstoppested på Ryhavevej i Hasle i det vestlige Aarhus, hvor de begge lige var stået af bussen.
  Den 16-årige dreng mente, at den 17-årige havde “set skævt” til ham inde i bussen, og han gik derfor amok på den et år ældre dreng, han ikke kendte i forvejen.

  Den 17-årige fik en knytnæve i ansigtet, hvorefter den 16-årige satte sig oven på ham og slog flere ham flere gange i ansigtet med knytnæve. Voldsmanden fortsatte med at sparke offeret to gange i hovedet, inden han blev stoppet af en kammerat, som han forsvandt sammen med.” (Hasle, Aarhus 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/smadrede-loes-paa-17-aarig-der-saa-skaevt-til-ham-/20110221/artikler/110229848/1009

  ”Helsingør: Tidlig mandag morgen ved 01-tiden blev en 21-årig mand fra Helsingør udsat for en ubehagelig oplevelse, da han kom gående ved Stürups Plads ved Helsingør Bycenter. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

  For her blev han antastet af to muskuløse mænd i tyverne med indvandrerbaggrund. De virkede truende, og spurgte om han hed Mathias.” (Helsingør 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Ung-mand-truet-af-gorillaer/Helsingoer/artikel/113929

  ”Helsingør: Fredag aften ved 22.30-tiden blev en 21-årig mand stoppet af fem personer i skoven bag ungdomsskolen på Rasmus Knudsens Vej. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

  Her bad de fem mænd om at få udleveret mandens mobiltelefon og penge,..” (Helsingør 2011)

  h t t p://www.sn.dk/21-aarig-udsat-for-fem-roevere-i-skov/Helsingoer/artikel/114257

  ”Østjyllands Politi efterlyser tre mænd af østeuropæisk oprindelse, der natten til onsdag truede en 24-årig aarhusiansk mand til at aflevere sine værdigenstande.

  Den 24-årige kom ved midnatstid gående ad Vestergade i Aarhus C, da han blev oppasset af tre personer.
  Den ene person tog fat i hans jakke og pressede ham op mod en mur, mens en anden trak en butterflykniv mod den 24-åriges bryst.” (Aarhus 2011)

  H t t p://jp.dk/aarhus/krimi/article2350088.ece

  ”To unge mænd blev torsdag aften udsat for vold, da de på Murergården i Ishøj ved 23-tiden, blev overfaldet af tre andre mænd, der tildelte dem både slag og spark, for derefter at stikke af fra stedet i bil, oplyser Københavns Vestegns Politi.

  (…)

  Gerningsmand A: Beskrives som en mand med anden etnisk baggrund end dansk, cirka 165-170 centimeter høj, veltrænet eller stor af bygning.

  (…)

  Gerningsmand B: Beskrives som en mand med anden etnisk baggrund end dansk, cirka 180-185 centimeter høj, veltrænet eller stor af bygning.

  (…)

  Gerningsmand C: Beskrives som en mand med anden etnisk baggrund end dansk, cirka 180-185 centimeter høj, veltrænet eller stor af bygning.” (Ishøj 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/bande-taeskede-to-unge-maend-/20110225/artikler/110229464/1009

  ”Fire unge drenge i alderen 15-17 år blev tidligt lørdag morgen på Skyttenstræde i Helsingør passet op af to andre drenge, der på truende vis fortalte, at de var bevæbnede med kniv, og at de ville have alle deres penge.” (Helsingør 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/drenge-fangede-to-unge-kniv-roevere/20110226/artikler/110229385/1009?ref=eblisterseneste

  ”En 68-årig kvinde fra Holte-området skreg under et gaderøveri lørdag så højt, at det lykkedes for den ældre kvinde at gøre tre unge gaderøvere så nervøse, at de tog benene på nakken, og stak af fra deres offer med uforrettet sag.

  Passet op i jernbane-viadukt

  Den 68-årige kvinde blev lørdag aften omkring klokken 22.10 passet op i jernbane-viadukten, der går over Dronninggårds Allé ved Vejlesøvej i Holte, af de tre unge drenge, som forlangte at få udleveret kvindens værdier.” (Holte 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/68-aarig-kvinde-jog-tre-drenge-roevere-paa-flugt-/20110227/artikler/110229354/1009

  ”Tre somaliske mænd fik sig noget af et chok, da de under et indbrud i en lejlighed på Stadion Allé i Aarhus C blev overrasket af lejlighedens 21-årige beboer. Det skete her til morgen klokken 06.45.
  De tre indbrudstyve flygtede, men den 21-årige beboer satte efter dem og fangede den ene af dem i en sidegade.

  Det var en 19-årig somalisk mand, som beboeren fik lagt ned og med hjælp fra en forbipasserende fik holdt tilbage, til politiet ankom og tog over.” (Aarhus 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/beboer-fangede-indbrudstyv-der-slog-og-bed-/20110227/artikler/110229353/1009

  ”Passet op af to røvere

  Den 29-årige mand, der kommer fra Nordborg på Als i sønderjylland, kom lørdag aften gående i krydset Hellerupvej-Svanemøllevej, og her blev han ved 23.30-tiden passet op bagfra af to unge bevæbnede røvere.

  Truet med lang kniv

  Den ene røver truede det 29-årige offer med en cirka 15 centimeter lang kniv, hvilket fik den chokerede 29-årige mand til at handle resolut trods chokket: “Han tog i bare befippelse 300 kroner, smed alle pengene på gaden, og stak derefter af i løb fra de to unge gerningsmænd,” siger vagtchef Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk” (Hellerup 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/soenderjyde-smed-pengene-og-loeb-fra-hellerup-roevere/20110227/artikler/110229348/1009?ref=eblisterseneste

  ”Klokken 21.30 blev en 60-årig mand fra Kalundborg antastet på Møllebakken og taget om halsen bagfra. Gerningsmanden slog ham i ansigtet og råbte, at han ville have mandens pung.

  Den 60-årige, der fik ødelagt sine briller og fik et sår i hovedet ved overfaldet, ville imidlertid ikke aflevere sin pung. Gerningsmanden tog derpå flugten mod centrum.

  Gerningsmanden beskrives som mand, formentlig udlænding og cirka 165 centimenter høj.” (Kalundborg 2011)

  H t t p://www.nordvestnyt.dk/artikel/106209:Kalundborg–To-roeveriske-overfald-paa-en-aften

  ”Efter tre gaderøverier på mindre end tre timer efterlyser Københavns Vestegns Politi nu vidner eller andre, der måtte vide noget om gerningsmændene. De tre røverier blev begået fredag aften mellem kl. 19.15 og 22.46. Noget tyder på, at unge gerningsmænd står bag.

  I hvert fald efterlyser politiet en ca. 14-årig mand på 175 cm samt en ca. 16-årig mand, der sammen stod bag røveriet på stien mellem Gildbrovej nr. 38 og 58 mellem kl. 19.15 og 20. De to er begge af anden etnisk baggrund end dansk og var i mørkt tøj.

  Tre røvere var også i sort tøj ved et andet gaderøveri, der skete på stien mellem s-togsstationen og handelsskolen kl. 22.46. De tre skubbede en kvinde omkuld og stjal hendes pung.” (Ishøj 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/14-aarig-begik-gaderoeveri-/20110228/artikler/110229237/1009

  ”Ishøj: Ishøj er igen plaget af gaderøverier, hvor sagesløse borgere bliver frarøvet deres værdier på åben gade.

  Fredag aften var den gal igen, hvor tre personer var udsat for røveri, skriver DAGBLADET Roskilde.

  Klokken 19.23 blev første røveri anmeldt, hvor en 42-årig mand blev antastet af to mænd på Gildbrovej. De to mænd krævede at få udleveret mandens ting, og de stjal hans pung fra hans lomme.

  Omkring klokken 20.30 gik det så ud over en 45-årig mand, der kom gående ad Ishøj Boulevard. Han blev passet op af to mænd, som truede ham til at udlevere sin pung og cigaretter.” (Ishøj 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Tre-gaderoeverier-samme-aften/Ishoej/artikel/115255

  ”En 74-årig kvinde i kørestol og en 87-årig kvinde med rollator fik med kort tids mellemrum omkring middagstid stjålet deres punge i Løvbjerg i Borgergade.

  En 86-årig kvinde fik omkring kl. 13 stjålet sin pung fra en mulepose, da hun handlede i Fakta på Langmarksvej.
  Godt en time senere gik tasketyveriet ud over en 61-årig kvinde, der stod og ventede på en bus på Vitus Berings Plads.” (Horsens 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=24342

  ”Tricktyveri begået med indkøbsvogn. Ishøj: En midaldrende mand, der var på indkøb i Bilka i Ishøj Bycenter, blev tilsyneladende udsat for et usædvanligt tricktyveri mandag.

  Under indkøbsturen blev han påkørt af en indkøbsvogn, ført af tre udenlandske mænd, skriver DAGBLADET Roskilde.” (Ishøj 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Tricktyveri-begaaet-med-indkoebsvogn/Ishoej/artikel/115670

  ”Jeg får mange hademails, hvor folk blandt andet spørger, om min familie ikke skammer sig, fortæller hun og fortsætter med en situation, hvor det gik endnu længere.

  Jeg oplevede en episode på Hovedbanegården i København, hvor nogle indvandrerdrenge kastede æg efter mig og råbte ad mig. De råbte, ‘Paradise-Ida Amalie, du er bare billig’. ” (København 2011)

  H t t p://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv/article1511641.ece

  ”Seks kvinder har meldt til politiet, at de i løbet af i formiddags- og eftermidagstimerne i går blev udsat for tasketyveri i Horsens.
  Kvinderne er mellem 40 og 95 år, og tyverierne er foregået på Søndergade, på Bjerrevej, på Sankt Helene Vej, i Hestedamsgade, Ormhøjgårdvej, og i Jessensgade.

  Alle seks kvinder har fået stjålet deres pung med kontanter og diverse papirer og kort. En 95-årig kvinde fik også stjålet sin bankbog. Hun havde netop hævet penge i Danske Bank i Jessensgade, da hun opdagede, at både penge og bankbog var forsvundet.” (Horsens 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=24425

  ”En 89-årig dame blev fredag aften franarret en guldhalskæde. De nærmere omstændigheder ved tyveriet, kender politiet ikke, men fortæller dog, at det drejer sig om et tricktyveri, som to kvinder stod bag. De beskrives som 25-30-årige og ca. 160 cm høje.” (Horsens 2011)

  H t t p://hsfo.dk/?artikel=24481

  ”Fire mænd er blevet anholdt efter et voldsomt røveri i det centrale Vejle. Kioskejeren er stukket i hovedet.
  En kioskejer er på operationsbordet, efter at han fredag morgen blev stukket i hovedet under et voldsomt røveri i hans kiosk på Grejsdalsvej i det centrale Vejle.” (Vejle 2011)

  H t t p://jp.dk/indland/krimi/article2351488.ece

  ”En 19-årig mand fra Holte har anmeldt, at han ved sekstiden i går morges blev udsat for røveri i Koldings gågade – mellem diskotek Tordenskjold og Rådhusstræde.

  Ifølge den 19-årige blev han passet op af en udelandsk udseende mand, som truede med tæsk, hvis han ikke udleverede sit Mastercard og koden til kortet.
  Den 19-årige udleverede herefter sit kort.” (Kolding 2011)

  h t t p://www.jv.dk/artikel/1074777:Kolding–19-aarig-blev-truet-til-at-aflevere-mastercard-og-kode

  Kommentar by Liva — 7. marts 2011 @ 19:34

 9. Ser jeg “Sorte Klat” med klapvogn på vej mod nye dåd?

  Kommentar by Peer Pedersen — 7. marts 2011 @ 20:33

 10. Jeg er så pisse træt af arabere !

  Kommentar by Spinner — 7. marts 2011 @ 21:17

 11. Google Maps – Nu også i Andeby! :)

  Kommentar by Michael Jensen — 7. marts 2011 @ 22:28

 12. Spøgelser i billedet.

  Jeg fornemmer, cirka midt i billedet, mellem vejskiltet og og lygtepælen, at lysindfaldet afslører inkarnationen af Holger Danske!

  Er det kun mig?

  Kommentar by Hans Und — 8. marts 2011 @ 00:02

 13. Memory lane. Sorte slyngel og kolleger:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Anders_And-figurer

  Kommentar by ejegod — 8. marts 2011 @ 01:29

 14. Rifbjerg skrev i sin tid:

  sikke nogle herlige børn, der kunne komme ud af det…..

  Velkommen til det ‘kulturberigede’ Danmark, gamle pamper…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. marts 2011 @ 10:22

 15. fantastisk at google street view fandt 1 ud af de 3 kvinder i DK der går med burka, det er svære at finde en burka babe end at finde Holger (ifølge “eksperterne”)

  Kommentar by broholm (ordblind) — 8. marts 2011 @ 11:41

 16. Vagt i gevær. Vi skal vel overraskes som ved dybbel!

  Kommentar by Ateisten — 8. marts 2011 @ 12:02

 17. Velopdragen dreng! Allerede som 5-årig kan han forsvare islamisk territorie mod indtrængende kuffar.

  Kommentar by Uffe — 8. marts 2011 @ 12:02

 18. Jeg håber de fanger knægtene og giver dem en ny racer cykel! Det var jo lige før de ikke slap væk.

  Og med samme logik, måske også give dem deres helt egne dametasker så de ikke behøver at stjæle dem?

  Kommentar by K,M, — 8. marts 2011 @ 14:00

 19. Folk vil stemme på rød stue – så lad dem stemme. Det eneste der er at gøre er at lade være med at stemme. Hvorfor? Svar: der er ingen at stemme på. Multikulti samfundet udvikler sig efter håndbogen for social opløsning. Og der er intet at gøre, humanismen har udsuget folks rygrad, så der bliver ikke oprør som i Egypten.

  Kommentar by Machiavelli — 8. marts 2011 @ 14:05

 20. En 5-årige (tyve)knægt, der render ude på et tidspunkt han skulle have ligget i sin seng .

  Tjae……..

  Forælder-kærlighed til barnet/børnene gad vide, hvor den befinder sig ?

  Har de en 5-6-7 unger i forvejen mon… eller er de bare bedøvende ligeglade med den 5-årige ?

  Hvad mon familiehistorien består af ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. marts 2011 @ 08:03

 21. Danmark er ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra f.eks. libanon, somalia, afghanistan, tyrkiet, iran og irak. Den danske stat bør derfor, så vidt det er muligt, transportere “flygtninge” fra disse områder tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 10. marts 2011 @ 19:53

 22. Den danske stat bør, så hurtigt det er muligt, økonomisk motivere de mange ikke-selvforsørgende udlændinge til at rejse ud af Danmak. Hovedparten af de omkostningstunge udlændinge er iøvrigt fra islamiske lande i middelalderøsten, nordafrika og asien(f.eks. tyrkiet, pakistan, libanon, afghanistan, marokko, iran, irak og somalia.

  Kommentar by Jørgen — 12. marts 2011 @ 07:43

 23. Af hensyn til de danske borgeres sikkerhed bør de kriminelle udlændinge(størstedelen af dem er “flygtninge” fra middelalderøsten, vestasien og nordafrika) ekspederes ud af lande efter straf.

  Kommentar by Jørgen — 12. marts 2011 @ 10:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper