9. august 2005

DRs Allan Høgsbro til OPRØR i Radioavisen: “det er vel ikke fordi i støtter terror mod civile…”

Venstreradikale OPRØR blev idag sigtet for sin støtte til terrorbevægelserne PFLP og FARC, og 18-Radioavisen havde idag foreningens talsmand Patrick MacManus i telefonen. Ringere kan journalistik næppe blive:

Patrick MacManus, OPRØR: “Det er ikke gavnligt for nogen, at organisationer der fører en legitim modstandskamp, der fører en kamp for social og politisk frigørelse – at disse organisationer bliver opført på en såkaldt terrorliste.”

Allan Høgsbro, DR: – og det er vel ikke fordi i støtter terror mod civile sagesløse?

Patrick MacManus, OPRØR: “Slet ikke derfor, vi mener stadigvæk at verden er sådan at det kan være nødvendigt for befolkninger at gribe til væbnet kamp, når, og først når alle andre muligheder er udtømte.”

MacManus siger det en venstreloonie skal sige. Problemet her er DRs Allan Høgsbro der ikke bare giver ham lov til gøre FARC-kommunisternes revolution til et folkeligt foretagende, men stiller et ledende spørgsmål der frikender organisationen for noget de på forhånd har erkendt.

Fra Terrorismfiles…

FARCActivities
“Bombings, murder, kidnapping, extortion, hijacking, as well as guerrilla and conventional military action against Colombian political, military, and economic targets. In March 1999 the FARC executed three US Indian rights activists on Venezuelan territory after it kidnapped them in Colombia. Foreign citizens often are targets of FARC kidnapping for ransom. Has well-documented ties to narcotics traffickers, principally through the provision of armed protection.”

PFLP

Activities
“Committed numerous international terrorist attacks during the 1970s. Since 1978 has conducted attacks against Israeli or moderate Arab targets, including killing a settler and her son in December 1996.”

Oploadet Kl. 22:14 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. “Terror-indsamling i festligt lag”

    http://www.paagaden.dk/?op=vis&aid=701&s=nyheder

    28. august 2004 – det har taget sin tid med den politisag.

    Kommentar by Christian — 10. august 2005 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper