11. april 2011

Tidligere lokalformand for DSU, nu 3F-konsulent med ansvar for politisk ensretning

3F-konsulenten der stjal mobiltelefonen, er tidligere formand for Danmarks Socialdemokratiske Ungdom i Fredericia, og sidder stadig i bestyrelsen for partiforeningen. Fra BT – VU’er fik stjålet telefon af 3F.

“Et medlem af Venstres Ungdom ville udstille fagforeningsmedlemmernes sande holdning til skattespørgsmålet, da 3F Ungdom i weekenden holdt workshop i Billund. Men det endte med telefontyveri, tumult og 20 slettede interview.

Bjarke Bonke, der både er medlem af Venstres Ungdom og 3F, var i lørdags taget til en workshop arrangeret af 3F’s ungdomsorganisation i Billund. I løbet af lørdagen besluttede han sig for at undersøge, hvilke holdninger de unge 3F’ere havde til skattetrykket i Danmark, og derfor gik han i gang med at lave en række interview på sin mobiltelefon.

– Jeg ville vise, at den røde propaganda, som hele arrangementet bar præg af, ikke var en holdning, som nødvendigvis blev delt af medlemmerne… fortæller Bjarke Bonke. …

Ud på aftenen blev der dog sat en stopper for Bjarkes spørgelyst, og han blev kaldt ind på et kontor af nogle af arrangementets arrangører. … inde på kontoret tog tingene en drejning. Arrangørerne og Bjarke Bonke kunne ikke blive enige om, hvorvidt interviewene skulle slettes, og derfor valgte Lars Midtgaard Andersen at tage telefonen fra Bjarke, gå ud af lokalet og slette alle videoerne på telefonen.

– Vi bliver enige om at slette de videoer, hvor folk er tydeligt berusede… Vi er godt klar over, at det ikke er etisk korrekt, og at det er en lidt barsk måde at gøre det på. Men vi vurderede, at det var det mest korrekte at gøre i situationen. siger Lars Midtgaard Andersen. “

Oploadet Kl. 17:32 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/24533/trackback

10 Comments »

 1. valgte Lars Midtgaard Andersen at tage telefonen fra Bjarke, gå ud af lokalet og slette alle videoerne på telefonen.

  Nu er jeg ikke jurist, men skal dette tyveri ikke politi-anmeldes? Jeg kan heller ikke forestille mig, at vedkommende kan have benyttet pæne fraser og høflig tale til at få udleveret mobilen, så gad vist om en politi-anmeldelse for trusler og trusler om vold ikke kan følge med i købet.

  Især når venstre-fløjen er så forelsket at politi-anmelde alle og enhver de er uenige i.

  Kommentar by Vantroende — 11. april 2011 @ 20:23

 2. Det har jo altid været socialisternes politik at bruge mafia metoder.
  Hvis det passer at Bjarke Bonke blev låst inde efter de stjal hans telefon er det ulovlig frihedsberøvelse og dermed en af de meget tunge paragraffer i straffeloven. Så håber på en politi anmeldelse af Lars Midtgaard Andersen og hans kumpanere.

  Kommentar by ..... s — 11. april 2011 @ 22:17

 3. Jeg kender et godt og gratis program der som regel kan genskabe billeder slettet fra et memory card etc… Jeg håber Bjarke Bonke lader være med at optage henover det..

  Kommentar by Balder — 11. april 2011 @ 23:02

 4. @3
  Hvad hedder programmet ? vil være rigtig interessant at fpå reetableret hvadde røde voldsmænd slettede

  Kommentar by PerH — 12. april 2011 @ 09:28

 5. #3 Det er korrekt. Det er kun i “indekset” det bliver markeret, at de “slettede” videoer kan overskrives. Så hvis den frigjorte hukommelse bliver brugt til noget andet, vil de slettede videoer ikke kunne genskabes.

  På den anden side kan det næppe være specielt interessante videoer?

  Kommentar by Højreorienteret Svin — 12. april 2011 @ 11:02

 6. #3, Balder. Ja, det er som regel kun index, der bliver slettet, medmindre der er foretaget en formatering. Data ligger der sandsynligvis stadig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. april 2011 @ 11:39

 7. Intet nyt fra Vestfronten. For omkring 25 år siden var jeg ude for en af de blokader, man brugte og stadig når medarbejderne ikke ville ind i en bestemt fagforening. Man blokerede min arbejdsgivers firma, vi kunne ikke få varer hverken ind eller ud. Jeg ville ikke ind i det pågældende LO forbund, for jeg brød mig absolut ikke om dem og det gør jeg stadig ikke. Jeg ville jo heller ikke ødelægge det for min arbejdsgiver, som jeg havde et udmærket forhold til. Vi sagde til forbundet, at vi godt ville tale med dem for at finde en løsning.

  De troppede op 3 mand, og vi satte os ind i konferencelokalet. Det allerførste de sage var ikke hverken “goddag” eller “hej”, men “Der skal ligge 5000 på bordet før vi vil tale om noget”. Dengang var timelønnen omkring 30 kr. Der kom 5000 på bordet, og en af de ærværdige mafiosi stoppede dem i lommen. Jeg blev endnu mere sur og overbevist om at det mafiaforetagende skulle jeg absolut ikke have noget med at gøre.

  Det endte med at jeg kunne nøjes med at melde mig i deres a-kasse, hvor kontingentet for ikke fagforeningsmedlemmer naturligvis var meget højere end for fagforeningsmedlemmerne. Næsten så meget at det udlignede hinanden.

  Siden har jeg været i en ikke-LO fagforening, og det virker helt fint. De skaffede mig et pænt stort beløb for en uberettiget fyring.

  Kommentar by Georg Hansen — 12. april 2011 @ 13:54

 8. Stadig nogen der tror på fredelig sameksistens med den røde bærme ?

  Kommentar by Tolder — 12. april 2011 @ 15:17

 9. Meget interessant historie, Georg Hansen.

  En anden historie, som jeg ofte tænker over, var dengang en gruppe fagligt aktive fra en fagbevægelse hidrørende under LO tog ud for at udøve hærværk på nazisternes ejendom i Greve; jeg mener, det var Jord- og Betonarbejderforbundet I husker sikkert episoden, hvor Jonni Hansen endte med at køre dem ned med sin bil, mens de stod og savede i hans plankeværk. Et spørgsmål, som jeg meget gerne ville have belyst dengang, var, om det er almindeligt brugt af LO at udøve hærværk mod politiske afvigere. Jeg fulgte nøje dagspressens referater af begivenheden, men ikke én eneste journalist gad tilsyneladende at stille dette meget indlysende og påkrævede spørgsmål til de ansvarlige LO-bosser.

  Den episode åbnede mine øjne for, at der er noget fuldstændigt galt med pressens måde at håndtere nyhedsdækningen på, når det gælder den tilsyneladende voldsomme konflikt mellem yderfløjene, hvor LO åbenbart ikke holder sig tilbage fra at deltage.

  Kommentar by Morten — 12. april 2011 @ 15:30

 10. 3F kører for tiden en kampagne med teksten:

  Hvorfor spilde penge på skattelettelser
  når vi har brug for bedre velfærd?

  (min kursivering)
  3F mener altså at penge, der får lov at blive i deres medlemmers lommer, i stedet for at blive suget ned i statskassen via skatten, er spildte?!? Mon medlemmerne er enige i det?
  Det står jo enhver frit for at betale ekstra skat (Læs evt.
  http://epn.dk/samfund/politik/article2088488.ece ), så de kan jo bare indbetale løs. Men måske synes 3Fs medlemmer, at de har bidraget rigeligt allerede? Sådan en kampagne med helsides annoncer og reklamestandere over hele landet er jo ikke gratis.

  Kommentar by Hertz — 13. april 2011 @ 22:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper