8. marts 2011

Integrationsminister Søren Pind vil “bekæmpe multikulturalismen” og kræve ‘assimilation’

“Hvorfor skulle S-SF dog fremlægge en sammenhængende økonomisk politik, når vælgerne alligevel er ligeglade”, spurgte Jarl Cordua forleden retorisk, og på TV2 News kunne man tirsdag eftermiddag høre Villy Søvndal kræve et valg, “fordi alting sejler for den nuværende regering”. Der kommer intet konkret fra oppositionen før de får magten, og det kan næsten kun ende med et højere skattetryk for det arbejdende Danmark, hvis børn bliver de første ofre for socialisternes påtagede humanisme.

(Jyllandsposten, 6. marts 2011: Farwellness?)

Det interessante for undertegnede er ikke ministernavne, men den førte politik, men uanset forhistorie, nægter jeg ganske enkelt at juble over Birthe Rønn-Hornbechs afgang. Hun blev som sine forgængere slidt op af medierne, og jeg håber Søren Pind, (når frihedsidealerne er luftet og den rituelle afstandtagen til Dansk Folkeparti er overstået), forstår at man ikke kan undskylde sig til den nødvendige udlændingepolitik.

(JPtv, 8/3-11: Vestager: Nedlæg Integrationsministeriet; Yildiz Akdogan: “afskaf ordet integration”)

Hvis vi vil undgå et multikulturelt samfund med alt hvad deraf følger, er det nødvendigt Pind tage tyren ved hornene, og ikke lade sig kaste rundt i manegen af forældede konventioner, der bid for bid umuliggør den nødvendige politik, og allerede nu gør dansk selvstændighed til en illusion.

Før regeringen konfronterer FN-konventioner og EU-domme i ord og handling, vil enhver borgerlig integrationsminister være jaget vildt. Det bliver Pinds store opgave – at få oppositionen til at bekende kulør. Vil rød blok afskaffe Danmark, så må de i det mindste være ærlige om det, og gå til valg på åbne grænser.

(DR Update, 8. marts 2011: Ministre præsenteres på Amalienborg)

Pinds greatest i BT.

“Jeg gider ikke høre mere snak om integration. Fri mig for det – det rigtige ord må være assimilation.”

“Jeg er positiv overfor en bestemt form for indvandring – men jeg vil med vold og magt… bekæmpe multikulturalismen.”

Oploadet Kl. 19:10 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23626/trackback

44 Comments »

 1. At dømme ud fra dine statistiske oversigter, som er tankevækkende, skulle danske skatteborgere måske gå ind for lidt mere europæisk standardisering… Det må jo være forvridende, at vi bruger så mange flere kroner på offentligt ansatte.

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 8. marts 2011 @ 19:25

 2. Pinden är en “hardhittar” och en tillgång i dansk politik…

  Kommentar by Peer Pedersen — 8. marts 2011 @ 19:26

 3. “I repeat… assimilation is a crime against humanity,” Erdogan said in a speech to parliament in Ankara.Erdogan warned Germany’s leaders not to confuse assimilation with integration for the nearly three million people of Turkish origin living in the country.

  “I explained over there (Germany) that they must differentiate very clearly between assimilation and integration. We can think differently from (Chancellor Angela) Merkel about this, but that is my opinion,” Erdogan said.

  During a speech before 20,000 members of the Turkish community in Cologne Sunday, Erdogan warned Turks against assimilation and encouraged them to safeguard their own culture.

  http://www.middle-east-online.com/english/?id=24314

  Den Mediale Venstrfløj og den politiske ditto skal jo nok vide at være på Islamofascisten Erdogans side…….

  Kommentar by Limewoody — 8. marts 2011 @ 20:04

 4. Godt sagt Pind! Nu mangler vi blot at se handling. Og handling vil jeg helst se med det samme!

  Kommentar by Lars H — 8. marts 2011 @ 20:12

 5. Praksis viser, at man kan gå så meget op i at være en retsstat, overholde lovgivningen og underskrevne konventioner, at man overlader initiativet til retstatens undergravere.

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2011 @ 20:47

 6. Tror desværre det var tomme ord fra Søren Pind.
  Jeg synes han gennem tiden har givet udtryk for mange særdeles fornuftige holdninger. Desværre er ordene aldrig blevet fulgt op med handling.
  Først når de masserepatrieringerne af kriminelle indvandrerere er i fuld gang og FN konventioner der svinebinder os er opsagt vil jeg give fem flade øre for Søren Pinds holdninger

  Kommentar by Nosferatu — 8. marts 2011 @ 20:49

 7. 6.Nosferatu

  Det du her nævner har sikkert trange muligheder for at blive til virkelighed.

  For politikerne, de hjemlige som EU-politikerne, opgiver ikke uden sværdslag projekt StorEuropa.

  Det link jeg her henviser til skal trækkes sammen

  free world academy. com/

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. marts 2011 @ 20:59

 8. Tillykke til Pind som jeg har meget respekt for. Og konventionerne er forældede. Hvorfor skal de gælde til tid og evighed?

  Bemærk at Japan fører en meget striks udlændingepolitik.

  Er det ikke ca. 50 flygtninge og familiesammenførte de tager OM ÅRET i et land med 128 mio. mennesker.

  Ingen konventionstilhængere brokker sig over det – men Japan ligger jo heller ikke i Europa og det gør hele forskellen!

  Kommentar by Sigwar — 8. marts 2011 @ 21:13

 9. Indenfor ca. den sidste uge har vi oplevet, at dansk udlændingelovgivning er blevet saboteret af både en FN domstol og en EU domstol.
  Det er suverænitetsafgivning, så det basker.
  Folket er ikke blevet spurgt, derfor er det grundlovsbrud af første karat.
  Bliver disse misforhold ikke bragt i orden, så er vejen banet for en væbnet borgerkrig, for vi er vidner til forfatningsbrud, og de ansvarlige bør bøde derefter.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 8. marts 2011 @ 21:32

 10. Pind har nosser, hvilket Rønn Hornbeck af naturlige årsage ikke har.

  Det er lidt af et statement, at han – samme dag som den nye ministerpost – tør udtale, at nok er konventionen (om statsløses rettigheder) regeringens politik, men at den – efter hans opfattelse – er åndsvag og forældet.

  Godt gået, Pind. Desværre er jeg seriøst bange for, at denne regering kun holder til næste valg. Indtil da kan Pind vel forhåbentlig overbevise V og K om, at en masse af disse konventioner er utidssvarende, og at Danmark må melde fra over for dem.
  Disse konventioner var dengang, i 50’erne og 60’erne, beregnet på mennesker, der krydsede en eller to statsgrænser, ikke for mennesker fra den anden side af kloden, der nu sætter sig i et fly og siger asyl, når de kommer til Danmark.

  Ikke at jeg er specielt imponeret over VK-reringen, men alternativet synes endnu værre.

  Pest eller kolera ved næste Folketingsvalg. Hvad gør I andre? Vælger det mindst ringe, eller undlader at stemme?

  Kommentar by Henrik Petersen — 8. marts 2011 @ 21:43

 11. Ned med de røde !

  Kommentar by Spinner — 8. marts 2011 @ 21:50

 12. Pragtfuldt billede af den radikale partileder.
  Ansigts udtrykket ligner mest det man kan iagttage på oppustede sømands-balloner.
  Indholdet i to ovenævnte hoveder er sikkert det samme.
  eller,
  Måske er konen bare gaaet istå under udtalelsen af “Allah Huuuuuuuuu Akbar”.

  Tror heller ikke denne minister rokade vil hjælpe en pind.

  Danmark har mere end noget andet land brug for en tea-party bevægelse, eller et moderne bonde-oprør, hvor “herremændene” (m/k) på borgen bliver smidt på porten een gang for alle.

  Kommentar by grove city, ohio — 8. marts 2011 @ 21:57

 13. Både Rød og Blå blok (excl. DF) vil afskaffe Nationalstaten Danmark. Forskellen er, at Rød ser et multikulturelt samfund som et del-mål i sig, mens Blå er skeptiske……men de tør, orker og evner ikke ændre kursen.

  Kommentar by Claus Kvist Hansen — 8. marts 2011 @ 21:58

 14. Søren Pind: Bliv som os eller bliv væk:

  http://jp.dk/indland/indland_politik/article2362862.ece

  Kommentar by Johansen — 9. marts 2011 @ 00:23

 15. Kan en af uriaspostens skjoldmøer fortælle mig hvad der er sket med Margrethes hår? prøver hun at være ung og fejler, eller ville hun ligne en semiautonom? det var det eneste jeg rigtig kunne tænke på da hun sad på sin høje moralske hest i mit tv idag.

  Sjovt at rød stue skriger på valg, fordi at politik er gået i stå på borgen, men hvem fanden er det der slæber ministre i samråd og kræver undersøgelser 24/7….. lad os få valget, så vælgerne kan få klar besked om de 12 minutter og de 50 milliarder LO kræver af regeringen.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 9. marts 2011 @ 00:52

 16. @15 broholm
  Jeg skal ikke gøre mig klog på de Radigale koners valg af hoved hår placering eller sætning, fordi jeg overhoved aldrig har haft samme smag eller på nogen som helst andre områder, har syntes om noget som helst ved de mærkelige Radigale koner.
  Men jeg tror det må have noget at gøre med noget praktisk, altså at tilpasse hår pragten så den ikke bliver for stor og varm, når de frivillige dhimmie muhammed tilpasnings venlige Radigale koner, skal trække et elefanthue rør nedover det forbudte muhammed kvindehovedhår og derpå vikle flere lag lagner omkring hoved. Se evt foto af den Radigale kone gerner nielsen, der har reklameret for denne muhammedaner kvindeundertrykker hoveduniform.

  Kommentar by li — 9. marts 2011 @ 06:35

 17. Forhåbentlig har Søren Pind taget ved lære af Søren Krarups ord og forsvar for dansk kultur, efter deres fælles debatbog “Kære Søren”.

  Kommentar by Johansen — 9. marts 2011 @ 08:40

 18. Som om den borgerlige siddende regering holder deres løfter? Vores såkaldte stramme indvandringspolitik har gjort at indvandringen til Danmark fra den tredje verden er større end under Nyrup.

  They can talk the talk, but can they walk the walk?

  Kommentar by Lavard — 9. marts 2011 @ 09:14

 19. […] naboer først, ikke omvendt. Den dag jeg skifter mening om den ting, skal jeg nok skrive det. Må Søren Pind give denne floskemaskine noget at tænke på. Afsnittet om jøder i Malmø er en uhæderlig […]

  Pingback by Ja til donation fra det Muslimske Broderskab « Snaphanen — 9. marts 2011 @ 10:47

 20. Tillykke til Pind med det nye ministerjob. Det er fortjent.

  Kommentar by Liva — 9. marts 2011 @ 11:02

 21. Man har fældet en Røn(n) og man har plantet en Pind!
  Håber at han kan nå og få noget ud af det inden valget!

  Kommentar by Peter — 9. marts 2011 @ 13:08

 22. Ja Søren Pind er et enkelt solstrejf på en ellers overskyet himmel.

  “13” Claus Kvist Hansen har desværre helt ret i sin beskrivelse af den politiske situation. Søren Pind kan ikke udrette meget i et blåt hav af ligegyldighed. Hvis Lars Løkke bare var en anelse bekymret over indvandringen, hvorfor har han så ikke reageret før?

  Løkke håber, at der kan være et par stemmer at hente med Søren Pind som integrationsminister, men en ændring af politiken som sådan rager Lars Løkke en høstblomst.

  Vi andre kan så kun drømme om, hvor godt det kunne have været med en statsminister, der med et flertal bag sig ville have støttet Søren Pind.

  Det er på en gang grinagtigt og sørgeligt at høre DDR’s bekymring over Søren Pind (P1 radioavis d.d. 12.00)

  Kommentar by Binee — 9. marts 2011 @ 13:15

 23. #12

  Ja – en Dansk Tea Party bevægelse – måske har Danmark også brug for en egentlig højreorienteret tænketank?

  De normalborgerlige liberale har jo CEPOS som gør et fint prisværdigt arbejde på disse forudsætninger, men der er ligesom brug for noget ekstra, som kan samle de kloge hoveder op og byde ind med velfunderede skærpelser af værdipolitikken på mere højreorienterede betingelser.

  Kommentar by Sigwar — 9. marts 2011 @ 14:53

 24. Spændende om Pind har det der skal til når det gælder. Nu får han chancen for at bevise det. Én ting er sikkert, han kan i den grad dele øretæver ud og der er ikke mange der kan hamle op med ham retorisk. Så er spørgsmålet bare om, om massemedierne er i stand til at forstå når han sætter dem til vægs eller om det går direkte hen over hovedet på dem.

  Kommentar by Michael Jensen — 9. marts 2011 @ 15:07

 25. Ved folk hvorfor palæstinensere er statsløse? I et læserbrev i JP idag er der én, der filosoferer over om man bliver statsløs, hvis man bliver født i et rutefly over Atlanterhavet – noget stigningen i passagertallet pga de faldende flypriser jo næsten har gjort til en hverdagsbegivenhed :)
  Jeg har ikke set eller hørt nogen forklaring i DR og TV2 på fænomenet ’statsløse palæstinensere’,selvom det har været nævnt flere tusinde gange i den seneste uge. Det er jo typisk for Public Service kanalerne? De giver ikke frivilligt vigtig information fra sig og holder kortene tæt ind til kroppen indtil vi har fået en rød regering.
  Såvidt jeg ved er de statsløse palæstinensere libanesere, som Libanon ulovligt har undladt at give statsborgerskab ‘ifølge FN konventionen’ i 60 år+ :( At Birthe Rønn Hornbech har været en halv snes måneder om det, svarer i den sammenhæng lidt til forbrydelsen ved at køre 200 meter på cykel i mørke med kun én cykellygte i modsætning til overlagt mord en :) Helt ude af proportion og derfor respekt for Birthe Rønn Hornbech! Når befolkningen vågner af TV-narkosen vil de indse det.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. marts 2011 @ 15:49

 26. 22

  “Hvis Lars Løkke bare var en anelse bekymret over indvandringen, hvorfor har han så ikke reageret før?”

  Han blev vel nødt til at vente på det bl.a. tyske Merkel nyligt har meldt ud om multikultur. Danske politikere – generelt – venter på det der siges internationalt. Undtaget i flere tilfælde DF.

  Men jeg synes da osse at det måske er for sent at Pind får ministerstillingen. Han skulle have haft den for længe siden. Det er nok så som så hvad han kan nå at udrette før valget. Men han kan i hvert fald sætte en helt nødvendig debat i gang.

  Kommentar by Liva — 9. marts 2011 @ 15:54

 27. Lidt musik må der til i debatten. Særligt når man har lyttet til det ørebæ de radikale gang på gang lukker ud i medierne. De radikale mangler generelt lidt røg – simpelthen.

  http://www.youtube.com/watch?v=3rX9O6h_K2Q

  Kommentar by Liva — 9. marts 2011 @ 15:58

 28. Dagen lang har der naturligvis været opstandelse på Rød Stue og i medierne over at Søren Pind vil have assimilation og ikke nøjes med en fejlslagen og tilsyneladende uladsiggørlig integration.

  Lad mig minde om at assimilation (tilpasning til vores danske samfund) starter med de fremmedes tilegnelse af det danske sprog. Her halter det gevaldigt, selv hos mange af dem der har levet hele deres liv i Danmark og derfor ifølge FN har ret til dansk statsborgerskab, uanset hvor meget kriminalitet de har begået.

  De fremmedes assimilation angår fra første dag kravet om at overholde dansk lovgivning. Her i landet gælder ingen sharia eller det der ligner. Det overholdes langtfra, som alle ved.

  Men ligesom integration, hvad det end vil sige, er mislykket gennem 40 år, således er assimilation temmelig umulig. Men jeg nægter at det er mig og mit land der skal lade sig assimilere islam. Men det er det der er ved at ske.

  Kommentar by Niels P. — 9. marts 2011 @ 17:18

 29. Han blev nu godt nok jordet gevaldigt i Debatten for et par måneder siden, af LA kandidat(har glemt navnet på ham). Han er bestemt ikke en dygtig retoriker. Ydermere har han en udstråling som en betonvæg. Totalt intetsigende. Og mon ikke også hans meget agressive og lige på og hårdt tale om multikultur etc, er glemt om et par måneder når virkelighedens verden går op for ham. Som om han kan gøre noget som helst hvis der ikke er stemmer i det. Det bliver jo alligevel en rød regering snart, så det er spildte kræfter at omrokere nu. Små dødsspjæt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 9. marts 2011 @ 17:57

 30. @ 27

  Liva, hvis du skal ryge herinde, så må du gå udenfor :D

  Tak til Søren Pind for at melde så klart ud. Hvis nu for fanden bare flere politikere her i DK og i de øvrige europæiske lande for alvor ville se lyset, så kunne man måske ligefrem få de fuldstændigt håbløst naive og utidsvarende konventioner genforhandlet fra grunden af og tilpasset til virkelighedens verden anno 2011 og dens alvorlige problemer – fx. angående værtslandendes ret til også at kræve integration og assimilation af de indvandrende og asylsøgende, respekt for kulturelle normer, værdier, love og sociale omgangsformer i værtslandet samt mulighed for at sætte grænser for religiøse og kulturelle særkrav og uacceptabel adfærd (fx. stening af ambulance- og brandfolk etc. eller befamling af eller grove tilråb til forbipasserende danske / indfødte kvinder ), prædiken af had, intolerance og racisme i moskéer eller opdragelse af ens børn til foragt for vantro “kuffar”, æresdrab eller tvangsægteskaber ellre lignende klankultur lige ud af den allermørkeste middelalder.
  Og endelig burde det naturligvis ikke være tilladt at medbringe hjemlige konflikter eller krig og fortsætte dem i det nye land –
  fx. ved forfølgelse, vold eller trusler imod (danske) jøder –
  eller bruge det base for rekruttering til terroraktiviteter og lign.

  Overtrædelse af eller modarbejdelse af disse rimelige krav og grænser skal naturligvis så føre til fortabelse af bevilgede asyl- og opholdstilladelser eller statsborgerskaber tildelt på falske forudsætninger. Så varede det nok ikke ret længe, inden vi fik en helt anderledes attitude og opførselat se fra en hel del af vore “kulturberigere”, og resten skulle naturligvis deporteres omgående.

  Kommentar by Bjovulf — 9. marts 2011 @ 18:59

 31. Kunne man ikke bruge terrorloven, rockerloven eller Grundloven til at gøre Det Radicoole Venstre forbudt (grundet landsskadelige og/eller grundlovsstridige aktiviteter) og eksportere hele det satans slæng til Guantanamo ?

  Kommentar by Tolder — 9. marts 2011 @ 19:47

 32. #Kommentar by Tolder — 9. marts 2011…
  Glöm inte att deportera deras väljare också :)

  Kommentar by Peer Pedersen — 9. marts 2011 @ 20:23

 33. Hvis Løkke alligevel har ‘tabt’ næste valg kan han så ikke ligeså godt sætte et mærke der vil blive husket?

  Ved at vise en farbar ideologisk vej for Danmark kunne han måske endda få den nødvendige støtte.

  Kommentar by Ragnar — 9. marts 2011 @ 21:48

 34. Pind skal bare rette ind efter de radigales piber.
  Der skal ryddes op, måske er Sohn klar, ligesom sin gamle ven Honecker…?

  http://www.youtube.com/watch?v=egjJcDzvqa8&feature=related

  Kommentar by bl — 9. marts 2011 @ 21:56

 35. Sand “lease” – at Søren Pind nu er på den post.

  Søren – Vi sætter vores lid på dig!

  Kommentar by L. johs — 9. marts 2011 @ 23:10

 36. -> 35 Lease? På dansk siger vi at noget er en lise for sjælen. På engelsk kan man bruge ord som “balm” (balsam) eller “relief” (lindring).

  Kommentar by Niels P. — 10. marts 2011 @ 00:53

 37. @35

  Om du så satte Himmler ind som integrationsminister, så ville han ikke have en chance overfor Eujetunionens bureaukrati og stakktevis FN konvensioner.

  Danmarks selvstændighed er i virkeligheden så amputeret, at det i det mindste ville være politisk anstændigt at afskaffe Grundloven.

  Kommentar by Tolder — 10. marts 2011 @ 01:40

 38. Der er vel kun 1 ting at tilføje. Ud af EU. Hvad opnår Danmark egentligt af fordele ved at være medlem af EU? Næsten hver gang der er nyheder om EU så er det forringelser af dansk lov og krav på krav.
  Hvor er fordelene egentligt? For slet ikke at tale om FN. Udgifter og konventionskrav osv. Danmark skal tydeligvis være solidarisk og makke ret når de store organisationer stiller krav og træffer beslutninger. Men er det så ikke på tide at spørge sig selv hvad vi får ud af at overholde de krav og i det hele taget være medlem af disse multinationelle unioner? Når man ved hvor stor en byrde de ofte pålægger lille Danmark.

  Er det det åbne marked, eller den frie arbejdskraft der lokker? Er det handelen med de andre lande der er nødvendig? Hvad angår indvandrere er det tydeligt at FN og EU er en gedigen bombe under velfærdsDanmark.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. marts 2011 @ 12:58

 39. Pind vil bekæmpe multikulturalismen med vold og magt. Lyder lovende. Bare han ikke har slået et for stort brød op. Det efterfølgende knæfald for diverse konventioner og EU domstolsafgørelser tyder nu ikke på den store kampgejst. Til grin kan man altid blive.

  Kommentar by EH — 10. marts 2011 @ 14:48

 40. Tillykke Søren Pind, du er på rette spor med din bekæmpelse af multikulturalismen, forsæt det gode arbejde.

  Kommentar by erik petersson — 10. marts 2011 @ 17:28

 41. How arrogant this little boy Søren Pind is? He doesn’t even know the meaning of the word assimilation. Assimilation would be impossible for many, especially for the first generation of immigrants. They say they do not mean that immigrants in Denmark begin to eat Flæsksteg, or drink beer and all that, but they have to respect democracy, law, equal rights for men and women etc. Who says that those are Danish values? Those are universal values, which by the way all have their roots in east and not west. The sources of many of today’s problems in east are economical and have their roots in west. I remember for some years ago there was a strike in Denmark. All transportation halted for about a week or so. People started to act like there is going to be a war or something. All milk, bread, butter, chess disappeared from the supermarkets on the first 2 days. A homogeneous society is almost ALWAYS doomed to be destroyed. The biggest barrier in a homogeneous society is the language barrier. But this barrier is mostly in front of the first generation. Even Japan, which is one the biggest homogeneous society needs 609,000 immigrants per year until 2050 In order to keep the size of the working-age population constant at the 1995 level. Even the most intellectual immigrants will have different values and different views, but the key here is language, mutual respect and understanding. Even people from the same race could have different views toward life, law, democracy, religion, homosexuality and so on. Should they be assimilated too? It is a society’s differences which make it strong.

  http://www.youtube.com/watch?v=WZEJ4OJTgg8

  Kommentar by Chehre — 10. marts 2011 @ 23:45

 42. Jeg forstår ingenting, hvor er den personlige frihed og religionsfriheden blevet af? Hvorfor påtvinge folk noget som de ikke har lyst til? Strider dette ikke imod de grundlæggende elementer i den liberale ideologi?
  “Tiden på integration er udløbet” siges der, hvorfor skal det gå ud over de indvandrere der godt kan tilpasse sig i det danske samfund, men vælger at bibeholde deres kultur? hvorfor er vores beklædning og hvores tro, så langt vigtigere end vores personlighed, og vores bidrag til samfundet? vi er jo allesammen ansvarsfulde mennesker i sidste ende, så lad dog være med at blande kultur og religion i politik, og kig nykritisk på det enkelte menneske!
  hvorfor

  Kommentar by Seyma — 11. marts 2011 @ 19:10

 43. -> Seyma

  “Jeg forstår ingenting, hvor er den personlige frihed og religionsfriheden blevet af? “

  Liberalisme er ikke det samme som relativisme, og Grundloven formaliserer religionsfrihed ikke religionslighed. Derudover må du huske på, at selv den mest liberale stat er nødt til at have en national forankring, for overhovedet at kunne fungere. Statsløse er her på vores for godt befindende, og i sidste ende er danskernes fremtid vigtigere end deres. Sådan må det nødvendigvis være.

  Kommentar by Kim Møller — 11. marts 2011 @ 19:29

 44. -> Seyma

  Kort: Islam er ufrihed, tvang. Derfor skal islam og den sociale kontrol der udøves i Allahs og Muhammads navn bekæmpes, så muslimerne kan opnå personlig frihed.

  Tag et eksempel: krisecentrene vrimler med muslimske kvinder der ifølge Koran og tradition skal lade sig underkaste mænd, og de trues nu af dem og deres familie, der ser deres ære gået for nær. Det tager en liberal afstand fra! Nok er nok!

  Men de “liberale” og “tolerante” “radikale” er ligeglade med den tvang der hersker inden for islams verden. Margrethe Vestager ser jeg som nådesløs forræder af dem der er udsat for islams tvang.

  Kommentar by Niels P. — 12. marts 2011 @ 17:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper