5. april 2011

Byrådskandidat for Enhedslisten mente der var ‘plads til 2 mio. flere indvandrere i Danmark’

Ældre kommentar af lektor Emil Østergaard, der i starten af 1990’erne var medlem af Fællesinitiativet mod Racisme i Odense. Via Islaminfo.dk.

“På næste møde i FIR i Odense nogle dage senere, hvor disse uenigheder blev fulgt op, medførte det en større diskussion, og fællesaktionen mod racisme i Odense blev nedlagt. De eneste, der ville fortsætte FIRs arbejde var en slags trotskister, kaldet Internationale Socialister under ledelse af en intellektuel kvinde ved navn Lene Junker. Hun mente, at der var plads til mindst 2 millioner flere indvandrere i Danmark og blev pebet ud.”

(Ødense.dk, Lene Junker, Flere hænder til velfærd)

Oploadet Kl. 15:13 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/24359/trackback

19 Comments »

 1. Nå, sådan ser en løs skrue ud !

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. april 2011 @ 15:51

 2. Hvor skulle pengene dog komme fra? Folkepensionisterne?

  Kommentar by Goofy — 5. april 2011 @ 15:57

 3. Hvorfor rejser kællingen ikke over til den kære leder? Nååh nej ikke engang der vil hun finde klangbund for sine forskruede holdninger!

  Kommentar by karl3447 — 5. april 2011 @ 16:19

 4. Lene Junker vil blive chokeret over hvordan de danske samfund ville se ud hvis der kom 2 mio. ekstra indvandere.
  En voldsom stigning i kriminaliteten og en voldsom stigning i udgifterne til indvandere i dag koster de ca. 300 – 400 tusinde allerede ca 35 mia kr. hvad vil 2 mio. ekstra så koste? Danmark vil næppe være i stand til at løfte opgaven.
  Vi skal se hendes udtalelser i et helt andet lys, hun er i hård konkurence med SFerne om at være god, og hun vil bevise at El. er er den mest gode af de to, så hun er såmænd bare en ynkelig dæmagog!
  Jeg tror ikke hun for alvor ønsker det dybt reaktionære samfund og de ætniske konflikter der vil komme ud af det, hun vil bare bevise at hun er god.

  Kommentar by Andreas — 5. april 2011 @ 16:37

 5. Konsekvenserne er jo i sig selv uoverskuelige.

  Men hvad siger det i det hele taget om hendes menneskesyn. Hun snakker som det er antallet af vindmøller hun diskuterer. Indvandring er for hende et instrument til at hjælpe de primitive mørke. Lad os sætte et lottosystem i værk så to millioner af dem kan vinde en plads i danmark, mens resten må lide i de samfund som de ikke kan udvikle er åbenbart hendes doktrin.
  Indvandring som en model til løsning af verdens problemer bunde jo i et grundlæggende racistisk syn på fremmede kulturer som nogle der er ude af stand til selv at håndtere egen befolkningsudvikling. Vi skal passe og pleje dem, ligesom vi gør med alvorligt syge børn der fødes her til lands.
  Kan man tage imod 2 millioner indvandrere er det bedre end hvis man tager imod 1 million, for så har man reddet flere af de primitive mørke.

  Det er da en forstemmende tankegang at opsætte en målsætning om at maksimere indvandringen her til så lang tid der er tale om en indvandring vi ikke har decideret behov for. Så må der jo nødvendigvis være tale om en klassisk racistisk chauvinisme hvor “vores” land er meget bedre end de andre.

  Kommentar by Kurt — 5. april 2011 @ 17:12

 6. ‘ødense’, det er sgu da ufrivilligt morsomt. Tak for et godt grin igen, Møller.

  Hende Junker er da direkte scaring. For min skyld ingen alarm med et par millioner flere velfærdsflygtninge, blot de kan klumpe sig sammen hos Lene Junker, blive dér og blive forsørget af Lene Junker og ‘ødense’. Det ville nok være at foretrække med et velgarderet gitterhegn omkring matriklen.

  På den anden side set var det jo nok lidt lettere, hvis Lene Junker flyttede ned til de ædle vilde og udøvede sine gode gerninger dér.

  Nu skal man jo være forsigtig med at dømme andre, men kunne det tænkes, at Lene Junker er pædagog?
  Eller noget andet med social-, socio-, etno- eller antro- som fornavn?

  Kommentar by Henrik Petersen — 5. april 2011 @ 18:31

 7. Hun ligner lidt Marianne Helvede

  Kommentar by Mads — 5. april 2011 @ 19:45

 8. fy for satan en madamme

  Kommentar by Emann — 5. april 2011 @ 21:11

 9. Da Lene stiller op for enhedslisten, må man antage at hun stadig er intellektuel. Efterånden lidt af en “sviner” at få knyttet til sit navn. I enhedslisten står tiden fuldstændig stille. Et naturligt, for ikke at sige et ideelt sted for udbrændte klenodier.

  Kommentar by EH — 5. april 2011 @ 21:19

 10. #6:

  Lene Junker om sig selv:

  Jeg er uddannet maskinarbejder på Lindøværftet og har arbejdet 15 år i metalindustrien. Siden blev jeg lokomotivfører. Derefter arbejdede jeg 10 år som faglærer på AMU-Fyn. I 2005 blev jeg uddannet lærer og arbejder nu på Rosengårdskolen. Jeg har været faglig aktiv som lærling og i Dansk Metal. Siden har jeg deltaget i en lang række græsrodsaktiviteter. Jeg var med til at starte ATTAC i 2001. Siden 2003 har jeg været med i anti-krigsnetværket og fredsgruppen Nej Til Krig, hvor jeg er en del af vores landskoordinering. Jeg har været medlem af Enhedslisten i 3 år. Ved sidste folketingsvalg var jeg aktiv kandidat og det sidste år har jeg deltaget i Enhedslisten byrådsbaggrundsgruppe.

  Kommentar by Fish out of Water — 5. april 2011 @ 22:46

 11. interNATIONALsocialisterne er nok en smule mere opmærksomhed værd, uanset, hvor latterligt og naiv man synes Lene Junker tager sig ud.

  Deres “søster” parti er SWU. Personsammenfald til Fighters + Lovers osv. Hvis man ser på kendte ISere så kan man aflede interessante rejse ruter, der indikere deltagelse i terrorisme.

  Deres selverklærede arbejdsmetode er infiltration og overtagelse af “bevægelser” og andet, der allerede er i gang. Dertil at dukke op og involvere sig i hvad som helst, hvor der køre en konflikt eller potentielt kan komme til det.

  De er som parti kollektivt medlemmer af einhetslitzen, noget der gav anledning til bekymring selv dér. Nogle (i einhetzlizten) betegner dem som snyltere.

  Det var ligeledes IS der pga deres alliance/sympati med Hamas gav anledning til, at et byrådsmedlem i København forlod Einhetzlizten.

  I forbindelse med bus&burka sagen fra Odense, som blandt andet resulterede i en fyret chauffør, forlød det, at det reelt var et plot konstrueret af kredsen omkring IS-medlemmet Anna Rytter.

  Desuden abonnere de ideologisk på “snylter statsteorien” og har den vej rundt (og på anden vis) tæt kontakt til (resterne af) blekingegadebanden.

  osv.

  Kommentar by Hans Und — 6. april 2011 @ 00:54

 12. – Der kommer ???, mon han sætter sig ned? Jo, jo, der kan godt være flere..

  “En handfull politiker och debattörer har riktigt stuckit ut hakan i denna laddade fråga. Miljöpartisten Lena Klevenås tyckte att vi skulle bli 30 miljoner. Anders Ferm (s) och Mauricio Rojas (fp) höjde budet till 50 miljoner. Journalisten Jenny Morelli drog till med 80 miljoner i Kommunalarbetaren medan hennes kollega Torbjörn Björkman på Proletären toppade med 160 miljoner.

  Det är egentligen bara fantasin – och modet – som sätter gränser.”
  h ttp://www.expressen.se/ledare/1.1238128/valkomna
  http://www.uriasposten.net/archives/6008

  OT:
  Wild Germany Islamischer Rap
  Islamistische Gruppierungen in Berlin suchen immer neue Wege, um für ihre ultrakonservative und demokratiefeindliche Weltansicht zu werben. So versuchen sie jetzt, Jugendliche mit konvertierten Gangster-Rappern anzulocken. Manuel trifft einen dieser Rapper, der ihm erklärt, warum es aus seiner Perspektive keine Alternative zum Islam geben kann und welche Rolle Rap spielt, wenn es darum geht, von den Lehren des Koran zu überzeugen.

  Was diese Rapper tatsächlich bezwecken wollen, erfährt Manuel von einem Islam-Experten, der ihm erklärt, was die gesellschaftlichen Hintergründe für diese radikale Haltung sind. Ganz andere Motive verfolgen die Vertreter eines Rap-Projekts für Jugendliche. Sie sehen Rap nicht als Plattform für hasserfüllte Propaganda, sondern als friedliches Ventil für Wut und Frustration.

  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/video/1285846/Wild-Germany—Islamischer-Rap#/beitrag/video/1285846/Wild-Germany—Islamischer-Rap

  http://www.zdf.de/ZDFmediathek/beitrag/interaktiv/1247160/www.zdfneo.de#/beitrag/interaktiv/1247160/Wild-Germany

  http://europenews.dk/de/node/41944

  Kommentar by anno — 6. april 2011 @ 02:51

 13. Hans Und beskriver meget godt IS som jeg oplevede dem i min ungdom på venstrefløjen. De betragtes også her som sære sekterikere, der pludselig dukker op i sammenhænge, der ikke har noget specielt med dem at gøre, med gedulgte dagsordener, de sjældent får held til at gennemføre, men til gengæld lykkes det dem ofte at skabe splid eller frustration. Medlemmerne virkede uselvstændigge, men vedholdende, som om de var sendt i byen af en anden.

  At damen har været industriarbejder betyder ikke nødvendigvis også at hun ikke også har været akademisk. Det er netop en typisk trotskistisk strategi at lade sine medlemmer tage industrijob i håb om at de her kan hverve arbejderklassen (igen medlemmer, der bliver sendt i byen). Den samme strategi fulgte også Danmarks anden større trotskistiske sammenrend SAP, som Søren Søndergaard (Ø) var medlem af.

  Kommentar by info — 6. april 2011 @ 09:05

 14. Det lykkedes ikke venstrefløjen at omdanne det frie, kapitalistiske Danmark til et socialistisk diktatur.

  Nu forsøger de at få Danmark (og resten af Europa) til at bryde sammen vha. ukontrolleret masseindvandring fra voldelige, islamiske diktaturer…

  Kommentar by Jern Henrik — 6. april 2011 @ 11:12

 15. @Jern Henrik
  Ja, det er rigtigt. Du har afsløret hele komplottet. Utroligt at ingen opdagede det tidligere…

  Kommentar by Polyb — 6. april 2011 @ 12:25

 16. Stakkels tossede kvinde. Hun er jo syg i bæret. Føj.

  Kommentar by mea culpa — 6. april 2011 @ 13:53

 17. Man kan med sindsro erklære sig som nationalsocialist, da disse efterhånden er de rene ordensdukse sammenlignet med venstrefløjens åndsforladte og psykotiske revolutionsromantikere.

  Konen har uden tvivl arbejdet med farlige kemikalier, men arbejde har hun da haft, hvilket man næppe kan sige om ret mange andre i de venstreekstreme arbejderpartier.

  Kommentar by Tolder — 6. april 2011 @ 19:25

 18. Nationalsocialister/Internationalsocialister, same shit, different approach.

  Kommentar by Boo — 7. april 2011 @ 11:42

 19. De mange ikke-selvforsørgende udlændinge bør staten økonomisk motivere til at rejse ud af Danmark. Hovedparten af de omkostningstunge udlændinge er fra islamiske lande i middelalderøsten, asien og afrika.

  Kommentar by Jørgen — 9. april 2011 @ 08:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper