17. maj 2011

Dobbelte standarder

Når Israel skyder grænseoverløbere fra Hezbollah-kontrollerede Maroun Alras

(24 timer, 16. maj 2011: Israel skyder demonstranter, s. 12)

Når to muslimske mødre kvæler deres døtre, der fandt ikke-muslimske kærester.

(Jyllandsposten, 16. maj 2011: Mødre kvalte forelskede døtre)

Oploadet Kl. 14:46 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/25355/trackback

12 Comments »

 1. Business as usual.
  Tendensen er så klar, at det snart ikke længere er en tendens, men simpelthen en konsekvent opus moderandi.

  Kommentar by Vest — 17. maj 2011 @ 15:13

 2. “Mødre kvalte forelskede døtre”… Der venter et særligt sted i helvede for skribent Bitsch.

  Kommentar by Happi-Nappy — 17. maj 2011 @ 15:47

 3. Ok, måske er jeg ekstra langsom i dag, men hvori består problemstillingen?

  Kommentar by fonss — 17. maj 2011 @ 15:58

 4. ->1 Vest

  Det er konsekvent modus operandum, og jeg har i al beskedenhed fundet i hvert fald kraftige indicier for det ved at søge systematisk i Infomedia:

  Danske mediers dæmonisering af Israel (fortsat)

  h t t p://snaphanen.dk/2011/04/11/enfenbenskysten-og-i-ordet/

  Israel er i danske medier udsat for en usædvanligt grov og vedholdende tilsvining som dets barbariske nabolande ikke tildeles.

  Lad være med at betale for mainstreammedier, det er det bedste råd jeg kan give. Det er det eneste sprog de forstår.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 17. maj 2011 @ 16:50

 5. “Lad være med at betale for mainstreammedier”
  selvfølgelig er der ingen grund til at støtte de bovlamme medier, men af f.eks. Information’s omsætning udgør statsstøtten 25% (såvidt jeg husker), så de overlever alligevel.

  Men det er besynderligt journalister kan vedblive at skrive så ensidigt, som de gør om Israel. Temmelig sikkert uden samvittighedskvaler af nogen art.

  Kommentar by tavsen — 17. maj 2011 @ 17:10

 6. @4 : “Temmelig sikkert uden samvittighedskvaler af nogen art”

  Ja, det er det modsatte. Journalisterne har købt historien om at Israel er den store, og at den arabiske verden er den lille. Og da det umiddelbart virker mest sympatisk at tage de svages side i en konflikt, sviner medierne Israel til med god samvittighed.
  De finder ekstra moralsk støtte i det faktum at Israel har en veludbygget hær og er allieret med USA. De glemmer bare at spørge, hvorfor det er nødvendigt at have en uproportionelt stor hær, og hvorfor USA er nødt til støtte Israel. Og det er det naturligvis fordi Israel er omkrandset af lande med folk, som har det erklærede mål at fjerne Israel fra landkortet med vold. Et andet spørgsmål som medierne glemmer at stille i deres pegen-fingre-af-Israel er, hvordan det kan være, at der er mange palæstinensere, som lever under fine forhold i Israel, og hvordan det kan være, at de stakkels palæstinensere indvandrer til Europa og IKKE arabiske/mellemøstlige lande. Kunne det tænkes, at slemme Israel og racistiske Europa behandler palæstinenserne bedre end de muslimske lande? Ellers er det da lidt sjovt, at palæstinensere flygter til Europa og ikke et af de muslimske lande lige om hjørnet… Det spørgsmål synes jeg aldrig rigtig vi har fået svar på i medierne…

  Kommentar by Vest — 17. maj 2011 @ 18:43

 7. @ LFPC

  Hvor naiv er du!

  Danske medier modtager over en milliard kroner i mediestøtte hver eneste år. Støtten er finansieret af skatteyderne. Så vi er ude over det punkt, hvor man kan vælge de etablerede medier fra ved at undlade at købe dem.

  Kommentar by kong nytår — 17. maj 2011 @ 19:55

 8. De danske medier fangede selvfølgelig historierne om de organiserede forsøg på at storme Israels grænser, bl.a. planlagt af det syriske styre, og de naturlige skud der blev affyret skud fra Israel med døde til følge.

  Sjovt nok skød Tyrkiet 12 kurdiske oprørere dagen efter, da de forsøgte at komme ind over grænsen mellem Irak og Tyrkiet.

  Jeg har ikke set dette blive omtalt i danske medier…

  Kommentar by Michael Jensen — 17. maj 2011 @ 22:05

 9. Danmark er et lokum – lad os trække ud…. swoooshhhh

  Kommentar by Black Watch — 18. maj 2011 @ 00:12

 10. 7.kong nytår.

  Jow, men man behøver da ikke at sende flere moneter til dem ved at købe deres møgaviser, vel ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. maj 2011 @ 05:30

 11. Der er fortsat nogle OK indlæg i JP. Men det var ikke nok. Avisen er sagt op. Jeg gider ikke læse om wellnes, livsstil og gamle uinteressante nyheder. Jeg er ikke uden forståelse for JP´s vanskelige situation, men det var jo netop et vist mod til at turde beskrive en anden virkelighed, som adskilte den positivt fra stort set alle andre medier og som gjorde den læseværdig. Nå, men vi må fortsætte på bloggene for at få lidt ædruelig viden om tingenes sande tilstand. Ærgeligt for det indsnævrer naturligvis læsekredsen betydeligt.

  Kommentar by EH — 18. maj 2011 @ 13:25

 12. det er ret så interessant at man ikke fik læst at libanesiske soldater skød og dræbte flere demonstranter og at de kristne i Egypten og Irak er offer for den oh så freds elskende religion islam som er så tolerant og humane, hvad ville islam gøre hvis der ikke var et Israel at skylde skylden på, så ville de være svungen til at se deres korrupte leder, deres imamers løgne og pædofile tilbøjeligheder især af små drenge i moskeen, så er det jo rart at man har Israel lige omkring hjørnet at skyde skylden på hvornår indser vi at islam er løgn og latin

  Kommentar by chanah — 19. maj 2011 @ 18:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper