12. august 2005

Niels Lillelund om Mimi Jakobsens allerstedsnærværende menneskesyn

Antologien Velfærd tur-retur – efter socialdemokratismens
sammenbrud
, redigeret af Niels Lillelund og Flemming Rose er netop udgivet på Gyldendal. Et citat fra Niels Lillelunds bidrag:

Med kollektivisering af ansvar og pligter følger en udbredt selvretfærdighed og egoisme, som i sidste ende kan blive en pind til statens ligkiste. Et typisk eksempel er formanden for Red Barnet, Mimi Jakobsen, der sjældent viser sig offentligt uden sit menneskesyn. Under stor mediebevågenhed forelskede hun sig i en gift mand, der samtidig var plejefar til fire børn. Forblændet af Mimi Jakobsens charme og erotiske udstråling rejste den forelskede mand fra hele mena­geriet og flyttede sammen med Mimi, uden at nogen tog anstød af, at Red Barnet-formanden dermed havde sendt fire børn ud i kulden – for den tilbageværende hustru kunne naturligvis ikke alene være plejefamilie for de efterladte børn.”

Oploadet Kl. 14:01 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. Lidt af ‘Dirty Laundry’ – formiddagsbladene dyrkede historien om ‘romancen’ en del – men der var naturligvis ingen ‘kritik’ af Mimi Jakobsen i de andre medier.

    Bemærk også at mens de radikale inspireret af Seidenfaden introducerede begrebet ‘anstændighed’ som profilering af partiet, så prøvede CD – måske ved hjælp af et marketingsfirma at tale om ‘ordentlighed’.

    Heldigvis viste vælgerne at tiden var løbet fra partiet.

    Kommentar by Christian — 14. august 2005 @ 17:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper