24. juli 2005

Professor Mehdi Mozaffari: Terror mod anderledes troende er en integreret del af islam

Fra dagens Politiken, et længere læserbrev af professor Mehdi Mozaffari som modigt leverer et noget uskønt billede af islam. Et par citater fra Islam og terroren: Sødsuppe mod islamismen:

“Man kan vende og dreje spørgsmålet på mange måder, men man kan ikke nægte, at den terrorisme, vi har med at gøre, er muslimsk. Nogle imamer her i landet afviser, at terroristerne er muslimer. Over for den danske offentlighed tegner de et billede af islam som en fuldstændig fredelig religion og præsenterer Koranen som lige så uskyldig som H.C. Andersens fortællinger.

Men faktisk er en af verdenshistoriens første terroristorganisationer muslimsk: Det drejer sig om Assassinersekten, som i det 12. århundrede spredte frygt blandt indbyggerne i Orienten gennem snigmord på civile, som de ikke anså for at være gode muslimer. Medina under Muhamed var heller ikke et fredeligt paradis. Handels- og pilgrimskaravaner på vej til Mekka blev angrebet af muslimske guerilleros. Så meget desto mere som man i selve Koranen kan finde flere vers, som mere end antyder, at Allah opmuntrer til at terrorisere de vantro. For eksempel i sura 59, vers 2, som i engelsk oversættelse hedder: »… But Allah reached them from a place whereof they recked not, and cast terror in their hearts so that they ruined their houses with their own hands and the hands of the believers …«.

Det må vist siges at være selve definitionen på, hvad terrorisme går ud på. Vi har altså her en af årsagerne til, hvorfor det står lidt sløjt til med dialogen mellem det demokratiske samfund og islam: Så længe muslimer og europæiske meningsdannere ikke tør tage en sober, men grundig kritik af islam og dens reelle historie, så er der altså ikke mere tale om dialog, men om rent spil for galleriet. Konsekvens? Det er ikke islam og muslimer, der bliver demokratiseret, men Danmark, og Europa generelt, der bliver islamiseret.

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper