15. marts 2011

Søren Pind kræver assimilation – debat i Urban

Debatten i gratisaviserne bliver ringere og ringere, og Urbans blog-udtræk er i den grad spild af regnskov. Mandag omhandlede alle tre posteringer Søren Pinds ondskab. Fuldt hus.

“… Nu skal de fremmede igen igen med vold og magt være leverpostejspisende gennemsnitsmennesker for at få lov at gå frit i vores såkaldt frie land… det vi til daglig opfatter som grundlæggende i dansk kultur, kan være vældig forskelligt fra den ene til den anden. Er hvidkål eller grønlangkål mest dansk? Er det and eller flæskesteg? … Det er ikke mange år siden at halloween, mobiltelefoner og sushi var ukendt i Danmark… Derfor kan “tværkulturelle” ægteskaber faktisk være mere levedygtige end “monokulturelle” ægteskaber…” (Assimilation og multikulturalisme fra Ydmyghed)

Skal jaj vær lissom Johnny Hansen i Greve? Skal jaj vær lissom Søren Kraråp i Politik? Skal jaj vær lissom Pia Kjærsgår i Politik? Skal jaj vær lissom Birde Røn i Politik? Skal jaj vær lissom Jønke? Skal jaj vær lissom daj?” (Kager Søren Pen fra Bestikskuffen)

“I de sidste 10 år har vi set mere og mere absurde stramninger af udlændingepolitikken (der har fået verdenssamfundet til at rynke på næsen), V og K’s sanktionering af O’s islam-dæmonisering og senest sagen om de statsløse palæstinensere, der har vist præcis hvor meget kærlighed integrationsministeriet rummer… For mig lyder det som de samme kvalmende udsagn, man af og til hører fra DF’s mest reaktionære, mugbegroede væsner, der sidder nede bag i folketingssalen og kæmper for at holde gluggerne åbne.

At den danske salmebog skulle være truet, fordi man kan gå ned på nærmeste gadehjørne og købe en falafel, er direkte latterligt… for min skyld må Søren Pind da hjertens gerne låse sig selv inde i et mørkt rum og skråle ”Jeg er havren” til den lyse morgen – jeg gider bare ikke høre på det lort. “ (Pinds kulturkamp fra Jonas Wilmann)

Oploadet Kl. 05:09 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23831/trackback

32 Comments »

 1. Pind skrev ved samme lejlighed, som han introducerede begrebet assimilation; …asimilation- altså en erkendelse af, at man som udenlandsk statsborger kommer til et land, der tilhører andre – og gør det fordi man gerne vi være med her. Ikke for… grundlæggende at lave det om. Hvad folk så i øvrigt gør i deres hjem eller deres personlige zone er jeg – som liberal – i sagens natur ikke optaget af.

  Den sidste sætning burde have lukket og slukket for enhver dæmonisering.

  Kilde: Kommentatorsporet ved Pinds oprindelige blogindlæg d. 5. februar 2008 kl. 17.05:

  M.h.t. Urban; de afspejler blot at blogs har et lavt bundniveau. Prøv at holde kommentarene op mod de tre dummeste indlæg fra dette debat-forums kommentatorspor, eller, hvis du vil være venlig mod læserne, dette indlæg fra Uriaspostens egen redaktion:

  http://www.uriasposten.net/archives/7005

  Kommentar by WilliamJansen — 15. marts 2011 @ 08:18

 2. Her er den: Jeg er havren – Lars H.U.G. & Stig Møller – Aksel Agerby & Jeppe Aakjær:

  http://www.youtube.com/watch?v=bcPtQZksml0

  :mrgreen: De gør det fantastisk godt!

  Kommentar by Universalgeni — 15. marts 2011 @ 08:20

 3. Danskere, der hader danskere :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 15. marts 2011 @ 09:32

 4. Nu du taler om gratis-avisernes ringe kvalitet:

  I går havde Metro-Expres som forsidehistorie med fede typer:

  “Danskerne vil betale løsepenge til piraterne.”

  I artiklen på side 2 stod, at 27% vil betale, 73% vil ikke betale. Det er det faglige niveau hos dagens journalister. De har ingen ambition om at informere, de vil missionere.

  Kommentar by Gunnar Biering — 15. marts 2011 @ 09:56

 5. De Anstændige holder stilen :-(

  Anti-marx-etc. rammer ligepå. Igen :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. marts 2011 @ 11:53

 6. En ting kan de ikke tage fra os. Og det er radiserne i national farve!

  Kommentar by Peter — 15. marts 2011 @ 13:01

 7. Faktisk så synes jeg det er fascinerende at være vidne til at intelligensen hos “journalister” bare daler og daler.

  Om det er bevist at cheferne går efter denne type mennesker, der ikke indeholder bare én analyserende og oserverende tanke, skal være usagt. Er det en form for happening fra chefernes side, at de ansætter disse forvirrede mennesker, som tror at de har det der skal til, bare fordi en tilfældig leder på et uddannelsessted har skrevet under på et stykke papir?

  Kommentar by Michael Jensen — 15. marts 2011 @ 13:04

 8. oserverende = observerende

  Kommentar by Michael Jensen — 15. marts 2011 @ 13:06

 9. Når jeg læser sådan noget overfladisk dumt enfoldigt sludder, som de evige gooode naive blåøjede venstreorienteret og deres halal muhammed “venner” lukker ud, så tænker jeg på om de i bevidst uvidende om ideologien islam og heller ikke opfatter hvad der foregår omkring dem.
  For så uvidende kan man ikke være, så man kun tror danske værdier omhandler ædelse.
  Mener disse enfoldige naive blåøjede væsner, at vi skal rumme tvangsægteskaber, kvinder som andenrangs mennesker tilhørende en eller anden mandslinge, imam vielser af mindreårige, muhammedkvinder der ikke må giftes med vantro, æres myrderier, forfølgelse af jøder, muhammedkvinder tvangsindpakket mere eller mindre frivilligt, ubehandlet traumer om kvindehovedhår, accept af sharia-uhyrlighederne osv..osv..af umenneskelige værdier som skal efterleves af en muhammedaner.
  Fy for allah i helvede, så “rummelig” modbydelig kan jeg altså ikke være, men det er nok fordi jeg er kvinde og derfor én af de første ofre for nogle af muhammed underkastelses kravene, når de bliver mange nok!

  Og så hyler de også over muhammed-sjakal-drengefejlstregerne ikke kan komme ind på diskotekerne, men ikke en lyd om muhammed pigernes fravær, fordi de sidder derhjemme og bliver mødoms-bevogtet!

  Tænk, at de enfoldige naive blåøjede venstrefløjs-bløde-fjolser kun kan se problemer i hvad der proppes i hoved af mad, men ikke kan opfatte at der sker noget helt forkert inde i hovederne på de hjernevaskede muhammedaner, som gør dem umulige at leve sammen med, alle steder på denne klode, hvor de befinder sig i mindretal, for når de er i flertal så går der ikke mange år, førend de vantro er halal-slagtes som muhammedanerne jo skal gøre ifølge deres ideologi islam.

  Tja, muhammedanerne har godt nok jord i hoved! men at de enfoldige naive blåøjede har mad i hoved! gør det bestemt ikke nemmere for os andre.

  Kommentar by li — 15. marts 2011 @ 13:38

 10. Det værste ved den naive blåøjede venstrefløj og deres sjovnalist! rødelejesvende er at vi skal høre på deres forbløffende uvidende udgydelser og forbavselse igen næste gang en jihad-muhammedaner går amok, så kører den samme pladder humanistiske enfoldige plade igen-igen i denne rille ” vi forstår det ikke, fordi jihad-krigeren var ligesom os, han spiste jo leverpostej”!!!

  De må have leverpostej i hovederne, der hvor vi andre har hjerner.

  Kommentar by li — 15. marts 2011 @ 14:12

 11. OT. De seneste nyheder fra vore engelske fætre og kusiner, hvor PK-“elitens” store forkromede multikulti-projekt er meget længere fremskredent end her i DK.

  PK-idioterne slår til igen – nu må de/vi så ikke engang have lov til at have et hårdt tiltrængt frikvarter fra “kulturberigelsen”, når vi ser Kriminalkommisær Barnaby :D

  http://www.thefirstpost.co.uk/76390,people,news,midsomer-murders-tv-pr oducer-brian-true-may-suspended-over-all-white-village-row

  Should Midsomer Murders have black and Asian characters? The jury’s out…

  By Sophie Taylor

  LAST UPDATED 11:48 AM, MARCH 15, 2011

  There has been mixed reaction to the suspension of the producer of the detective series Midsomer Murders after he said “it wouldn’t work” if people from ethnic minorities were involved, and added: “We’re the last bastion of Englishness and I want to keep it that way.”

  Brian True-May, who co-created the long-running series set in the fictional county of Midsomer, has been dropped from the production while the company that makes the show for ITV, All3Media, conducts an injury.

  “We just don’t have ethnic minorities involved,” True-May had told the Radio Times, “because it wouldn’t be the English village with them. It just wouldn’t work. Suddenly we might be in Slough… We’re the last bastion of Englishness [!!!] and I want to keep it that way.” [ !!! – WOW, en modig mand at sige det ovre i PK-England ]

  ….

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1366331/ITV-chief-Brian-T rue-May-suspended-keeping-ethnic-minorities-Midsomer-murders.html

  Fans present case for the defence in Midsomer Murders race row – as co-star suggests casting a ‘black gardener’

  TV bosses were today condemned as ‘melodramatic’ for suspending the co-creator of Midsomer Murders after he revealed he deliberately keeps ethnic minority characters out of the show.

  Brian True-May, the ITV drama’s executive producer, created a storm by saying he did not use black or Asian people in the series because ‘it wouldn’t be an English village with them’.

  He described Midsomer Murders as the ‘last bastion of Englishness’ which relied on an ‘English genteel eccentricity’, claiming it ‘wouldn’t work’ if it suggested there was racial diversity in village life. [!!!]

  Kommentar by Anonym — 15. marts 2011 @ 14:32

 12. @6 Ha, bare vent at se – snart vil kun blå & gule radiser være tilladt i EU :D

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 14:34

 13. Undskyld mig!
  Men skal jeg forstå de naive blåøjede venstrefløjser således, at hvis vi bare Stryns…øh, stryger leverpostejen fra vores spisekort, så ophører alle uoverensstemmelserne mellem de rene vanviddige muhammedaner og os urene vantro?
  Hvad så med de lande der har samme problemer med de utilpasselige muhammedaner og som ikke har leverpostej de kan forbyde, er de så fortabte?
  Nej, jeg forstår ikke helt de naive blåøjede venstrefloks mærkelige overfladiske logik og manglende viden om både leverpostej og islam.

  Kommentar by li — 15. marts 2011 @ 14:34

 14. OT PK-idioterne ovre i England slår til igen – nu må de/vi så ikke engang have lov til at have et hårdt tiltrængt frikvarter fra “kulturberigelsen”, når vi ser Kriminalkommisær Barnaby :)

  De er måske ved at blive helt desperate over, at flere og flere briter nu er ved at løbe skrigende væk fra “elitens” uønskede sociale multi-kulti-eksperiment i fuld skala – uden sikkerhedsnet. Ja, selv deres premiereminister har jo faktisk udtrykt sin dybe tvivl om dette blåøjede og kravløse projekt for nyligt.

  http://www.thefirstpost.co.uk/76390,people,news,midsomer-murders-tv-pr oducer-brian-true-may-suspended-over-all-white-village-row

  Should Midsomer Murders have black and Asian characters? The jury’s out…
  By Sophie Taylor

  LAST UPDATED 11:48 AM, MARCH 15, 2011

  There has been mixed reaction to the suspension of the producer of the detective series Midsomer Murders after he said “it wouldn’t work” if people from ethnic minorities were involved, and added: “We’re the last bastion of Englishness and I want to keep it that way.”

  Brian True-May, who co-created the long-running series set in the fictional county of Midsomer, has been dropped from the production while the company that makes the show for ITV, All3Media, conducts an injury. [ inquiry ;-) ]

  “We just don’t have ethnic minorities involved,” True-May had told the Radio Times, “because it wouldn’t be the English village with them. It just wouldn’t work. Suddenly we might be in Slough… We’re the last bastion of Englishness [!!!] and I want to keep it that way.” [!!! – WOW, en modig mand at sige det ovre i det ultra PK England ]

  http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1366331/ITV-chief-Brian-T rue-May-suspended-keeping-ethnic-minorities-Midsomer-murders.html

  Fans present case for the defence in Midsomer Murders race row – as co-star suggests casting a ‘black gardener’

  TV bosses were today condemned as ‘melodramatic’ for suspending the co-creator of Midsomer Murders after he revealed he deliberately keeps ethnic minority characters out of the show.

  Brian True-May, the ITV drama’s executive producer, created a storm by saying he did not use black or Asian people in the series because ‘it wouldn’t be an English village with them’.

  He described Midsomer Murders as the ‘last bastion of Englishness’ which relied on an ‘English genteel eccentricity’, claiming it ‘wouldn’t work’ if it suggested there was racial diversity in village life. [!!!]

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 14:45

 15. True-May-Sagen blev debatteret hos Jeremy Vine på BBC Radio 2 i dag,
  men den er endnu ikke klar på “listen-again”.

  http://www.bbc.co.uk/programmes/b006wr3p

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 14:53

 16. William har helt ret i at det viser hvor lavt bundniveauet er for blogs. Et andet aktuelt eksempel derpå er historien om amerikanere der håner Japan pt.

  At Urban kan præsentere en del idioti overrasker ingen. Det der derimod er det største problem er de mange lønnede kommentatorer og seriøse folk der har kastet sig ud i nærmest ligeså idiotisk kritik af Søren Pind med alle de platte stråmænd om at alle skal spise leverpostej osv.
  Søren Pind har helt eksplicit redegjort for at det ikke er det, det handler om, og alligevel kan Georg Metz, Karen Thisted og Poul Madsen ikke finde på andet at skrive om.

  Indtil videre er det sådan set kun Berlingske der har haft afbalacerede debatindlæg der gør op med vrøvlet.

  Dels havde Michael Boss en kommentar i avisen og online forleden og dels havde den ellers normalt ligegyldige Tom Jensen i går (mandag) et glimrende blogindlæg hvor han udstiller hykleriet fra kritikkerne.

  Kommentar by Superman — 15. marts 2011 @ 15:47

 17. Man fjerner det ene og det andet efterhånden for og tjekkes muslimerne!
  Men er der overhovedet nogen, der har spurgt muslimerne om det i det hele tage chikanerer/generer dem?
  Er det ikke bare inde i de røde tossere eget hovede, at problemet opstår. For sæt nu…..!

  Kommentar by Peter — 15. marts 2011 @ 16:14

 18. Her er Jeremy Vine’s debat om True-May-sagen:

  http://www.bbc.co.uk/iplayer/console/b00z1gwv/Jeremy_Vine_Fukushima_ra diation_fears_and_waiting_for_benefits

  Fra 35:00

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 17:12

 19. OT En (not so)PC-klassiker om politiarbejde i England i de gode gamle dage:

  http://www.borderofinsanity.com/2010/08/the-ladybird-book-of-the-policeman/ :D :D :D

  En anden bog fra denne “über”-pædagogiske genre:

  http://qwmagazine.co.uk/news/the-tsas-sense-of-humor-makes-me-nervous :D

  Hvornår begynder nogen at lave tilsvarende pædagogiske børnebøger om de forskellige aspekter af “kulturberigelsen” og hvor god og vigtig den er for os allesammen? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 17:39

 20. Søren Pind uddyber i Berlingeren i dag:

  Søren Pind: “Ordet skal føre kulturkampen”

  http://www.b.dk/kronikker/ordet-skal-foere-kulturkampen

  Søren Pind: Assimilation. Ærlig talt: Hvor mange gange kan vi forbyde vold mod kvinder i hjemmet? Hvor mange gange kan vi forbyde imamer at vie mindreårige? Hvor mange gange kan vi forbyde stenkast mod redningskøretøjer?

  Af Søren Pind, Integrations- og udviklingsminister (V)

  12. marts 2011, 22:30

  »Han tog ord, og sendte dem ud at kæmpe for os. Han vandt den kolde krig uden at affyre et eneste skud.« Så klart, så enkelt og så fint sammenfattede Margaret Thatcher præsident Ronald Reagans indsats som præsident.

  Det er ord, der bør ramme enhver, der fornægter ordenes og ideernes styrke. Vi ved det ellers godt – vi sammenfatter normalt synspunktet i ordene: Pennen er stærkere end sværdet. Der er intet så stærkt som en tanke, en ide, et princip, der i sig selv er selvindlysende – som f.eks. tanken om åndelig og personlig frihed.

  Kommentar by Bjovulf — 15. marts 2011 @ 18:48

 21. Søren Pind har ret.
  Man kommer til et andet land for at assimilere sig, hvis man mener noget med det.
  Ellers bliver man en fjende af folket, og helt galt bliver det, hvis man vil forandre det land, man kommer til.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 15. marts 2011 @ 20:06

 22. “Man kommer til et andet land for at assimilere sig, hvis man mener noget med det.
  Ellers bliver man en fjende af folket, og helt galt bliver det, hvis man vil forandre det land, man kommer til.”

  Hold nu op med det vrøvl falkeøje.

  Dem der har kompatibel kultur kan sagtens, med et minimum af tilpasning og ved at lære sproget, integreres smertefrit og samtidig bevare en meget stor del af deres kultur og særpræg.

  Det er dem med en ukompatibel (møg)kultur/religion der skal tilpasse sig så meget at det ikke længere hedder integration men assimilation.

  Kommentar by Anonym — 16. marts 2011 @ 00:02

 23. Flæskesteg og rødkål…
  Skal jaj….
  Tværkulturelle æægteskaber kontra monokulturelle…???

  En hæmningsløs forfladigelse af debatten. Plat og dumt. Herregud, fjolset er jo slet ikke med. Men han er ikke alene har jeg noteret mig ved at følge lidt med i medierne. Er det helt umuligt for disse at hæve deres niveau bare lidt.

  Kommentar by EH — 16. marts 2011 @ 01:54

 24. Det ville klæde hr Pind, at kræve udvisning af kriminelle fremmede.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2011 @ 10:01

 25. Holbæk nu med sharialov:

  “Ministre er kaldt i samråd i en sag om Holbæk Kommunes brug af sharialov i sociale sager. Dagbladet Information kunne i går fortælle, hvordan Holbæk Kommune i en afgørelse om socialt bedrageri henviser til sharialoven.” (Holbæk 2011)

  h t t p://www.nordvestnyt.dk/artikel/107953:Holbaek–Folketinget-undsiger-Holbaeks-brug-af-sharialoven

  Kommentar by Liva — 16. marts 2011 @ 11:01

 26. > 25. Liva

  Her tror jeg, at du gør Holbæk Kommune blodig uret. Historien er, så vidt jeg har forstået, at en somalisk dame med 4 små børn kræver endnu større sociale ydelser end ellers, idet hun hævder at være enlig.

  Kommunen siger, at det ikke passer, fordi somalierne også i Holbæk lever efter Sharia, og efter den skulle hun allerede efter det første barn udenfor ægteskab have været stenet. I stedet er hun åbenbart blevet grundigt besovet masser af gange og må derfor leve i et ægteskabslignende forhold.

  Så kommunen anerkender ikke Sharia, men bruger den som værktøj mod socialbedragere. Jeg læste forleden, at alle kommuner nu får kursus i dette. Det er klart, at dette ophidser Folketingets socialistiske og redikale partier.

  Iøvrigt mener DF, at flygtninge ikke skal installeres permanent i Danmark. De skal have tidsbegrænset opholdstilladelse og hjælpes hjem, så snart det er muligt.

  Kommentar by Gunnar Biering — 16. marts 2011 @ 13:03

 27. http://www.danskekommuner.dk/Nyhedsarkiv/2011/marts/14/Sharialov-ind-i-socialsager/
  Kommunernes kontrolgrupper bliver tilbudt kurser i sharialoven til at afgøre sociale sager 14.03.2011 kl. 06.49

  Når muslimer har begået socialt bedrageri bruger flere kommuner imamers udtalelser og sharialoven, når de skal afgøre sagerne…….
  —–

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1518814.ece 14. mar 2011
  Imam blev brugt som dokumentation
  Kommunen brugte i sin afgørelse, ud over kvindens kontoudtog og manglende dørskilt på hendes eksmands bopæl, en udtalelse fra en Imam i Odense som bevis på, at kvinden ikke boede alene……

  Kommentar by tavsen — 16. marts 2011 @ 15:49

 28. OT: Nyt fra de rare tosser Dupont & Dupond ovre på JP

  http://blogs.jp.dk/positivintegration/2011/03/16/sund-særbehandling/

  Kommentar by MT — 16. marts 2011 @ 17:00

 29. Ganske kort til “Bestikskuffen”.
  Intet normalt menneske kan svare dig,- du vil ej fatte en pind.””
  Venligst
  bernadotte36
  16´Marts 2011

  Kommentar by erik pedersen — 16. marts 2011 @ 17:18

 30. FN-Konventioner og DK´s fremtid eller mangel på samme…

  Læs Lars Hedegaads nye morsomme og ironiske kommentar til FN-konventionerne:

  http://www.sappho.dk/blog/269/Konventionerne-ueber-alles.htm

  Men alvorlig talt…

  Vore valgte politikere i de sidste mange år og dem der sidder der nu -Har ødelagt vort land og er i fuld gang med yderligere at ødelægge landet – FYR DEM – ved det næste valg og lad os få et folketing, som afspejler befolkningen og dets reelle ønsker – fornuft, logik og retfærdig behandling af landets egne etniske danskere og ikke alverdens mulige og umulige muslimske befolkninger, som primært kun vil udnytte vores velfærd og som “de socialistiske medløberne” i DK vil have herop, så deres magtovertagelse af DK bliver garanteret i fremtiden, tillige foranlediget med de mange sikre stemmer fra landets behandleransatte, medier og såkaldte “godhedsindustri”.

  Fra den kant anvender man allehånde benægtelser, manipulationer, fordrejninger, ønsketænkning og propaganda for at nå sine mål – et socilistisk utopia diktatur i DK og senere et ditto i EU!

  Læs og forstå de sidste knap hundrede års socilistisk virke i verden og du vil forstå!! Prøv evt. med at læse Jamie Glasov´s bog: “United in hate: The left’s romance with tyranny and terror”. Kan lånes på biblioteket.

  Kommentar by Tommy D — 16. marts 2011 @ 20:47

 31. Både de borgerlige og Dansk Volkspartei puster sig op i en gang valgflæsk. Selv har de været banemænd for afskaffelsen af Danmarks selvbestemmelsesret via konventionstilslutninger og EU traktater.

  Det korte af det lange er, at vi hænger på ubrugelige perkerne, kriminelle østeuropærer og sociale nasserøve. Du betaler.

  Kommentar by Tolder — 17. marts 2011 @ 00:04

 32. Avispapir laves ikke af regnskov, men af træer der dyrkes til formålet:
  http://ddpff.dk/index.php?mod=main&area=2&top=26&parent=61&id=62

  Kommentar by dr. john — 17. marts 2011 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper