16. marts 2011

Tidligere aktiv i Antifascistisk Aktion – i dag gidsel hos somaliske pirater

Meget har været skrevet om familien Quist Johansen fra Kalundborg, der den 24. februar fik deres båd bordet af pirater ud for den somaliske kyst, og i dag befinder sig i gidseltagernes varetægt et ukendt sted i Somlia. Foruden familien, havde båden to besætningsmedlemmer der led samme skæbne. Herunder en Rane Lund Hjorhöy, der har en interessant forhistorie. Som ung venstreradikal var han aktiv i Antifascistisk Aktion, og således en del af af kampen for undertrykte folk imod den grusomme storkapital, Vesten, så at sige.

I forbindelse med EU-topmødet i Göteborg i 2001, var han en af flere demonstranter fra AFA’s tilrejsende busser, der blev dømt for deltagelse i voldelige optøjer. Den 14. juni havde han maskeret sig med et afklippet ærme, og angreb sammen med andre maskerede danskere politiet i Vasa-Parken. Angrebet var planlagt i god tid forinden, og den ene af de dømte havde sågar medtaget værktøj til optagning af brosten. Uheldigvis for de dømte, overværede en civilbetjent det hele, og Rane Lund Hjorhöy blev måneden efter idømt 5 måneders fængsel ved Göteborg Byret. En dom der stadfæstes senere samme år. Flere af de dømte betegnede sig belejligt som journalister, og Rane studerede følge den lokale avis ‘radiojournalistik’.

Året efter anholdes han i forbindelse med sagen mod ‘De Brune Bude’ (AFA-styret narkoring). Han blev dømt i februar 2004, sammen med flere kendte venstreradikale (herunder en af de dømte fra Göteborg), hvad stadfæstes november 2005 i Østre Landsret.

Rane Lund Hjorhöy mønstrede ING et par uger før kapringen, og er fortsat savnet.

(Rane Lund Hjorhöy; Nyhedspressen.se)

(ING blog, 19. februar 2011: Et nyt langt togt)

(Sailblogs.com, track: ING)

Oploadet Kl. 17:18 af Kim Møller — Direkte link121 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/23864/trackback

121 Comments »

 1. Så kan vi jo bare håbe, at han bliver skudt sammen med piraterne, som da i hvert fald fortjener den skæbne.

  Kommentar by Nielsen — 16. marts 2011 @ 17:30

 2. Tosserne i båden har allerede været skyld i 13 dræbte: 9 lokale soldater der forsøgte at befri dem, 3 pirater og en hyrde der blev dræbt i krydsilden.

  Man kan få en bøde for ikke at holde ordentligt øje med sine børn, men lur mig om ikke faderen slipper straffrit for at sætte hele familiens liv på spil.

  Kommentar by Henrik — 16. marts 2011 @ 17:47

 3. Det eneste google-hit på “Rane Lund Hjorhöy” er Uriasposten.

  http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&rlz=&=&q=%22Rane+Lund+Hjorh%C3%B6y%22&aq=f&aqi=&aql=&oq=

  Kommentar by WilliamJansen — 16. marts 2011 @ 17:48

 4. M.a.o.: Præsenter dine kilder.

  Kommentar by WilliamJansen — 16. marts 2011 @ 17:51

 5. Så håber jeg sku at det er ham der bliver bøffet hvis de syge pirater går amok, det lyder hårdt, men han er en fjende af Danmark.

  Kommentar by Fritz — 16. marts 2011 @ 17:52

 6. -> WJ

  “M.a.o.: Præsenter dine kilder.”

  Det er en blogpost, ikke en doktorafhandling. Såhh, nej.

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2011 @ 18:07

 7. Så findes der altså trods alt lidt kosmisk retfærdighed ;-)

  Kunne det så for f. ikke bare have været en Tvind-båd fuld af
  frelste, islamofile og multikulti-leflende PK-tosser – og meget
  gerne med et par radigale folketingsmedlemmer som blåøjede gæster?

  Bare synd for familien Quist Johansen, at deres far åbenbart er idiot
  eller fantastisk naiv.

  Kommentar by Bjovulf — 16. marts 2011 @ 18:15

 8. Mon ikke han synes, at den somaliske piratkultur er “spændende” og at piraterne er nogle nye venner (“en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu”)?

  Kommentar by Nosferatu — 16. marts 2011 @ 18:25

 9. @ Kim, du skriver: Det er en blogpost, ikke en doktorafhandling.

  WJ: Mediet interesserer mig ikke. Man hænger ikke identificerbare folk ud, uden at tilstræbe at dokumentere (alternativt; sandsynliggøre) at man har kilder til ens påstande. Især i situationer, hvor den anklagede er afskåret fra at forsvare sig selv.

  Du ringeagter dit eget medie ved at sætte en lavere etisk og journalistisk standard for dine skriverier under henvisning til, at det er en blogpost. Bloggere er ikke pr. definition uvederhæftige.

  Kommentar by WilliamJansen — 16. marts 2011 @ 18:25

 10. Eller rettere komisk retfærdighed, Bjovulf?

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 16. marts 2011 @ 18:27

 11. Det komiske, nærmere end det kosmiske, består i at “man” (måske) får skåret halsen over af de muslimer man ønsker fri adgang til vesten.

  Og jeg er iøvrigt bange for at “the fun has just begun”, når det kommer til det massive sammenbrud af sikkerhed vi oplever i disse år.

  Kommentar by Mogens Lykketoft på speed — 16. marts 2011 @ 18:32

 12. Han må kunne forklare piraterne at han i forvejen arbejder for at skaffe dem og deres landsmænd så mange penge som muligt legalt via systemet, og at de ville kunne tjene mere ved at slippe ham fri?

  PS. Respekt til Kim for at gide debattere med blogverdenens svar på Bubber. Du er noget mere tolerant og tålmodig end jeg gad være. Jeg kan efterhånden ikke tåle at høre mere fra nogen på venstrefløjen

  Kommentar by Kenny Starfighter — 16. marts 2011 @ 18:59

 13. “..og er fortsat savnet.” Jaså, af hvem?

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2011 @ 19:10

 14. Øh, hvordan kom ‘Islam-leflende dhimmier’ lige ind i denne tråd? Og er der nogen, der kan forklare (Jansen er gået i seng), hvordan kommentatorerne fortjener denne æresbetegnelse ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2011 @ 19:24

 15. @ Jansen: Det hedder ‘absurdum’, ikke absurdium. Måske skulle du lade være med at kloge dig på latin, før du har styr på det?

  I øvrigt er den gal med frk. Klokken igen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 16. marts 2011 @ 19:27

 16. B.T. | 19.07.2001 | 1._SEKTION | Side 40 | 62 ord | artikel-id: AY214614
  Så meget fik de:

  Jesper Bertelsen, København, 20 år: 6 måneders fængsel Christina Wraae Carlsen, København 19 år: 5 måneders fængsel Rane Lund Hjorhøj, København, 19 år: 5 måneders fængsel Lars Jensen, København, 27 år: 8 måneders fængsel Jens Mauritzen, Roskilde, 17 år: en måned på en lukket ungdomsinstitution Kasper Schmidt, København, 21 år: 8 måneders fængsel Jeppe Emanuel Sieling, Taastrup, 20 år: 6 måneders fængsel

  Fra artikel “Fængsel til danske demonstranter”

  Infomedia er din ven.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. marts 2011 @ 19:47

 17. Ged i tidsangivelserne!

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. marts 2011 @ 19:48

 18. WJ,

  Du kan bare opsnuse retsdokumenter fra de to sager der er nævnt. Der er offentlighed i retsplejen…

  Men at Rane har den historik han har, må jo bare betyde, at Einhetzlisten via Anna Rytter benytter deres islamo-socialistiske netværk til at få frigivet deres Afacistiske soldat. Jeg er sikker på de sagtens selv kan forhandle en løsning via Anna Rytters somaliske netværk, uden at det involvere skatteyderne.

  Kommentar by Hans Und — 16. marts 2011 @ 19:51

 19. William

  “I ønsket om en fornøjelig aften til alle denne kommentars læsere, runder jeg min debat-aktiviteter af for i aften.”

  Mange tak for venligheden. Men kan du mon holde det du lover?

  PS. Har du i din nødvendige og folkeoplysende kritik af koranen på din blog nævnt hvilke personer der har skrevet hvad i koranen?

  Kommentar by Liva — 16. marts 2011 @ 20:11

 20. Er jeg den første til at anvende udtrykket ‘poetisk retfærdighed’?

  Kommentar by Erling — 16. marts 2011 @ 20:14

 21. -> WJ

  En blogpost skal være kort og præcist, i modsætning til en doktorafhandling. Du skal være velkommen til at skrive din blog som en doktorafhandling, men hvem gider læse det.

  “Man hænger ikke identificerbare folk ud, uden at tilstræbe at dokumentere (alternativt; sandsynliggøre) at man har kilder til ens påstande.”

  Jeg har skam kilder til mine ‘påstande’. Tror du jeg gætter navn og detaljer? Tror du jeg satte ansigt på hvis jeg var i tvivl.

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2011 @ 20:15

 22. @ Kim, du skriver: En blogpost skal være kort og præcist, i modsætning til en doktorafhandling.

  WJ: Jeg accepterer ikke din reductio ad absurdium, din afvisning af et synspunkt ved at drive synspunktet helt ud i ekstremer. Jeg ønsker ikke en doktorafhandling. Jeg slår til lyd for en kildehenvisning, som du f.eks. praktiserer i de seneste 10 indlæg på denne blog. Du kan latterliggøre enhver kritik ved at drive den til dens ulogiske konsekvens, og du skal nok blive tiljublet af the usual gang of dhimmis, men det er ikke det samme, som at forholde sig til den.

  Jeg beder dig blot om at behandle denne historie efter samme journalistiske standarder, som du normalt følger. Jeg beder dig blot om ikke at fravige din egen selvvalgte norm.

  Kim: Jeg har skam kilder til mine ‘påstande’. Tror du jeg gætter navn og detaljer? Tror du jeg satte ansigt på hvis jeg var i tvivl.

  WJ: Jeg tror ikke, at du tvivler. Men… Jeg tror, at det er en muilghed, at du har begået en ærlig fejl.

  Summa summarum:

  Alle rationelle menneskers default-position er at være i tvivl, når de præsenteres for tunge anklager. Når hele internettet er enige om ikke at kende til anklagerne mod gasten, så skal der mere til end “men det siger jeg altså…” for at dreje mig væk fra denne default-position.

  Anyway; de Islam-leflende dhimmier jubler op og ned af kommentatorsporet, så du har gjort din målgruppe glad.

  I ønsket om en fornøjelig aften til alle denne kommentars læsere, runder jeg min debat-aktiviteter af for i aften.

  Vær lykkelig!

  Kommentar by WilliamJansen — 16. marts 2011 @ 20:18

 23. Det er imponerende hyklerisk, at hr. Møller ikke ønsker at vise hvor han har sine oplysninger fra. Hvis disse ikke lægges frem, kan indlæget ikke anses for andet end indholdsløse anklager.

  Desuden kan man jo spørge sig selv og andre, hvad relevansen er af disse indholdsløse anklager. Hvis hr. Rane Lund Hjorhøj er eller har været AFA´er, hvilken relevans har det for kidnapningen?

  Alt i alt, er dit indlæg fuldstændigt meningsløst og grænsende til det usmagelige. Bedre held næste gang, for forsøger sig ud over disciplinen copy/paste, som du plejer at praktisere.

  Kommentar by Rasmus Birch — 16. marts 2011 @ 20:29

 24. Mærkeligt. Klokken er nu 19:44, men der er to kommentarer med tidsstemplerne hhv 20:15 og 20:18.

  Den sidste har jeg lige skrevet et svar på, og den fik tidsstemplet 19:44.

  Kommentar by Henrik — 16. marts 2011 @ 20:51

 25. WilliamJansen:

  Du var ikke så forsigtig, da du sprøjtede din syge fantasi ud i medierne og beskyldte Matias Grøning for at ville have folk likvideret.

  Med andre ord: du er en forbandet hykler.

  Mht gasten:

  “Hele internettet” er også enigt om ikke at benægte hvad Kim skriver.

  Kommentar by Henrik — 16. marts 2011 @ 20:52

 26. Fed afsløring! Hvorfra ved man, at han ikke er aktiv i AFA i dag?

  Kommentar by Keld — 16. marts 2011 @ 20:52

 27. Som den fødte opportunist, han er, (venstreekstremisme handler om at gennemtvinge politisk korrekthed med vold) skulle det ikke undre mig, om han faktisk er den, der har de bedste chancer for at slippe fra det med livet i behold. Det skal nok lykkes ham at alliere sig med piraterne i sin forståelse for deres af Vesten påtvungne elendighed. Senere kan han så herhjemme opfinde en rigtig heltehistorie om sig selv, som medierne selvfølgelig æder råt, på samme måde som de æder så meget andet fra dén kant.

  Kommentar by Morten — 16. marts 2011 @ 21:22

 28. Lektor Lone Nørgaard i Politiken lørdag d. 12. marts 2010:

  »Skal skatteborgere betale for andres ansvarsløshed?«

  http://politiken.dk/debat/article1221048.ece

  En vending kommer mig i hu: “De må sejle i egen sø”.

  Så kan vi andre jo ’sejle op ad åen’..!

  Kommentar by Sune — 16. marts 2011 @ 21:34

 29. -> Birch

  Din argumentation minder om Michael S. Larsens. Vejet og fundet for let.

  Kommentar by Kim Møller — 16. marts 2011 @ 21:35

 30. Det er vel aftalt spil, de deler løsesummen i porten bagefter.

  Bøger og foredrag er der også penge i.

  Ham SFeren fra Estonia fik også en del ud af det.

  Kommentar by Træt — 16. marts 2011 @ 21:36

 31. @Henrik
  Jeg tror det eneste Bubber indrømmer er, at hans første post var helt efter bogen i forhold til hans egne standarder. Trættende.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 16. marts 2011 @ 22:23

 32. @ LFPC:

  Det eneste jeg ønskede var lidt dokumentation, og det leverer du med al den tyngde og præcision, som normalt er Uriaspostens varemærke.

  Jeg takker, og tager til efterretning.

  Vær lykkelig!

  Kommentar by William — 16. marts 2011 @ 22:29

 33. William:

  Du indrømmer altså, at Kims indlæg holder vand?

  Kommentar by Henrik — 16. marts 2011 @ 22:37

 34. # 28 Sune

  Tak for linket :)

  Det glæder mig at der stadig er folk der anser ansvarlighed for en dyd.

  Som svar på spørgsmålet “skal de ikke hentes hjem ?” kunne man vel yderst ansvarligt sige : Naturligvis skal de hentes hjem og deres hjemkomst skal mødes af en regning på det som det nu kommer til at koste at få dem frigivet.

  Kommentar by Santor — 16. marts 2011 @ 23:39

 35. @ Dhimmi Henrik, du spørger: Du indrømmer altså, at Kims indlæg holder vand?

  WJ: Jeg har aldrig skrevet, at det ikke holder vand, og jeg har følgeligt intet at “indrømme.” Jeg har skrevet, at Kim Møller ikke dokumenterede, og følgeligt forblev jeg i min skeptiske default position, dvs. hverken afvisende eller accepterende. Eftersom LFPC løftede dokumentationsbyrden, så har jeg forladt min default position og accepteret historien som faktuelt korrekt.

  Mine holdningstilkendegivelser vedr. nødvendigheden af dokumentation, Kim Møllers gentagne ringeagt for bloggen som medie, og reductio ad absurdum-argumenters manglende gyldighed er fuldstændigt uanfægtede af historiens gyldighed.

  Kommentar by WilliamJansen — 17. marts 2011 @ 00:04

 36. Kim Møller tror du at du nogensinde kommer i nærheden af en doktorafhandling, det kræver en del mere en at klippe/klistre.

  Kommentar by Michael Larsen — 17. marts 2011 @ 00:05

 37. Kim Møller, nåh den med at hænge folk ud! Ja sådan er der så meget.

  Kommentar by Michael Larsen — 17. marts 2011 @ 00:05

 38. Christ, Kim Møller. Hvilken relevans har det at en sejler der er kidnappet har/er været en del af en protestgruppe, han er blevet dømt for noget lort han har lavet. Med hvad har det med sagen at gøre? Skal de ikke hentes hjem.

  Kommentar by Michael Larsen — 17. marts 2011 @ 00:05

 39. Er hr. Møller enig med flertallet af de behagelige personligheder i kommentarsporet?

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 00:05

 40. 38,

  Naturligvis er det relevant og hvad der ikke er mindre relevant er at følge sagens udvikling. Der kunne dukke interessante ting op qua AFAcisternes proislamiske holdninger og kontakter.

  I øvrigt påfaldende at omtale AFAcisterne som en protestgruppe. Den betegnelse er vist ikke helt dækkende fx taget i betragtning, at de har tætte kontakter til Einhetzlisten.

  Kommentar by Hans Und — 17. marts 2011 @ 01:11

 41. At en afa terrorist nu er i gyngen hos (venner) kan man kun grine af. Håber at de andre slipper med livet.

  Kommentar by ..... s — 17. marts 2011 @ 01:24

 42. Hvis han overlever, skal vi helt sikkert høre om, hvor godt piraterne har behandlet ham. Hvor synd det er for piraterne – og at det i virkeligheden er det onde, onde kapitalistiske racistiske Vestens skyld, at disse stakkels uskyldige mennesker må tjene deres penge på denne måde.

  Men lige nu hvor han sikkert sidder og skider i sine bukser af skræk, så savner han jo nok det Danmark, han har gjort en ære i at hade og foragte.

  Kommentar by Frederik — 17. marts 2011 @ 02:53

 43. …..og hermed går det som det plejer,ikke sandt Polyb et al.

  Forøvrigt er det vel lige så sandsynligt at staten får returneret de penge det koster, hvis det ender med at VI betaler for familiens + gasternes løsladelse ?

  Hvem husker ikke de flere tusinde “danskere” der var på ferie i deres hjemland, Libanon og som Danmark måtte hente ud af landet ?

  I stedet for at betale krævede de at få udbetalt returbilletten, da de jo ikke fik brug for denne !

  Selvfølgelig skal der gøres det nødvendige, men det er, som dansker, en anelse trættende igen og igen at skulle betale for andre folks dårskaber.

  Familien VAR blevet behørigt advaret af rette myndigheder, men valgte altså at overhøre advarslen.

  Kommentar by Vivi Andersen — 17. marts 2011 @ 02:54

 44. Måske bliver denne her Rane ligefrem så inspireret af forretningsmændene uden jakkesæt, at han ligefrem “konverterer” til pirat? Så kan han både bekæmpe kapitalismens lakajer, OG tjene penge samtidigt. Kan Enhedslisten ikke oprette kurser der opkvalificerer til forretningsmand uden jakkesæt? Evt i samarbejde med mange af de fredselskende somaliere i Danmark?

  Nå ja måske kan han også hjælpe de somaliske inter-kontinentale forretningsmænd til Asyl i Danmark? Skal “Oliver” ikke en tur ned med en fredskonvoj og arbejde for asyl til hele banden? For at bryde den ulovlige militære blokade som krænker alle konventioner? Her tænker jeg naturligvis på alle de militære fartøjer der opholder sig omkring farvandene, der forhindrer forretningsmændene i at udføre et ærligt og regulært arbejde. Jeg er sikker på at “Oliver” også kan presse på så de kan opnå førtidspension i Danmark, med al den racisme de er udsat for fra vestlig side. Det manglede bare at de får en anstændig behandling.

  Der er dog ikke meget kød på historien her. Kan ikke se hvordan hans fortid relaterer til selve piratgidseltagningen. Der mangler et citat vedrørende hans holdning til pirater, eller noget andet lidt mere saftigt. Feks noget med at han er citeret for at støtte somaliske pirater et cetera.
  Koblingen er meget tynd.
  Står hans kidnapning mål med hans tilhørsforhold. Nej vel?
  Ikke fordi han vækker meget empati hos mig, men der skal lidt mere kød på førend jeg kan tage artiklen seriøst.

  Kommentar by Endnu en vantro — 17. marts 2011 @ 04:57

 45. -> Michael Larsen

  Næste gang du skriver tre selvstændige kommentarer i samme tråd indenfor samme minut, så sletter jeg de to sidste. Nu er du advaret.

  -> Endnu en vantro

  Der er ingen direkte kobling, og det er heller ikke pointen. Historien er interessant nok i sig selv.

  Kommentar by Kim Møller — 17. marts 2011 @ 06:20

 46. For en dansk ‘normal’ jounalist, har Kims historie her ingen vaerdi eller relevans.

  For en dansker, en ‘normal’ retskaffen borger, er det uendeligt vigtigt.

  Tak til Uriasposten endnu engang.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 17. marts 2011 @ 06:57

 47. Selv om han har en klam fortid, så er han stadig dansker på godt og ondt. Derfor håber jeg han kommer sikkert hjem, med resten af familien.

  Kommentar by Happi-Nappy — 17. marts 2011 @ 07:28

 48. @ Michael Larsen

  AFA er lige så meget en protestgruppe som Ernst Rohms SchutzAbteilung.

  Deres funktion er “konfrontation” på gadeplan. Vold.

  Kommentar by Kbh — 17. marts 2011 @ 07:29

 49. Rane rejste ud i verden for at opleve fremmede kulturer. Han fik sit ønske opfyldt. Håber, at han nyder kulturmødet i fulde drag.

  Kommentar by Scarlet P — 17. marts 2011 @ 08:08

 50. Mon ikke Ranes forældre har benyttes sig af den gamle tradition for at sende folk ud at sejle, når de er kommet i skidt selskab?

  Kommentar by Ulla Lauridsen — 17. marts 2011 @ 08:45

 51. @46.
  Det kan ikke siges bedre.

  Kommentar by Fritz — 17. marts 2011 @ 09:55

 52. At Rane Lund Hjorhöy har kæmpet for de af vesten undertrykte 3. verdens folk giver ham altså ingen ’street credit’ i Somalia. For de Somaliske pirater er han blot et handels-objekt på linje med alle andre vesterlændinge, hvilket må være lidt af chok for ham og den øvrige venstrefløj. Den ‘ædle vilde’ skelner åbenbart ikke mellem ‘gode’ og ‘onde’ vesterlændinge.

  Kommentar by JensH — 17. marts 2011 @ 10:32

 53. Spekulativt: Fortid i AFA -> ønske om at udleve et stockholmsyndrom -> valg af sejlrute ?
  Vi må jo høre hvad tosserne siger hvis de kommer hjem.

  Kommentar by mb — 17. marts 2011 @ 10:56

 54. Det som rane h´Jordhöy i hoved! har vist om sig selv er, at han ikke er normalt begavet, når han kaster sten i hoved på politiet, for det gør normale mennesker ikke.
  Han er ligeså syg i hoved som sine AFArte venner og deres jihad venner.
  Tænk lidt over det polyb slaske hjerne!

  Kommentar by li — 17. marts 2011 @ 13:27

 55. “Til samme avis fortæller også kaptajnen på coasteren Danica White, der blev opbragt af pirater i 2007, at somaliere i Danmark rapporterer til Somalia.
  – På Danica White sad besætningen dagen efter kidnapningen i messen, og så sagde en af kidnapperne på ægte københavnsk.
  – Er du bange, siger Niels Peter Henze Nielsen til avisen.”
  (her er kilden WilliamJansen)
  http://ekstrabladet.dk/112/article1511961.ece

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. marts 2011 @ 13:35

 56. Det er nogle underlige kommentarer af Michael Larsen og WilliamJansen. Deres motiver er svære at gennemskue?
  Jeg fik (desværre) samme tanke som 30.Træt, men tænkte, at den mulighed var PET nok også obs på? Sammenhængen mellem somaliske indvandrere i Danmark og Somaliske pirater gik op for mig, da jeg læste, at kaptajnen på et dansk skib, der var taget til fange (bagbundet?) i et lille lokale på sit skib, fortalte, at han blev meget overrasket, da én af piraterne PÅ DANSK spurgte ham: “Er du bange?”

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. marts 2011 @ 13:36

 57. Jeg kan desværre godt forestille mig, at Rane Lund Hjorhöy konverterer til islam og vender tilbage til Danmark som islamist.

  Det skete for Yvonne Ridley.

  Kommentar by kong nytår — 17. marts 2011 @ 13:36

 58. @ Kim Møller

  Fantastisk postering.

  Lad ikke William Jansen spamme dig hver gang, du har en tophistorie, som medierne ikke har fået fat i. Det har William Jansen desværre en tendens til. Det skyldes sikkert misundelse fra Jansens side.

  Lad heller ikke den kedelige Polyb fjerne fokus med sine gentagne nederdrægtigheder.

  Kommentar by kong nytår — 17. marts 2011 @ 13:37

 59. @Ulla Lauridsen
  Mon ikke Rane er en ganske venlig fyr, der er vellidt af samtlige de mennesker, politisk observans uanset, som han sejlede rundt med? Mon ikke han sparet sammen i flere år for få råd til sin sejltur? Mon ikke de fleste kommentarer herinde siger mere om Uriaspostens faste klientel end om Rane?

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 13:37

 60. 8

  Nosferatu

  Interessant perspektiv. Det kan oven i købet være at de kender hinanden på forhånd. Og nu er i gang med at lave en ny form for u-landshjælp. Det kan være de har en fest uden lige – i Somalia.

  57

  kong nytår

  Helt enig. William er fænomenal til at afspore et oplæg fra Kim, men når bare der er andre debattører der holder den røde tråd og opfatter pointen. Og det er der heldigvis altid.

  Kommentar by Liva — 17. marts 2011 @ 13:44

 61. Jeg har læst en filosof, som skrev noget i retning af: Er man god mod dyr, så er man også et godt menneske inderst inde.

  Jeg var enig, fordi jeg holder meget af dyr, men så kom jeg til at tænke på Hitler og hans elskede schæferhund. Men måske var han et godt menneske – inderst inde.

  Kommentar by machiavelli — 17. marts 2011 @ 13:59

 62. Hvorfor stopper man ikke det ulovlige fiskeri i området først og fremmest, så de små fiskere kan fange deres fangst i fred. Find ud af hvilke lande disse “overfiske” både kommer fra.
  Uden for (fiske)grænsen med de store både og de små både inde ved land. Så længe at snart også strandene bliver støvsuget for fisk, må de ty til noget andet. Og det er altså pirateriet.

  For noget andet, det lyder utroligt, at han kan få lov til at rejse rundt i verdenen med det strafferegister? Narkodømt?! Tror ikke at mange lande ville lukke sådan en person ind?! Men den er jo nok politisk slettet for at kunne foretage sådan en tur?!

  Kommentar by Goofy — 17. marts 2011 @ 14:24

 63. Polyb/58:

  Kim kommer med fakta. Du kommer med “måske”. Hvad tror du, der vejer tungere?

  Uanset: Mig bekendt så har den næsten enstemmige forklaring fra muslimske terroristers og autonome kriminelles familie og venner altid været “Jamen han er jo sådan en sød og venlig dreng, han kunne aaaaaaldrig finde på sådan noget”. Og når han er gast på skibet, så vil jeg tro, han får penge for det…

  Kommentar by Henrik — 17. marts 2011 @ 14:51

 64. > 62. Goofy
  Jeg synes ikke, din logik holder. Jeg kunne bedre forstå, hvis piraterne gik løs på de udenlandske kæmpetrawlere, der stjæler deres fisk – hvis det er det, der foregår.

  At de kidnapper sagesløse og helt udenforstående tredjemænd og forlanger løsepenge, er en usympatisk gidseltagning. Iøvrigt har bagmændene i land vist ikke meget med fiskeri at gøre.

  Kommentar by Gunnar Biering — 17. marts 2011 @ 15:08

 65. “Og nu vil vi bare nyde togtet, for heldigvis har der, uanset de mange piratangreb på erhvervsfartoejer og generl stor frygt blandt sejlere, aldrig vaeret nogen angreb på sejlbaade som har fulgt den anbefalede rute.”

  Altså en klart kalkuleret risiko, der løbes!

  Og hvad kan man så forvente, det danske samfund skal yde for at hjælpe denne besætning ud af kniben?

  De eneste, man skal have virkelig medlidenhed med er børnene!

  Mon forældre og besætning har vist dem tilstrækkelig ansvarlighed ved den halsløse sejleds?

  Kommentar by Purellif — 17. marts 2011 @ 15:34

 66. @Henrik
  Kim kommer med fakta. Du kommer med “måske”. Hvad tror du, der vejer tungere?

  Jeg har ikke henvist til Kims “fakta” – at manden har været involveret i AFA er der vist ingen der betvivler.

  Jeg henviser til alle de “måske”‘er der eksisterer i kommentarsporet og den generelle tendens i dem.

  …når han er gast på skibet, så vil jeg tro, han får penge for det…

  Nej man gør ikke. En gast er en medrejsende der betaler sin procentdel af skibets samlede udgifter.

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 15:42

 67. “Han er stadig savnet”.
  Hm.
  Savnet er vel så meget sagt…

  Kommentar by Harry Vinter — 17. marts 2011 @ 15:49

 68. I den sidste post fra Sailingblogs skrives det bla.:

  “Jan har sendt en tusinde mails igen til de hersens personer, og vi er IKKE blevet boret af pirater.”

  Nogen der ved hvem, der refereres til med “de hersens personer”?

  @Henrik :
  Hvis man er med som gast gennem Langturssejlerforeningen (FTLF) betaler man normalt et mindre beløb for at være med per dag.

  Kommentar by Martin T — 17. marts 2011 @ 15:52

 69. Hvad fanden, var vi bedre dengang vi tog øresunds told?
  Hvad skete der, hvis et skib ikke betalte tolden?

  Kommentar by Peter — 17. marts 2011 @ 16:07

 70. Goofy/62

  Hvis du tror på den med “overfiskeriet”, så har jeg en Storebæltsbro jeg gerne vil sælge dig.

  Hvis du vil føre sagen frem kan du jo passende forklare, hvorfor piraterne er en blanding af både somaliere og yemenitter, når nu Yemen ikke har problemer med at forsvare sit territorial-farvand.

  Kommentar by Henrik — 17. marts 2011 @ 16:14

 71. Martin T og Polyb:

  OK, i kan betragte jer selv som mine læremestre. Jeg anede ikke, man betalte for at være gast.

  (Jeg er ret glad for, at jeg skrev “jeg vil tro” i den sætning ;-)

  Kommentar by Henrik — 17. marts 2011 @ 16:19

 72. Han for forhåbentligt at den multi kulti behandling of berigelse han fortjener.
  Man kan tvivle på om disse hjernedøde individer af marxist sekten nogensinde vil se udover deres lille forsnævrede verdensbillede.
  Selvom han skulle komme hjem med fingrende hugget af vil han vel stadigt snakke om at det er de onde kapitalisters skyld, og at det er onde USA der har hugget de stakkels fiskeres fisk og de derfor blir nød til at være piater for at overleve bla, bla.
  Hvor må det være belejliget altid at have nogen at skyde skylden på så man ikke tvinges til at tage stilling til andet end sin egen ideologis verdens billede.

  Kommentar by J B — 17. marts 2011 @ 16:32

 73. @J B
  Hvor må det være belejliget altid at have nogen at skyde skylden på så man ikke tvinges til at tage stilling til andet end sin egen ideologis verdens billede.

  Irony overload….

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 16:38

 74. Jansen gider i det mindste argumentere (sympati for det – hvad ville Uriasposten være uden Jansen) – Polyb og Michael Larsen skælder bare ud (som sædvanligt).

  Polyb og Michael Larsen – hvad er dog jeres problem? Er det fordi der ikke er overenstemmelser mellem virkeligheden og jeres holdninger?

  Find dog et andet sted at skælde ud. Der må være nogle røde foreninger der hvor I bor. Er det fordi I ikke kan lide venstreorienterede mennesker?

  Kommentar by Sigwar — 17. marts 2011 @ 16:49

 75. ->Sigwar. Jeg tror, de tror, de kæmper i en højere sags tjeneste, som vi ikke har forstået og som vi ikke har forudsætningerne for at forstå :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 17. marts 2011 @ 17:25

 76. Polyb og Michael igen-igen i debat om debatten.

  Gab.

  Kommentar by kbh — 17. marts 2011 @ 17:29

 77. Sigwar/74:

  “hvad ville Uriasposten være uden Jansen”

  100% mindre hyklerisk.

  ..og hurtigere at loade, fordi kommentar-trådene ville være betydeligt kortere :-)

  Kommentar by Henrik — 17. marts 2011 @ 17:34

 78. @kbh
  Debat om højrenationale vs. debat om venstreekstremister. Jeg kan ikke se det forkerte i at udstille hykleri.

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 18:14

 79. Ingen vil mig noget ondt, for jeg er pr. definition den gode.

  Det er ganske sigende at den klasse han tilhører bæres igennem af en helt ubeskrivelig naivitet. Problemet er bare at ham og hans ligesindede har formået at sætte dagsordnen i Danmark.

  Kommentar by Andreas — 17. marts 2011 @ 18:24

 80. Grinagtigt eller ej. Jeg tænkte bare “Det har du godt af dit landsskadelige svin!”

  Men ellers er der da nogle lidt vilde gætterier her på siden idag … hehe.

  Iøvrigt Polyp; en gast er ikke nødvendigvis hverken lønnet eller betalende. Det fortæller blot hvilken position man har i det formelle hieraki ombord.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. marts 2011 @ 19:59

 81. Du udstiller intet.

  Du stiller igen-igen spørgsmålstegn ved debatten, snarere end at debattere substansen. Forudsigeligt og kedeligt og bare typisk.

  Kommentar by kbh — 17. marts 2011 @ 20:01

 82. Polyb/78:

  Det kan jeg heller ikke. Du gør det rimeligt godt med at udstille din fløjs hykleri ;-)

  Kommentar by Henrik — 17. marts 2011 @ 20:03

 83. Det er simpelthen for grinagtigt.

  Private sejlbåde har sejlet igennem Rødehavet op til Suezkanalen utallige gange (prøv at tjekke hjemmesiderne hos FTLF). Det er for dælen da standardruten jorden rundt. En enkelt person ombord på en enkelt sejlbåd har så været aktiv hos AFA, og pludselig er hele den valgte rute noget der skyldes denne persons politiske baggrund og hvad fanden ved jeg. Manden er ikke engang bådens ejer eller kaptajn – han er gast på båden.

  Kommentar by Polyb — 17. marts 2011 @ 20:03

 84. De voksne på båden har dummet sig, børnene er sagesløse ofre.

  Hvis Danmark var en voksen, ansvarlig nation, ville børnene blive frikøbt, og de voksne overladt til deres skæbne.

  Derefter: Patruljering med krigsskibe ud for Somalia, sænkning af piratfartøjer, ingen opsamling af omkringsvømmende pirater, uanset hvor højt de skriger.

  Kommentar by Crass Børsting — 17. marts 2011 @ 20:19

 85. ‘Nationale’ i hele spektret mellem danske nationalkonservative / liberale over den amerikanske højrefløj til Nazisterne, har ofte været gode til at fremvise uforsonlige træk og mangel på empati Ofte hvor det er helt unødvendigt og ligefrem dårlig reklame.

  Ville den nationale fløj, fra Le Pen til DF ikke være bedre tjent med et mere venligt image, som at vise barmhjertighed og omsorg for sin reelle borgere, uanset om de har været med i AFA eller ej, eller har opført sig dumt / dristigt? Ville det ikke også på denne måde være mere acceptabelt samtidigt at udvise konsekvens overfor udlændinge? Der er garanteret mange danskere som er bange for at en del af den hårde retorik kommer til at gå ud over dem selv, og det kan jeg ikke fortænke dem i.

  Oplysningen om gastens AFA tilhørsforhold er da interessant, men spekulationerne i hvor stor en landsforræder og idiot han i givet fald er, eller ‘at de har fået deres fortjente løn’ er da unødvendige. Der må da være mere konstruktive måder at lukke damp ud på.

  Tænk sig hvis de mennesker nu kom tilbage og en erfaring klogere overvejede at gå over til den nationale fløj. Ville de så føle sig mere velkommen efter at have læst denne tråd, eller tænke på andre som kunne komme i deres situation, hvor en regering bestående af nationale kunne risikere at nægte at træde til?

  På den anden side hvis de kom tilbage som endnu større idioter, så kunne man da vente til dette tidspunkt med at fordømme dem.

  Kommentar by Balder — 17. marts 2011 @ 21:13

 86. 81/polyb

  “Det er simpelthen for grinagtigt.”

  Lige så grinagtigt som når du desperat forsøger, at udstille diverse debattører som værende personer der støtter WP?
  (naturligvis ved at skyde debattører holdninger i skoene)

  – Du har tydeligvis ingen interesse i denne tråd. Det er utroligt, at du så gider bruge så meget energi på selv samme. Det eneste du får ud af dette er, at udstille dine virkelige intentioner hvad netdebat angår.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 17. marts 2011 @ 23:01

 87. Hvis man er utilfredse med WJ, Polyp og Michael Tyregod segmentet, kan man jo bare ignorere dem eller svine dem til (hvis man ikke lige orker at brænde en institution ned)….

  Modspil har dog det positive aspekt, at man enten bliver bekræftet i sine egne holdninger eller inspireres til at overveje dem endnu engang. Det er så iøvrigt en egenskab der ikke findes hos mennesker i godhedssegmentet (læs: venstrefløjen). Her har man fundet den endegyldige sandhed og hvis du ikke er enig er du ond, dum eller begge dele.

  Kommentar by Tolder — 18. marts 2011 @ 00:03

 88. Kim Møller
  Det er helt fint med mig at slette indlæg, bare du også gør det når andre gør det!

  Der er flere herinde som siger at Kim Møller kommer med fakta når han blogger, ja når det passer ind i hans kram!

  Kim Møller, der er en 16 årig der har voldtaget en 8 årig, har du kontaktet politiet for at få hans navn og adresse så du kan se om medierne referere loyalt?

  Kommentar by Michael Larsen — 18. marts 2011 @ 00:03

 89. @naturret
  Tsk tsk…
  http://www.uriasposten.net/archives/22106#comment-1036075

  Kommentar by Polyb — 18. marts 2011 @ 01:50

 90. 90 polyb
  Og hvor vil du hen med dette?
  Indlægget af Lars H kunne være oprettet af dig fra en anden IP..

  Kommentar by naturret (islamofob) — 18. marts 2011 @ 03:26

 91. Michael Larsen:

  “… der er en 16 årig der har voldtaget en 8 årig, har du kontaktet politiet for at få hans navn og adresse så du kan se om medierne referere loyalt?”

  Fra EB:

  “En 16-årig dreng blev torsdag ved Retten i Odense idømt tre års fængsel for voldtægt af en otteårig pige.

  Retssagen mod drengen har kørt for dobbelt lukkede døre, så det er yderst sparsomt med oplysninger i sagen. Ifølge fyens.dk fandt det seksuelle overgreb sted i juni sidste år i et buskads på Aarupskolen i Aarup.

  Foruden den langvarige fængselsstraf blev den 16-årige dømt til at betale 85.000 kroner i erstatning til pigen.”

  Så medierne har ikke mulighed for at fortælle os, hvad et var for et svin.
  “Dobbelt lukkede døre”, Michael!

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. marts 2011 @ 10:04

 92. “Hr. Kim Møller mener han har en ret til at få de oplysninger uanset om der er referatforbud.”

  Vi er temmelig mange, der undrer os over, hvorfor der så ofte skal tages hensyn til forbryderne. Hvorfor må vi ikke få et retvisende billede af, hvem der begår forbrydelser her i landet?

  “Når flere herinde er så begravet i had så længe det går ud over muslimer, men der høres intet omkring danske der begår den ene kriminelle handling efter den anden.”

  Det her er, ærlig talt, ikke særlig begavet Michael. Hvad er det helt præcist, der “går ud over” muslimer?
  Og Uriaspostens mål er ikke at omtale al kriminalitet i landet. Derimod bl.a. at belyse, hvilke konsekvenser indvandringen har fået for vores land. Derfor er danskernes kriminalitet irrelevant i Uriaspost-regi. Det er du udemærket klar over!

  “Hvad har det med sagen at gøre at manden er eller har været medlem af AFA?”

  Frederik har beskrevet det meget rammende i kommentar #92:
  “Det er som om tingene går op i en højere enhed, når en klam voldelig kriminel multi-kulti-tilbeder som Rane bliver kulturberiget på den hårde måde. Det bliver spændende at se, om han synes, at vold er sådan en god ide, når det er ham selv det går ud over. Men det er jo så det, man kalder karma.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. marts 2011 @ 12:34

 93. KIM!!! Disse tidsrejser er ved at blive noget anstrengende :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. marts 2011 @ 12:36

 94. Til dem som tror at AFA-aben Rane kommer hjem med et Stockholm-syndrom, så tænk lige på at denne her gruppe sinker som Rane tilhører, allerede HAR et Stockholm-syndrom. Af uransagelige årsager har de en sygelig sympati for de selvsamme mennesker som røver, plyndre, voldtager og svindler Danmark og dets folk.

  Det er som om tingene går op i en højere enhed, når en klam voldelig kriminel multi-kulti-tilbeder som Rane bliver kulturberiget på den hårde måde. Det bliver spændende at se, om han synes, at vold er sådan en god ide, når det er ham selv det går ud over. Men det er jo så det, man kalder karma.

  Kommentar by Frederik — 18. marts 2011 @ 12:59

 95. Lav en blog med registrering, login og brugerbetaling. Så slap man sandsynligvis for mange af de psykriatiske patienters indlæg.

  Kommentar by Boo — 18. marts 2011 @ 13:00

 96. Hr. Snusk

  Det plejer ikke at stoppe Hr. Kim Møller fra at forsøge at få oplysninger, for med hans ord, at kontrollere medierne. Hr. Kim Møller mener han har en ret til at få de oplysninger uanset om der er referatforbud. Se sagen med Jellingstenen.

  Når flere herinde er så begravet i had så længe det går ud over muslimer, men der høres intet omkring danske der begår den ene kriminelle handling efter den anden.

  Netop sagen omkring denne sejlerfamilie og deres gaster, er jo helt afsporet. Hvad har det med sagen at gøre at manden er eller har været medlem af AFA? Sagen er jo tragisk uanset hvem det går ud over. Men denne udhængning på denne blog er jo velkendt.

  Kommentar by Michael Larsen — 18. marts 2011 @ 13:00

 97. -> Michael Larsen

  Jeg har ikke i sinde at korrigere alle dine absurde indlæg relateret til min person, men for god ordens skyld.

  Du skrev til ‘Hr. Snusk’.

  “Det plejer ikke at stoppe Hr. Kim Møller fra at forsøge at få oplysninger, for med hans ord, at kontrollere medierne. Hr. Kim Møller mener han har en ret til at få de oplysninger uanset om der er referatforbud. Se sagen med Jellingstenen.”

  Du citerer mig for et ønske om “at kontrollere medierne”. Det har jeg aldrig skrevet, så det er ikke citat. Jeg skrev at jeg ville gå medierne “efter i sømmene”. Dvs. krydstjekke oplysninger. Selv hvis det i dit hoved betyder det samme, så undlad at ‘citere’ mig for noget jeg ikke har skrevet.

  Der var iøvrigt IKKE referatforbud i sagen med Jellingstenen. Selv politiet refererede personlige detaljer om gerningsmanden. Referatforbud er typisk noget der bruges for at beskytte ofre. Alt det, har du selvfølgelig fanget, al den stund TV2 Online skrev…

  “TV2 Nyhederne har kendskab til forældrenes identitet, men de ønsker ikke deres navne frem i offentligheden af hensyn til drengen.”

  Du kaldte tidligere AFA, der sidste år slog mig og en ven ned med flasker, for en ‘protestgruppe’. En gruppe der protesterer, så at sige.

  Rane Lund Hjorhøj var aktiv i Danmarks eneste erklærede voldelige politiske gruppe, og med domme på sit cv må han finde sig i, at blive omtalt. Intet er gratis, og da slet ikke når han kommer i medierne i anden forbindelse. Hvis den anden gast som militant nazist havde fået flere domme i forbindelse med hans ‘protester’, så havde medierne forlængst skrevet om hans fortid, og din veninde Małgorzata Monika Strzelbicka Hansen ville blogge i længder om gastens venners venner med direkte udtræk fra en lukket Facebook-profil. Carl-Erik Zølck ville måske lave noget af det grove arbejde, men du er en af dem der klapper i hænderne ud fra det man kunne kalde en ‘Jenin’-strategi (offer udadtil, kriger indadtil).

  Dit hykleri er i sig selv et studie værd, men min tid er vigtigere end dig og din person. Med ‘Tolder’s definition af fænomenet, så er du en mand der mener han har fundet ‘den endegyldige sandhed’, og enhver modstander derfor er “ond, dum eller begge dele”. Jeg har stor erfaring med netdebat, og har ikke i sinde at spilde tiden på ordvekslinger med en person der sjældent læser hvad jeg skriver, aldrig forholder sig til svarene, og hastigt åbner nye fronter, typisk med personfikserede onelinere.

  Kommentar by Kim Møller — 18. marts 2011 @ 13:17

 98. @Kim Møller
  Along the same lines…

  I denne tråd:
  http://www.uriasposten.net/archives/22106#comment-1036081

  der citerer du mig, for at skulle have skrevet “Kim Møller støtter White Pride”. Det har jeg aldrig skrevet. Overskriften på min post var: “Kim Møller støtter White Pride projekt!”

  Selv hvis det i dit hoved betyder det samme, så undlad at ‘citere’ mig for noget jeg ikke har skrevet ;-)

  Kommentar by Polyb — 18. marts 2011 @ 15:26

 99. Hvor er det egentlig besynderligt, at denne såkaldte “Lars Hartvig” pludselig genoptager en tråd der har været død i 8 dage.

  http://www.uriasposten.net/archives/22106#comment-1036081

  Man skulle tro, at på 8 dage vil ovenstående tråd være mange sider væk fra “aktuelle” emner. Jeg ville gætte på side 4, og dermed godt gemt af vejen.

  Det er meget nærliggende, at polyb har udgivet sig for at være “Lars Hartvig”.
  Det er set før på andre debatsider, at polyb har skrevet under flere navne, og for at bakke “sig selv” op.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 18. marts 2011 @ 16:40

 100. Personligt har jeg svært ved at se det tragiske i, at en AFA-idiot nu sidder indespærret i en lerhytte. Det eneste tragiske er, at piraterne ikke har fanget flere fra denne småtbegavet gruppering. Der er ingen tvivl om, at Danmark ville være et bedre sted, hvis samtlige AFA-tåber sad indespærret i lerhytter nede i Somalia…

  Kommentar by Frederik — 18. marts 2011 @ 16:53

 101. @naturret
  Det er set før på andre debatsider, at polyb har skrevet under flere navne, og for at bakke “sig selv” op.

  Nej jeg har ikke.

  Du er simpelthen til grin. Du kan jo bevise din påstand om at Lars H(artvig) skulle være en fake profil.

  Kommentar by Polyb — 18. marts 2011 @ 17:22

 102. 101 Polyb

  Nej, det er dig der er til grin.
  Jeg kunne i princippet skrive fra en anden pc (IP) i morgen og udgive mig for at være “DEN RIGTIGE LARS HARTVIG”, og så er det pludselig dig der sidder med bevisbyrden. Comprende?

  Nu har du lavet sådanne debatsvinerier før. Når fakta bliver for hård en pille at sluge, så kan man jo altid afspore en debat.

  Føj for satan.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 18. marts 2011 @ 18:27

 103. @naturret
  Du er simpelthen underdanig.

  Du bliver taget i en direkte løgn, og begynder så at slynge endnu flere løgne ud i et desperat forsøg på at miskrediterer min person. Bevis dine påstande. Du påstod at have beviser for at vedkommende var en falsk person – så lad os se beviserne.

  Du skrev :
  “Der er rent faktisk tale om en fake profil. Det er Shansen som vil hænge Vederfølner ud. Derfor har Shansen oprettet en fake profil til dette formål. Det er ikke første gang Shansen opretter fake profiler.

  Jeg har det fra pålidelige kilder.”

  Din troværdighed er simpelthen ikke-eksisterende på nuværende tidspunkt.

  Kommentar by Polyb — 19. marts 2011 @ 00:02

 104. 103 Polyb

  Du har tidligere brugt flere nicks i samme debat.
  Det samme gjorde Shansen:

  http://www.uriasposten.net/archives/19810

  Kan du bevise, at det er Lars H. som har skrevet indlægget som linket til ovenover?

  Du gør det igen og igen.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 19. marts 2011 @ 10:27

 105. @ Jansen, der skriver

  “Det eneste google-hit på “Rane Lund Hjorhöy” er Uriasposten.”

  Øh nej…

  Gider du virkelig ikke engang se de 50-60 hits igennem, inden du sprøjter en kommentar ud???

  Kommentar by Jern Henrik — 19. marts 2011 @ 10:57

 106. @Jern Henrik

  Øh, jo. Der er 27 hits på Rane Lund Hjorhöy, heraf 10 som ikke har noget med Rane Lund Hjorhöy at gøre. Samtlige relevante hits henviser til en og samme kilde, nemlig dette indlæg.

  Kommentar by Fantomas — 19. marts 2011 @ 16:01

 107. Kim Møller
  Tak for din besked, tænk du brugte så lang tid på at forklare mig at kontrollere eller at går medierne efter i sømmene ikke er det samme. Men lad da være med at bruge så meget tid på mig. Er det blevet bevist at det var fra AFA, der slog dig ned. Blev nogen dømt? Jeg støtter ikke vold på noget niveau og finder det modbydeligt at du blev slået ned. Kim Møller lad være med at tro at du er så vigtig, de 40 der herinde skriver gør ingen bevægelse.

  Kommentar by Michael Larsen — 19. marts 2011 @ 18:15

 108. @ 107

  Ikke underligt at se at du forsvarer dine venner i AFA, Michael Larsen. Men det er den eneste politiske gruppering i Danmark, der erklæret virker ved vold, så det er nærliggende, omend ikke et bevis, at antage, at det var dem, der stod bag overfaldet på Kim og hans ven.

  Venstrefløjen har endnu ikke taget afstand fra denne decideret voldelige gruppering. Vil du gøre det?

  Kommentar by Morten — 19. marts 2011 @ 19:18

 109. @ Jern Henrik, du skriver: “Det eneste google-hit på “Rane Lund Hjorhöy” er Uriasposten.” Øh nej… Gider du virkelig ikke engang se de 50-60 hits igennem, inden du sprøjter en kommentar ud???

  WJ: Det var sandt, da jeg skrev det. Siden er der kommet historier til igennem feed-readers og afskrifter.

  Derudover; se Fantomas’ kommentar.

  Kommentar by WilliamJansen — 19. marts 2011 @ 21:40

 110. Her er lidt om pirattjansen. Den virker lukrativ:

  http://ekstrabladet.dk/112/article1522327.ece

  Kommentar by MT — 20. marts 2011 @ 12:17

 111. @naturret
  Du har tidligere brugt flere nicks i samme debat.

  Nej jeg har ikke – og nu har du to gange i denne tråd påstået det samme uden at bakke det op.

  Du slynger den ene løgn ud efter den anden. Lad os nu se beviser for at Lars H er Shansens værk – du siger jo at du “har det fra pålidelige kilder”.

  Kommentar by Polyb — 21. marts 2011 @ 13:06

 112. Polyb.

  Jeg har under ingen omstændigheder sagt, at dette er Shansens værk. Hvor har du det fra? Jeg har sagt, at tingen med at debattere med dobbeltprofiler er set før, fra jeres kant.
  Jeg har derimod sagt, at det er meget nærliggende, at denne Lars Hartvigs pludselige kommentar ud af det blå (i en ellers død tråd kommer fra dig. Og det er jo set før, at du har optrådt under andet navn i en debat.

  Hvordan ville du egentlig reagere hvis der nu popper en kommentar op i ovenstående tråd fra “den virkelige Lars H” med ordene: “jeg har intet med dette at gøre”?

  Du har indtil videre baseret hele din utroværdige debat og påstande på indicer. Din troværdighed bliver ikke bedre ved at gå i din efterhånden gentagne offerrolle.

  Kommentar by naturret (islamofob) — 21. marts 2011 @ 14:34

 113. @naturret
  Jeg har under ingen omstændigheder sagt, at dette er Shansens værk. Hvor har du det fra?

  Tillad mig (igen) at citere dig direkte:
  “Polyb.
  Der er rent faktisk tale om en fake profil. Det er Shansen som vil hænge Vederfølner ud. Derfor har Shansen oprettet en fake profil til dette formål. Det er ikke første gang Shansen opretter fake profiler.

  Jeg har det fra pålidelige kilder.

  Syntes du egentlig dette er ok?”

  Altså, du skriver direkte, at Lars H er en fake profil oprettet af Shansen. Du skriver at du har dette fra pålidelige kilder. Du spørger om jeg synes dette er ok.

  Lad os nu se beviserne, eller indrøm at du lyver og opdigter for at “vinde” debatter.

  Jeg har sagt, at tingen med at debattere med dobbeltprofiler er set før, fra jeres kant.

  “Jeres kant”??
  Jeg er ikke Shansen og er ikke fra hendes kant.

  Kommentar by Polyb — 21. marts 2011 @ 17:54

 114. @ Polyb
  Du har fuldstændig ret i, at dette er mine egne ord. Jeg havde glemt, at jeg havde skrevet disse.
  Jeg skrev dog ikke denne påstand under seriøse forhold, derfor min forglemmelse, men jeg skrev derimod dette for at visse en sammenligning på din egen retorik.

  Du har skrevet en del sludder her på uriasposten, med diverse beskyldninger osv., som du ikke selv kan dokumentere. Heriblandt din naivitet hvad angår netprofiler.

  Jeg ville bruge Shansen som et eksempel på dette. Og så vil jeg bruge dig selv som et eksempel. Du har tidligere gået under flere navne på ét debat-forum.

  Nu stiller jeg dig så spørgsmålet igen. HVAD VILLE DU GØRE HVIS DER I MORGEN DUKKER EN KOMMENTAR OP I OVENNÆVNTE TRÅD, HVORI LARS HARTVIG BENÆGTER ALT, HERIBLANDT DENNE FB-PROFIL?

  Er det så dig der skal løfte en bevisbyrde, ja eller nej?

  Kommentar by naturret (islamofob) — 22. marts 2011 @ 00:05

 115. …og nej, jeg har stadigvæk aldrig deltaget under flere identiteter og bakket mig selv op på den måde. Du har nu fuldstændigt uden videre smidt samme beskyldning ud 3 gange uden at bakke den op.

  Kommentar by Polyb — 22. marts 2011 @ 12:49

 116. @naturret
  LOL hvor du trækker i land og febrilsk forsøger at vende din egen tåbelighed over på mig.

  Slut herfra.

  Kommentar by Polyb — 22. marts 2011 @ 12:49

 117. Godt arbejde.Bare fortsæt.

  Kommentar by Anonym — 26. marts 2011 @ 02:14

 118. Jeg var enig, fordi jeg holder meget af dyr, men så kom jeg til at tænke på Hitler og hans elskede schæferhund. Men måske var han et godt menneske – inderst inde.
  Hitler var vegetar, og på den måde faktisk mere god ved dyr end jeg er, da jeg gerne spiser feks grise og køer. Måske er jeg bare virkelig ondt menneske – inderst inde.

  Kommentar by Jens E — 28. marts 2011 @ 02:51

 119. […] skeletterne bliver losset ud af skabet, uanset om det drejer sig om netop afdøde radioværter, et gidsel hos somaliske pirater, eller en teenager, der er blevet gennetampet af […]

  Pingback by Kim Møllers baggrund: I mine ungdomsår var jeg rød, hvad kulminerede med et medlemskab af De Grønne i slut-80′erne « Bohemian Rhapsody — 9. maj 2011 @ 18:18

 120. folk herinde er jo direkte syge i knoppen.

  Kommentar by mike — 21. juni 2011 @ 15:09

 121. Jeg overværede retssagen i Göteborg i 2001, da min bror også var en af de tiltalte og siden hen dømte i den sag.

  Det, der skrives om retssagen, er ganske enkelt ikke rigtigt! Det er faktisk løgn fra ende til anden.

  Er det overhovedet lovligt at skrive noget usandt af den kaliber?

  Kommentar by Ditte — 10. oktober 2011 @ 20:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper