2. august 2005

Lars Hedegaard om musicalen der af flere grunde ikke bliver skrevet

Superkronik af Lars Hedegaard i dagens Jyllandsposten. Tre citater fra Musicalen “Mullaherne” bliver aldrig skrevet:

“… på vejen ud af teatret kom jeg til at tænke på, hvad der mon ville ske, hvis en Mel Brooks fik den tanke at tage det islamiske establishment under samme kærlige behandling, som han har givet nazismen og den tyske kultur. Hvad ville der ske, hvis de ledende teatre på Broadway og i London satte musicalen “Mullaherne” op hvor Osama bin Laden og ti kornfede imamer med vildtvoksende skæg og arabisk pyjamas danser i chorus line med burka-klædte ungmøer med bare lår, mens profeten Muhammed ligger på lur bag sin yndlingskamel for at overfalde den næste karavane eller render rundt efter flere kvinder til sit harem? Som enhver kan indse, ville et sådant stykke hurtigt blive taget af plakaten. Teatret ville blive sprængt i luften, og forfatteren, instruktøren og skuespillerne ville få halsen skåret over, som det sig hør og bør for enhver, der har fornærmet profeten. Eller gjort grin med muslimer.”

“På samme måde kan man umuligt hævde, at Al Qaidas, Hizb ut-Tahrirs eller 117 andre såkaldte islamistiske gruppers politik repræsenterer en afvigelse fra den “egentlige” islam. Islamismen er ikke, som præsident Bush og premierminister Blair desværre bliver ved med at påstå, udtryk for, at en flok rablende galninge har shanghajet en fredelig og fordragelig religion og omdannet til noget, som der ikke er belæg for i denne religions skrifter eller traditioner. Islamismen er ikke nogen afvigelse fra islam, men er islams naturlige konsekvens på samme måde, som Auschwitz er den naturlige konsekvens af den nazistiske forestillingsverden.

“I en anden frisk meningsmåling bestilt af Sky News erklærer 46 pct. af de britiske muslimer sig uenige i følgende påstand: Muslimske gejstlige, der prædiker vold mod Vesten, har ikke føling med den almindelige mening blandt muslimer. Eller mundret udtrykt: omtrent halvdelen mener, at imamer, der opfordrer til voldshandlinger, er i overensstemmelse med almindelige muslimske holdninger. Sky News-målingen gør også kort proces med alle ønskedrømme om en snarlig muslimsk integration i det britiske samfund. 46 pct. af de adspurgte føler sig mere som muslimer end som briter, mens kun 12 pct. vægter deres britiske identitet over deres muslimske. Disse målinger rammer en pæl gennem den propaganda, som vi også har fået revet i næsen i Danmark, om at Storbritannien er meget længere fremme med integrationen af sin voksende muslimske befolkning, fordi briterne ikke er nær så racistiske eller fremmedfjendske som de foragtelige danskere.

3 Comments »

 1. ”Superkronik af Lars Hedegaard i dagens Jyllandsposten.”
  Man fristes næsten til at sige, at det er blevet mandens varemærke ;)

  Kommentar by SortePlov — 2. august 2005 @ 09:00

 2. Stor griner!

  Hvis man vil have mulighed for at tage Lars Hedegaard lidt på lårene under uformelle omstændigheder, så skulle han vist også optræder som oplægsholder på Nomos Høstmøde senere i måneden.

  Kommentar by Anonym — 2. august 2005 @ 10:24

 3. http://www.nomos-dk.dk/Hoestmoede.htm

  Kommentar by Tefle — 2. august 2005 @ 20:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper