5. maj 2011

Fathi El-Abed, Hamas og tabet af Osama bin Laden

Læserbrev af Poul Erik Andersen i gårsdagens Jyllandsposten – Venner begræder tabet.

“Med Villy Søvndal og Fathi El-Abed i spidsen arbejder Israel-haderne i Socialistisk Folkeparti på at få fjernet den dybt fundamentalistiske organisation Hamas fra de internationale terrorlister.

Hamas er en befrielsesorganisation og ikke en terrororganisation, lyder det fra den folkesocialistiske lejr.

Således har Fathi El-Abed, der ved valgene til EU-Parlamentet i 2009 var opstillet for SF, flere gange været ude og forsvare Hamas’ ret til at sende raketter og mortérgranater ind over den israelske civilbefolkning, ligesom Villy Søvndal under Boykot Israel-kampagnen i 2008 var medunderskriver af en erklæring, der begræd tabet af en “god revolutionær kammerat”, nemlig PFLP-terroristen og massemorderen George Habash.

Nu begræder Villy Søvndals sære venner og allierede i Hamas endnu et tab. Nemlig tabet af Osama bin Laden. Ifølge Ritzau 2/5 var Hamas-lederen, Ismail Haniya, prompte ude med en fordømmelse af angrebet og drabet på Bin Laden og erklærede bl.a. at »Vi fordømmer ethvert angreb på en hellig kriger eller en muslim eller en arabisk person. Vi beder Gud skænke ham barmhjertighed.«”

Oploadet Kl. 13:21 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/24985/trackback

5 Comments »

 1. OT:

  Højborgerlige og ultrakonservative Berlingske har valgt at benytte sig af 5.maj til at bringe en kronik af professor Garby og en museumsinspektør.

  Deres budskab er vistnok at Danmark altid har været et multikulturelt samfund. De mener selv at debunke en skrøne om at danmark har været homogen. Angiveligt er der nogen der påstår at danmark aldrig har haft indvandring og alle altid har været helt ens. Og det forklarer de lige at det passer ikke. Der har nemlig været en del indvandrere til københavn gennem tiderne.

  Kronik er et studie i at opbygge en stråmand man så banker til jorden for på en latterlig søgt møde at legitimere nutidens indvandring som om den var en fænomen på linje med kartoffeltyskere eller “brasilianere i københavn i starten af 1900 tallet”.
  Det er pinagigt.

  Kommentar by Superman — 5. maj 2011 @ 14:05

 2. Den ideologiske forskel mellem Osama og Villy er akademisk, så mon ikke vi også kan lokke Navy Seals en tur til Sdr. Bjert ?

  Kommentar by Boo — 5. maj 2011 @ 15:02

 3. 2. Boo,
  Jeg vil gerne give en skærv til at mossad aflægger løgnhalsen(og visse andre) et besøg.

  Kommentar by Fritz — 5. maj 2011 @ 17:08

 4. Hamas er helt ude i skoven, og det er grotesk, at en kamille-te-drikkende gloriepudsende jysk skolelærer har dem på sin venneliste.
  Det er da UDELUKKENDE fordi han har ædt al propagandaen om de stakkels palæstinensere RÅT.
  For JA, palæstinenserne har det da ikke let. Men er jeg den eneste, som synes, at det er en lille smule hyklerisk, at den arabiske verden stadig bruger palæstinenserne som undskyldning for aggressivitet overfor Israel, når de samtidig historisk set har behandlet dem elendigt? Jeg mener: Hvilke arabiske lande har taget palæstinenserne ind og givet dem gode forhold? Hvilket arabisk land har tilbud palæstinenserne ligeså gode borgerrettigheder som Israel har gjort? Hvilke arabiske lande har givet palæstinenserne en bid af deres egne enorme landområder? Hvilke arabiske nationer protesterede over Jordans besættelse af palæstinensiske områder?

  Hamas er en en brik i et større religionspolitisk spil, så der er ikke noget mystisk i at de også støtter Bin Laden og lignende. Mange af Hamas’ sponsorer er hemmelige, men dem vi med sikkerhed kender er Iran og Saudi Arabien. Er det ikke lidt sjovt, at det lige præcis er to meget fundamentalistisk muslimske lande, som giver penge til en organisation, der har været så aggressiv overfor jøderne i Israel? Det eneste, det i virkeligheden handler om, er den “gode gamle” snak om at knuse Israel. Det handler om muslimsk stolthed.

  Så når Villy Søvndal støtter Hamas, støtter han også automatisk Bin Laden, Iran, Saudi Arabien og alle de andre, som godt kunne tænke sig at dræbe os vantro, hvis de havde magten til det. Spørgsmålet er, om han selv kan indse det? Jeg tror, at han stadig kører efter de gamle slagere “det er også synd for dem”, “deres kultur er sandelig spændende” og “når de siger, at de vil dræbe os/jøderne/hinanden så er det bare fordi vi ikke helt forstår dem”.

  Kommentar by Vest — 6. maj 2011 @ 01:34

 5. Vi har for mange år siden haft en del indvandring af polakker, og nogle danske konger var i sin tid mere slaviske end danske, men det er vel antallet af indvandrede det drejer sig om, og det forhold at mange af dem er vores kulturelle modstykker samt politiske og religiøse modstandere. Var det mon gået under en dansk eller svensk konge i det 12 århundrede.

  Kommentar by detective — 6. maj 2011 @ 17:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper