26. august 2005

13 bønder massakreret af FARC – en anti-kommunistisk historie

Ligesom den cubanske revolution, der efter sigende for folkets skyld begik drab på genstridige (pseudo-revolutionære) bønder, så har den marxistiske terrororganisation FARC også sin pris for civilbefolkningen.

Nu venter vi så bare på reaktionen fra Patrick McManus fra OPRØR, der formentligt vil vælge at affærdige nyheden som værende ‘anti-kommunisk propaganda’…

PS: Bemærk hvorledes DR får nævnt at FARCs modpol er ‘højreorienteret’ og ‘halvmilitær’ – hvorimod FARC, – den venstreorienterede terrorgruppe der begik udåden blot etiketteres som værende en columbiansk ‘oprørsbevægelse’.

Oploadet Kl. 08:23 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper