15. marts 2011

Jubelscener i Gaza efter mord på Itamar-familie

Visse kulturer fortjener at uddø. Fra Ynet News – Gaza celebrates...

Gaza residents from the southern city of Rafah hit the streets Saturday to celebrate the terror attack in the West Bank settlement of Itamar where five family members were murdered in their sleep, including three children.

Residents handed out candy and sweets, one resident saying the joy “is a natural response to the harm settlers inflict on the Palestinian residents in the West Bank.”

(billeder af den myrdede familie på Israel National News)

Apropos.

 • 12/3-11 The Messenger – DRs Syge og Perverterede “Nyhedsprioritering”.
 • Oploadet Kl. 04:41 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23826/trackback

  26 Comments »

  1. “We need to find those behind the attack and give them the death penalty. I can’t recall such a horrific terror attack,” he said.

   Enig. Dødsstraf kan være på sin plads.

   Kommentar by wied — 15. marts 2011 @ 05:05

  2. “Kan være på sin plads”!

   Dødsstraffen er her på sin plads. Djævleyngel. Men det kan ikke være rigtigt, at DDR opfører sig så svinsk. Nu er der nogen, der snart må træde i karakter. For der vel for fanden en bestyrelse.

   Jeg er for vred til at sige mere. Jeg holder meget af Israel.

   Kommentar by Machiavelli — 15. marts 2011 @ 07:38

  3. […] refined a sense of discretion as the old Social Register. Mark Steyn: Dead Jews Is No News. (Jubelscener i Gaza efter mord på Itamar-familie. DRs Syge og Perverterede […]

   Pingback by Idibus Martii « Snaphanen — 15. marts 2011 @ 08:14

  4. Det er åbenbart en naturlov, at når jøderne græder, så jubler muslimerne…
   Jeg håber den europæiske venstrefløj er tilfredse nu – men det er de nok ikke før den sidste israeler ligger som på billederne vist…

   Kommentar by Jacob Andersen — 15. marts 2011 @ 09:14

  5. En vemodig tak til Birte Rønn Hornbech. Man forstår godt, at de er statsløse og det er nok bedst, at de forbliver sådan.

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 15. marts 2011 @ 09:37

  6. Hvis V-K regeringen ønsker at føre værdikamp gennem DDR’s bestyrelse, så er det muligt, da kulturministeren, venstre, de konservative og Dansk Folkeparti tilsammen udpeger 6 af de 11 medlemmer. Men bortset fra en del ord og varm luft fra Anders Fogh og Brian Mikkelsen i regeringens første år, så har regeringen IKKE ønsket at føre værdikamp gennem DDR.

   Den borgerlige regering har flertal i bestyrelsen, men ønsker ikke at bruge det. Hos de ansatte har en anden politisk bevægelse flertal, nemlig Journalistisk Venstreparti og dette parti har ingen problemer med at bruge sit flertal. Resultatet heraf ser og hører vi daglig i TV og radio

   Er den borgerlige regering helt blind for, at befolkningens syn på Danmark i den grad præges af, hvad man ser og hører i DDR? Kan de ikke se det? Vil de ikke se det? Senest ved det kommende valg må selv den mest tungnemme v’er eller k’er da se det.

   Jeg er bestemt ingen fan af Anders Samuelsen, men hvor er det forfriskende, at se og høre en politiker, der tør sige fra overfor DDR. Og hvor er det patetisk at høre DDR’s reaktion herpå. Men reaktionen fra DDR er måske naturlig, når man aldrig har prøvet at blive modsagt.

   Kommentar by Binee — 15. marts 2011 @ 10:31

  7. ”… Og dette ændre hvad ?..”

   Vi er sikkert alle oprørt og chokeret over denne islamiske drabs handling. Men det store spørgsmål er, hvad ændrer dette i vores syn og ikke mindst handling når det gælder muslimer?

   Her er det, at jeg tror intet sker eller kommer til at ske. Vores presse dækker ikke eller dækker kun i begrænset omfang overgreb på jøder enten her i Europa eller i Israel. Så længe den “offentlige” holdning til Israel er lig med Politikens leder sider, så kommer det til at stå hårdt til med en real pluralistisk og mangefacetteret holdning til mellemøst konflikten. Jeg deler anti-marx anno dazumal´s holdning til Rønn Hornbech, nemlig at jo færre islamiske fanatikere, jo bedre. Men samtidig har vi politikerne inde på københavnsrådhus, som i deres fanatiske multikulturalistiske utopier vil straffe alle der ikke følger trop, om det så gælder diskoteker eller vagtselskaber.

   Nej… Det virklig store spørgsmål er jo; Hvad gør vi når det sker her?
   Vil politikerne så handle, eller vil det igen blive klassificerende som enkelt tilfælde.
   Jeg ser og høre stadigt politikere udtrykke ideer, om integration eller assimilation, men ingen taler om repatriering(hjemsendelse) og det er dette der er kernen for vor(land/folk/politisk system) langvarige overlevelse.

   mvh.
   Historyman

   Kommentar by Historyman — 15. marts 2011 @ 10:51

  8. Selv hvis man skulle være så dum, at betragte denne modbydelige forbrydelse, som “et enkeltstående tilfælde”, så må det da alligevel vække til eftertanke, at forbrydelsen bliver hyldet, som en æresdåd. Hvor mange deltog mon i fejringen?

   Kommentar by Hr. Snusk — 15. marts 2011 @ 11:50

  9. Man hører undertiden argumentet at israelerne også dræber uskyldige palæstinensere. Men det sker under kamphandlinger og efter advarsler om mulig gengældelse for f.eks. raketangreb.

   Når børn og ældre alligevel falder som ofre under israelernes gengældelsesangreb skyldes det man bevidst placerer disse mennesker i forreste kampzone. Det er hændt at man har kørt, disse ‘ofre’ ind i kampzonerne for at sikre der virkelig er civile ofre, selvom israelerne gennem flyveblade har advaret om at området er en krigszone og alle får lejlighed til at fortrække. Men ofre kan man ikke undvære i propagandakrigen mod Israel og til at tilfredsstille venstreorienteredes Israelhad.

   Det der hændte i Itamar er jo overlagt modbydeligt mord.
   Husk også, hvordan psykopaten, Kuntar der dræbte en familie, efter løsladelsen fra israelsk fængsel blev modtaget som en helt af Hezbollah og deres gejstlige folkemordere.

   Kommentar by synopsis-olsen — 15. marts 2011 @ 12:10

  10. Det værste er, at man ikke en gang bliver chokeret længere.

   At mange palæstinensere er morderiske, umenneskelige uhyrer og at de hylder morderne, ved vi godt.

   At DDR og deres venstreorienterede venner censurerer nyhederne, der er negative for uhyrerne, ved vi også godt.

   Tilbage står så : Hvorfor og hvor længe skal vi blive ved med at finde os i svineriet?

   Hvis ikke dette er en opgave for bestyrelsen, hvad er så en opgave?
   Haagerup kan lyve lige så stærkt, som han plejer, men normale mennesker har for længst gennemskuet deres hykleri.

   FY FOR POKKER, HVOR ER DET LAVT.

   Kommentar by Anonym — 15. marts 2011 @ 13:04

  11. Se dagens jp.dk, der er en der har skrevet en blog om emnet, straks gik folk til angreb på dem med udtryk der ville have kostet alle os andre en 266B anmeldelse af Stampeisterne…… De er nemlig så pæne på den gode tones fløj

   Kommentar by broholm (ordblind) — 15. marts 2011 @ 13:18

  12. Kun et par uger før drabet på Fogel-familien, havde de palarabiske myndigheders egen tv station inkluderet Habash Hanani i en hyldest til Shahids, hellige martyrer. Hanani dræbte tre teenagere i selvsamme Itamar for 9 år siden.

   Abbas og Fayyad kan hælde ligeså meget vand ud af ørerne som de vil. Hos folk der hader har de kun legitimitet som ledere når de hylder morderne og opkalder pladser og ungdomslejre efter dem. Og de ved det.

   Modsat er det i Israel forbudt ved lov, at lave offentlige hyldester til de jødiske ekstremister der har begået overlagt mord på civile arabere.

   Kommentar by Michael Jensen — 15. marts 2011 @ 14:16

  13. Der blev også holdt stor fest i Vollsmose for et par år siden, efter at en palæstinenser havde skudt to israelske sælgere ned i Rosengårdscentret. Se udtalelser af hætteklædte sidst i videoen:

   http://www.youtube.com/watch?v=zH4CE338SSA&feature=related

   Jødehad er en specialitet i islam.

   Kommentar by Johansen — 15. marts 2011 @ 14:40

  14. Gad vide hvor mange arabere i Danmark der tager afstand fra denne her massakre, og terror generelt? Kan vi få en meningsmåling kære MSM?
   For slet ikke at tale om DR der nok er 100% ligeglad. Stiltiende accept kan man kalde det.
   Hvor langt er integrationen VIRKELIGT nået i Danmark? Har man lært de kære arabere i DK hvad Danmark mener om massakrer, terror og mord på civile borgere?

   Kommentar by Endnu en vantro — 15. marts 2011 @ 15:36

  15. Utrolig flot gestus af supermarkedejeren Rami Levy (som ellers er lidt af en krejler med nogle besynderlige holdninger. Jeg ville i hvert fald ikke bryde mig om at være ansat hos ham).

   Han vil hver uge indtil de overlevende Fogel-børn er blevet 18, give dem de nødvendige dagligvarer fra sine butikker: http://muqata.blogspot.com/2011/03/real-rami-levy.html

   Flere af Rami Levys supermarkeder ligger forøvrigt i og omkring “bosættelser” på Vestbredden, hvor også flere hundrede palæstinensere handler hver dag. Det var disse mennesker den palæstinensiske økonomiminister kom med en skjult trussel mod da han sagde at myndighederne “vidste hvem de var”, og kritiserede at de handlede hos de slemme jøder. Men selvfølgelig, de palarabiske myndigheder må jo holde fast i løgnene som de sælger til vesten.

   Kommentar by Michael Jensen — 15. marts 2011 @ 16:37

  16. Det billede der hos mig efterhånden har tegnet sig af palarabere er, at de er psykotiske.

   Hele deres livsform er en lang psykose – og her er for alt for manges vedkommende ikke tale om borderline.

   Når man opvækster den ene generation efter den anden med det primære mål, at få implementeret hadet mod jøder, mod ikke-muslimer, og mod landet Israel i de små palarabiske børn,skal man ikke undre sig over når dette had slår ud i fuld blomstring.

   Gennem hele deres opvækst har disse børn set den ene efter den anden perverse måde at slå jøder og ikke-muslimer ihjel.

   De har lært at Allah velsigner dem der slår Bogens Folk ihjel.

   De har set hvordan de voksne jubler over drab begået af palarabere, eller andre arabere, og det uanset om det drejer sig om mord på en familie, et enkelt menneske eller som da ca. 3 tusinde omkom ved attentatet på Tårnene i New York.

   Mobning, vold og andre modbydeligheder der begåes mod ikke-muslimer er højt værdsatte, glædelige og altid en fest værd .

   Når børn fra 1. dag de ankommer til denne verden bliver vidner til ovennævnte reaktioner fra de voksne samtidig med de bliver “undervist” i at det er deres pligt som muslimer at udøve Jihad mod vantro og når de ved selvsyn erfare om de forskellige metoder til at slagte vantro på………. så skal man ikke undre sig når man en dag står med en psykopat af rang foran sig.

   Og muslimer har gennem ca.1400 år opdyrket talentet for løgn, bedrag vold og mord.

   Så disse egenskaber er blevet en så fastgroet bestanddel af den arabiske psyke, at de ikke længere kan ud-/adskilles fra psyken.

   Kommentar by Vivi Andersen — 15. marts 2011 @ 20:29

  17. @Vivi
   Fuldstændig enig i at sådan er PalAraberne skruet sammen.
   Ifølge Allah er muslimernes eneste tilladte glæde at være skadefro
   mod ikke-muslimer, nærmest grænsende til en psykopatisk tilstand.
   Efter min overbevisning er palæstinensiske forældre ikke egnet til
   at opdrage deres børn til at blive nyttige borgere for samfundet.
   PalArabernes børn skal egentlig tvangsfjernes fra deres destruktive
   forældre.
   Du nævner Borderline [Personality Disorder] ICD10 – F60.3
   Hvordan er det nu ? Børn kan opdrages til at blive Borderliner
   Til specielt at hade ikke-muslimer, og opleve Splitting ?
   BPD er en overordnet samling for bipolar affektiv lidelse, eller
   periodisk depression, panikangst ICD10 – F40 og paranoia ?

   Kommentar by HelgeD-H — 15. marts 2011 @ 22:09

  18. Til lykke Vivi, nu forstår du næsten de menige – masserne – i Islam, og “muhammeds eksempel”. Og hvorfor den udskældte mand, Glistrup, med rette kaldte dem muhammedanere.

   Var det ikke fordi folk som de er flest, og politikere i særdeleshed, var så berøringstangste, så ville man bruge ord som:
   Syg
   Kult
   Hjernevask
   Psykose
   Blodrus
   og meget mere af den skuffe. Måske ved langt de fleste det godt, men de tør ikke sige det, sådan som presse og resten af maskineriet tydeligt indikerer graden af unåde der tilfalder dem der gør.

   I mere håndfaste tider havde enhver klarsynet og robust regent slået pakket ned… som man ville gøre med en hund der har rabies, vel vidende at den ikke kan tales til fornuft og er for farlig til at lade løbe frit omkring. Den er gal nok i sig selv og kan tilmed sprede det.
   Men vi er blevet bløde og krigsforskrækkede og magelige og marxifiserede, så verden som vi kender den går nok under i løbet af en generation eller 2, tilbage til et brutalt fossil fra det 7. århunderede.

   Kommentar by Anonym — 16. marts 2011 @ 00:05

  19. Helge

   Når jeg nævner borderline er det fordi der givetvis er nogle som er mindre tilbøjelige til at leve deres psykose ud, de har lidt bedre kontrol end resten.

   Men man kan sige de står med et ben i hver lejr – og vi ved liden tue kan vælte stort læs.

   Måske nogle af dem skal udsættes for anderledes former for liden tue end flertallet, altså de rammes på tricker-punktet og så tænder også de af.

   De fleste lider vel af paranoia – det er måske derfor de evigt og altid føler sig forfulgte, krænkede osv., og kræver undskyldninger for snart sagt alt muligt.

   Og derfor de kræver RESPEKT – noget man ikke kan få pr. efterkrav, men som skal optjenes, i hvert fald iflg. de vestlige normer.

   Kommentar by Vivi Andersen — 16. marts 2011 @ 01:48

  20. Helge-

   og så har vi endda ikke taget fat på mindreværdet og megalomanien som også er inde i billedet.

   Det bedste vil være at læse ALI SINA´s bog ” Understanding Muhammad. A psychobiiiography.” samt

   RAPHAEL PATAI´s ” The Arab Mind.”

   Det er 2 bøger som omfatter og beskriver dette ømtålelige emne, at obducere psyken hos araberne/muslimerne.

   Kommentar by Vivi Andersen — 16. marts 2011 @ 02:30

  21. Vivi-

   Mange TAK for at give svar.

   Kommentar by HelgeD-H — 16. marts 2011 @ 08:37

  22. Vivi Andersen, er du blev psykiater eller psykolog. Jeg troede kun af det var disse to faggrupper der kan give en korrekt bestemmelse om man har den en eller anden psykiske sygdom. Men sådan er der så meget herinde.

   Kommentar by Michael Larsen — 17. marts 2011 @ 00:04

  23. @ Michael

   Mener du modsat, at det er normal, rask adfærd at dræbe sovende børn ?

   Det sætter i hvert fald din historik her i kommentarsporet gevaldigt i perspektiv.

   Kommentar by Kbh — 17. marts 2011 @ 08:55

  24. … eller at holde fest fordi en eller anden galning har gjort det?

   Kommentar by Hr. Snusk — 17. marts 2011 @ 20:08

  25. Palæstinensere, hvorfor er de statsløse og hvorfor gav Birthe Rønn Hornbech dem ikke straks dansk statsborgerskab ifølge konventionen? Fik vi den hele og sande historie fra de statsejede medier? http://palwatch.org/main.aspx?fi=458&fld_id=458&doc_id=4815

   Kommentar by anti-marx anno dazumal — 18. marts 2011 @ 13:06

  26. Ingen ställer frågan “Varifrån får Palestinierna det politiska stöd som ger dem mod och motivation att begå sådana handlingar”? Det finns två källor. Den ena källan är deras egen; en sammansättning av Islam och Palestinsk/Arabisk Nationalism. Den andra källan är Palestina anhängarna, mest i Europa och mest bland den europiska vänstern, som kan “förstå” dessa handlingar eftersom Palestinskt land är ockuperat.
   Det finns ingen Palestinsk stat ännu och därmed inga palestinska territorier. Begreppet är en politisk abstraktion. Att prata om FN beslutet 1947 efter 60 år och fem krig är infantilt. Verkligheten är en annan. Så länge den Palestinska drömmen om att få sina krav accepterade får stöd av Världssamfundet kommer Palestinier att begå dessa brott och Israel kommer att höra att den får skylla sig själv.
   Däremot får Palestinier, Hamas, Islamisk Djihad sällan höra detta.
   Israel finner denna politiska inställning som medskyldig i morden i Itamar. Israel kommer att handla för att försvara sitt folk oavsett vad några pratmakare i Europa tycker, tänker och säger. Så är det bara!

   Kommentar by Isaac Haskiya — 19. april 2011 @ 09:12

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper